Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΤΟΣ ΔΡΑΚΟΥ 2024 Year of the Dragon 🐉

Είμαι το μάτι της καταιγίδας
Η πηγή όλων των αρχών
Ο απρόβλεπτος μάγος
Υπεύθυνος για το χάος και τη σταθερότητα
Κουβαλάω τη δάδα
κινώ το ακίνητο
Ισορροπώ τη ζυγαριά της δικαιοσύνης
Και ελέγξτε το αποτέλεσμα
Το κουράγιο μου
Είμαι ο κλειδοκράτορας
ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ

Ο αριθμός 2024 έχει βιβλική σημασία, καθώς συνδέεται με την ισορροπία μεταξύ των φυσικών και πνευματικών πτυχών της ζωής, η οποία αναφέρεται στη Βίβλο. Αυτός ο αριθμός συμβολίζει επίσης τις συνεργασίες, την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη, που είναι επίσης βιβλικές αρχές.
20-4 Και είδα θρόνους και κάθισαν πάνω τους
και τους δόθηκε η κρίση, και είδα τις ψυχές των
θανατωμένων με πέλεκυ (βίαια), εξαιτίας της
μαρτυρίας του Ιησού και εξαιτίας του λόγου του
Θεού, και οι οποίοι δεν προσκύνησαν το θηρίο
ούτε την εικόνα του και δεν έλαβαν το χάραγμα
πάνω στο μέτωπό τους και πάνω στο χέρι τους.
Και έζησαν και βασίλεψαν μαζί με το Χριστό χίλια έτη.
Το Έτος του Δράκου 2024 θα είναι εξαντλητικό, μια χρονιά δυναμική αλλα και λαμπερή. Είναι μια χρονιά με θεαματικές νίκες (ή ήττες)! Αυτή είναι η στιγμή να σπρώξετε τα πράγματα προς τα εμπρός. Να είστε φιλόδοξοι και επιχειρηματικοί. Σημαντικά γεγονότα θα συμβούν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι που θα σηματοδοτήσουν την αρχή και το τέλος. Το έτος του Δράκου 2024 είναι μια χρονιά ελπίδας για όσους είναι αισιόδοξοι και πρόθυμοι να αξιοποιήσουν στο έπακρο. Μια προοδευτική, γρήγορη και συναρπαστική χρονιά περιμένει όποιον μπορεί να συνεχίσει.
Ο Δράκος δεν θα υποχωρήσει ούτε θα ικανοποιηθεί με τίποτα λιγότερο από την πρώτη θέση. Αθώος και κάπως αφελής ίσως, θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή σε οποιαδήποτε πιθανή ευκαιρία που θα εμφανιστεί. Η αποτυχία δεν υπάρχει στον κόσμο του Δράκου, μόνο μια νοοτροπία «δοκιμάστε, προσπαθήστε και ξαναπροσπαθήστε» που τελικά βρίσκει τη νίκη.
Είναι μια τολμηρή, επιδεικτική εποχή, μια χρονιά που φέρνει μαζί της τη συγκίνηση του κινδύνου, του ενθουσιασμού, του απροσδόκητου. Οι επεκτατικές χειρονομίες, τα φιλόδοξα σχέδια και οι χλιδάτες παραγωγές είναι χαρακτηριστικά της χρονιάς. Τα χρόνια του δράκου τείνουν να ευνοούν τους τολμηρούς και πρωτοπόρους. θεωρούνται θετικές για τις επιχειρήσεις και την έναρξη νέων επιχειρήσεων. Για παράδειγμα, οι Κινέζοι θεωρούν ότι αυτή είναι μια καλή χρονιά για να παντρευτείς ή να κάνεις παιδί. Τα χρονια του Δράκου είναι ευνοϊκά για ηχηρές επιτυχίες, είτε σε στρατιωτικό είτε στον πολιτικό τομέα. Αλλά εδώ πρέπει να ληφθεί μέριμνα, καθώς τέτοιες νίκες είναι γενικά απατηλές και ο ακούσιος μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει δραματικές καταστροφές.
Στην πολιτική σκηνή το Έτος του Δράκου 2024 θα φέρει σημαντικές αλλαγές.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα είναι οι μόνες που θα δουν την αλλαγή, γιατί αυτή η χρονιά του Δράκου θα φέρει επίσης σημαντικές εξελίξεις στην μεταβίβαση εξουσίας σε άλλα έθνη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της χρονιάς θα είναι η έντονη εκστρατεία από ορισμένες ομάδες για λόγους στους οποίους πιστεύουν με πάθος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα γεγονότα που συμβαίνουν θα έχουν εκτεταμένες επιπτώσεις, μερικές φορές ακόμη και τη διέλευση των εθνικών συνόρων.
Αναμένετε να ανακοινωθούν μεγαλεπήβολα σχέδια φέτος, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων οικοδομικών έργων και νέων αξιοθέατων και πολιτιστικών κέντρων. Θα πρέπει να υπάρχει ενθουσιασμός ιδιαίτερα στις τέχνες και στον κόσμο της μουσικής, με νέους καλλιτέχνες να αναδεικνύονται με μεγάλη αναγνώριση με νέα στυλ, ήχους και αξέχαστες ερμηνείες.
Οι οπαδοί του αθλητισμού μπορούν να ανυπομονούν για μια υπέροχη χρονιά με πολλά ρεκόρ να καταρρίπτονται καθώς και με εμπνευσμένες επιδόσεις τόσο από μεμονωμένους παίκτες όσο και από ομάδες. Οι χρηματιστηριακές αγορές σε όλο τον κόσμο θα είναι επιρρεπείς σε σημαντικές διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και οι επενδυτές θα πρέπει να διατηρήσουν το μυαλό τους στο έδαφος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Το Έτος του Δράκου 2024 είναι μια ευοίωνη χρονιά για Δράκους, Τίγρεις, Αρουραίους, Κάπρους, Πιθήκους και Πετεινούς. 
Μπορεί να είναι μια δύσκολη χρονιά για τα βόδια, τα φίδια και τους κριούς. Τα σκυλιά πρέπει να προσέχουν τα οικονομικά τους. Τα κουνέλια και τα άλογα πρέπει να προσέχουν τις σχέσεις τους.
Ο δράκος είναι σύμβολο δύναμης και πλούτου. Μόνο οι Κινέζοι αυτοκράτορες επιτρεπόταν να φορούν αυτοκρατορικές ρόμπες με σύμβολα δράκων. Επομένως, οι δράκοι γεννιούνται ως φυσικός ηγέτης. Είναι επιθετικοί, φιλόδοξοι, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικοί. Οι δράκοι έχουν έντονη επιθυμία να κερδίσουν οποιονδήποτε ανταγωνισμό. Ευνοϊκή χρονιά για την σύλληψη και τον τοκετό αλλα και την ενίσχυση των σχέσεων.
Το 2024 είναι η χρονιά του Δράκου του Γιανγκ-Ξύλο που συνδέεται με τα ψηλά δέντρα, το δάσος ή τους ξύλινους στύλους. Το χρώμα του Ξύλου συνδέεται με το πράσινο. Επομένως, το 2024 ονομάζεται επίσης Έτος του Πράσινου Δράκου. Το ζώδιο του 2024 είναι ένας δράκος κρυμμένος στο δάσος ή ένας δράκος που σκαρφαλώνει σε ένα στύλο. Το παρατσούκλι του Δράκου είναι το φράγμα, σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία. Επομένως, το 2024 είναι επίσης μια ισχυρή Ξυλώδης χρονιά.
Στην Κινεζική αστρολογία συνδέεται άρα με τα αρχικά στάδια ανάπτυξης και την πρόοδο. Συνδέεται με την Ανατολή, την άνοιξη και τον πλανήτη Δια.
Εκτός του ότι συνδέεται με το πρωσικό χρώμα, επίσης με τους θυελλώδης ανέμους. Συνδέεται με τα νεαρά δενδρύλλια, που χρειάζονται φροντίδα και προσοχή για να αναπτυχθούν και να γίνουν ισχυρά και ανθεκτικά δέντρα.
Συνδέεται με νέα ξεκινήματά, μια εποχή ανάπτυξης και προόδου. Πυροδοτεί την δυναμικότητα, την δημιουργικότητα, την καινοτομία και το πάθος, καθότι λέγεται ότι το ξύλο είναι η Μητέρα της φωτιάς.
Από την άλλη, αυτή η σχέση ξύλου -φωτιάς, σημαίνει ότι εχει την δυνατότητα να πυροδοτήσει από ένα μικρο ασήμαντο γεγονός στο να εξελιχθεί  σε κάτι πολύ σημαντικο. Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δυσοίωνο κάπως στην πολιτική. Το πράσινο, μεταφέρει ζωή και ζωτικότητα και όπως τα φυτά, χρειάζονται ήλιο και φως.
Αγκαλιαστέ τους ανέμους αλλαγής, εγκαταλείψτε παλιές συνήθειες, καλωσορίστε το νέο, τις νέες ευκαιρίες, ονειρευτείτε μεγάλα και θέστε φιλόδοξους στόχους, μείνετε θετικοί και προσελκύστε την αφθονία, ενισχύστε τις καλές σχέσεις.

*2024*
*Οι Δράκοι  του Ξύλου (1964-2024)* θα είναι στο δικό τους στοιχείο, το 2024, εστιάζοντας στην προσωπική τους ανάπτυξη καλλιεργώντας την προσωπική τους δύναμη και ανθεκτικότητα.

*Οι Δράκοι της Φωτιάς (1952 και 2012*)- θα βρουν την ενέργεια αυτή προκλητική καθώς μπορεί να συγκρουστεί μέ την φλογερή και παρορμητική τους φύση. Εξασκήστε την υπομονή και αυτοπειθαρχία και να διοχετεύστε την ενέργεια σάς σε παραγωγικές επιδιώξεις.

*Οι Δράκοι της Γης (1940 η 2000)-* θα διαπιστώσουν η χρονια του ξύλινου δράκου συμπληρώνει την δική τους σταθερή και γειωμένη φύση. Θα αξιοποιήσουν τις δυνάμεις τους και να επιδιώξουν σταθερά τους στόχους τους.

*Οι Μεταλλικοί Δράκοι (1976)* θα ενθαρρυνθεί η καινοτόμος και ευφάνταστη πλευρά τους. Θα εξερευνήσουν νέες ιδέες και θα πάρουν προσωπικά και επαγγελματικά ρίσκα.

*ΟΙ Δράκοι του Νερού- (1952 η 2012)* θα συγκλονιστούν, καθώς θα ενισχυθεί η συναισθηματική τους και διαισθητική τους φύση. Να φροντίζουν τον εαυτό τους και να εξισορροπήσουν τον εσωτερικο τους κόσμο και τους εξωτερικές τους απαιτήσεις.
*Τυχεροί αριθμοί 2024 -1,8,14,21 
*Τυχεροί μήνες- Μάρτιος και Απρίλιος 
*Τυχερό χρώμα – σμαραγδένιο πράσινο 
*Τυχερή κατεύθυνση -ανατολή 
Μια από της σημαντικές προσωπικότητες  που γεννήθηκαν την χρονια του Δράκου ήταν ο John Lennon, Freddie Mercury, Florence Nightgale, Al Pacino, Vladimir Putin, Martin Luther King Jr,

Ο αρουραίος
Το 2024 δείχνει ότι αυτή θα πρέπει να είναι μια υπέροχη χρονιά για τον αρουραίο και του ταιριάζει πολύ καλά. Είναι μια χρονιά σπουδαίων εγχειρημάτων χωρίς άγχος. Όλοι οι αρουραίοι πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσουν την παρούσα κατάστασή τους. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διερευνήσουν τυχόν ευκαιρίες κατάρτισης ή να επεκτείνουν τις δεξιότητες τους. Αν και ο αρουραίος θα λάβει αναγνώριση για τα επιτεύγματά του, πρέπει να είναι επιφυλακτικός με τους νέους φίλους που θέλουν να τον εμπλέξουν σε επικίνδυνες επιχειρήσεις.
Οικονομικά, αυτή θα είναι μια καλή χρονιά, αλλά ο αρουραίος θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να ξοδέψει πολύ εύκολα. Καλά θα κάνει να εξετάσει το ενδεχόμενο εξοικονόμησης πόρων μακροπρόθεσμα. Ο ρομαντισμός σίγουρα θα φιγουράρει έντονα στη ζωή πολλών αρουραίων κατά τη διάρκεια του έτους. Θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τυχόν ευκαιρίες ταξιδιού που προκύπτουν, καθώς θα επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από την αλλαγή και την ξεκούραση. Αυτή θα είναι μια χρονιά πλούσιων και ικανοποιητικών ανταμοιβών – και προσωπικής ευτυχίας επίσης!

Το βόδι 
Το 2024 δείχνει ότι αν και αυτή μπορεί να μην είναι η ευκολότερη χρονιά, προσαρμόζοντας, αξιοποιώντας στο έπακρο τις υπάρχουσες και μεταβαλλόμενες καταστάσεις και δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό θα είναι σε θέση να κάνει χρήσιμη πρόοδο. Αυτή θα είναι μια δύσκολη χρονιά στο μέτωπο της εργασίας, φέρνοντας πολλές αλλαγές και απρόβλεπτα προβλήματα που θα μπορούσαν τελικά να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη πρόοδο και επιτυχία. Αν και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια ανησυχία στο βόδι, θα πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο την κατάσταση και με αυτόν τον τρόπο θα βρει τρόπους να στρέψει τις περιστάσεις προς όφελός του.
Πρέπει να αναλάβει δράση και να μην επιτρέψει στον εαυτό του να αναβληθεί. Αυτή η επιμονή τελικά θα ανταμειφθεί. Αυτό που το Βόδι επιτυγχάνει, μαθαίνει και αποκτά εμπειρία κατά το έτος του Δράκου θα προετοιμάσει το δρόμο για την πιο ουσιαστική πρόοδο που πρόκειται σύντομα να κάνει. Καθησυχασμένο από τη μεγαλοπρέπεια, το βόδι μπορεί να νομίζει ότι οι καλές στιγμές έχουν επιστρέψει. Δυστυχώς, είναι μόνο μια ψευδαίσθηση – οπότε καλύτερα να πιάσει δουλειά! Επίσης, παρά τις πιέσεις και τις προκλήσεις του έτους, το βόδι θα ενθαρρυνθεί πολύ από την υποστηρικτική στάση των γύρω του και θα εκτιμήσει τις σημαντικές στιγμές που πέρασε με την οικογένεια, τους φίλους και τους ανθρώπους με επιρροή που θα έρθουν να τον βοηθήσουν. Όσο έχει τα μάτια του στραμμένα στους στόχους του και επικεντρώνεται στους στόχους του, τα σχέδια του βοδιού θα πραγματοποιηθούν.

Ο Τίγρης
Το 2024 δείχνει ότι η Τίγρης βρίσκει πολλά να της αρέσουν σε αυτό το γενικά ικανοποιητικό έτος. Είναι μια χρονιά έπαρσης και πανάκειας, και οι Τίγρεις το λατρεύουν αυτό! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πολλές Τίγρεις θα αναλάβουν μερικές ενδιαφέρουσες και ικανοποιητικές προκλήσεις στην εργασία. Μπορεί να υπάρχει η ευκαιρία να αναλάβετε νέες ευθύνες, να μεταφερθείτε σε διαφορετικά καθήκοντα ή ίσως μια προαγωγή. Το έτος του Δράκου είναι μόνο για την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, και εδώ ο Τίγρης μπορεί να σκοράρει καλά και να έχει αντίκτυπο εάν είναι πρόθυμος να αναλάβει την πρωτοβουλία.
Σε θέματα οικονομικών, ωστόσο, θα πρέπει να επιδείξει προσοχή και αυτοσυγκράτηση, ώστε να μπορέσει να κλείσει το έτος σε βελτιωμένη θέση. Μπορεί να περιμένει μια δραστήρια προσωπική ζωή, και για τους αδέσμευτους, ο ρομαντισμός, ο αρραβώνας και ο γάμος είναι όλα υπέροχα όψη. Σε εγχώριο επίπεδο αυτή θα είναι μια δραστήρια, ευχάριστη χρονιά με πολλές οικογενειακές δραστηριότητες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αλλαγές μέσα στο σπίτι, όπως τα μέλη της οικογένειας που μετακομίζουν για εκπαίδευση, εργασία ή άλλους λόγους.
Μερικοί Τίγρεις θα αποφασίσουν οι ίδιοι να μετακινηθούν. Τα ταξίδια επίσης αντιμετωπίζονται ευνοϊκά, όπως και οι ευκαιρίες να επισκεφθείτε αξιόλογους και ασυνήθιστους προορισμούς. Για τον τολμηρό, επιχειρηματικό και δημιουργικό Τίγρη, αυτή είναι μια χρονιά που έχει μεγάλες δυνατότητες αν συσπειρώσει τους φίλους, τους υποστηρικτές και τα δίκτυά του με άλλους αντί να επικρίνει και να διαμαρτύρεται.

Το κουνέλι
Το 2024 δείχνει ότι αυτή δεν είναι μια χρονιά για να ξεκινήσει υπερβολικά φιλόδοξα εγχειρήματα ή για να προσπαθήσει να προχωρήσει σε τομείς όπου έχει μικρή εμπειρία. Το κουνέλι καλά θα κάνει να μείνει στο σπίτι και να ασχοληθεί με τη δουλειά του, παρακολουθώντας τη φασαρία από μακριά με πολλή διασκέδαση. Η πρόοδος θα προέλθει από σταθερές και επίμονες προσπάθειες, καθώς και από την προσαρμογή και την πλήρη αξιοποίηση των μεταβαλλόμενων καταστάσεων.
Στο έτος Δράκος 2024 το Κουνέλι θα πρέπει να ακολουθήσει τη ροή των γεγονότων αντί να παραμείνει ανθεκτικό ή να αποστασιοποιηθεί πάρα πολύ από τις αλλαγές που συμβαίνουν.
Το κουνέλι θα είναι ακόμα σε θέση να σημειώσει πρόοδο και να επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε τομείς που γνωρίζει καλύτερα προωθώντας την εμπειρία και τις δεξιότητές του και χωρίς να χάσει την καρδιά του μπροστά στα εμπόδια. Θα πρέπει να τα πάει λογικά καλά σε οικονομικά θέματα κατά τη διάρκεια του έτους και θα απολαύσει μια μέτρια βελτίωση της κατάστασής του όσο είναι επιφυλακτικός για οποιοδήποτε ιδιαίτερα επικίνδυνο εγχείρημα ή επένδυση.
Αν και θα είναι σε θέση να κάνει κάποιες χρήσιμες αγορές για το σπίτι του, το κουνέλι θα έκανε επίσης καλά να βάλει κάποια χρήματα στην άκρη για διακοπές, καθώς θα επωφεληθεί από την αλλαγή σκηνικού. Εκτός από τις συνήθεις οικογενειακές δραστηριότητες, μπορεί να προβλέψει μερικά αξιοσημείωτα οικογενειακά γεγονότα με βάσιμους λόγους εορτασμού, ιδιαίτερα όσον αφορά τις επιτυχίες που απολαμβάνουν τα μέλη της οικογένειας.
Αν και αυτό μπορεί να μην είναι το πιο εύκολο από τα χρόνια για το κουνέλι, θα εξακολουθεί να περιέχει πολλές ευχάριστες στιγμές και οι σχέσεις του με τους άλλους θα του προσφέρουν μερικές πλούσιες και ουσιαστικές στιγμές. Το κουνέλι πρέπει να θυμάται ότι υπάρχουν πολλοί ισχυροί φίλοι πρόθυμοι να του προσφέρουν συμβουλές και υποστήριξη στο Έτος του Δράκου.

Ο Δράκος
Ο Δράκος είναι τόσο χαρούμενος όσο ένα ψάρι στον ωκεανό – είναι η χρονιά της δόξας του! Μερικές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που σχετίζονται με την εργασία θα παρουσιαστούν και ο Δράκος θα δει μερικές σημαντικές αλλαγές στην καριέρα του φέτος λόγω της επίμονης και θετικής στάσης του. Αυτή θα είναι επίσης μια θετική χρονιά για οικονομικά θέματα, με πολλούς Δράκους να βλέπουν αύξηση του εισοδήματός τους και βελτίωση της συνολικής οικονομικής τους κατάστασης. Ωστόσο, θα ήταν σοφό να μην ωθήσει την τύχη του πολύ μακριά δεσμευόμενος σε ριψοκίνδυνα ή εξαιρετικά κερδοσκοπικά σχέδια και πρέπει να προφυλαχθεί από υπερβολική αυτοπεποίθηση ή αυταπάτες μεγαλείου.
Αναλαμβάνοντας περισσότερα από όσα μπορεί να χειριστεί ή δίνοντας εξωφρενικές υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει, θα τον προλάβει αργότερα, όταν θα μετανιώσει για την ανόητη αισιοδοξία του.
Εάν ένας Δράκος αντιμετωπίζει προβλήματα πρόσφατα σε οποιαδήποτε από τις σχέσεις του, θα πρέπει να κάνει κάθε προσπάθεια να τα θεραπεύσει αντί να αφήσει τις δυσκολίες να παραμείνουν και ενδεχομένως να ξινίσουν τη χρονιά. Μια θετική και συμφιλιωτική προσέγγιση θα κάνει μεγάλη διαφορά.
Για πολλούς αδέσμευτους Δράκους ο έρωτας θα σας δελεάσει, με πολλούς να αρραβωνιάζονται ή να παντρεύονται κατά τη διάρκεια του έτους. Η χρονιά ευνοεί επίσης τα ταξίδια, και αν κάποιος Δράκος σκέφτεται να εργαστεί σε άλλη χώρα, αυτή είναι μια εξαιρετική χρονιά για να συνεχίσει.
Προκειμένου να επωφεληθεί από τις σημαντικές δυνατότητες που έχει η χρονιά για τον Δράκο, πρέπει να αδράξει τις διαθέσιμες ευκαιρίες ή να τις δημιουργήσει σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή.

Το φίδι
Το 2024 δείχνουν ότι για το Φίδι, αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη αλλά συναρπαστική χρονιά χωρίς σημαντικά κέρδη στην επιχείρηση ή την καριέρα του. Ωστόσο, αυτό που ξεκινά το Φίδι στο έτος του Δράκου θα μπορούσε να γίνει πραγματικά σημαντικό αργότερα. Τώρα είναι η ώρα να κατευθύνει τις ενέργειές του με αποφασιστικό τρόπο και να επιδιώξει τις κατάλληλες ευκαιρίες. Το φίδι θα αντλήσει μεγάλη ικανοποίηση από τα προσωπικά του ενδιαφέροντα και αν είναι σε θέση να παρουσιάσει ή να προωθήσει οποιοδήποτε έργο παράγει, θα μπορούσε να το εκτιμήσει ιδιαίτερα, εμπνέοντάς τον να ξεκινήσει πιο φιλόδοξα έργα.
Η ζωή του στο σπίτι θα δει πολλή δραστηριότητα φέτος. Ένας μεγαλύτερος συγγενής θα εκτιμήσει την υποστήριξη και την προσοχή που μπορεί να δώσει το φίδι, ενώ εκείνοι που είναι νεότεροι από τον ίδιο θα αναζητούν τακτικά την καθοδήγησή του. Θα πρέπει να προσέχει τα κακόβουλα κουτσομπολιά και τους ζηλόφθονους συνεργάτες που μπορεί να αμφισβητήσουν τις φιλοδοξίες του. Αυτή είναι μια χρονιά για να αποφύγετε τις υπερβολές ή την αποκάλυψη μυστικών σε νέους φίλους. Τα ταξίδια ευνοούνται, ειδικά σε ασυνήθιστους προορισμούς. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου, οι πτυχές θα βελτιωθούν και οι προσπάθειες, τα σχέδια και οι ιδέες θα αποκτήσουν δυναμική. Ακόμα πιο συναρπαστικές προοπτικές σας περιμένουν το 2025!

Το άλογο
Η κινεζική αστρολογία του 2024 δείχνει ότι αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά για το άλογο. Πολλά άλογα θα θεωρήσουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσουν από την παρούσα θέση τους και να κάνουν περισσότερα για τον εαυτό τους, και θα πρέπει να παρακολουθήσουν τυχόν ευκαιρίες που τους ενδιαφέρουν. Η επιμονή και η επιμονή θα ανταμειφθούν και πολλά άλογα θα αποκτήσουν μια νέα θέση που έχει μεγάλες δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη. Πρέπει να προσέξουν να μην το θέσουν σε κίνδυνο με βιαστικές ενέργειες ή ορμητικές αποφάσεις.
Όσον αφορά τα οικονομικά θέματα, αυτό θα είναι ένα έτος σύνεσης και αυτοσυγκράτησης, και προσοχής σε εξαιρετικά κερδοσκοπικά σχέδια. Πολλές ασταθείς και ασταθείς καταστάσεις μπορούν να δοκιμάσουν την υπομονή του αλόγου και οι ανησυχίες βαραίνουν το μυαλό του, προκαλώντας πιθανώς προβλήματα υγείας. Πρέπει να κοιτάξει τη φωτεινή πλευρά της ζωής, να καλλιεργήσει φίλους και να εξευμενίσει τους εχθρούς.
Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη χρονιά όσον αφορά τη ζωή του στο σπίτι. Το άλογο μπορεί να αποφασίσει να πραγματοποιήσει κάποια φιλόδοξα έργα στο σπίτι του, αλλά τα έργα θα μπορούσαν να διαρκέσουν περισσότερο από ό, τι είχε οραματιστεί. Θα πρέπει να είναι επιφυλακτικός να μην ξεκινήσει πάρα πολλά ανά πάσα στιγμή. Το άλογο μπορεί να προσβλέπει σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες κοινωνικές εκδηλώσεις και αυτή θα είναι μια πολυάσχολη και δραστήρια χρονιά για τον έντονο παρευρισκόμενο.
Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για το άλογο να κάνει νέους φίλους και ο ρομαντισμός είναι υπέροχος, με πολλά άλογα να αρραβωνιάζονται ή να παντρεύονται κατά τη διάρκεια του έτους. Ωστόσο, εάν προκύψουν προβλήματα, το άλογο θα πρέπει να στοχεύσει στην αντιμετώπισή τους γρήγορα και με σύνεση, διαφορετικά θα παραμείνουν και θα γίνουν ανεπιθύμητοι περισπασμοί. Επίσης, εάν προκύψουν διαφορές με άλλους, το άλογο θα πρέπει να αναζητήσει μια γρήγορη και φιλική λύση. Συνολικά, το άλογο θα πρέπει να επιτύχει πολλά στο Έτος του Δράκου.

Το κριάρι
Οι κινεζικές προβλέψεις για το 2024 δείχνουν ότι στο ταραχώδες αλλά νηφάλιο έτος για το Κριάρι, τα κέρδη θα είναι οριακά. Αν και μπορεί να υπάρχουν πολλές διαφωνίες, ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει καμία μεγάλη καταστροφή. Το Κριάρι θα δυσκολευτεί να συγκεντρώσει χρήματα, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει τυχόν οικονομικές καταιγίδες εάν προσέξει να μην παίξει ή να κάνει δραστικές αλλαγές στη ζωή του. Επίσης, αυτή δεν είναι μια χρονιά όπου μπορεί να αντέξει οικονομικά να επικεντρωθεί μόνο στις δικές του δραστηριότητες χωρίς να λαμβάνει υπόψη τι συμβαίνει γύρω του.
Μερικά από τα σχέδια και τα έργα του μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο για να προχωρήσουν και πολλά θα πρέπει να περιμένουν το επόμενο έτος για να δείξουν πιο ουσιαστικά αποτελέσματα.
Το έτος 2024 είναι ικανό να προκαλέσει εκπλήξεις σχετικά με τη φύση ορισμένων από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Μπορεί να του φανεί χρήσιμο να επικοινωνήσει με άλλους ενθουσιώδεις και θα μπορούσε να διαπιστώσει ότι ορισμένα έργα που ξεκινά φέτος θα ολοκληρωθούν με επιτυχία το 2025.
Λαμβάνοντας υπόψη την προκλητική φύση ορισμένων ετών, αν ο Κριός βρει τους φίλους του μπορούν να τον συμβουλεύσουν ή να τον βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο, δεν πρέπει να διστάσει να ρωτήσει. Στο Έτος του Δράκου, θα πρέπει να παίρνει καλά νέα με έναν κόκκο αλατιού και να είναι πολύ συντηρητικός στις εκτιμήσεις. Ανταποκρινόμενος στις φετινές προκλήσεις θα κάνει πολλά για να προετοιμαστεί για τη σημαντική ανάκαμψη που τον περιμένει.

Ο πίθηκος
Το  2024 είναι δυναμικό και τυχερό για τον Πίθηκο. Θα κερδίσει περισσότερα με τη μορφή γνώσης παρά με χρήματα και θα κάνει νέους και ισχυρούς φίλους. Θα είναι εύκολο για αυτόν να προωθήσει τις ιδέες του και να βρει υποστηρικτές που θα επενδύσουν σε αυτόν. Θα του δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσει τα πρόσφατα επιτεύγματά του και καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους θα πρέπει να αναζητήσει ανοίγματα και ευκαιρίες για να επιδιώξει, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να αδράξει την πρωτοβουλία και να δει τι μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του. Ωστόσο, πρέπει να προσέξει να μην ξοδέψει υπερβολικά ή να είναι υπερβολικά αισιόδοξος. Θα πρέπει να παραμείνει σε εγρήγορση για τις εκκρεμείς εξελίξεις και να δείξει προθυμία να αναλάβει νέους ρόλους ή πρόσθετες ευθύνες.
Ο Πίθηκος μπορεί να προσβλέπει σε μια ενεργή και ευχάριστη προσωπική ζωή. Κάθε Πίθηκος που μπορεί να έχει βιώσει κάποια πρόσφατη θλίψη ή αισθάνεται μόνος θα πρέπει να δει την έναρξη του έτους του Δράκου ως την αρχή μιας νέας φάσης στη ζωή του και θα πρέπει να κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια να βγει έξω περισσότερο και να συναντήσει άλλους, εξασφαλίζοντας έτσι μια σημαντική ανάκαμψη στην τύχη του. Η οικογενειακή του ζωή, αν και πολυάσχολη, θα τον ανταμείψει. Τα ταξίδια μπορεί να μην κατέχουν πολύ εξέχουσα θέση κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά οι εκδρομές σε μέρη τοπικού ενδιαφέροντος θα δώσουν μεγάλη ευχαρίστηση. Επιδιώκοντας τους στόχους του και προωθώντας τον εαυτό του, ο Πίθηκος θα επιτύχει πολλά και θα κάνει πολλά για να βελτιώσει την παρούσα θέση του.

Ο Κόκορας
Το 2024  δείχνει ότι αυτή είναι μια ευημερούσα χρονιά που έγινε για να μετρήσει για κόκορα. Η επιτυχία λάμπει πάνω του καθώς είναι σε θέση να καταλάβει ηγετικές θέσεις ή του δίνεται η δύναμη να διαμορφώσει το πεπρωμένο του και να βρει φήμη ή αγάπη ή και τα δύο. Για να αξιοποιήσει στο έπακρο τη χρονιά, ο Κόκορας 2024 θα πρέπει να χαρτογραφήσει εκ των προτέρων τι ελπίζει να επιτύχει. Πρέπει να παραμείνει σε εγρήγορση για ανοίγματα, καθώς και να είναι έτοιμος να αναλάβει την πρωτοβουλία. Μπορεί να προσβλέπει σε αισθητή βελτίωση των οικονομικών του κατά τη διάρκεια του έτους, είτε μέσω αύξησης του μισθού, είτε ως δώρο είτε από κάποια άλλη πηγή.
Ο Κόκορας θα ασχοληθεί με διάφορα οικιακά έργα, μερικά από τα οποία μπορεί να είχε στο μυαλό του για κάποιο χρονικό διάστημα. Αν και μερικά από αυτά μπορεί να αποδειχθούν πιο περίπλοκα από ό, τι αναμενόταν, θα είναι ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα. Η γέννηση, οι γάμοι και οι επανενώσεις συμβαίνουν στην οικογένειά του και ο κύκλος των φίλων του θα διευρυνθεί. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχει τα έξοδα, καθώς μπορεί να υπερβάλει τον εαυτό του οικονομικά. Τα κοκόρια ανυπομονούν να επισκεφθούν μερικούς πραγματικά ενδιαφέροντες προορισμούς που προκαλούν δέος. Συνολικά, υπάρχει ένα τεράστιο ποσό υπέρ του και σχεδόν όλοι οι Κοκορες θα ευημερήσουν και θα διασκεδάσουν πολύ κατά τη διάρκεια του έτους.

Ο σκύλος
Το 2024 δείχνει ότι η χρονιά του Δράκου βάζει τον Σκύλο σε επιφυλακή. Θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ σκληρά για να διατηρήσει την προηγούμενη κατάστασή του και ίσως χρειαστεί να αγωνίζεται συνεχώς από τον ανταγωνισμό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να χαμηλώσετε τα κέρδη σας, να εδραιώσετε τα κέρδη σας και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους αντί να ενεργείτε ανεξάρτητα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ο σκύλος θα πρέπει να ενημερώνεται για τυχόν προτάσεις ή αλλαγές που εξετάζονται και να δείχνει προθυμία προσαρμογής σε νέες καταστάσεις. Αν και μπορεί να έχει επιφυλάξεις για ορισμένες από τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα, αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό ένα έτος κατά το οποίο θα πρέπει να προχωρήσει προσεκτικά και διακριτικά. Με αυτόν τον τρόπο θα εντυπωσιάσει τους άλλους και θα προσθέσει στην εμπειρία του, και τα δύο θα είναι προς όφελός του στο μέλλον.
Το ταξίδι αντιμετωπίζεται ευνοϊκά και θα επωφεληθεί από τα υπόλοιπα. Τα οικιακά έργα με σχέσεις θα οδηγήσουν σε ορισμένες ευχάριστες περιστάσεις. Ωστόσο, ενώ η οικιακή του ζωή θα πάει γενικά καλά, ενόψει ορισμένων από τις πιέσεις που θα αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια του έτους, δεν πρέπει να μεταφέρει τις ανησυχίες του σε άλλες. Θα το έβρισκε χρήσιμο να συζητήσει οποιεσδήποτε ανησυχίες έχει αντί να ασχοληθεί με αυτές. Ο Σκύλος θα μάθει πολλά από τις καταστάσεις που αντιμετωπίζει στο
Έτος του Δράκου, συμπεριλαμβανομένου του πού βρίσκονται τα πραγματικά του ενδιαφέροντα και δυνάμεις, εκτός από την απόκτηση πολύτιμης εμπειρίας. Όλα αυτά θα κάνουν πολλά για να τον προετοιμάσουν για την πρόοδο και την επιτυχία που σύντομα θα απολαύσει στο Έτος του Φιδιού.

Ο κάπρος
Οι προβλέψεις για το 2024 δείχνουν ότι ο Κάπρος βιώνει μια ομαλή χρονιά κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Δράκου. Θα κερδίσει την υποστήριξη ισχυρών ανθρώπων και θα ευχαριστήσει τους ανωτέρους του. Όσον αφορά τη δουλειά, ο Κάπρος έχει μάθει πολλά τους τελευταίους 12 μήνες και το έτος του Δράκου θα του δώσει την ευκαιρία να εδραιώσει τη θέση του και να αξιοποιήσει την εμπειρία του. Οι ευκαιρίες μπορεί να μην είναι άφθονες, αλλά αυτές που προκύπτουν θα μπορούσαν να αποδειχθούν εξαιρετικές για τον Κάπρο, αρκεί να προχωρήσει με προσοχή, διακριτικότητα και διακριτικότητα.
Αυτή είναι μια θετική χρονιά για οικονομικά θέματα, με πολλούς αγριόχοιρους να απολαμβάνουν αύξηση του εισοδήματός τους ή να λαμβάνουν ένα ποσό από άλλη πηγή. Μια προσεκτικά επιλεγμένη επενδυτική ή αποταμιευτική πολιτική που ξεκίνησε τώρα θα μπορούσε να αποτελέσει χρήσιμο πλεονέκτημα τα επόμενα χρόνια. Όπως πάντα, ο αγριόχοιρος θα διαδραματίσει πλήρη ρόλο στην οικογενειακή ζωή, κάνοντας πολλά για να βοηθήσει τους γύρω του και συμμετέχοντας σε ένα ευρύ φάσμα οικογενειακών δραστηριοτήτων. Ωστόσο, θα μπορούσαν ακόμα να υπάρχουν θέματα που οδηγούν σε διαφορά απόψεων και σε τέτοιες στιγμές ο Κάπρος θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του ως ειρηνοποιός και να αναζητήσει συμβιβασμό. Αν όχι, θα μπορούσε να διαπιστώσει ότι αυτές οι διαφωνίες κλιμακώνονται. Μπορεί να αναζητήσει καταφύγιο στην παρέα των φίλων του, καθώς η κοινωνική του ζωή θα του φέρει μεγάλη ευχαρίστηση.
Θα μπορούσε να υποστεί προβλήματα υγείας λόγω υπερβολικής εργασίας φέτος και η απώλεια κάποιας προσωπικής περιουσίας είναι μια πιθανότητα. Για εκείνους τους αγριόχοιρους που είναι πρόθυμοι να κάνουν την επιπλέον προσπάθεια, ωστόσο, τα αποτελέσματα της χρονιάς μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά.
astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια