Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Crab Meat Day / Ημέρα καβουρόψιχας

Crab Meat Day / Ημέρα καβουρόψιχας / NationalCrabMeatDay

#NationalCrabMeatDay
Κάθε χρόνο στις 9 Μαρτίου, η Εθνική Ημέρα Κρέατος Καβουριού (καβουρόψιχα) προσφέρει μια ημέρα για τον εορτασμό ενός από τα αγαπημένα οστρακοειδή της Αμερικής. Με 1,5 εκατομμύριο τόνους καβουριών να καταναλώνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, πολλοί λάτρεις του κρέατος καβουριών γιορτάζουν κάθε χρόνο. 
Ενώ το κρέας καβουριών είναι μια υγιεινή επιλογή, το λίπος και οι θερμίδες προστίθενται μόλις προσθέσετε το βούτυρο. Και υπάρχουν χιλιάδες είδη καβουριών, αλλά μόνο ορισμένα είναι βρώσιμα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μερικά από τα πιο δημοφιλή και νόστιμα είναι το μπλε καβούρι, το πέτρινο καβούρι, το Dungeness, ο βασιλιάς και τα καβούρια βράχου ή χιονιού. Έρχονται σε σκληρά και μαλακά κοχύλια και μπορούν να βρεθούν κατά μήκος όλων των ακτών και της Χαβάης.
Η απόλαυση του κρέατος αυτών των καρκινοειδών μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Το βρασμένο καβούρι, είτε τα πόδια είτε ολόκληρο το πλάσμα, οδηγεί σε ένα γλέντι που απαιτεί λίγη εργασία από το εστιατόριο. Ωστόσο, κάθε νόστιμο μπουκιά αξίζει τον κόπο. Ανακατέψτε το κρέας με άλλα συστατικά για να δημιουργήσετε ντιπ, κέικ ή σούπες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια