Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νέα σελήνη στους Διδύμους 6 Ιουνίου 2024, 3:37:29 μμ

New Moon in Gemini
New Moon in Gemini

Νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον 9 οίκο, που κυβερνά τον 10 και 8οικο, στις 6 Ιουνιου,2024, στις 3:37:29 μμ. Μια μικρή ευθυγράμμιση Ήλιου/ Σελήνης /Αφροδίτης, στους Διδύμους, σε κουινκαξ με τον Rukbat, στο βέλος στον Τοξότη έχουν επιρροή παρόμοια με εκείνη του Άρη και της Σελήνης.

Ο Δίας, στις 2 μοίρες, έχει ήδη εισχωρήσει στην περιοχή των Διδύμων, σχηματίζοντας σύνοδο με τον Ερμή και τριγωνίζει τον Πλούτωνα.
Το παρελθόν σας μπορεί να έφτασε σε σας ή κάτι που σκεφτήκατε πρέπει να αντιμετωπιστεί, και αυτό φέρνει εντάσεις και άγχος αλλά γενικότερα φέρνει δυσάρεστες καταστάσεις μαζί του. Αυτό μπορεί να συμβεί σε φυσικό επίπεδο αλλά περισσότερο πιο πιθανό να επιστρέψει κάποιος «εσωτερικός δαίμονας» ή παρελθοντικός εφιάλτης, ο οποίος έχει σκοπό να προσβάλλει τις ισορροπίες των πραγμάτων.
Κάτι από το παρελθόν σας μπορεί να έχει επιστρέψει για να σας στοιχειώσει. Όπως και ο κυνηγός Orion, ο φυσικός νόμος θα επιστρέψει να σας δαγκώσει στο πόδι εάν προσπαθήσετε να παίξετε τον Θεό.
Αυτή η νέα σελήνη είναι δείκτης έντονης στρατιωτικής δραστηριότητας, πολεμικό κλίμα και επιθετικότητα. (9 οίκος, διεθνής πολιτική, ατμόσφυρα, διάστημα)
Θα είναι μια απότομη αφύπνιση, καθώς έχουμε αναφορά στο Θηρίο, από τον Δεκέμβριο και ύστερα.
Καὶ ὁ ἕβδομος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ ἐπὶ τὸν ἀέρα· καὶ ἐξῆλθε φωνὴ μεγάλη ἐκ τοῦ ναοῦ τοῦ οὐρανοῦ ἀπὸ τοῦ θρόνου λέγουσα· γέγονε.
Αποκ. 16,17  Και ο έβδομος άγγελος έχυσε το περιεχόμενον της φιάλης του στον αέρα (δια να επακολουθήσουν έτσι τρομερά ατμοσφαιρικά και γεωλογικά φαινόμενα).
Και εβγήκε μεγάλη φωνή από τον επουράνιον ναόν και από τον θρόνον του Θεού, η οποία έλεγε· “έγινε· επραγματοποιήθη εξ ολοκλήρου η βουλή του Θεού δια τον εξαφανισμόν του αντιχρίστου”.
Η Νέα Σελήνη για τους ανθρώπους, είναι μια εποχή αναγέννησης – μια εποχή που μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή. Ο κύκλος της Νέας Σελήνης στους Διδύμους παρουσιάζει ευκαιρίες για προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους που εκφράζουν τις θετικές ενέργειες του ζωδίου των Διδύμων. Ήρθε η ώρα να βελτιώσουμε η’ να επιστρατεύσουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες.

Θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο για να κοινωνικοποιηθούμε τους άλλους – είτε είναι γείτονες, φίλοι, οικογένεια ή γνωστοί – μόνο και μόνο για απλή ευχαρίστηση. Είναι μια καλή στιγμή να βρούμε νέα μονοπάτια ή κανάλια και διεξόδους για να εκφραστούμε και να μάθουμε, βελτιώνοντας τις δεξιότητες γραφής, ομιλίας, διδασκαλίας και ακρόασης.
Ώρα για να δραστηριοποιηθείτε στα social media.
Θα διευκολύνει αυτούς που μελετούν και δίνουν εξετάσεις, αυτό το χρονικό διάστημα.
Με αυτή την ισχυρή ενέργεια των Διδύμων, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας.
 Αυτή η σελήνη ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη και σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, και ίσως υπάρξουν πρώτα θα πρέπει να ελέγξουμε αν υπάρχουν μειονεκτήματα πριν ξεκινήσουμε μια νέα πορεία, όπως την επιθυμούμε. Η χαμηλή αυτό-εκτίμηση είναι ένα θέμα, όπως η τάση για άγχος, απομόνωση η’ απερισκεψία. Η επιθυμία για περισσότερη αρμονία, αγάπη, ευχαρίστηση ή καλύτερες σχέσεις και επαγγελματικά μας παρακινεί για το νέο ξεκίνημα.
Πνευματικές ή θρησκευτικές κλίσεις θα είναι έντονες , όπως και η επιθυμία για γνώση και σοφία και μπορεί να ταξιδέψετε ή να ακολουθήσετε σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.
Τέχνη και πολιτισμός ευνοούνται  καθώς και κάθε είδους καλλιτεχνικές δυνατότητες, ειδικά στη ζωγραφική, τη φωτογραφία ή τη μουσική, διαφήμιση, τουρισμός, μετακινήσεις, social media θα παίξουν σημαντικό ρόλο.
Η νέα σελήνη όμως ίσως μας κάνει περισσότερο τολμηρούς και ειλικρινείς και γενικά προληπτικούς στις σχέσεις σας με τους άλλους. Eπιθετικές καταστάσεις θα αναδείξουν τον μαχητή μέσα μας. Θα υπάρξει αντίσταση στον περιορισμό και στις εντολές από άλλους. Να είστε υπομονετικοί και όχι παρορμητικοί. Οι συζυγικοί καβγάδες και διαφωνίες είναι πιθανο.
Έχετε βαθιά πιστή στον εαυτό σας και στους άλλους, έναντι της προσπάθειας για συμμόρφωση με τις προσδοκίες των άλλων (επίγνωση της κρίσης από τους άλλους, ειδικά όταν αποτυγχάνουν ). Καλή περίοδος για θαύματα και ανθρώπους που διαθέτουν πολλές ικανότητες και ασυνήθιστα ταλέντα.

Καλή περίοδος για διόρθωση ανισορροπιών

Αυτή η φάση της Σελήνης στις 16 μοίρες και 17 λεπτά των Διδύμων επηρεάζει τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες στους Δίδυμους, λαμβάνοντας υπόψιν τις προσωπικές τους όψεις στον χάρτη τους και τα transits, καθώς θα επηρεαστούν από 14- 18 μοίρες των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς) άμεσα.
 Εξαρτάται από τον προσωπικό τους χάρτη να θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν την επομένη περίοδο.
Ο πόλεμος στην Μ Ανατολή επιδεινώνεται.
Θα υπάρξει Νέμεσις για κυβερνήσεις.
Βουλκάνους και Νέμεσις, στην θέση της εξουσίας δίνουν το μήνυμα ότι είναι απλά παρατηρητές των ανθρώπων και της κοινωνίας. Θα δεχτούν λεκτικές επιθέσεις για την υποκρισία τους.
Θα υπάρξουν αποκαλύψεις και διαμάχες για τον αληθινό χαρακτήρα τους και το πρόσωπο που παρουσιάζουν στον έξω κόσμο · τα κοινωνικά παιχνίδια που παίζουν ενάντια της ανθρωπότητας.
Πρέπει να διατηρηθεί η κοινωνική ψυχραιμία, ενόψει Ευρωεκλογών.
Ο Ουρανός στις 24 μοίρες του Ταύρου, δείχνει αρνητικές επιπτώσεις στην Υγεία και στην Ευημερία της Ανθρωπότητας, με τον Άρη, τον αστεροειδή Υγεία και Χείρωνα να βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.
Η Υγεία χρησιμοποιείται ως όπλο, παραπληροφόρηση, ως «οπλισμένοι ιοί» από τον εχθρό.
Η σύνοδος Άρη/Χείρωνα, θα συνεχίσει να έχει ολέθρια αποτελέσματα, με τον Ποσειδώνα στις 29 μοίρες των Ιχθύων. Οι καταστροφές με το νερό κυρίως συνεχίζονται σε μεγάλο βαθμό.

Θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με την εξυπηρέτηση και υπηρεσίες, την φορολογία και γενικά τα οικονομικά, καθώς θα καθοριστούν νέα όρια.
Νέες συμφωνίες με αρνητικές επιπτώσεις θα εφαρμοστούν για την Υγεία, την χρήση και εκμετάλλευση της Τεχνητής Νοημοσύνης σε θέματα οικονομίας και εργασίας.
Κυβερνητικές εντολές, έντονες συζητήσεις με Σημαντικά επιχειρήματα, για θέματα 8 οίκου.
Αλλά και σχετικά με την ανεξάρτητη επαγγελματική εργασία.
Ο Ουρανός αποσταθεροποιεί και υπομονεύει οικονομικές και επαγγελματικές συνθήκες σύμφωνα με τις εντολές του Κρόνου. Πολλοί θα αλλάξουν κατεύθυνση ή καριέρα ακόμα και τρόπο ζωής ενώ ο ρυθμός της θνησιμότητας θα αυξηθεί και πάλι.

Θα αντιμετωπίσουμε χαοτικές συνθήκες.

Η σύνοδος Ηλίου/Σελήνης/Αφροδίτης τετραγωνίζει τον Κρόνο, θα γκρεμίσει ακόμη μια ακόμη ψευδαίσθηση, αυξάνοντας την συνείδηση των ανθρώπων, καθώς θα υπάρχει απογοήτευση. Προσβάλλονται παιδιά, η υπογεννητικότητα αυξάνεται σε τραγικό ρυθμό.

Ξαφνικά ωριμάζουμε, καθώς ακόμα βασιζόμαστε στις ψευδαισθήσεις της παιδικής ηλικίας.

Η σύνοδος της νέας σελήνης με την Αφροδίτη, εμφανίζεται ως πόλεμος της πληροφορίας και στον κυβερνοχώρο, αλλά και στα ανωτέρα στρωματά της ατμόσφαιράς, αλλά και της προπαγάνδας , θα είναι όμως και ένας νέος οικονομικό- φορολογικός πόλεμος.

Ανοίγει την αυλαία για τον πόλεμο ενάντια στην κιβδηλεία των γεγονότων, την παραχάραξη της ιστορίας, μας επισημάνει αυτά που έχουν παραβλεφθεί, ανοίγοντας μια νέα συμβατική κοσμοθεωρία στο μέλλον.

Η νέα σελήνη επιθυμεί να σκεφτείς έξω από το κουτί, οπού προσφέρονται «εφευρετικές λύσεις», για την προπαγάνδα, ενάντια στους αντάρτες των πολιτιστικών πολέμων.

Τα πράγματα ανακινούνται, επιμένοντας στην αλήθεια ανεξάρτητα από συνέπειες καθώς οι άνθρωποι της έκφρασης, της γραφής, της τέχνης, μπορεί να υποστούν διώξεις, υπό την δογματική επιρροή του Κρόνου, στις 18 μοίρες των Ιχθύων.

Θέματα 8 οίκου, θα συνεχίσουν να ανατρέπονται, υπό την παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο, όπως το ενεργειακό ζήτημα και η πράσινη ατζέντα, και θα υπάρξουν περισσότερες αποκαλύψεις καθώς θα αυξάνεται ο αγώνας για την κυριαρχία, και οι διαμάχες ανάμεσα σε έθνη ή φυλές.

Τα γεγονότα και οι εξελίξεις θα τρέχουν με ταχύτητα.

Κρίσιμες Καταστάσεις θα έχουν την ανάγκη διόρθωσης ή αποκατάστασης 

Θα υπάρξουν εντάσεις σχετικά με απόρρητες η’ κρυφές πληροφορίες

ανατροπές που σχετίζονται με «σκοτεινά» σημεία της ιστορίας.

Απροσδόκητα προβλήματα που σχετίζονται με ιατρικά ζητήματα

Ξαφνικές αποχωρήσεις ή πτώσεις ηγετών που σχετίζονται με βλάβες, ζημιές και περιορισμούς 

Θα αυξηθούν τα προβλήματα σχετικά με τις ελευθερίες

Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο, σχηματίζει ένα δυνατό τρίγωνο προς τον Δια, που θα λειτουργήσει έναντι των αρνητικών συνεπειών, που έχουν υποστεί οι κοινωνίες, τους τελευταίους μήνες.

Θα προωθήσει τον Κοινωνικό ή πολιτικό ιδεαλισμό, θα εμπνεύσει με όνειρα και νέες σκέψεις.

Σημαντικό, μέσα από τον τριγωνισμό των δυο πλανητών, το ζητούμενο είναι η αποκατάσταση του πνευματικού κόσμου στη Γη.
αλλά οι άνθρωποι θα πρέπει να παραμείνουν πιστοί στα ιδανικά τους.
Στην εσωτερική ευγένεια.
Στην Διατήρηση των πολιτισμένων τρόπων ακόμα και όταν καταρρέει η κοινωνική τάξη.
Τα ψηφιακά νομίσματα ενδείκνυται κάτω από το τριγωνισμό των δυο πλανητών.
Η άνοδος μιας νέας οικονομικής δύναμης, η νέα πλουτοκρατία

Ωστόσο, η νέα σελήνη, μπορεί να προκαλέσει εξέγερση των μαζών με στόχο την ανατροπή των κυβερνήσεων και των εκτελεστικών τους οργάνων, που υλοποιούν τα έργα της Ατζέντας 2030 κτλ.

Σημαντική αύξηση παρουσίας της εξωγήινης ζωής θα είναι αρκετά αισθητή κυρίως από τον  αστερισμό του Ωρίωνα και του Ταύρου.

Ταυτόχρονα, η Ανθρωπότητα βιώνει έλλειψη χρηματικών πόρων, εμπόδια και προβλήματα, περιορισμούς, με την Αφροδίτη, να συνεχίσει να πιέζεται και να εξαναγκάζεται από τον Κρόνο, στις 18 μοίρες των Ιχθύων.

Η ειρήνη δεν επιτυγχάνεται.

Η Σελήνη κυβερνάται από τον Άρη. Ξαφνική μετακίνηση στρατών

υποκλοπές, δολοφονίες.

Ο Ποσειδώνας στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων, συνεχίζει να δίνει εικόνες πόνου και καταστροφής, από σεισμούς και το νερό, ανά την υφήλιο.

Ατμοσφαιρική ρύπανση – Ελλείψεις νερού – Δηλητηριάσεις, μεγάλης έκτασης Ζημιές από πλημμύρες, οι άνθρωποι υποκύπτουν στην Μαγεία.

Η αβεβαιότητα και η αστάθεια συνεχίζει να υπάρχει Και δημιουργούν ατμόσφαιρα απόγνωσης και ανασφάλεια για το μέλλον.

Αρης/ Κρόνος και Ποσειδώνας και Βόρειος δεσμός σημειώνουν αδυναμία, επιδημίες, αναξιοπιστία και υπονόμευση της σταθερότητας και της υγείας, σοβαρές απώλειες, βάσανα, δηλητηριώδη αέρια, μυστήριοι θάνατοι, και δυσκολίες στην ζωή των ανθρώπων.

Η Νέα Σελήνη απαιτεί την απαραίτητη προσγείωση στην πραγματικότητα αλλα δημιουργεί και ποίκιλα γεγονότα παγκοσμίως.

Η νέα σελήνη επηρεάζει τον Ιδρυτικό χάρτη της Ελλάδος, τριγωνίζει το Part of fortune και εξαγωνίζει τον Vulkanus δείχνει Ειδήσεις που σχετίζονται με μετακινήσεις, σκέψεις για την εξουσία – Διαπραγματεύσεις με επιρροή καθώς θα ξεκινήσει η διεξαγωγή των Ευρωεκλογών.

Όσο αφορά τα Ελληνικά κόμματα στις Ευρωεκλογές πιθανό αν μην έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα που επιθυμούν, με έντονο το ανατρεπτικό στοιχείο. Ενώ πιστεύω ότι το κόμμα ΝΙΚΗ θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Απροσδόκητες συγκεντρώσεις που σχετίζονται με την εξουσία – Μεγάλες διαταραχές ή ανατροπές Βίαια επανάσταση που σχετίζονται με καταναγκασμούς

ταραχώδεις καταστάσεις – Ξαφνικές πυρκαγιές – Απροσδόκητοι πυροβολισμοί

Αυξανόμενες κρίσεις – Αύξηση ακαμψίας

Έναρξη πυρκαγιών ή ανάφλεξης – Εργασίες ή ενέργειες που αφορούν όπλα – Αναγκαστικές αποφάσεις – Στρες

Εντολές για επίσημες αλλαγές — Μεγάλες πυρκαγιές 

Διακρίσεις στις αθλητικές δραστηριότητες 

Απώλειες που σχετίζονται με τις δυνάμεις της φύσης – Πρόκληση ζημιών υψηλών επιπτώσεων – Βίαια εγκλήματα

Ξαφνικές ανατροπές

εκφοβισμός με δύναμη

Καθορισμός ορίων

ανήσυχες μέρες, δημόσιες φωτιές

σκοτεινές ή μυστικές δραστηριότητες – Μολύνσεις – Λάθη – Αποτυχίες – Απεργίες εργασίας – Χειραγώγηση – εξαπάτηση – Εξόντωση

Θρησκευτική υποκρισία

Με τον χάρτη Μεταπολίτευσης η νέα σελήνη προφανώς θα φέρει στο φως σημαντικές υποθέσεις και περιστατικά σχετικά με την παιδική εγκληματικότητα και κατά της γυναίκας.

Ασθένεια που σχετίζεται με τις μητέρες – Μείζονες ελλείψεις – Σημαντική δυσφορία – Κίνδυνοι

Καθορισμός ορίων – Επιτήρηση – Μεγάλης κλίμακας προβλήματα – Προβλήματα σχετικά με την εξουσία – Αναγκαστικές αποχωρήσεις – Αναγκαστική απομόνωση ή φυλάκιση

Ξαφνικές ανατροπές

Πληροφορίες και γεγονότα θα έρθουν από το σκοτάδι στο Φως.

Στις 22 Ιουνίου,2024, θα πραγματοποιηθεί μια δύσκολη πανσέληνος στην 1^η μοίρα του Αιγόκερω στον 8 οίκο, που θα συνδεθεί με τις συνομωσίες, τις πολιτικές ηγεσίες, και τα μυστικά,

δείχνει τη θλιβερή δολοφονία ορισμένων εξαιρετικών ανδρών η την πτώση τους.

Ο 1 δεκανός του Αιγόκερω είναι ο τέλειος «γονέας» για να κάνει τη «δουλειά» όταν τα «παιδιά» του κράτους προκαλούν αναρχία. 

«Ο φασισμός απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι η βία είναι αυτομάτως αρνητική και βλέπει την πολιτική βία, τον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό ως μέσο που μπορεί να επιτύχει την εθνική ανανέωση». 

O Δίας κυβερνά που βρίσκεται στους Δίδυμους στον 1 οικο, με τον Άδμητο.

Η σύγχυση μεταξύ του πληθυσμού συνεχίζεται – Αβέβαιοι καιροί – Απογοήτευση -ψευδαισθήσεις – απώλειες – απάτη

Συνηγορία για την ελευθερία των πληθυσμών ή των εθνών – Πολλοί ένοπλοι άνθρωποι ή έθνη 

Συνδέεται με την μετεμψύχωση ενός βασιλιά, την εξέγερση των ευγενών και του απλού λαού

Τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα, κουινκαξ με την **Vesta**.*

Δεν έχουμε να πούμε κάτι το ιδιαίτερο γι αυτό το φεγγάρι, νομίζω ότι όλες οι εξισώσεις της Ουράνιαν αποδίδουν τα ίδια που βλέπουμε εδώ και πολύ καιρό.

Οι πλανήτες επικεντρώνονται στον άξονα οικονομίας.

Θα κορυφώνεται σταδιακά καθώς θα πλησιάζουμε το παγκόσμιο σημείο του Κριού.

Είμαστε υπό σοβαρή απειλή, με την Σελήνη στον 1 βαθμό του Αιγόκερω.

Προκαλούν την πτώση τους.

Ότι και αν συμβαίνει τώρα γίνεται με αυταρχικό τρόπο και καθοδηγείται από τις εξουσίες.

Η πανσέληνος θα συνδεθεί με  δύσκολες οικονομικές συνθήκες, διακυμάνσεις, μεγάλες απώλειες, πληθωρισμό.

Προσοχή στο χρηματιστήριο, θα συνδεθεί με μια μεγάλη απατή, κλοπή η φούσκα.

Δεν είναι καθόλου θετική για το τραπεζικό σύστημα. Bail-out.

Μάταιες προσπάθειες να σωθεί μια δύσκολη κατάσταση.

Η φλόγα της Ζωής θα θυσιαστεί για μια άλλη μια φορά.

Ο έλεγχος του Σιταριού.

Όταν ο Πλούτωνας θα αντισταθεί απέναντι στις κακές πολιτικές δυνάμεις που εμποδίζουν την συλλογική ανάπτυξη.

Ο Ερμής δεν θα μπορέσει να προστατέψει τους αδυνάμους ή μειονεκτούντες από τη βία ή την καταπίεση και τα έθνη που εκφοβίζουν.

Θέματα ιδιωτικότητας.

Οι ανθρώπινες αξίες πρέπει να επιβιώσουν από την πτώση των εθνών , καθώς η πανσέληνος θα δώσει άλλο ένα ισχυρό πλήγμα κατά της ανθρωπότητας.

Ο άνθρωπος θα δει ένα κομμάτι της μεγάλης εικόνας της  αποσπασματικής αλήθειας που θα αντιμετωπίσει

Δυσοίωνες εξελίξεις για την χώρα μας.

Κρόνος = Σελήνη/Δίας – Θυσίες. Οικονομία και περιορισμοί. Ζώντας σε μέτριες συνθήκες. Δυσαρέσκεια. Αποχωρισμός από μέλη της οικογένειας.
Απομόνωση.

Απόρρητο ή μυστήριο τριγύρω – Θέματα άγνωστα ή άγνωστα στο ευρύ κοινό – Θυσίες έξω στον κόσμο – Αέρας – Νερό – Αιθερικά βασίλεια- Διάλυση παντού -Αβεβαιότητα ή αστάθεια παντού – Άρνηση ή απόσυρση που σχετίζεται με δημόσιες ρυθμίσεις – Δημόσια σύγχυση – Χάος στον κόσμο

Επηρεάζει Το υποσυνείδητο – καθώς πλησιάζει στο παγκόσμιο σημείο του Κριού έχουμε Γνώση του μέλλοντος – Ψεύτικες πεποιθήσεις – Παραπλανητικές ιδεολογίες – Λάθη δημοσίως – Αναλήθειες παντού – Παραλογισμός στον κόσμο – Ιδεολογικοί παραλογισμοί 

Ταξίδια ή εκδρομές – Καθίστε ακίνητοι – Προβλήματα στην επικοινωνία – Αναστολή της κινητικότητας – Θλιβερές σκέψεις 

Οικονομικά προβλήματα – *Νομικά προβλήματα σχετικά με αξιοθέατα* – Διαταραγμένες ελπίδες – Απογοήτευση – Αποξένωση

Οικονομική στασιμότητα ή μπλοκάρισμα

Ιδού, έρχεται ο Κύριος με τας νεφέλας του ουρανού, σαν ένδοξος Θεός που είναι, και θα τον ίδη κάθε μάτι, όλοι ανεξαιρέτως και αυτοί, που δεν πιστεύουν, και εκείνοι που τον εσταύρωσαν και τον ελόγχισαν επάνω στον σταυρόν και όλαι αι φυλαί της γης, που ηρνήθησαν να πιστεύσουν εις αυτόν/θα καταληφθούν από φόβον και τρόμον και θα θρηνολογήσουν με πικράν μεταμέλειαν/δια την απιστίαν, που έδειξαν προς αυτόν.
Ναι, αμήν.
https://eastroephimerides.wpcomstaging.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια