Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αριθμολογία του 2024

Αρχικά, πρέπει να προσθέσετε τον αριθμό 2024 στην ημερομηνία γέννησης. Ο αριθμός 2024 είναι 8 (2 + 0 + 2 + 4 = 8). Στη συνέχεια, υπολογίστε τον αριθμό σας, για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί στις 16 Αυγούστου 1977. Προσθέστε πρώτα τα ψηφία της ημέρας και του μήνα (1 + 6 + 8 = 15).

Στη συνέχεια, μειώστε αυτόν τον αριθμό σε μονοψήφιο (1 + 5 = 6). Μετά από αυτό, σύμφωνα με το ίδιο σύστημα, μειώστε το έτος γέννησης σε μονοψήφιο αριθμό (1+ 9 + 7 + 7 = 22 δηλαδή 2 + 2 = 4). Στη συνέχεια, προσθέστε και αυτούς τους αριθμούς μέχρι να λάβετε ξανά έναν μονοψήφιο αριθμό. Άρα: 8 + 6 + 4 = 18, δηλαδή 1 + 8 = 9. Ο αριθμός σας είναι εννέα σε αυτήν την περίπτωση.

Έτος στο νούμερο 1
Υπάρχουν πολλές αλλαγές μπροστά σας και για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές τους, πρέπει να «καθαρίσετε την ντουλάπα» σε προσωπικό επίπεδο. Πρέπει να προσεγγίσεις τις καταστάσεις διαφορετικά. Αγκαλιάστε φέτος σαν άνοιξη. Βυθιστείτε σε νέες προκλήσεις, γεμάτες θετική ενέργεια.

Έτος στο νούμερο 2
Αυτός ο αριθμός φέρνει νέα ενέργεια στη ζωή σας. Φαίνεται ότι θα αναλάβετε λιγότερες πρωτοβουλίες και θα είστε ουδέτεροι σε πολλά θέματα. Είναι μια καλή στάση, αλλά να έχετε κατά νου ότι θα δρέψετε τους καρπούς της μόνο αφού εγκαταλείψετε ορισμένα κομμάτια του εαυτού σας που είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς.

Έτος στο νούμερο 3
Είστε οι τυχεροί που κυβερνάτε το 2024. Μπορεί η ζωή σας να κυριαρχήθηκε από τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των άλλων, αλλά αυτή τη φορά είναι αποκλειστικά για εσάς.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε πλέον βαρετές ευθύνες. Ακούστε τις συμβουλές όσων σας αγαπούν και σας εκτιμούν και χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο για να απελευθερώσετε τη φαντασία σας. Σίγουρα δεν θα σας λείψει η έμπνευση.

Έτος στο νούμερο 4
Αυτή είναι η χρονιά που θα βάλετε τα θεμέλια πάνω στα οποία θα χτιστεί το μέλλον σας. Να είστε προσεκτικοί με τις υποχρεώσεις και τα έγγραφα. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να κάνει λάθη. Απευθυνθείτε στην οικογένειά σας και μην αφήσετε κανέναν να σας υποτιμήσει.

Έτος στο νούμερο 5
Μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές είναι απαραίτητες για την πρόοδο. Ευκαιρίες για νέα ταξίδια, γνωριμίες, δουλειές θα ανοίξουν. Θα τροφοδοτήσει μόνο την επιθυμία σας για νέες περιπέτειες. Αγκαλιάστε την ελευθερία που σας προσφέρει ο αριθμός φέτος.

Έτος στο νούμερο 6
Θα αφοσιωθείτε υπεύθυνα σε οικογενειακούς και επαγγελματικούς ρόλους. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι φέτος δεν θα πετύχετε τίποτα αν κλειστείτε στο σπίτι και δεν επικοινωνήσετε με κανέναν. Η συναναστροφή με κόσμο είναι απαραίτητη για εσάς το επόμενο διάστημα. Λειτουργήστε ως παράδειγμα σε όσους δεν είναι αντικειμενικοί και λογικοί. Μην αφήσεις κανέναν να σε βγάλει εκτός ισορροπίας.

Έτος στο νούμερο 7
Ένας χρόνος άδειας σας χαμογελάει. Μετά από όλες τις προκλήσεις, είναι καιρός να ανακτήσετε σώμα και πνεύμα. Αφήστε κάποιον άλλο να φροντίσει για τα πράγματα που κάνατε μέχρι τώρα. Αν νιώθετε μοναξιά ή πιστεύετε ότι χάνετε τη δύναμη να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια, να ξέρετε ότι αυτή η κατάσταση δεν θα διαρκέσει. Οι φίλοι θα πιστεύουν ότι δεν έχετε χρόνο για αυτούς, αλλά όλοι χρειάζονται μοναξιά για να μεγαλώσουν.

Έτος στο νούμερο 8
Τα οικονομικά θα είναι θέμα προτεραιότητας. Φροντίστε να ελέγξετε το επενδυτικό σχέδιο και να σκεφτείτε σε τι ακριβώς να επενδύσετε. Ζητήστε συμβουλές από τους πιο έμπειρους και αν προκύψει μια ευκαιρία που σχετίζεται με ακίνητα - αρπάξτε την.

Έτος στο νούμερο 9
Κλείνεις έναν κύκλο εννέα ετών. Μπείτε στο καινούργιο και φύγετε από οτιδήποτε σας πνίγει, σας κάνει δυστυχισμένους ή απλώς δεν σας ταιριάζει. Αυτή είναι μια περίοδος κλεισίματος και ανοίγματος νέων κεφαλαίων.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια