Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νέα σελήνη Μαρτίου στους Ιχθύες 10.3.2024

Άλλη μια νέα σελήνη Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στην 20 μοίρα, των Ιχθύων, στις 10 Μαρτίου 2024, στον 10 οίκο, ανάμεσα στον Κρόνο/Ποσειδώνα/Υγεία, που προσδιορίζει την παγκόσμια εικόνα, ωστόσο είναι άλλη μια νέα βαθιά αφυπνιστική νέα σελήνη, με ένα στενό εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό (0,24) στον 12 οίκο.
Διανύουμε μια σειρά από σημαντικά supermoon μέχρι την Άνοιξη.
Υπάρχουν, πολλοί σχηματισμοί, όπως το Σφυρί του Θώρ,T- τετράγωνο που παρουσιάζουν δυσκολίες, συμφορές, θέματα παγκόσμιας υγείας και διεθνής πολιτικής αλλά και ένα Yod.
Σε αυτό τον δύσκολο σχηματισμό, υπάρχει μια ευλογία, μια λεπτή ευαισθησία παραμένει συντονισμένη σε λεπτές συχνότητες, μεταξύ Μαύρης Λιλιθ- Χείρωνα όπου ο Αρης, έχει αποστολή, να ανατρέψει ότι συμβαίνει γύρω μας, και να μεταμορφώσει το μέλλον μας.
Κατά την διάρκεια αυτής της ανατροπής θα δούμε ότι υπάρχουν ευλογίες, νέες ανακαλύψεις, προστασία, αλλά και θα συμβούν και πολύ αλλόκοτα φαινόμενα, δίνοντας την αίσθηση ότι μας αγγίζει κάτι θαυμάσιο και παράξενο ταυτόχρονα. Θα είμαστε σαν ένα άδειο ανοιχτό δοχείο για να δεχτούμε απλά αυτή την κοσμική συνείδηση, να αλλάζει, χωρίς να μας ζητηθεί τίποτα παραπάνω.
Και η ανθρωπότητα παλεύει ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις της Μαύρης Λιλιθ, που δημιουργεί χάος, άγχος στην ίδια την φύση του ανθρώπου, όπου δέχεται αυτές τις συνεχόμενες πνευματικές επιθέσεις.

H νέα σελήνη προσπαθεί να εργαστεί για την εξάλειψη των εσωτερικών «βάθρων του σκότους» που χρησιμοποιούν οι αρνητικές οντότητες, που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να διαφυλάξουν τα μυστικά τους.
Επιδιώκει να προστατευτεί από τον «βαμπιρισμό» των κακών.
Σκάνδαλα έρχονται στην επιφάνεια και αδιέξοδο
Η Λίλιθ στο προσκήνιο και οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν τις παρωδίες και να ξυπνήσουν για την αλήθεια.
Η ανεξέλεγκτη Λίλιθ, κυνηγός, κακοποιός και δολοφόνος παιδιών στοχεύει και εγκύους.
Ελέγχει τις καιρικές συνθήκες, τα ηφαίστεια, τα χωράφια, την τροφή, τους στρατούς, τους σεισμούς.
Προκαλεί πείνα, λοιμό, αναταραχή, παγιδεύει τους ανθρώπους σε ένα νέο «ψυχιατρικό ίδρυμα»
Τα κόμματα αντιπολίτευσης γίνονται κυνικά και δηλητηριώδη
Η διαφθορά με το σεξ, τα ναρκωτικά, τις ιερόδουλες και τα παιδιά είναι εμφανή σε αυτό το σημείο.
Πολύ βαθιά και προσωπικά μυστικά αποκαλύπτονται
Ο κόσμος βλέπει μέσα από τις επίσημες ιστορίες αναζητώντας συγκεκριμένες αποδείξεις, συνδέοντας τις τελίτσες
Καταστρέφει την παιδική ηλικία και γονιμότητα, το περιβάλλον, τα χωράφια, οι άνθρωποι δυσκολεύονται να εκφραστούν με υγιή τρόπο.

Αυτή η Μαύρη Λιλιθ που δηλητηριάζει την ζωή των ανθρώπων, είναι ένα επικίνδυνο και παραπλανητικό σημείο, ψεύτικου φωτός, που κάνει τους ανθρώπους, να πέφτουν, στη ζωή.

Όμως η ενέργεια του Ηλίου αντιτίθεται στην ενέργεια της Μαύρης Λίλιθ που θα ηττηθεί, καθώς τα βάζει με τον Άρη στον Υδροχόο, μέσω ενός Kuinkax και τετραγώνου προς τον Ουρανό, προκαλώντας ατυχήματα, φωτιές, κινητοποιήσεις, απεργίες, πολέμους, διαφωνίες και εντάσεις παγκοσμίως, μια ενέργεια που αναβλύζει από τον Νοέμβριο του 2023.

Αντίθετη, η νέα σελήνη,  προς τον Denebola θα προσθέσει περισσότερη βία, απώλειες, ασθένειες καθώς ο τρίτος δεκανός κυβερνάται από τον Άρη, με ιδιαίτερη αγριότητα, δείχνει τα προβλήματα διεθνώς.

Σε σύνοδο με τον Scheat, Πολλά ατυχήματα ειδικά από το νερό, πολλοί εχθροί, προβλήματα μέσω γραπτών, δεν θεωρείται καλός οιωνός για την υγεία και τις εσωτερικές υποθέσεις.

Ο Πλούτωνας στην 1 μοίρα του Υδροχόου, αποκτά ισχυρή δύναμη, αρνείται να εξοικειωθεί με τις παράλογες και κατασταλτικές κοσμοθεωρίες του παρόντος ·
Επιβάλλει δραστικά μέτρα με την βοήθεια του Ερμή στον Κριό, για την απελευθέρωση από τους περιορισμούς καθώς αρνείται να εγκαταλείψει τη φυσική ελευθερία των παιδιών και των ζώων, παρακάμπτοντας τα παιχνίδια των ανθρώπων και τις εσφαλμένες αντιλήψεις τους.
Δρα με πράξεις καλοσύνης, είναι σαν τον Νώε που έσωσε τον κόσμο, θα επιφέρει σαρωτικές κοινωνικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που δεν είναι ευάρεστες, ομάδες ή κοινωνίες προτείνουν επανάσταση ή εξέγερση.
Μεγάλες ανακαλύψεις στην επιστήμη και την τεχνολογία θα συμβούν.

Μαζί με τον Ερμή βοηθά να αναδυθούμε από την σκιά, στο φως, το θάρρος να βγει από το παρασκήνιο και να δείξει τι μπορεί να κάνει, ειδικά μέσα από ομαδικές προσπάθειες.
Ο κόσμος θα αρνείται να συμμορφωθεί σύμφωνα με τις πολιτικές προσδοκίες
Και τις νέες αξίες στην κυρίαρχη κουλτούρα καθώς καθιερώνονται αυστηροί κώδικες συμπεριφοράς.

Θα υπάρχει αμφισβήτηση κοινωνικών κανόνων που δεν εξυπηρετούν ανάγκες

Οι περιορισμοί του Κρόνου θα προκαλέσουν αντιδραστική και επιθετική συμπεριφορά, θα δημιουργηθούν κινήματα που θα δράσουν έναντι των αδυνάτων, οι κινητοποιήσεις και οι απεργίες θα συνεχιστούν.
Καταστροφικά επιχειρήματα.
Απαγορεύεται να σκέφτεσαι και να λες άσχημα ή μοχθηρά πράγματα για τους άλλους. Οι κυβερνήσεις θα επιδιώκουν την καταστολή – πονηρές σκέψεις, μέσω συμφωνιών, νέων νόμων και νομοσχεδίων.
Καθιερώνονται νέοι τρόποι υγιεινής ζωής.

Σε αυτό τοι σημείο ο Κρόνος, ήδη έχει εισχωρήσει στον δεύτερο δεκανό, είναι δηλητηριώδης, καθώς ο παραλογισμός θα είναι εμφανέστατος.

Κρόνος = Ερμής/Άρης

*Κρόνος = Ποσειδώνας/MC* ένας σημαντικός άξονας, επισημαίνει  βάσανα και ταλαιπωρίες, παγκοσμίως, αμφισβήτηση και αδύναμες συνθήκες, δείχνει την αργή ανάκαμψη, τις απώλειες.
Η αρχή μιας ασθένειας.

Η νέα σελήνη βοηθά να αποκτήσουμε περισσότερη φυσική επίγνωση της κατάστασης.

Είναι οι 7 εβδομάδες της κορύφωσης, από τον Φλεβάρη μέχρι την Εαρινή Ισημερία

Προστατευόμαστε από υψηλότερες, πιο συνειδητοποιημένες, ενέργειες.
Σκοπός της είναι δώσει ένα μάθημα στην ανθρωπότητα και σκληρές εμπειρίες για να ραγίσουμε ξανά, ώστε να ανοιχτούμε, δίνοντας μας έτσι, μια ευκαιρία, για να ανακαλύψουμε εκ νέου μια νέα ισορροπία, στις ζωές μας, μέσα μας, όταν το έδαφος των Ιχθύων, είναι ασταθής.
Την τελευταία φορά που είδαμε  την σύνοδο Ηλίου/Ερμή/Κρόνου στους Ιχθείς ήταν ξανά τον Φλεβάρη του 1965

Είναι αρκετό; Ανθρωπότητα σήκω..

Η νέα σελήνη είναι ένα είδος *Αποσταλινισμου.*
Από τις αρχές Μαρτίου, ο Αρης δημιουργεί προβλήματα στην Ελληνική κυβέρνηση και το τετράγωνο Άρη/Κρόνου γίνετε αντίθεση, στις 4 του μήνα, που δείχνει βία, συμμετοχή σε πολεμική επιχείρηση, πένθος, πτώσεις και παραιτήσεις πολίτικων προσώπων, προφανώς θα είναι μια σκληρή δοκιμασία, μια άλλη καταστροφή.
Ο Πλούτωνας θα αρχίσει να δημιουργεί δραματικές αλλαγές στην χώρα μας, ενώ η ακριβής σύνοδος Άρη/Έρις : Αρχέτυπο των σκιών, της κρίσης και του ξυπνήματος, δημιουργεί την τέλεια πολιτική καταιγίδα.
προειδοποιεί για κίνδυνο – ότι τα πράγματα που έχουμε παραμελήσει και αγνοήσει σύντομα θα επιστρέψουν με δύναμη και εκδίκηση.
Αμφισβήτηση προσδοκιών και περιορισμών, Προβληματισμός
Η Εξισορρόπηση ελευθερίας και σταθερότητας
Αστάθεια στο κοινοβούλιο, εντάσεις, υποδηλώνει διαφωνίες και δυσκολίες

Αρης και Αφροδίτη στον Υδροχόο βυθίζει τον 8 οίκο σε αποτυχίες, αύξηση θνησιμότητας

Αλλά έχει την δύναμη αναδημιουργίας.

Ο Κρόνος προκαλεί πολλές αλλαγές στην εξουσία

Κρόνος/Ουρανός και Βόρειος Δεσμός, γίνονται ενωμένες προσπάθειες απέναντι σε έναν κοινό εχθρό, ενάντια των περιορισμών.

Κρόνος/Ποσειδώνας/MC, μια ασθένεια σε αρχική μορφή

Ο Ποσειδώνας, επίσης στο τέλος των Ιχθύων, είναι σαν ένα πυκνό σύννεφο, μια ομίχλη, όπου όλα κινούνται συνεχώς, και εμείς πρέπει μόνιμα να επαναπροσδιορίζουμε τις ισορροπίες, και τα όρια. Υπάρχει η αίσθηση ότι κάποιος έχει ό,τι χρειάζεται και τα συναισθήματα είναι στα ύψη.
Αν και μπορεί να απολαμβάνουμε τη στιγμή διατηρώντας μια σχετική αίσθηση ισορροπίας, η ενέργεια θα μειωθεί, καθώς ο Κρόνος μας υπενθυμίζει την πραγματικότητα της ζωής.

/Και είδα θρόνον μεγάλον, ολόλευκον, και εκείνον, που εκάθητο επάνω εις αυτόν, τον Χριστόν, και από το πρόσωπον του οποίου έφυγε και εχάθηκε η φθαρτή ουσία και το προσωρινόν σχήμα της γης και του ουρανού, και δεν ευρέθη τόπος και τρόπος δια την παλαιάν των υπόστασιν, (διότι ο Χριστός θα αναδημιουργούσε τώρα νέους ουρανούς και νέαν γην). 

Δες την Ουράνιαν τι λέει..
Συναθροίσεις σε μικρούς χώρους 
Κοινότητες που μοιάζουν με χωριά
Αντίσταση ή εμπόδια που σχετίζονται ειδικά με τις γυναίκες στην οικογένεια
Καταλήξεις που σχετίζονται με συλλόγους και συζύγους
Δημόσια αντίθεση ή εμπόδια σχετικά με ενώσεις
Κίνδυνοι από πάνω
Θέματα υγείας που σχετίζονται με μητέρες – Η ιστορία της Μητέρας στους αιώνες
Ανεπάρκειες που σχετίζονται με την αυτοδυναμία – Σταδιακά τελειώματα σχετικά με μεταρρυθμίσεις 
Σημαντική ταλαιπωρία – Κίνδυνοι
ανατροπή για τις μεταρρυθμίσεις
Νέα υλικά για το μέλλον – Διαταραχές που σχετίζονται με περιορισμούς – Καταστροφή 
Ξαφνικές ενέργειες συμβάλλουν σε εντάσεις

Εφαρμογή της μεταρρύθμισης – Ηλεκτρική ενέργεια – Πρόωρη εξαγωγή συμπερασμάτων – Πρόωρη απόφαση – Συναισθηματική αναστάτωση – Βλάβες 
Ζημιές ή τραυματισμοί – Ατυχήματα 
Οικονομικές απώλειες – Αχρηστία – Αμφιλεγόμενοι νόμοι ή νομικά ζητήματα – Αδικία 
Γεγονότα που περιλαμβάνουν βρωμιά – Σκάνδαλα
Ξαφνικές αποτροπές — Ασυνήθιστες ελλείψεις ή απώλειες
Απροσδόκητες ασθένειες 
Συνεχείς κίνδυνοι με διακρίσεις σε σχέση με άλλους – Σοβαρές απώλειες – Θρηνώδεις συνθήκες 
Απροσδόκητες απώλειες – λιποθυμία
Στρατιωτικός σχεδιασμός ή στρατηγική
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια