Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΤΑΥΡΟΣ 2024

Το 2024 θα σας κάνει να βιώσετε νέες γνώσεις και επιτεύγματα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, καθώς και στον τομέα των οικονομικών. Τα όνειρά σας θα εκπληρωθούν και οι εκκρεμείς εργασίες θα εκπληρωθούν.

Ωροσκόπιο 
Νέες γνώσεις και επιτεύγματα σας περιμένουν το 2024 στους προσωπικούς, επαγγελματικούς και οικονομικούς σας χώρους. Θα εκπληρώσετε τα όνειρά σας και θα ολοκληρώσετε όλες τις εκκρεμείς εργασίες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες από το εξωτερικό, προαγωγή στην εργασία και αύξηση εισοδήματος. Στην αγάπη, θα προχωρήσετε με ανανεωμένη δέσμευση και πόρους, με την υποστήριξη του Δία και του Άρη.
Οικονομικά μια ακόμα καλύτερη περίοδος σας περιμένει από τον Μάιο και μετά, καθώς ο Δίας θα σας ανακουφίσει από τους αγώνες και θα σας βρέξει χρήματα. Θα ξοδέψετε χρήματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Θα έχετε επίσης μια μεγάλη επαφή με τα παιδιά σας.

Καριέρα 
Η σκληρή δουλειά, που στηρίζεται στην τύχη, θα ενισχύσει την επιχείρησή σας και τις επαφές σας φέτος, και επίσης θα σας καθιερώσει ως ένα όνομα που πρέπει να υπολογίζετε σε σχέση με τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Αυτό θα πραγματοποιηθεί από τον Κρόνο, ο οποίος θα σας φέρει επίσης ξαφνικές ευκαιρίες στις επιχειρήσεις μέσω ενός καλού χρηματοδότη. 
Εάν ασχοληθείτε, μπορεί να υπάρξει μια νέα δουλειά και πολλές γνώσεις. Θα υπάρχει πολύ καλή φήμη και καλός μισθός στον τρέχοντα χώρο εργασίας σας, όπως υποδεικνύεται από τις προβλέψεις σταδιοδρομίας του 2024. Ωστόσο, το δεύτερο εξάμηνο του έτους, που θα είναι υπό την επιρροή ενός ανάδρομου Κρόνου, προσπαθήστε να μην μαλώσετε με κανέναν και αποφύγετε να κάνετε αλλαγές βιαστικά. Μπορεί να νιώσετε την πίεση της πολιτικής γύρω σας, φροντίστε το. 
Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας τον Ιανουάριο-Απρίλιο, κάτι που θα είναι καλό για την ανάπτυξή σας, υπό την ισχυρή επιρροή του Κρόνου και του Άρη. Αλλά γύρω στον Απρίλιο, μπορεί να δυσκολευτείτε να εκτελέσετε τις εργασίες σας λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος ή κακής επικοινωνίας, που προκαλείται από τον ανάδρομο Ερμή. 
Συνολικά, το 2024, οι σκέψεις σας θα υποστούν μια μεταμόρφωση, υποκινούμενη από τους πλανήτες, που θα σας οδηγήσει σε μια νέα διάσταση και θα σας βοηθήσει να αρπάξετε όλες τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στο δρόμο σας. 
Ορισμένες σκληρές πλανητικές κινήσεις το δεύτερο εξάμηνο του έτους μπορεί να προκαλέσουν άγχος λόγω αρνητικών σκέψεων και προκλήσεων στο χώρο εργασίας. Αλλά η υποστήριξη και η καθοδήγηση των πρεσβυτέρων θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε κατάλληλες στρατηγικές για να τα ξεπεράσετε. Επίσης, η έρευνα, θα σας βοηθήσει να εργαστείτε και να αποδώσετε καλύτερα, όπως υποδεικνύεται από τις προβλέψεις σταδιοδρομίας του Ταύρου του 2024. 

Αισθηματικά
Αν ψάχνετε για αγάπη, το δεύτερο τρίμηνο μπορεί να φέρει καλά νέα. Στην πραγματικότητα, η επιρροή του Δία μπορεί να διευκολύνει τις προτάσεις από μέρη μακριά από εκεί που βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή. Για παράδειγμα, μπορεί να συναντήσετε κάποιον στο εξωτερικό ή να αλλάξετε βάση ή τόπο διαμονής λόγω της σχέσης. Δεδομένου ότι αυτή η περίοδος θα υποστηριχθεί από τον Δία και την Αφροδίτη, μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τη σχέση σας σε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση όπως ο γάμος.   
Μπορεί να υπάρξουν επιθετικές και ξαφνικές προκλήσεις στη σχέση σας το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί με τον σύντροφό σας κατά τη λήψη αποφάσεων και να αποφύγετε όσο το δυνατόν καλύτερα οποιαδήποτε παρέμβαση από τρίτους. 
Αυτή η περίοδος θα χαρακτηριστεί επίσης από έλλειψη οικειότητας και επιθετικές απαντήσεις, που θα δημιουργήσουν προκλήσεις στη σχέση σας. Τα ταξίδια με τον/την σύντροφό σας σε αυτή τη φάση θα είναι επίσης αγχωτικά, όπως δείχνει η αδύναμη κατάσταση του Άρη.

Ωροσκόπιο Γάμου 
Η χρονιά είναι εξαιρετικά ευοίωνη για εσάς σύμφωνα με τις προβλέψεις γάμου του Ταύρου για το 2024, καθώς θα μπορέσετε να μετατρέψετε τη σχέση σας σε γάμο ή, αν είστε ελεύθεροι, να βρείτε τον καλύτερο δυνατό σύντροφο.   
Μπορεί όμως να υπάρξουν συγκρούσεις απόψεων μαζί με ξαφνική διαφωνία στις σκέψεις και υπερβολικές προσδοκίες που μπορεί να προκαλέσουν ξαφνικές προκλήσεις στη συζυγική σας σχέση τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, υπό την επιρροή της Αφροδίτης. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους μπορεί επίσης να είναι λίγο δύσκολο λόγω της έλλειψης οικειότητας και των επιθετικών ανταλλαγών, που προωθούνται από τον Άρη και τον Δία. Να είστε προσεκτικοί σε αυτήν την περίοδο και να ενεργείτε με σύνεση, όπως προτείνει το ωροσκόπιο του γάμου σας για το 2024, και να είστε όλοι καλά.

Ωροσκόπιο Χρημάτων & Οικονομικών 
Η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί το 2024. Θα σας κρατήσει ασφαλείς από τα έξοδα, θα σας φέρει ταξίδια στο εξωτερικό και πολλαπλές πηγές εισοδήματος. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα όχημα μετά τον Ιούνιο, όπως υποδεικνύεται από το οικονομικό ωροσκόπιο του Ταύρου 2024. Επίσης, η επένδυση σε γη ή στην αγορά μετοχών θα σας αποφέρει κέρδος. Μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τα χρήματά σας για να βγείτε από μια δικαστική υπόθεση, εάν υπάρχει. 
Θα έχετε αναμενόμενα αποτελέσματα από τις επενδύσεις και τον οικονομικό προγραμματισμό το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο του 2024. Το τελευταίο τρίμηνο, ωστόσο, θα σας απαιτούσε να υιοθετήσετε μια πιο προσεκτική προσέγγιση υπό την επίδραση του Κρόνου, καθώς μπορεί να υπάρξουν περισσότερα έξοδα που σχετίζονται με την υγεία και τα ταξίδια . Τον Μάιο και μετά, όταν ο Δίας θα περάσει, θα σας ανακουφίσει από τους αγώνες και θα σας βρέξει χρήματα. Θα ξοδέψετε χρήματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα φέτος, κάτι που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας. 
Θα υπάρξει αύξηση στο εισόδημά σας. Αν και τα έξοδά σας θα αυξηθούν επίσης με ταξίδια, γιορτές και αλλαγές στον τόπο. Θα υπάρχουν πιθανότητες να κερδίσετε καλές πηγές εισοδήματος από το εξωτερικό ή μπορεί να έρθει μια προαγωγή, ενισχύοντας το εισόδημά σας. Μπορεί επίσης να αντλήσετε κέρδη από περιουσία ή κληρονομιά, υπό την επιρροή του Δία.

Υγεία, Οικογένεια & Παιδιά
Αυτή η χρονιά θα εξασφαλίσει ποιοτικό χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σας και θα απολαύσετε την παρέα τους, όπως υποδηλώνει η ενέργεια του Δία, του Άρη και του Ερμή. Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι ιδιαίτερα καλό. Θα έρθετε πιο κοντά με τα μέλη της οικογένειάς σας και η εξίσωση με τα παιδιά σας θα είναι επίσης μεγάλη. 
Αλλά θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις το δεύτερο εξάμηνο του έτους, που θα προκληθούν από προκλήσεις λόγω κακής επικοινωνίας ή υπερβολικών προσδοκιών. Μπορεί ακόμη και να αντιμετωπίσετε περιορισμούς ή απαιτήσεις από μέλη της οικογένειας τους μήνες Απρίλιο, Αύγουστο και Δεκέμβριο. Θα υπάρξουν συγκρούσεις απόψεων που μπορεί να προκαλέσουν άγχος. Και όσον αφορά τα θέματα που σχετίζονται με την ιδιοκτησία, θα δυσκολευτείτε να καταλήξετε σε λύση. 
Αυτή είναι μια καλύτερη χρονιά για την υγεία σας
Θα νιώσετε ανανεωμένοι και θα δώσετε περισσότερη προσοχή στην υγεία σας. Αλλά αν υπάρχει κάποια ανησυχία σχετικά με το κάτω μέρος του στομάχου σας, μην το αμελήσετε. Επίσης, μπορεί να υπάρξει κάποιο άγχος καθώς οι σχέσεις σας περνούν από προκλήσεις το τελευταίο μέρος του έτους. Η αδυναμία έκφρασης των συναισθημάτων σας μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση που μπορεί να μεταφραστεί σε προβλήματα υγείας. Η ελαφριά άσκηση θα βοηθήσει στη διοχέτευση της ενέργειας του Άρη και του Κρόνου, που παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία σας. Ωστόσο, συνολικά, το 2024 είναι μια καλή χρονιά για εσάς από άποψη υγείας.


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια