Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΚΡΙΟΣ 2024

Το 2024 για τον Κριό θα είναι μια θετική περίοδος. Ακόμη και οι προκλήσεις θα προσφέρουν νέες γνώσεις και ωριμότητα για να διαμορφώσετε τα σχέδιά σας προς τη σωστή κατεύθυνση για επιτυχία και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ζωής.

Ωροσκόπιο 
Το 2024 υπόσχεται μια υπέροχη περίοδο στη ζωή σας, γεμάτη θετική ενέργεια και δύναμη. Θα ξεκινήσετε τη χρονιά με θάρρος και μεγάλο ενθουσιασμό για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε εργασία, καθώς ο Άρης, ο άρχοντας του ζωδίου σας, θα εξυψωθεί. Οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν και θα έχετε νέες ευκαιρίες γύρω στα μέσα του 2024 με τη διέλευση του Δία τον Μάιο, που θα είναι και περίοδος για πολλές πνευματικές δραστηριότητες.
Το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα φέρει κάποιες προκλήσεις, οι οποίες θα σας παρουσιάσουν νέες γνώσεις και ωριμότητα για να διαμορφώσετε τα σχέδιά σας προς τη σωστή κατεύθυνση για επιτυχία και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ζωής. Το 2024 θα ενισχύσει επίσης τη σχέση σας με τον/την σύντροφο/σύζυγό σας. Αν είστε ελεύθερος/η, η μοναξιά σου θα τελειώσει. Θα δυναμώσεις και σε επίπεδο υγείας.

Καριέρα
Θα υπάρξει αναγνώριση στην εργασία, άνοδος στο status και αύξηση μισθού με την υποστήριξη του Δία, καθώς και υποστήριξη ηλικιωμένων, που θα σας βοηθήσουν να αποδώσετε καλύτερα επαγγελματικά. Θα ευλογηθείτε με τη σωστή καθοδήγηση και καθοδήγηση. 
Οι προβλέψεις σταδιοδρομίας για το 2024 δείχνουν ότι μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, καθώς ένας εξυψωμένος Άρης θα υποστηρίξει τις προσπάθειές σας ενισχύοντας το θάρρος σας και τη στάση ανάληψης κινδύνων. Ο Δίας θα σας φέρει ταξίδια στο εξωτερικό, προσφορές και φήμη, θα σας φέρει εξωτερικές επαφές για να ενισχύσει την εργασία σας.
Μπορεί να υπάρξει προαγωγή και αύξηση μισθών το 2024 καθώς και νέες ευκαιρίες εργασίας και μεταγραφής. Τα σχέδιά σας να φύγετε στο εξωτερικό μπορούν επίσης να καρποφορήσουν φέτος. Μπορείτε ακόμη και να αναβιώσετε οποιοδήποτε έργο που είχε σταματήσει στο παρελθόν με τη βοήθεια ενός φίλου.
Οι προβλέψεις του 2024 αποκαλύπτουν ότι θα λάβετε υποστήριξη από την κυβέρνηση και τους ηλικιωμένους, όπως φαίνεται από την επιρροή του Δία και του Κρόνου. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει ένα βάρος ευθυνών και καθυστερήσεις στα αναμενόμενα αποτελέσματα, κάτι που μπορεί να μετατρέψει το τελευταίο τρίμηνο του 2024 σε μια ευκαιρία για εσάς να κάνετε ενδοσκόπηση αντί να αισθάνεστε ότι κατακλύζεστε από προκλήσεις.

Αισθηματικά
Θα υπάρξει εκπλήρωση επιθυμιών και ευτυχία στη σχέση σας, όπως υποδηλώνει η υποστήριξη του Δία στο ωροσκόπιό σας. Θα μπορέσετε να στηρίξετε τον/την σύντροφό σας και να απολαύσετε τα οφέλη μιας θετικής σχέσης υπό την ισχυρή επιρροή της Αφροδίτης και του Δία. 
Αλλά προκλήσεις λόγω υπερβολικών προσδοκιών θα προκύψουν και θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον/στην σύντροφό σας. Οι ευθύνες στη δουλειά θα σας εμποδίσουν επίσης να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. 
Οι προβλέψεις αγάπης του 2024 δείχνουν επίσης ότι, υπό την επίδραση του Κρόνου, μπορεί να αναπτύξετε μια επιβλητική φύση που μπορεί να προκαλέσει προκλήσεις στη σχέση. Επίσης, αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, μην περιμένετε πολλά από το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Γάμος
Το πρώτο εξάμηνο του 2024 θα σας χαρίσει μια ευτυχισμένη συζυγική ζωή, με την υποστήριξη του Δία. Θα έχετε την υποστήριξη του/της συζύγου σας. Μπορεί να ευλογηθείτε με ένα παιδί. και θα υπάρξουν οικογενειακές συγκεντρώσεις που θα επιτρέψουν σε εσάς και τον/την σύζυγό σας να περάσετε ποιοτικό χρόνο ο ένας με τον άλλον. 
Οι προβλέψεις γάμου του 2024 δείχνουν επίσης ότι το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο του έτους μπορεί να είναι λίγο αγχωτικό λόγω υπερβολικών προσδοκιών και εμποδίων στην έκφραση των συναισθημάτων σας, λόγω της επιρροής του Κρόνου. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη επιθυμίας και οικειότητας στη συζυγική σας ζωή καθώς και λίγη αποστασιοποίηση. Επιπλέον, η οικιακή και οικογενειακή ευθύνη μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη συζυγική σας ζωή. Αλλά, σε μια θετική σημείωση, όλες αυτές οι προκλήσεις μπορούν να φέρουν νέες γνώσεις και ωριμότητα στη σχέση σας.

Χρήματα & Οικονομικά
Θα υπάρξει οικονομικό όφελος από μεγάλους, φίλους και επενδύσεις στο χρηματιστήριο. Θα επενδύσετε σε πράγματα που προορίζονται αποκλειστικά για εσάς – π.χ. μπορείτε να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα κομμάτι γης, να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή να εξοφλήσετε ένα παλιό δάνειο. Οι προβλέψεις για τα χρήματα και τα οικονομικά του 2024 υποδεικνύουν ότι θα λάβετε κέρδη από θέματα κληρονομιάς, ακίνητης περιουσίας. Θα υπάρξει οικονομικό όφελος και υποστήριξη από την οικογένεια. Το δάνειό σας θα εγκριθεί εύκολα, αν το κυνηγήσετε.
Το 2024 είναι επίσης καλό για μακροπρόθεσμες επενδύσεις στην αγορά μετοχών. Και αν θέλετε να μετακομίσετε στο εξωτερικό, η επιθυμία σας μπορεί να εκπληρωθεί . Μπορεί επίσης να υπάρξουν κέρδη από συνάλλαγμα ή κέρδη μακριά από την παρούσα θέση σας. Αναμένετε όμως κάποια απρογραμμάτιστα έξοδα για ταξίδια, υγεία και εργασία.

Υγεία, Οικογένεια & Παιδιά
Θα υπάρχει οικονομική σταθερότητα στην οικογένεια. Στην πραγματικότητα, η αποταμίευση και η πρόσβαση σε πόρους θα προσθέσουν στην οικογενειακή ευτυχία. Θα κάνετε νέους φίλους. Και μπορεί να υπάρξει μια προσθήκη στην οικογένειά σας μέσω της γέννησης ή του γάμου γύρω στο τρίτο τρίμηνο του 2024, όπως υποδηλώνει η επίδραση του Δία στο ωροσκόπιό σας.
Θα πρέπει, ωστόσο, να δώσετε προσοχή στο παιδί σας για να αντιμετωπίσει κάποια θέματα που θα προκύψουν υπό την επιρροή του Κρόνου. Οι οικογενειακές σχέσεις θα απαιτήσουν επίσης την προσοχή σας το τελευταίο τρίμηνο του 2024 λόγω της σκληρής τοποθέτησης του Άρη. 
Μπορεί να υπάρχουν κάποιες ανησυχίες λόγω διατροφής, απρογραμμάτιστων ταξιδιών και διαταραχών στον ύπνο ως συνέπεια του φόρτου εργασίας, αλλά συνολικά θα έχετε καλή υγεία φέτος. Να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να υπάρξουν ξαφνικοί πόνοι στο σώμα, πυρετός, δυσπεψία, στρες και άγχος το τρίτο και τελευταίο τρίμηνο του 2024. Αλλά μια υγιεινή καθημερινή ρουτίνα και διατροφή μαζί με την υποστήριξη του Κρόνου, του Δία και του Άρη θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτά τα ζητήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια