Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εαρινή Ισημερία 2024 και Ελλάδα

Η Εαρινή Ισημερία στις 19 Μαρτίου, 2024, 10:07 μμ.,
ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό
όπου και ενισχύεται η πολεμική του φύση από τον Altair,από τους ανθρώπους ενάντια των ερπετών.
θα γίνει μια παράξενη αρχαία ανακάλυψη,
θα υπάρχει απογοήτευση και απώλεια περιουσίας και κέρδους, οι φίλοι θα γίνονται εχθροί, θα υπάρχουν προβλήματα σε εταιρίες ή δημόσιες υποθέσεις, τα χρήματα και τις τράπεζες, δυσκολίες ή ατυχία στα παιδιά.

Διανύουμε ήδη την χρόνιά του Δράκου, που συγχρονίστηκε με δυο δυνατές ηλιακές εκλάμψεις.
Το 8 μπορεί να συνδέεται με τη δύναμη και το χρήμα, αλλά η πραγματική του φύση είναι η ισορροπία, που θα μπορούσε να ανατραπεί ανά πάσα στιγμή.
 «ό,τι σπέρνεις θερίζεις».

Θα είναι μια χρονιά που η ανθρώπινη φυλή θα δείξει τόσο την καλύτερη όσο και τη χειρότερη πλευρά της. Μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα, αναστατώνοντας την οικονομία και την παγκόσμια δομή εξουσίας, επηρεάζοντας διαφορετικά χώρες, πολιτισμούς, εθνότητες και τάξεις, και λόγω του τετραγώνου Δια/Κρόνου, που ξεκινά από τις 20 Αυγούστου 2024, που σηματοδοτεί οικονομική ύφεση, προβλήματα και απώλειες.

Μια εποχή που η πόλωση, ο ακραίος εθνικισμός και ο φασισμός θα βρίσκονται σε άνοδο. Να θυμόμαστε ότι το 2 αποκαλύπτει την ανάγκη για συνεργασία, διπλωματία, ευαισθησία και η ειρήνη, πρέπει να προωθηθεί, παρόλο τις δυσκολίες.

Αυτό επισημαίνεται, για τον λόγο του ότι θα υπάρχει περισσότερη κλιμάκωση των συγκρούσεων που προκαλούνται από κυβερνήσεις και ανθρώπους στην εξουσία.

Το 2024 θα μπορούσε να φέρει πολλά σχετικά με γεωφυσικές καταστροφές – περισσότερα από το συνηθισμένο, και φοβάμαι ότι μπορεί να αναμένεται τουλάχιστον μια μεγάλη καταστροφή, ίσως στην περιοχή του Ινδικού Ωκεανού και της Καλιφόρνια.

Φέτος, η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή θα επεκταθεί, αλλά και οι φωνές των ανθρώπων στους δρόμους που ζητούν ειρήνη και δικαιοσύνη, ελευθερία.

Κάποια πράγματα μπορούμε να ελέγξουμε. Κάποια δεν μπορούμε. Δεν μπορούμε να αποτρέψουμε τους σεισμούς ή τους τυφώνες, αλλά μπορούμε να ελέγξουμε αυτά που δημιουργούνται από τους ανθρώπους. Το 2, δίνει ελπίδα γιατί το 2 είναι ο ειρηνευτής. Αυτό μας λέει ίσως ότι οι νεότερες γενιές θα μας οδηγήσουν μακριά από την αυτοκαταστροφή.

Γιατί την προηγούμενη χιλιετία, το 1 συμβόλιζε τον ορμητικό, σκληρό πολεμιστή, είναι αυτός που εύκολα θυμώνει, είναι επιθετικός 1 – το πρώτο ψηφίο κάθε χρόνο από το 1000 έως το 1999. Όμως, η νέα γενιά του 2 ακόμα αναπτύσσεται.
Το 1 όμως δεν ήταν πάντα απαραίτητα αρνητικό. Χρειαζόταν να γίνουν τολμηρές κινήσεις και άλματα, εκείνα τα χρόνια, καθώς η δυναμική του 1 μας ώθησε προς τα εμπρός, αλλά οι ανάγκες μας έχουν αλλάξει. Το αυξανόμενο κύμα ανθρώπων παγκοσμίως, με κίνητρο την αγάπη και την ενσυναίσθηση, που είναι πρόθυμοι να αντισταθούν ενάντια στη βία και το μίσος, τη φτώχεια, την ανισότητα, την κακοποίηση και την αδικία – αυτά είναι τα καλά νέα, και θα υπάρξουν πολλά ακόμα πιστεύω.

Η χρονιά του Δράκου, όπως το 8, σημαίνει, κατά κανόνα, οικονομική ανάπτυξη, και σταθερότητα, με αυξημένες επενδύσεις και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Θα έχουμε σπουδαίες Τεχνολογικές εξελίξεις, στην τεχνητή νοημοσύνη, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την εξερεύνηση του διαστήματος και πολλά άλλα. Ισως όμως, το τετράγωνο Δια/Κρόνου συνιστά ότι θα πρέπει η ανθρωπότητα να είναι προσεχτική με την κατάχρηση της. Το Έτος του Δράκου μπορεί να γίνει μάρτυρας σημαντικών πολιτικών αλλαγών παγκοσμίως, με ισχυρούς ηγέτες να εμφανίζονται και νέες πολιτικές να εφαρμόζονται. Θα μπορούσαν επίσης να αυξηθεί η διεθνής συνεργασία και οι διπλωματικές πρωτοβουλίες.

Οι δράκοι συνδέονται με τη φύση όπως είπαμε και θα επικεντρωθεί σε περιβαλλοντικά ζητήματα παγκοσμίως. Δεν ξέρω για την δήθεν κλιματική αλλαγή, αυτό όμως που γνωρίζω είναι ότι χρειάζεται προστασία το περιβάλλον από τους ανεγκέφαλους. Μακάρι, να μην χαθεί η ευκαιρία αυτή,
επειδή κάποιοι μισούν την ανθρωπότητα και βάλθηκαν να την καταστρέψουν.

Ο Δράκος, δεν είναι αυτός που πετάει στον αέρα και πηδά από φιλοδοξία σε φιλοδοξία ή πετάει φωτιές, κτλ όπως νομίζουμε από τα παραμύθια… έχει μια κοσμική σύνδεση και με τα μόρια του DNA καθώς αντιπροσωπεύει, λένε οι Κινέζοι σοφοί και αστρολόγοι, την πρώτη ανθρώπινη φυλή στην Γη.
Σημαίνει, όμως και πόλεμος στην χειρότερη περίπτωση.

Οταν λοιπόν, οι Αννουνακι ήρθαν από τον αστερισμό του Draco η’ Dragon, που έχω αναφέρει τόσες φορές, γενετικά σχηματίστηκε ο ανθρωπος,100.000 χρόνια πριν. Ο Δράκος λένε, έχει την ματιά του πουλιού, διότι βλέπει τον πλανήτη από πάνω, ολόκληρο, το πλέγμα της Γης, που συνδέεται με αυτό, σε συνοχή με την ιερή γεωμετρία και τις χρυσές αναλογίες. Όλα αυτά που συμβαίνουν, σήμερα, είναι συμπτώματα ανάληψης, ανόδου, όλοι ανεβάζουμε τη δόνηση του πλανήτη, μέσα από την ψυχική κρίση που περνάμε. Όλα είναι μια δόνηση.

Έχω ξαναρωτήσει στο παρελθόν, ποια θα είναι η δική σας δόνηση, στο άπειρο σύμπαν, που ζείτε;
Όταν βέβαια, μένεις ακίνητος στον καναπέ, δεν παράγεις καμία δόνηση απολύτως.
Μπαίνουμε σε μια χαοτική, επικίνδυνη εποχή όπου οι εμφύλιες αναταραχές και ο πόλεμο, θα ενταθούν, με το πέρασμα του Δια/Ουρανού στον Algol.
Πιστεύω, αυτή την φορά, 80 χρόνια μετα τον Β παγκόσμιο, η αγάπη και η κατανόηση να μετριάσουν τις φλόγες και να φέρουν ειρήνη.
Μεσα στο χάος που θα προκληθεί, θα παρατηρήσουμε αστρολογικά, ότι ο «κώδικας του Θεού» θα λάμπει μέσα στον κόσμο μας, που στερείται αλήθειας, της οποίας πολλοί θα γίνουν ισχυροί «φωτοδότες» της.
Εξάλλου, το 8, παρουσιάζει πάντα τις άπειρες πιθανότητες και δυνατότητες μέσα από τις προσπάθειες που γίνονται.

Ο κύκλος του 8 θα επιδιώξει να φέρει ισορροπία, και αυτό περιλαμβάνει τις δυνάμεις της φύσης και του ίδιου του πλανήτη. Αυτό μπορεί να είναι με τη μορφή ηφαιστειακής δραστηριότητας, σεισμών ή άλλων καταστροφών που προκαλούνται.

Ο Ηλιος, ο Αρης, Πωσειδωνας, Πλούτωνάς, είναι σε δυσμενή όψη με τον Βασιλίσκο -Regulus,
  • Κατά την είσοδο της Εαρινής Ισημερίας 2024.
  • επινοεί πάντα νέες μάχες, φέρνοντας την Ειρήνη του Τρόμου  με το πέρασμα του Ουρανού ήδη από τον Algol,
  • \θα ενδημεί η οργή,
  • δολοφονίες, πραξικοπήματα, επαναστάσεις, εξεγέρσεις, διαδηλώσεις,
  • ανατροπές αρχηγών κρατών και παρόμοια γεγονότα, θα συμβαίνουν.
Και αυτό διότι ο Ουρανός με τον Δια θα βρίσκονται στον γωνιακό οίκο του πολέμου και ανοιχτών εχθρών, της λαϊκής οργής, με τον Algol.
Η σύνοδος με τον Nibiru X, σηματοδοτεί ένα σημείο μετάβασης ,όπου όλα ταλαντεύονται, στην Φύση, συμβολίζει το πέρασμα του Ηλίου από το Σημείο Μηδέν,

Προκαλώντας, ίσως, γνωστόν από την Αποκάλυψη, τις 3 ημέρες του Σκότους.

Αλλοίμονο, το 2024, είναι γεμάτο από συμβολισμούς όπως και η ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου 2024.
Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα στον 9 οίκο με την προσοχή του κόσμου να προσανατολίζεται στα παγκόσμια γεγονότα και εξελίξεις.
Σε αντίθεση με τον Altair, γίνονται αρχαίες και ίσως πολύ παράξενες ανακαλύψεις, θα υπάρχει απογοήτευση και απώλεια περιουσίας και κέρδους σε πολλούς ανθρώπους, φίλοι θα γίνονται εχθροί, θα υπάρχουν προβλήματα μέσω εταιρειών ή δημοσίων υποθέσεων, δεν είναι καλός οιωνός για τα παιδιά.

Ωστόσο, όπως βλέπετε, η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα θα συνδεθεί με την βία, εκρήξεις, συγκρούσεις και αιφνίδιες αλλαγές και επιθετικούς ανθρώπους ή ομάδες. Η Σελήνη, Πλούτωνας, Ουρανός και Δίας χρωματίζεται από φανατισμό, ξαφνικές αναστατώσεις αλλά και από αυτούς που αγωνίζονται να κάνουν θετικά πράγματα, να αντιστρέψουν το κλίμα πραγματοποιώντας κάτι σημαντικό και ξεχωριστό. Σίγουρα, μπορεί να υπάρξει ένας πλανήτης που, αν χρησιμοποιηθεί, μπορεί να μειώσει τις αρνητικές δυνατότητες της αντίθεσης Σελήνης-Πλούτωνα.

Οι άνθρωποι, όμως θα είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο, για μια ακόμη φορά στην ιστορία.
Ο Πλανήτης αυτός όμως μπορεί να είναι ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων, ίσως να συνδεθεί με την ειρήνη.

Έχουμε μια σύνοδο Ηλίου/Πωσειδωνα (αβεβαιότητα) που όμως έχει σαν background την ανησυχία και την απογοήτευση, ένα τρίγωνο Σελήνης/ Ποσειδώνα αλλά και ένα εξάγωνο Ηλίου/Πλούτωνα. Αυτές οι διελεύσεις είναι σε ισχύ εδώ και αρκετό καιρό και υποδηλώνει αυτούς που ανταποκρίνονται ή μια προσπάθεια να ανταποκριθούν, στις ανώτερες δονήσεις και σφαίρες, μέσα από την πνευματικότητα,  με οποιοδήποτε τρόπο, καθώς η συνείδηση των μαζών συνεχίζει να ξυπνά μέσα από αυτά που συμβαίνουν. Αυτό μπορεί να έχει περισσότερη σχέση με την Ουάσιγκτον, σε σχέση με ξένες χώρες- συγκρούσεις.

Με τον Ήλιο στους Ιχθύες- Scheat, η προσοχή του κόσμου στρέφεται στις αποφάσεις και τις ενέργειες των ηγετών αλλά και ανθρώπων με εξέχουσα θέση και επιρροή. Ο πληθυσμός είναι σε επαγρύπνηση σε σχέση με την ευημερία. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα, μπορεί να είναι καταστροφική ενέργεια για τα παιδιά, τους πρωθυπουργούς, προσοχή στα μέρη που βρίσκονται σε ανοικτές θάλασσες, οι αποικίες επίσης επηρεάζονται.

Στο σταθερό αστέρι της θλίψης με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο προμηνύει θάνατο ή και αποκαλύψεις σκανδάλων που αμαυρώνουν τη φήμη έγκριτων ανθρώπων που μπορεί να προκαλέσουν την τελική απομάκρυνσή τους από την εξουσία/φήμη.

Θα μπορούσαν να υπάρξουν βίαιες διαφωνίες ή και ανησυχίες σχετικά με την οικονομία καθώς σχετίζεται με τη γεωργία (προμήθεια τροφίμων), την ακίνητη περιουσία και τους υπόγειους πόρους (πετρέλαιο, άνθρακας, μέταλλα και άλλα περιουσιακά στοιχεία).

Η σύνοδος Αφροδίτης/Κρόνου, στους Ιχθείς και η θέση του Άρη στις 27 του Υδροχόου είναι άκρως ανησυχητικές διελεύσεις από τον 4 οίκο, τόσο για τις καιρικές συνθήκες και φαινόμενά που μπορεί να προκληθούν.

Ο ωροσκόπος της Εαρινής Ισημερίας, στον Σκορπιό κυβερνάται, από τον Άρη και τον Πλουτωνα, που δείχνει επιθέσεις εναντίον της παρούσας εξουσίας.

Ο Αρης στις 27 του Υδροχόου, θα μας απασχολήσει, καθώς είναι σε σύνοδο με την Σελήνη των ΗΠΑ.
Τελευταία φορά που ο Άρης βρέθηκε στη Σελήνη των ΗΠΑ τη στιγμή της εαρινής ισημερίας ήταν το 1945.

/Ο Αρης σήμερα, επικεντρώνεται στην Ταιβάν και το Νότιό μέρος της Κίνας, αλλά και στα σύνορα Πακιστάν/Ινδίας./ /(Ταϊβάν, Θάλασσες Νότιας Κίνας, Ειρηνικός Ωκεανός)/

Στον ελληνικό χάρτη, ο Ηλιος στρέφει την προσοχή του σε θέματα 11  οίκου, σύμμαχοι της χώρας, τοπική αυτοδιοίκηση, τους θεσμούς , το νομοθετικό σώμα, το κοινοβούλιο. 
Το ημι-τετράγωνο Ηλίου, ενώ και ο διελαυνων Δίας τετραγωνίζει τον Ήλιο της στον Υδροχόο, ασκώντας πιέσεις στην ηγεσία της χώρας, ενώ ταυτόχρονα τετραγωνίζει τον γενέθλιο Κρόνο (μάλιστα τετράγωνο ακριβείας Δια/Κρόνου) της στις 14 μοίρες Ταύρου- Λέοντα και σχηματίζει ένα κουινκαξ με τον Άρη της, στις 15 μοίρες Τοξότη, δείχνοντας συγκρούσεις, διάλυση, καταστροφή. Αυτό δείχνει έλλειψη ανοχής, αστάθεια, ότι οι όποιες καταστάσεις και αλλαγές εκβιάζονται. 
'Αλλωστε, ο Αρης της Ελλάδος, κυβερνά θέματα 8 οίκου και ξέρουμε εδώ και καιρό ότι το χρέος της αυξάνεται. Το θέμα είναι πάντα, ότι ένα τέτοιο τετράγωνο, οδηγεί σε αναγκαστικές αλλαγές και περιορισμούς που συνδέονται με το χρήμα.
Όμως, ο Ουρανός στον Ταύρο σχηματίζει ένα τέλειο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα της, όπου αναμένεται να συμβεί μια απότομη στροφή ή μαζικές εξεγέρσεις, ελπίζοντας σε μια μαζική αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας καθώς ολόκληρο το ανοιξιάτικο μοτίβο επηρεάζει, τον 11 οίκο.
Αυτό το θαυμάσιο τρίγωνο, σημαίνει ότι υιοθετούνται νέες αντιλήψεις, διευρύνοντας τη συνείδησή. Σίγουρα, όμως είναι μια διέλευση που θα προκαλέσει σύγχυση. Ομως θα πρέπει να καλλιεργηθεί η μοναδικότητα, ο πολιτισμός. Πρόκειται για στάδια ανάπτυξης και ωρίμανσης, όταν ειδικά, ο Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας θα σχηματίζουν θαυμάσια τρίγωνα από το 2025-6 και ύστερα.
Ο πολιτισμός της είναι η ύπαρξη της Ελλάδος, η ταυτότητα της.
Περνά σε μια περίοδο προοδευτικού μετασχηματισμού, οικοδομώντας νέα πράγματα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα έχει να αντιμετωπίσει την δύσκολη ύπουλη ενεργεια του Κρόνου ,αλλά θέλω να ελπίζω, ότι τα πράγματα θα πάνε καλα, αυτή τη φορά, και ότι τίποτα δεν θα ανακόψει την άνοδο της.
Η προσοχή του Ελληνικού λαού, κατά την ισημερία, στρέφεται προς τον 3-9 οίκο, τα παγκόσμια γεγονότα και εξελίξεις, θρησκεία, εκκλησία, δικαιοσύνη, τριτοβάθμια εκπαίδευση, το εξωτερικό.
Ως κυβερνήτης του 5 και 10 οίκου, οι ανησυχίες του πληθυσμού για τη σχέση του έθνους με τις γειτονικές του χώρες (στην οικονομία, το εμπόριο) και οι ενέργειες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση αυτών.
Όσο αφορά τον χάρτη Μεταπολίτευσης, η αντίθεση του Άρη μεταξύ 2-8 οίκου σηματοδοτεί την αύξηση ξαφνικών θανάτων, είναι μια μάχη- αντιπαράθεση που δίνεται για θέματα 8 οίκου (οικονομία, χρέος, ενέργεια-εδάφη- περιουσία- επενδύσεις) κουινκαξ Ποσειδώνα/Άρη, (σαμποτάζ π.χ.) αντίθεση Πλούτωνα Ηλίου (αλλαγή προεδρίας), δεν αποτελούν ηρεμία στην πολιτική ζωή της χώρας αλλά και με την Τουρκία.
Ο Αρης, υποδηλώνει τις ανησυχίες του πληθυσμού για τον τρόπο διακυβέρνησης και τα οικονομικά της.
Ο Άρης, εκτός από την σύνοδο Αφροδίτης/Κρόνου προμηνύει, όχι θετικές εξελίξεις, καθώς ασκεί πίεση σε θέματα Αφροδίτης (ειρήνη, χρήμα)μπορεί να δούμε διαμαρτυρίες, εξεγέρσεις, ακόμη και στρατιωτική επιβολή του νόμου σε κάθε περίπτωση, όχι απαραίτητα στην χώρα μας. 
Ο Άρης θα συνδεθεί με ακραία καιρικά φαινόμενα. Ίσως η ύπαρξη Αφροδίτης/Άρη/Κρόνου στον 4 οίκο, να αποτελεί ακραίο κίνδυνο κλιμάκωσης διπλωματικών διαφορών αλλά και φυσικών καταστροφών, από φωτιές μέχρι τυφώνες και πλημμύρες ή σεισμούς.
Ο Άρης, προμηνύει απεργίες, διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις που μπορεί να γίνουν εξαιρετικά βίαιες. Είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μπορεί να θέσει σε κίνδυνο όσους βρίσκονται σε θέσεις ισχύος. Μπορεί να δούμε σημαντικά γεγονότα να συμβαίνουν στον εναέριο χώρο. Θα υπάρχει όμως και ακραίος κίνδυνος κλιμάκωσης των ανησυχιών για την εσωτερική ασφάλεια.
Η σύνοδος, Δια/Ουρανού, υποδηλώνει ακραία αστάθεια στις χρηματοπιστωτικές αγορές.
astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια