Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φεβρουάριος 2024 τυχερές - άτυχες μέρες για κάθε ζώδιο

2 Φεβρουαρίου 2024, Ερμής 25° 49’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 25° 49’ Ιχθύων
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού, που έχουν γενέθλια το γ’ δεκαήμερο

5 Φεβρουαρίου 2024, Σύνοδος Ερμή με Πλούτωνα 0° 30 Υδροχόου
Αφορά κυρίως σε Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου τους

7 Φεβρουαρίου 2024, Αφροδίτη 19° 09’ Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 19° 09’ Ταύρου
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού, που έχουν γενέθλια τέλος του β’ δεκαημέρου

8 Φεβρουαρίου 2024, Άρης 25° 59’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 25° 59’ Ιχθύων
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού, που ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο

- Ήλιος 19° 09’ Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 19° 09’ Ταύρου
Αφορά κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί τέλος του β’ δεκαημέρου

10 Φεβρουαρίου 2024, Ερμής 8° 23’ Υδροχόου τετράγωνο με Δία 8° 23’ Ταύρου
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Λέοντα, Ταύρο, Σκορπιό, Υδροχόο) που έχουν γεννηθεί το α’ δεκαήμερο

13 Φεβρουαρίου 2024, Αφροδίτη 26° 10’ Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 26° 10’ Ιχθύων
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού, που ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο

14 Φεβρουαρίου 2024, Άρης σύνοδο με Πλούτωνα 0° 46’ Υδροχόου
Αφορά κυρίως σε Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου τους

17 Φεβρουαρίου 2024, Ερμής 19° 16’ Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 19° 16’ Ταύρου
Αφορά κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί τέλος του β’ δεκαημέρου

- Αφροδίτη σύνοδο με Πλούτωνα 0° 51’ Υδροχόου
Αφορά κυρίως σε Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου τους

22 Φεβρουαρίου 2024, Αφροδίτη σύνοδο με Άρη 6° 58’ Υδροχόου
Αφορά κυρίως σε Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί το α’ δεκαήμερο

25 Φεβρουαρίου 2024, Αφροδίτη 10° 31’ Υδροχόου τετράγωνο με Δία 10° 31’ Ταύρου
Αφορά κυρίως σε Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί τέλος του α’ και αρχές του β’ δεκαημέρου

27 Φεβρουαρίου 2024, Άρης 10° 52’ Υδροχόου τετράγωνο με Δία 10° 52’ Ταύρου
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού σταυρού που έχουν γεννηθεί τέλος του α’ και αρχές του β’ δεκαημέρου

28 Φεβρουαρίου 2024, Ήλιος σύνοδο με Ερμή 9° 15’ Ιχθύων
Αφορά κυρίως σε Ιχθύς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες που έχουν γεννηθεί τέλος του α’ δεκαημέρου

- Ερμής σύνοδο με Κρόνο 9° 44’ Ιχθύων
Αφορά κυρίως σε Ιχθύς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες που έχουν γεννηθεί τέλος του α’ δεκαημέρου

- Ήλιος σύνοδο με Κρόνο 9° 46’ Ιχθύων
Αφορά κυρίως σε Ιχθύς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες που έχουν γεννηθεί τέλος του α’ δεκαημέρου

29 Φεβρουαρίου 2024, Ερμής 11° 13’ Ιχθύων εξάγωνο με Δία 11° 13’ Ταύρου
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού, που έχουν γενέθλια το β’ δεκαήμερο
Πάμε να δούμε λοιπόν τις σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα για κάθε ζώδιο.

Κριός 
5/2:  Αφροδίτη τετράγωνο Χείρωνας 16.10’ Αιγόκερω/Κριού. Μικρές εντάσεις ή λόγια που μπορεί να σας αναστατώσουν θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα. Έχετε εγκράτεια στις επαγγελματικές σας σχέσεις ή ακόμη και με κάποιον από τους γονείς ή το σύζυγό σας. Περισσότερη αναστάτωση  νιώθετε εσωτερικά. Αποφύγετε συζητήσεις για οικονομικά, γάμο ή συμβίωση. Η επιρροή ισχύει κυρίως για το Β’ δεκαήμερο.
6/2: Αφροδίτη τετράγωνο Βόρειος Δεσμός 17.38’ Αιγόκερω/Κριού. Εξακολουθεί να σας απασχολεί  το πρόβλημα με τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά θέματα της προηγούμενης ημέρας. Προσέξτε τις ρήξεις δεσμών και μην  αφήσετε τις σκέψεις σας να δώσουν εγρήγορση στις πράξεις σας. Ηρεμήστε και μετά αποφασίστε. Επηρεάζεται το Β’ δεκαήμερο, κυρίως το 4ο πενθήμερο.
15/2 Ερμής  εξάγωνο  Βόρειος Δεσμός 16.55’ Υδροχόου/Κριού. Αν έχετε υποθέσεις που αφορούν δημόσιες υπηρεσίες,  αυτές τις μέρες θα  εξυπηρετηθείτε καλύτερα. Επίσης δεν αποκλείεται  η  συμμετοχή σας σε ομάδες κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και νέες γνωριμίες μέσω φίλων, οι οποίες αναπτύσσουν τον επικοινωνιακό σας τομέα στην καθημερινή σας ζωή και την κάνουν ευκολότερη. Επηρεάζεται το Β’ δεκαήμερο.
29/2 Αφροδίτη εξάγωνο  Βόρειος Δεσμός 15.59’ Ιχθύων/Ταύρου. Ό,τι σας απασχόλησε στις αρχές του μήνα, έρχεται να  «επουλωθεί», με νέες ευκαιρίες για ομαδικές εργασίες, συνεργασίες αλλά και θέματα που σας απασχολούσαν με δημόσιους οργανισμούς. Εάν κάποιοι στρέφεστε προς μια δουλειά σε οργανισμούς ή μεγάλες εταιρείες, είναι καλή  εποχή για να κάνετε τα  βήματα σας. Νέες καλές γνωριμίες, μπορεί να εξελιχθούν στην πορεία σε μια ερωτική  υπόθεση ή ακόμη και σε  επαγγελματικά ανοίγματα. Η επιρροή ισχύει κυρίως για το Β’ δεκαήμερο.

Ταύρος 
7/2 Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός 19.08’ Αιγόκερω/Ταύρου. Αν είστε καλλιτέχνες, θα διαπρέψετε με την όψη αυτή. Προσέξτε όμως τις υπερβολές! Στα αισθηματικά σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε τι θα πει ο «έρωτας με χτύπησε κατακέφαλα». Μάλιστα ίσως γνωρίσετε ένα άτομο λίγο ιδιόρρυθμο ή εκκεντρικό. Όμως μην περιμένετε σχέσεις μεγάλης  διάρκειας. Προσέξτε επίσης τις σπατάλες! Κύρια επιρροή για τον 4ο πενθήμερο και  τις αρχές του 5ου.
8/2  Ήλιος τετράγωνο Ουρανός  19.09’ Υδροχόου/Ταύρου. Ξαφνικές αλλαγές  και πιθανά προβλήματα καλείστε να  αντιμετωπίσετε αυτές τις ημέρες. Ίσως αλλαγές στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή και στις σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους. Προσοχή σε ατυχήματα με ηλεκτρισμό ή ζημιές   στο σπίτι και τη δουλειά. Επηρεάζεται κυρίως το 4ο και οι αρχές του 5ου πενθημέρου.
10/2 Ερμής  τετράγωνο Δίας  8.23’ Υδροχόου/Ταύρου.  Επαγγελματικές αλλά και γονικές σχέσεις μπορεί να σας απασχολήσουν αυτές τις  μέρες. Χρειάζεται  προσοχή σε κακόβουλες σκέψεις και κουβέντες ή αμέλεια και αδιαφορία. Προσοχή σε οικονομικές  διαφορές αλλά και ερωτικές ατασθαλίες που μπορεί να οδηγήσουν σε δυσφήμηση ή εξαπάτηση.  Επηρεάζεται το Α’ δεκαήμερο, κυρίως το 2ο πενθήμερο.
17/2 Ερμής τετράγωνο Ουρανός 19.16’ Υδροχόου/Ταύρου. Αν και από φύση δεν είστε βιαστικοί, αυτές τις μέρες αποφύγετε τις γρήγορες κινήσεις και αποφάσεις. Για λόγους οικονομικούς, μπορεί να δημιουργηθούν διαφορές με ανωτέρους σας. Επίσης, προσοχή  δώστε στην ερωτική σας ζωή, ιδιαίτερα  αν το άτομο που σας ενδιαφέρει, βρίσκεται στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως βιώσετε αναστατώσεις. Επηρεάζεται κυρίως το 4ο πενθήμερο.
25/2 Αφροδίτη τετράγωνο Δίας  10.30’ Υδροχόου/Ταύρου. Προσέξτε τις επαγγελματικές σας σχέσεις με τους ανωτέρους σας, διότι μπορεί να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που θα σας δυσαρεστήσουν, κυρίως όμως λόγω της «ελαφρότητας» που τις αντιμετωπίζετε. Είστε  υπεραισιόδοξοι  κι  αυτό δεν  θα ήταν κακό, όμως χρειάζεται να κινηθείτε ρεαλιστικά. Επηρεάζονται έντονα  το 2ο και 3ο πενθήμερο.
27/2 Άρης τετράγωνο Δίας 10.52’ Υδροχόου/Ταύρου. Εάν ασχολείστε ή  θέλετε να κάνετε επιχειρηματικά  βήματα, έχετε  όλα τα εχέγγυα ηθικά, πρακτικά και τις καλύτερες αξιολογήσεις. Επιτυχία σας περιμένει αν πρόκειται να κάνετε  συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια. Αρκετοί θα αναγνωριστείτε στον τομέα σας. Ιδιαίτερα αν ασχολείστε με νομικά, ακαδημαϊκά επαγγέλματα, συγγραφή  ή δημόσιο. Αυξήσεις ή προαγωγές περιμένουν αρκετούς από εσάς. Επηρεάζεται κυρίως το τέλος του 2ου πενθημέρου και οι αρχές του 3ου.
29/2 Ερμής εξάγωνο Δίας 11.12’ Ιχθύων/Ταύρου. Πολύ καλές ευκαιρίες για επιχειρηματικές δραστηριότητες   ή την ένταξή σας σε μεγάλους οργανισμούς έχετε στο τέλος του μήνα.  Επίσης νέες γνωριμίες που διευρύνουν τον επαγγελματικό αλλά και κοινωνικό σας τομέα,  με αξιόλογα άτομα. Μια γενικότερη εύνοια στο άνοιγμα του κύκλου σας. Όσοι εργάζεστε με τον Λόγο, τις επιστήμες αλλά και στο βιομηχανικό ή επιχειρηματικό τομέα, έχετε ιδιαίτερη εύνοια. Επηρεάζεται κυρίως το 3ο πενθήμερο. 

Δίδυμοι  
24/2 Πανσέληνος 5.23’ Ιχθύων/Παρθένου. Οικογενειακές  καταστάσεις έρχονται στο  προσκήνιο και σας απασχολούν. Κάποιο άτομο του οικείου σας περιβάλλοντος θα σας προβληματίσει και ίσως να νιώσετε ακεφιά ή ανησυχία. Προσπαθήστε να είστε όσο χαλαροί γίνεται και προσέξτε  τα λόγια, διότι ένα «χαλασμένο τηλέφωνο»  δεν αποκλείεται να σας φέρει μπροστά   σε προβλήματα. Μην αφήσετε οικογενειακές καταστάσεις να  επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας,  αν  δεν υπάρχει επιλογή,  μιλήστε ξεκάθαρα με τους ανωτέρους σας. Επηρεάζεται κυρίως το Α’ δεκαήμερο. 

Καρκίνος 
5/2:  Αφροδίτη τετράγωνο Χείρωνας 16.10’ Αιγόκερω/Κριού. Θα υπάρξουν  κάποια παράπονα από τον σύντροφό σας  όσον αφορά τα  επαγγελματικά  σας. Ίσως να μην συμφωνείτε ως προς κάποιες  κινήσεις  ή κάποιες προσεγγίσεις ή να νιώθει ο σύντροφός σας παραμελημένος. Φροντίστε να εξηγήσετε με σαφήνεια τι γίνεται και τι χρειάζεται στη όλη κατάσταση για να αποφύγετε  πληγές και απογοητεύσεις. Το ίδιο ισχύει, αν έχετε συνεργάτες, διασαφηνίστε τα θέλω σας, την οπτική σας και ζητήστε να κάνουν το ίδιο. Η  φράση «οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους  καλούς φίλους» λειτουργεί και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επηρεάζεται κυρίως το Β’ δεκαήμερο. 
6/2: Αφροδίτη τετράγωνο Βόρειος Δεσμός 17.38’ Αιγόκερω/Κριού. Μια ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει  μέσα από τον επαγγελματικό σας κυρίως χώρο. Πιθανότατα όμως, να  μην υπάρχει η αρμονία  και αυτά που εσείς επιζητάτε. Ναι, θα κολακευθείτε, μην επενδύσετε όμως σε έναν μέλλον ή σε ένα  «για πάντα».  Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν  στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Διαφυλάξτε τη θέση σας. Επιρροή κυρίως  για το Β’ δεκαήμερο.

Λέων 
8/2 Ήλιος τετράγωνο Ουρανός  19.09’ Υδροχόου/Ταύρου.  Ξαφνικές εντάσεις και ανατροπές, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν στα επαγγελματικά σας, αλλά  και στην προσωπική σας  ζωή,  κυρίως για  όσους συγκατοικείτε ή βρίσκεστε σε έγγαμο βίο. Κάποια προβλήματα σας αναστατώνουν και ίσως χρειαστεί να κάνετε  επιβεβλημένες αλλαγές. Μην αντιδράσετε με αδιαλλαξία ή πείσμα, δεν θα σας βοηθήσει.  Προσοχή επίσης σε ζημιές στη δουλειά σας αλλά και στο σπίτι σας κυρίως σε ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά. Επηρεάζεται κυρίως το 4ο και 5ο πενθήμερο.
10/2 Ερμής  τετράγωνο Δίας  8.23’ Υδροχόου/Ταύρου. Εξακολουθεί να πρέπει να δείξετε προσοχή στις  διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επαγγελματικές ή και προσωπικές, με συνεργάτες  ή  συνεταίρους,  πρέπει να προσέξετε, εξαπατήσεις αλλά και απογοητεύσεις ή αποτυχίες, γιατί   πιθανόν  κάτι αμελήσατε ή δεν το σκεφτήκατε. Προσοχή σε άτομα που μπορεί  να πουν διάφορα «πίσω από την πλάτη σας». Καλοθελητές  υπάρχουν και θα υπάρχουν, παντού και πάντοτε!  Επηρεάζεται το Α’ δεκαήμερο.  
17/2 Ερμής τετράγωνο Ουρανός 19.16’ Υδροχόου/Ταύρου. Αναστατώσεις ξαφνικές, οι οποίες έρχονται και ταράζουν την καθημερινότητά σας. Εξακολουθεί ο μήνας να σας λέει να προσέξετε τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σας σχέσεις. Μην κάνετε τώρα νέα σχέδια ή ξεκινήματα, μπορεί να αποτύχουν  ή στην καλύτερη περίπτωση να αναβληθούν. Εναλλακτικά, θα ήταν καλύτερα αν αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους. Επηρεάζεται το 4ο και 5ο  πενθήμερο.
25/2 Αφροδίτη τετράγωνο Δίας  10.30’ Υδροχόου/Ταύρου. Αντιμετωπίζετε με μια «ελαφρότητα» και μια  υπέρμετρη αισιοδοξία, καταστάσεις που θα έπρεπε να έχετε μια περισσότερο μεθοδική και σοβαρή στάση. Προσέξτε τις υπερβολές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, γιατί μετά  την απομάκρυνση του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Αυτό αφορά ακριβώς ό,τι σας απασχολεί όλο τον μήνα,  τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επηρεάζεται κυρίως το 2ο και 3ο πενθήμερο.
27/2 Άρης τετράγωνο Δίας 10.52’ Υδροχόου/Ταύρου. Το τέλους του Ιανουαρίου, σας βρίσκει να προσπαθείτε να ξεκαθαρίστε την ήρα από το στάχυ. Τουλάχιστον αρκετοί από εσάς  θα μπορέσετε να «βάλετε τα πράγματα στη θέση τους» και να  προχωρήσετε στη  λήξη καταστάσεων, οι οποίες δεν είναι πλέον αποδοτικές. Είναι η ώρα αποκαθήλωσης  σχέσεων, ό,τι κι αν αφορά αυτό για εσάς. Επηρεάζεται κυρίως το 2ο  και  3ο πενθήμερο.

Παρθένος 
7/2 Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός 19.08’ Αιγόκερω/Ταύρου. Τα ερωτικά σας, η δημιουργικότητά σας, οι αναζητήσεις σας, έρχονται στο προσκήνιο. Πολύ πιθανό ένα ταξίδι σε μακρινό προορισμό,   κυρίως εκτός χώρας ή ακόμη και μια  γνωριμία  μέσω διαδικτύου, να οδηγήσουν τα βήματά σας σε άλλες πολιτείες  κυριολεκτικά. Κάποιοι ίσως γνωρίσετε ένα άτομο κάπως εκκεντρικό ή αρκετά πρωτοποριακό. Αν είστε  καλλιτέχνες, θα διαπρέψετε εντός ή εκτός χώρας. Γενικά, ευκαιρίες  ανάπτυξης στα αισθηματικά σας αλλά και σε σπουδές, ταξίδια ή μετοίκηση στο εξωτερικό, σας έρχονται απλόχερα αυτό το διάστημα. Έντονη επιρροή για το 4ο και 5ο πενθήμερο.
24/2 Πανσέληνος 5.23’ Ιχθύων/Παρθένου. Η  Πανσέληνος του μήνα σας αφορά άμεσα. Θα χρειαστεί να βάλετε σε τάξη, κι είναι κάτι το  οποίο κατέχετε αρκετά καλά, τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό αφορά συνεργάτες  ή συνεταίρους σας, αλλά και τον έγγαμο βίο σας ή γενικότερα την  προσωπική σας  ζωή. Είναι ένα διάστημα,  στο οποίο θα έχετε αναστολές, ως προς το τι να κάνετε. Κλείστε κύκλους για να είστε έτοιμοι για νέες  ενάρξεις! Επηρεάζεται κυρίως το Α’ δεκαήμερο. 

Ζυγός 
5/2:  Αφροδίτη τετράγωνο Χείρωνας 16.10’ Αιγόκερω/Κριού. Θέματα της  πατρογονικής σας οικογένειας, μπλέκονται   με την  προσωπική σας ζωή. Πιθανότατα να μπείτε όπως λέμε  στη  μέση, ανάμεσα σε διαφορές που μπορεί να προκύψουν μεταξύ των γονιών σας και του συζύγου σας. Επίσης αν εργάζεστε σε μια οικογενειακή επιχείρηση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα που θα πρέπει  να αντιμετωπίσετε και ίσως αφορούν οικονομικά θέματα. Η επιρροή αφορά  κυρίως το Β’ δεκαήμερο.
6/2: Αφροδίτη τετράγωνο Βόρειος Δεσμός 17.38’ Αιγόκερω/Κριού. Εξακολουθεί  το πρόβλημα να ισχύει όσον αφορά τις οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις. Προσέξτε διότι μπορεί να αλλάξει η «ζυγαριά» της προσωπικής σας ζωής, του γάμου σας και λόγω καταστάσεων να υπάρξουν δυσαρέσκειες ή δυσαρμονία. Το  ίδιο μπορεί να συμβεί και από την μεριά των γονιών σας. Εάν εργάζεστε μαζί με μέλη της οικογένειάς σας, προσέξτε για διαφωνίες παρεξηγήσεις και τελικά ρήξεις. Επηρεάζεται κυρίως το Β’ δεκαήμερο.

Σκορπιός 
8/2 Ήλιος τετράγωνο Ουρανός  19.09’ Υδροχόου/Ταύρου. Ξαφνικές εντάσεις στην συζυγική σας ζωή ή στη συμβίωσή σας γενικότερα, θα βιώσετε αυτό το διάστημα. Επίσης αν έχετε  συνεργάτες ή συνεταίρους μπορεί  να υπάρξουν καταστάσεις που δεν περιμένατε. Πιθανότατα να υπάρξουν παρεξηγήσεις με γονείς και τον σύντροφό σας, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε δυσαρέσκειες. Επηρεάζεται κυρίως το 4ο και 5ο πενθήμερο.
10/2 Ερμής  τετράγωνο Δίας  8.23’ Υδροχόου/Ταύρου.  Εστιάστε σε υποθέσεις οικογενειακές, επαγγελματικές, ιδιαίτερα αν εργάζεστε σε οικογενειακή επιχείρηση ή με μέλη της οικογένειάς σας και συνεργατικές. Φυσικά αυτό μπορεί να αφορά και την προσωπική ζωή κάποιων. Προσοχή λοιπόν σε αποτυχίες, κυρίως  λόγω αμέλειας, αδιαφορίας ή ακόμη και εξαπάτησης σε κάποιες περιπτώσεις. Αφορά κυρίως το Α’ δεκαήμερο. 
17/2 Ερμής τετράγωνο Ουρανός 19.16’ Υδροχόου/Ταύρου. Συνεχίζει να βάλλεται ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Καλά θα ήταν να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και να μην λειτουργήσετε με εκκεντρικότητα  ή θυμό. Το πιο πιθανό είναι να αποτύχετε, μιας και λόγω δυσθυμίας  νιώθετε μπερδεμένοι. Ηρεμήστε και συγκεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά σας  απασχολεί. Επηρεάζεται κυρίως το 4ο πενθήμερο και οι αρχές του 5ου πενθημέρου.
25/2 Αφροδίτη τετράγωνο Δίας  10.30’ Υδροχόου/Ταύρου. Έχετε  κουραστεί από το προηγούμενο  διάστημα και λειτουργείτε κάπως υπερβολικά ή απερίσκεπτα, σε περιπτώσεις που θα έπρεπε να δείχνετε περισσότερο σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Στην πορεία αυτό μπορεί  να σας οδηγήσει σε μη  θεμιτά αποτελέσματα. Επιρροή κυρίως για το 2ο και 3ο πενθήμερο.
27/2 Άρης τετράγωνο Δίας 10.52’ Υδροχόου/Ταύρου. Στο τέλος του μήνα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις, αν όμως δεν βιαστείτε και αν δεν υπερβάλλετε. Θα αντιμετωπίσετε γι’ ακόμη μια φορά προβλήματα μεταξύ της πατρογονικής σας οικογένειας και του συντρόφου σας, όμως είναι στο χέρι σας να τα λύσετε. Προσοχή σε συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες. Η  επιρροή είναι έντονη κυρίως για το 2ο και 3ο πενθήμερο.

Τοξότης 
24/2 Πανσέληνος 5.23’ Ιχθύων/Παρθένου. Η Πανσέληνος   αυτή σας  φωτίζει τα μονοπάτια   της  οικογένειάς σας και των επαγγελματικών σας.  Συγγενικά  σας πρόσωπα σας απασχολούν , πιθανότατα γιατί χρειάζονται τη βοήθειά σας,  αλλά αυτό μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με την επαγγελματική σας καθημερινότητα. Ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα με ανωτέρους σας. Βέβαια για κάποιους θα αφορά την καριέρα τους και την κοινωνική τους εικόνα ή ακόμη και ενδεχόμενα θέματα με τον σύζυγό τους. Γενικότερα  κάντε κινήσεις  που θα «ξεκαθαρίσουν»  το πιεστικό τοπίο που  βιώνετε κι όλα θα είναι καλύτερα! Επηρεάζεται κυρίως το Α’ δεκαήμερο.

Αιγόκερως 
2/2:  Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας 25.48’ Αιγόκερω/Ιχθύων. Αν είστε έτοιμοι και έχετε όρεξη για  μετακινήσεις, επαφές, κοντινά ταξίδια, με τα αδέρφια  σας, με προσφιλή σας  άτομα, τότε είναι η στιγμή να τα πραγματοποιήσετε ή τουλάχιστον να τα σχεδιάσετε!  Γενικότερα θα έχετε  ανεπτυγμένο ένστικτο αλλά και  μια δημιουργική φαντασία, η οποία θα είναι ιδιαίτερα  χρήσιμη, αν είστε συγγραφείς, ηθοποιοί,  στιχουργοί, γενικότερα καλλιτέχνες. Η επιρροή είναι έντονη για το Γ’ δεκαήμερο.
5/2:  Αφροδίτη τετράγωνο Χείρωνας 16.10’ Αιγόκερω/Κριού. Λόγια και καταστάσεις που σας φέρνουν  δυσφορία και σας πληγώνουν, από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Όμως κι εσείς αντίστοιχα πρέπει να προσέξετε  τι  θα πείτε, για να μην πληγώσετε τους οικείους σας. Η επιρροή αφορά  κυρίως το Β’ δεκαήμερο.
6/2: Αφροδίτη τετράγωνο Βόρειος Δεσμός 17.38’ Αιγόκερω/Κριού. Οικογενειακά προβλήματα σας απασχολούν  αυτές τις μέρες, τα οποία αφορούν την πατρογονική σας οικογένεια. Μπορεί να έχουν με τα επαγγελματικά σας, όμως ίσως να  έχουν να κάνουν και με τις ερωτικές/αισθηματικές σας επιλογές. Προσπαθήστε  να μην μπείτε σε διαδικασίες χωρίς  ουσία, που μάλιστα  θα σας φέρουν  σε  ρήξεις. Επηρεάζεται το Β’ δεκαήμερο.
7/2 Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός 19.08’ Αιγόκερω/Ταύρου. Αν ασχολείστε με τα κοινά, θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς, αν είστε καλλιτέχνες, τότε πραγματικά οι πρωτοποριακές σας ιδέες μπορεί να σας οδηγήσουν αρκετά ψηλά. Οι ελεύθεροι, αφεθείτε στις «χάρες» του έρωτα και μην λειτουργείτε  με  παραξενιά, έστω κι αν η σχέση που θα  κάνετε, έχει την χροιά του εφήμερου. Γενικότερα θα υπάρχει καλή διάθεση, ξαφνικοί έρωτες για κάποιους, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως γίνετε γονείς. Επηρεάζεται κυρίως  το 4ο πενθήμερο και οι αρχές του 5ου πενθημέρου.
8/2 Άρης εξάγωνο Ποσειδώνας 25.58’ Αιγόκερω/Ιχθύων. Έμπνευση και ιδέες θα έχετε όσον αφορά το επικοινωνιακό  σας  κομμάτι! Επίσης αν ασχολείστε με φάρμακα,  ιατρική ή γενικότερα τον επιστημονικό  τομέα,  είναι  μια καλή περίοδος  για τον ερευνητικό τομέα. Σχέδια  και μικρά  ταξίδια με τα αδέλφια σας  ή κοντινά  σας άτομα, μέσα από τα οποία μπορεί να πάρετε ιδέες για θέματα που σας αφορούν. Δεν αποκλείονται και τα θαλασσινά ταξίδια. Επηρεάζεται κυρίως το Γ’ δεκαήμερο.
13/2  Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας 26.09 Αιγόκερω/Ιχθύων. Ερωτικές υποθέσεις έρχονται  να αλλάξουν την ζωή σας,  ιδιαίτερα για όσους είστε αδέσμευτοι!  Μάλλον θα νιώσετε ότι γνωρίσατε τον ιδανικό σύντροφο και θα   έχετε  πολλές τρυφερές στιγμές μαζί του! Οι δεσμευμένοι θα ανανεωθείτε! Μικρά ταξίδια βοηθούν και σε νέες γνωριμίες αλλά και στην ανανέωση της  σχέσης για όσους ήδη έχετε. Αφορά κυρίως το Γ’ δεκαήμερο.

Υδροχόος 
5/2: Ερμής στον Υδροχόο. Οι σκέψεις και οι  ιδέες  αποκτούν μια περισσότερο πρωτοποριακή χροιά, καλή αντίληψη. Ομαδικές εργασίες ευνοούνται, όπως  και  ο επιστημονικός και βιομηχανικός τομέας, τα  ταξίδια, οι εφευρέσεις  αλλά και οι προσωπικές σχέσεις, χωρίς «στενές» δεσμεύσεις.  
5/2: Ερμής  σύνοδος Πλούτωνας 00.29’ Υδροχόου. Αν θέλετε να καταπλήξετε τα πλήθη  και αυτά  να σας ακολουθήσουν, τώρα μπορείτε  να το κάνετε! Θα έχετε  την αναγνώριση που επιζητάτε, ειδικά αν ασχολείστε με επαγγέλματα  που κάνουν χρήση του Λόγου. Το ίδιο καλά θα  τα καταφέρετε   στα αισθηματικά σας, να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά και  στις οικονομικές υποθέσεις  μιας  και βρίσκετε λύσεις. Επηρεάζεται το Α’ δεκαήμερο κυρίως το 1ο πενθήμερο. 
8/2 Ήλιος τετράγωνο Ουρανός  19.09’ Υδροχόου/Ταύρου. Κάποιες ξαφνικές εντάσεις  στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας  απασχολήσουν, οι οποίες  ίσως  να σχετίζονται με τον σύντροφό σας ή ακόμη και με τα θέλω σας.  Δεν αποκλείεται να πρέπει να κάνετε και κάποιες απρόβλεπτες  αλλαγές.  Προσοχή σε ζημιές. Επηρεάζεται κυρίως το  4ο και 5ο πενθήμερο. 
10/2 Νέα Σελήνη 20.40’ Υδροχόου.  Η καθημερινότητά  σας,  η  υγεία  σας, αλλά  και οι συνεργασίες  σας ή  ο σύντροφός σας, θα σας απασχολήσουν από τώρα και για  το επόμενο  δεκαπενθήμερο. Μπορείτε να εστιάσετε  σε αυτούς τους τομείς και να  δείτε αν κάτι πρέπει να «διορθώσετε» ή να ξεκινήσετε κάτι νέο. Σημείο προσοχής, το οικογενειακό σας περιβάλλον, το οποίο μέσα από ξαφνικές καταστάσεις μπορεί να σας αναστατώσει. Η επιρροή είναι κυρίως  για το 4ο και 5ο πενθήμερο.
10/2 Ερμής  τετράγωνο Δίας  8.23’ Υδροχόου/Ταύρου. Οι οικογενειακοί σας δεσμοί  θα περάσουν μια μικρή κρίση. Το πιο πιθανό, είναι να  αφορούν οικονομικά θέματα, κληρονομιές, φόρους. Πρέπει να προσέξετε πώς θα κινηθείτε, γιατί μπορεί να υπάρξουν εξαπατήσεις, έστω κι αν είναι από αδιαφορία ή μη καλή μελέτη μιας  κατάστασης.  Μην φερθείτε απερίσκεπτα  και επιπόλαια και εξετάσετε όλους τους παράγοντες που σας αφορούν. Κυριότερη επιρροή για το Α’ δεκαήμερο.
13/2 Ο Άρης στον Υδροχόο. Εύνοια  σε ομαδικές εργασίες, ιδιαίτερη δράση στα ανθρωπιστικά κίνητρα και  κινήματα,  στην τεχνολογία,  στις επιστήμες.  Προσοχή στην  σκληρότητα της σκέψης και στην μη προσήλωση.
14/2 Άρης  σύνοδος Πλούτωνας 00.46’ Υδροχόου. Είναι  μια όψη που απαιτεί την προσοχή σας.  Προσέξτε λοιπόν τον τρόπο σας προς τους άλλους, αλλά και τον τρόπο  των άλλων προς  εσάς. Είναι μια περίοδος, που μπορεί να έχετε συγκρούσεις  και μάλιστα  έντονες. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, μην λειτουργήσετε  εν βρασμώ,  είτε αφορά επαγγελματικά θέματα με ανωτέρους σας είτε και  με προσφιλή σας άτομα. Επίσης προσέξτε ιδιαίτερα ατυχήματα, όπως και τις μετακινήσεις σας. Επηρεάζεται κυρίως το 1ο πενθήμερο.
15/2 Ερμής  εξάγωνο  Βόρειος Δεσμός 16.55’ Υδροχόου/Κριού. Μια πολύ καλή εποχή για το δεκαήμερό σας, όσον αφορά συνεργασίες ίσως και με αδέλφια ή κοντινά σας πρόσωπα, αλλά και μετακινήσεις, ταξίδια και ανταλλαγή ιδεών που φέρνουν πνευματικά αλλά και πρακτικά, νέα πνοή στην καθημερινή σας επικοινωνία και ζωή. Επηρεάζεται κυρίως το Β’  δεκαήμερο.
16/2 Αφροδίτη στον Υδροχόο. Οι φιλικές σας σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο,  όπως  και ομάδες  κοινού ενδιαφέροντος. Οι σχέσεις έχουν μια πιο «απελευθερωμένη» χροιά, όπως  και  οι τέχνες. Πρωτοποριακές  επιλογές  και κινήσεις αλλά και η τεχνολογία είναι από  αυτά που αναπτύσσονται ιδιαίτερα.
17/2 Ερμής τετράγωνο Ουρανός 19.16’ Υδροχόου/Ταύρου. Μην λειτουργείτε με  βιασύνη και νευρικότητα, διότι μπορεί χωρίς να το θέλετε να προκαλέσετε προβλήματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Κάτι το οποίο δεν  χρειάζεται να συμβεί. Αποφύγετε  την  αδιαλλαξία και  λειτουργήστε εποικοδομητικά όλη αυτή την ενέργεια επάνω στη δουλειά σας ή σε κάτι δημιουργικό. Επηρεάζεται κυρίως το 4ο και 5ο πενθήμερο.
17/2 Αφροδίτη σύνοδος  Πλούτωνας  00.51’. Σίγουρα θα έχετε μια έντονη ερωτική επιθυμία,  μια ανεβασμένη λίμπιντο, και  ίσως  νιώσετε ζήλεια ή και φανατισμό για  τον σύντροφό σας. Όσοι είστε μόνοι, μια  νέα γνωριμία μπορεί να σας «πορώσει» κυριολεκτικά και να νιώσετε ότι «δαγκώσατε την λαμαρίνα»! Προσέξτε την ένταση που βγαίνει να την  διοχετεύσετε  σε κάτι όμορφο και θετικά λειτουργικό, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει κάποιες έντονες δυσάρεστες καταστάσεις. Επηρεάζεται κυρίως το  1ο  πενθήμερο.
22/2 Αφροδίτη σύνοδος Άρης 6.57’ Υδροχόου. Αν είστε ελεύθεροι, να είστε έτοιμοι για ερωτικές ενώσεις, για πόθο και πάθος, για γνωριμίες που έρχονται  από μακριά ή και από τον επαγγελματικό σας χώρο ή ακόμη και μέσα από κοντινά σας πρόσωπα. Αν είστε ήδη σε  σχέση, τότε η  ανανέωση της σχέσης σας  μέσα από ταξίδια αλλά και τις προσωπικές σας προσπάθειες   είναι γεγονός. Όπως κι αν  έχει θα βρεθείτε ερωτευμένοι!  Επηρεάζεται το Α’ δεκαήμερο. 
25/2 Αφροδίτη τετράγωνο Δίας  10.30’ Υδροχόου/Ταύρου. Κάποιες διαφορές θα προκύψουν με την οικογένειά σας, τους  γονείς σας, κυρίως  επειδή δεν τηρήσατε ή ξεχάσατε κάποιες  υποχρεώσεις, θέματα μετακινήσεων ή επαγγελματικές υποθέσεις ακόμη και οικονομικές. Μην φερθείτε με ανεμελιά  στην προκειμένη περίπτωση, ίσως να μην είναι κάτι τραγικό,  όμως  θα το βρείτε κυριολεκτικά  μπροστά σας αν  δεν το τακτοποιήσετε. Επηρεάζεται το 2ο και 3ο πενθήμερο.
27/2 Άρης τετράγωνο Δίας 10.52’ Υδροχόου/Ταύρου. Εν συνεχεία  της προηγούμενης όψης, η οποία ενισχύεται περισσότερο, μην αφήσετε υποχρεώσεις από αμέλεια,   οι οποίες θα  σας  οδηγήσουν σε διενέξεις  φασαρίες. Ξεκαθαρίστε ό,τι σας αφορά. Πιθανοί διαπληκτισμοί με τους γονείς μπορεί να συμβούν αλλά ακόμη και με τον σύντροφό σας αν είστε παντρεμένοι ή συγκατοικείτε. Ηρεμία, αυτοέλεγχος και  τακτοποίηση υποχρεώσεων και όλα θα πάνε καλά. Επηρεάζεται  το 2ο και 3ο πενθήμερο.

Ιχθύες 
2/2:  Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας 25.48’ Αιγόκερω/Ιχθύων. Θα έχετε έντονη και δυνατή διαίσθηση και  καλύτερα να μην σας πουν ψέματα, γιατί κυριολεκτικά θα μπορείτε να τους «διαβάσετε».  Αρκετοί από εσάς, ίσως κανονίσετε το επόμενο μακρινό σας ταξίδι! Αν  είστε  συγγραφείς,  ηθοποιοί ή γενικά καλλιτέχνες, η  φαντασία και η έμπνευση θα σας απογειώσει! Επηρεάζεται κυρίως το Γ’ δεκαήμερο.
8/2 Άρης εξάγωνο Ποσειδώνας 25.58’ Αιγόκερω/Ιχθύων. Και  έμπνευση  θα έχετε και  βοήθεια για τα σχέδιά σας και οι φίλοι σας  θα είναι δίπλα σας, και  η κοινωνική σας  ζωή θα διευρυνθεί!  Γενικότερα, ναι μεν θα είστε αρκετά  συγκρατημένοι κι όχι  άδικα,  αλλά από την άλλη θα δείτε να εκπληρώνονται κάποιοι  στόχοι σας και να έρχεται κάτι  θετικό  που σιγά σιγά θα σας  φέρει κάτι καλύτερο κυρίως στον οικονομικό σας τομέα. Επηρεάζεται  το Γ’ δεκαήμερο.
13/2  Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας 26.09 Αιγόκερω/Ιχθύων. Αν  είστε μόνοι, μια νέα γνωριμία ή σχέση θα έρθει μέσα  από τον φιλικό σας κύκλο, ή ομάδες που συμμετέχετε, γενικότερα  την κοινωνική σας ζωή. Αν  είστε  δεσμευμένοι,  τα μικρά ταξίδια, οι φιλικές συναντήσεις, αυξάνουν και  βελτιώνουν και ανανεώνουν το πάθος στη σχέση σας! Οι ελεύθεροι να είστε έτοιμοι για μια ρομαντική γνωριμία! Αν είστε καλλιτέχνες ή ασχολείστε με τον  μυστικισμό, η έμπνευση σας θα είναι στο αποκορύφωμά της. Επηρεάζεται το  Γ’ δεκαήμερο. 
19/2 O Ήλιος στους Ιχθύς. Χρόνια πολλά Ιχθύες μας! Με τον Ήλιο στους Ιχθύς  θα υπάρχει μυστικοπάθεια, ενδιαφέρον για οτιδήποτε πνευματικό, αγάπη και στοργή όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε επίπεδο ανθρωπιστικό. Προσοχή στην  έλλειψη πρακτικής. Έμπνευση, μυστικισμός αλλά και δεκτικότητα! 
23/2 Ο Ερμής στους Ιχθύς. Φαντασία, φιλοσοφικές ιδέες, πνευματικότητα,  αλλά και συναισθηματική σκέψη και αντίληψη, η οποία ναι μεν βοηθά σε κάποιους τομείς, όμως  ωχριά στην πρακτική πλευρά της ζωής.  Μια δύσκολη θέση για τον Ερμή, μιας και εδώ θέλει να βλέπει τα πάντα μέσα από γυαλιά με ροζ ομίχλη.
24/2 Πανσέληνος 5.23’ Ιχθύων/Παρθένου. Η πανσέληνος αυτή σας  αφορά  άμεσα. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και ίσως πρέπει δείτε,  ποιες σχέσεις  μπορούν να κρατηθούν και ποιες  πρέπει να φύγουν έστω κι αν αυτό σας λυπεί. Αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή αλλά και τους συνεργάτες σας, για όσους έχετε. Προσέξτε επίσης τον κοινωνικό σας κύκλο, κάποιοι ίσως δεν είναι τόσο φιλικοί όσο φαίνονται. Επηρεάζεται το  Α’ δεκαήμερο.
28/2 Ερμής σύνοδος Κρόνος 9.44’ Ιχθύων. Κάποιες υποθέσεις και σχέσεις  σας  κουράζουν, κυρίως από τον φιλικό ή κοινωνικό σας περίγυρο.  Θα χρειαστεί να προσέξετε  την ισχυρογνωμοσύνη γιατί μπορεί να  δημιουργηθούν ρήξεις με συνεργάτες ή τον σύντροφό σας  αλλά  και με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Επηρεάζεται το Α’ δεκαήμερο, κυρίως το 2ο πενθήμερο.
28/2  Ήλιος σύνοδος Κρόνος 9.44’ Ιχθύων. Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε με  τον  κοινωνικό σας περίγυρο,  τις φιλικές  σας σχέσεις, αλλά  και θέματα  υγείας ή καθημερινότητας. Όλα  όμως ξεπερνιούνται γρήγορα!  Επηρεάζεται το Α’ δεκαήμερο, κυρίως το 2ο πενθήμερο.
28/2 Ήλιος σύνοδος Ερμής 9.44’ Ιχθύων. Καλή αντίληψη,  καθαρή σκέψη, οδηγούν σε σωστές επιλογές   και  πρακτικές κινήσεις.  Επιχειρηματικά βήματα  ευνοούνται, συνεργασίες αλλά και οικογενειακές  υποθέσεις που χρειάζονται  λύσεις. Για κάποιους από εσάς η υπογραφή συμβολαίων ή μια συμφωνία, δεν είναι απλά ένα σενάριο. Επηρεάζεται το Α’ δεκαήμερο κυρίως το 2ο πενθήμερο.
29/2 Ερμής εξάγωνο Δίας 11.12’ Ιχθύων/Ταύρου. Ευκαιρίες για μετακινήσεις κοντινές, αλλά ευχάριστες. Επίσης θα έχετε  μια ιδιαίτερα καλή επικοινωνία και με τα αδέρφια σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα, αλλά και εάν δουλεύετε σε τομείς που αναδεικνύουν την επικοινωνιακή ικανότητα.  Σωστή κρίση και πρακτικές  κινήσεις  αλλά και επιτυχία αν κάνετε τις δικές σας μικρές ή μεγάλες επιχειρηματικές κινήσεις. Αν είστε επιστήμονες  ή επιχειρηματίες ευνοείστε ιδιαίτερα. Έλεγχος εγγράφων και συμβολαίων ευνοείται  επίσης. Εύνοια για το Β’ δεκαήμερο κυρίως το 1ο πενθήμερο.
ΑΡΧΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια