Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νέα σελήνη στον Υδροχόο ♒ 10/2/2024, 0:58:56 π.μ.

Θα πραγματοποιηθεί στις 10/2/2024, ώρα 0:58:56 π.μ. στον 3 οίκο καθώς κυβερνά θέματα 9 και 10 οίκου ταυτόχρονα.
Θα προκαλέσει περισσότερες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Το τετράγωνο με τον Ουρανό και η δύσκολη όψη με τον Castor, είναι άλλη μια κλίση πνευματικής αφύπνισης και συνειδητοποίησης!
Δίνει έμφαση στην πληροφορία, τα ΜΜΕ και δημιουργεί ρήξεις στις σχέσεις κρατών.
Προβλέπει τον θάνατο και την σφαγή των θηρίων και των προβάτων.


Μια νέα σελήνη στον Υδροχόο, ανοίγει, με απροσδόκητους τρόπους νέα μονοπάτια ελπίδας, για σίγουρη νίκη και ελευθερία στην ανθρωπότητα.
Θα σημάνει την έναρξη σημαντικών γεγονότων, εξελίξεων, ξεκαθαρίσματα και αλλαγές.

Η σύνοδος Κρόνου/Υγείας αυξάνεται η απόσταση μεταξύ τους, χωρίς ιδιαίτερη επιρροή.

Ο Ουρανός σε αντίθεση με το Part of fortune, δείχνει απροσδόκητες ανατροπές, αποκαλύψεις, σκάνδαλα, ταραχές, μηνύσεις και προβλήματα θα προκληθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από την προηγουμένη πανσέληνο, στον Λέοντα, ήδη θα φέρει μεγάλες αποκαλύψεις στην δημοσιότητα για σημαντικές προσωπικότητες με την λίστα, Έπσταϊν.

Αρης/Αφροδίτη/Πλούτωνας και Ερμής προβλέπουν παγκόσμιες αναταραχές, πολεμικές συρράξεις, διαμαρτυρίες που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο ολόκληρο.
Τα τρομοκρατικά γεγονότα θα είναι η μόνιμη απειλή.

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα δούμε νέες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες έναντι υποχρεωτικών μέτρων, προκειμένου να γίνουν ριζικές αλλαγές.

Αργότερα, στα μέσα του μήνα, η συνάντηση Άρη/Πλούτωνα στον Υδροχόο δημιουργεί ακόμη πιο έντονη πολεμική ατμόσφαιρα, βάζοντας φωτιά στις εξελίξεις, καθώς συνδέεται με την ανυπακοή, την αντίδραση.
Η υπερβολική φιλοδοξία των κυβερνόντων και η επιθυμία για την απόλυτη εξουσία, επιφέρει συγκρούσεις , βία, σκληρότητα, και βαρβαρότητες.

Προς το τέλος του μήνα το τετράγωνο του Άρη/Δία, παίρνονται παρορμητικές αποφάσεις. Η ακροδεξιά θα ευνοηθεί. Υπερδιέγερση. Έλλειψη μέτρου. Συγκρούσεις και Αγωγές.

Η νέα σελήνη επιτρέπει τον θυμό, να εκφραστεί , ενισχύοντας την πίστη, ενδυναμώνοντας την σχέση ανθρώπου -θεού.
Έχει ιδιότητες θεραπευτικές, καθαρίζει το τοπίο, προωθεί τον πολιτικό ακτιβισμό
Ότι έρχεται, είναι από ψηλά, διοχετεύοντας το μήνυμα του Αγίου πνεύματος, στα νερά της καρδιάς μας.

Η νέα σελήνη δημιουργεί πολιτική κρίση στην χώρα μας, και ραγδαίες εξελίξεις, αλλαγές, καθώς όπως ανέφερα για πολλοστή φορά την ενεργοποίηση της Συνθήκη της Λωζάνης, μαζί με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο.
Κρίση σε σχέση με αντιπολιτευτικές δυνάμεις και γειτονικές χώρες.
Προοιωνίζει εκλογές και γενικότερα αλλαγές στην κυβέρνηση, νέες συνεργασίες σε κομματικό επίπεδο.
Οι αλλαγές συνεχίζονται στους φόρους, τα οικονομικά δημιουργώντας προβλήματα, απώλειες και αποκαλύψεις μυστικών.
Δημιουργεί άγχος, ανασφάλεια σε σχέση με θέματα 4 οίκου (Σπίτια, χωράφια, περιουσίες, εδάφη, καιρικές συνθήκες, εθνική κυριαρχία, σύνορα).
Χρειάζεται θάρρος, να χρησιμοποιήσουμε ότι είναι διαθέσιμο, με σοφία και κατανόηση.

Η νέα σελήνη σπάει τις ψευδαισθήσεις.
Το ποσοστό θνησιμότητας αυξάνεται.
Δίνει στους ανθρώπους όμως τα δώρα του πνεύματος. προσελκύει τους ανθρώπους σε ένα μυθικό σύμπαν πείθοντας τους ότι όλα θα συμβούν δια μαγείας.
Η νέα σελήνη θα χρησιμεύει ως ηχητικός πίνακας γνωρίζοντας τι χρειάζεται να ακούσουν οι άνθρωποι – είτε είναι αισιόδοξο και ευγενικό είτε σκληρά ρεαλιστικό.
Η Προστασία της οικογένειας, της χώρας ή της ψυχής είναι απαραίτητη από την προβολή αρνητικών επιρροών
Σημαντική είναι η απόφαση για περίπλοκα ηθικά ζητήματα, έναντι βιαστικών ενεργειών
Η επίγνωση των γκρίζων ζωνών, είναι σημαντική, στην γεωπολιτική καθώς οι σχέσεις κρατών θα τείνουν να ξεφύγουν από τα όρια του ηθικά επιτρεπτού.
Συνδέεται με την περιοχή της Μεσογείου και τα Στενά, την Κωνσταντινούπολη.

Θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την οικονομία των ΗΠΑ, θα υπάρξουν οικονομικές ανατροπές στην Κίνα, την κυβέρνηση της Αγγλίας και της Τουρκίας, την Γαλλία, την Ιαπωνία.
Πρέπει να γίνει Εργασία στην κοινωνία ενάντια της διαφθοράς από το περιβάλλον.
Η απόσυρση σε ένα ασφαλές, παρθένο καταφύγιο, είναι απαραίτητη για να καλλιεργηθεί η καλύτερη ανθρώπινη φύση. 
Θα είμαστε αντιμέτωποι με τους εσωτερικούς μας δαίμονες καθώς θα γοητευόμαστε από το σκοτάδι και θα δοκιμαζόμαστε ηθικά.

Η νέα σελήνη δείχνει αποκαλύψεις για αποκρυφιστικά θέματα, τις διεθνής υποθέσεις, τα ατυχήματα θα συνεχιστούν, χτυπήματα, μαχαιρώματα, πληγές, πυροβολισμοί, ναυάγια, τραυματισμοί, ασθένειες, βίαιοι πυρετοί, κακή διάθεση, επηρεάζει την ομοφυλοφιλία, δείχνει βιασμούς ή φόνο, φυλάκιση, εξορία, αποκεφαλισμό.

Η Ουράνιαν μιλά για
Επιμονή στις δραστηριότητες – Μέρες ή χρόνια σκληρής δουλειάς ή δύσκολων αποστολών - Αποχωρήσεις ή αποστασιοποιήσεις που σχετίζονται με εξουσία ή επιρροή – καθυστερήσεις – Επιβολή εμποδίων – Προβλήματα μεγάλης κλίμακας 

Τεράστια υδραυλική ενέργεια – Jet-streams – Συγκαλυμμένη κίνηση για παροχή ρεύματος – Αρχές που σχετίζονται με διακοπές ρεύματος – Κρυφές επιρροές που σχετίζονται με χειραγώγηση – Δόλιες ενέργειες – Καταπάτηση – Τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες 

Συνεχείς ή διαρκείς υποχρεωτικές αλλαγές – Ενεργή αντίσταση 
Πίεση ή άγχος στο περιβάλλον
Εκτεταμένες άγνωστες ρυθμίσεις – Εκτεταμένο απόρρητο – Τα σύνορα της επιστήμης στον κόσμο – Άπειρο

Απώλειες που σχετίζονται με την ελευθερία – Αυξήσεις που σχετίζονται με αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια – Μεγάλη σύγχυση – Απογοητευτικά κέρδη – Επιχειρηματικές αποτυχίες παντού 
Σημαντικό οικονομικό κίνητρο ή διαίσθηση – Εκπληκτικά καλός ηγέτης – Επίσημες οικονομικές μεταρρυθμίσεις – Απροσδόκητα κρατικά έσοδα – Ένταση σε σχέση με κρατικά χρήματα
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια