Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νίκος Φλωρινιώτης 1984-2023 τραγουδιστής

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών ο Νίκος Φλωρινιώτης, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. “Λύγισε” η αδερφή του Αννούλα.

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, έξι μήνες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, τον περασμένο Ιούνιο.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (19/12) με την αδερφή του Αννούλα Φλωρινιώτη να επιβεβαιώνει στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” τον χαμό του αδερφού της και να ξεσπά σε λυγμούς.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Ελεονώρα Μελέτη δεν κατάφερε να κρύψει τον πόνο της, καταφέρνοντας μέσα σε αναφιλητά να πει “Καλημέρα… καταστράφηκα“.
Νίκος Φλωρινώτης: Οι τελευταίες δηλώσεις για τη μάχη με τον καρκίνο
Στα τέλη Νοεμβρίου, ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο του δέρματος και ο ίδιος είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” ο γιος του τραγουδιστή δήλωσε πως στο πλαίσιο του επόμενου κύκλου των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και ενώ λαμβάνει την αγωγή του εδώ και έξι μήνες, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για να γίνει επανέλεγχος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια