Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η τελευταία ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2023

Η τελευταία Πανσέληνος του 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 4 μοίρες Καρκίνου, στις 26-27 Δεκέμβριου 2023, λίγο μετά την έναρξη του χειμερινού ηλιοστασίου και την εορτή των Χριστουγέννων, και λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, όπου κυβερνά η Αφροδίτη.

Αν και ο πρώτος δεκανός διεγείρει και πυροδοτεί πολέμους, η πανσέληνος δείχνει μια συγκρατημένη ηρεμία,
Με Ερμή και Δία ανάδρομο, λίγο πριν μας αφήσει το πικρό 2023, καθώς θα σχηματίζει ένα ημι-τετράγωνο προς τον Ουρανό στα πρώτα 28 λ., μετά ακολουθεί ένα εξάγωνο προς τον Δια και ένα τρίγωνο προς τον Κρόνο.

Αν αγνοήσουμε τον Ουρανό, έχουμε μια μικρή ανακωχή, προφανώς, η πανσέληνος δείχνει να σχετικά θετική ως προς τις κοινωνικές και οικογενειακές συγκεντρώσεις.
Αν και υπάρχει ένταση την ατμόσφαιρα, αφού βρίσκεται στον 9 οίκο, συνδέεται κυρίως με την εξωτερική πολιτική.
Ήδη θα υπάρχει μια υπερευαισθησία, με τον Ουρανό και τον Δία, να ρυθμίζουν τις εξελίξεις και τις παγκόσμιες συμμαχίες.
Άλλωστε, ο Καρκίνος συμβολίζει την οικογένεια και την εθνική ασφάλεια κρατών, αλλά είναι προσκολλημένος στις αξίες και τις παραδόσεις.

Η παγκόσμια μήτρα.
Ημέρες γιορτών η πανσέληνος θα δώσει έμφαση στο πνεύμα των Χριστουγέννων, στην αναμονή αλλαγής του νέου χρόνου, στις προετοιμασίες αλλά πιο σημαντικό, στην αγάπη και τη φιλία.
Ασφαλώς, οι περισσότεροι θα προτιμήσουν να βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον, οικείο αν όχι σίγουρα οικογενειακό.
Μην ξεχνάμε ότι ήταν μια χρονιά με βαριές απώλειες και ακόμα φαίνεται ότι έχει κάποιες εκπλήξεις, πριν κλείσει, με το Τ-τετράγωνο να επικεντρώνεται στον Πλούτωνα που έχει επιστρέψει στην καταστροφική 29 μοίρα του Αιγόκερω, μια απίστευτη απόδειξη συγχρονικότητας ότι ο Πλούτωνας, στην πραγματικότητα, είναι το κοσμικό φίδι.

Σε αυτή την πανσέληνο, όπου και να είστε ότι και αν σας έχει συμβεί, καλούμαστε να την προστατέψουμε και να υποστηρίξουμε ότι πολυτιμότερο υπάρχει, είτε είναι ο σύντροφος, τα παιδιά ή οι γονείς, το σπίτι μας, η πατρίδα, οι ρίζες μας και οι πρόγονοι, τον ίδιο τον πλανήτη, την εξασφάλιση στέγασης και τροφής και νερού σε αυτούς που την έχουν ανάγκη, είναι θέματα που τονίζονται ιδιαίτερα εδώ αλλά θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε την θαλπωρή στη ζωή μας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το θέμα της ασφάλειας, θα μας απασχολήσει από τις αρχές του 2024, δηλαδή, καθότι ο Πλούτωνας θα αλλάξει ζώδιο τον πρώτο μήνα το 2024.
Έτσι λοιπόν, η πανσέληνος λίγο μετά την έναρξη του χειμερινού ηλιοστασίου θα μας εκθέσει σε πολλούς κινδύνους και θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, τους Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, των πρώτων μοιρών.

Γενικότερα, θα παρατηρηθεί ένα έντονο κλίμα διαφωνιών, επεισοδιακών γεγονότων, τρομοκρατίας, διεκδικήσεων και εμπόλεμης διάθεσης.
Το σταθερό αστέρι Propus, ευθυγραμμίζεται με την πανσέληνο που προωθεί την αγάπη και την καλοσύνη. τονίζοντας το θέμα της οικειότητας και της συντροφικότητας.
Δίνει δύναμη, υπεροχή και επιτυχία.

Αυτή η πανσέληνος δείχνει την επιτυχία σε νομικά ζητήματα και υποδεικνύει την κατάλληλη στιγμή για τις ειρηνικές διαπραγματεύσεις.
Αν και δεν θα είναι έτσι ακριβώς.
Οι μικρότερες όψεις που συνδέονται με την πανσέληνο σημαίνει ότι πρέπει να αγωνιστούμε για την αγάπη, ειρήνη και την αρμονία.

Ωστόσο, η δύσκολη κατάσταση παραμένει, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από τις προσπάθειες, έστω και αν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα, στο μέλλον.

Το τετράγωνο Άρη, Πλούτωνα ,Ουρανός και Πωσειδωνας σε δυσαρμονία, πυροδοτούν ριψοκίνδυνες ενέργειες, ακρότητες και φυσικές καταστροφές.

Τα κουινκαξ μεταξύ αυτών τα είδαμε και πάλι τα είδαμε ολόκληρο τον χρόνο να δημιουργούν παρατεταμένη ένταση, εξαιρετικά κρίσιμες καταστάσεις, επιθέσεις, βία, φυσικές καταστροφές, υπονόμευση και προδοσίες από εχθρούς, εκρήξεις, ξεσπάσματα, εχθρότητα και διάλυση και επιπλέον τον φόβο για την ρίψη πυρηνικών.
Καμία ιδέα και καμία προσπάθεια δεν θα επιβιώσει σε μια συλλογική σύγκρουση.
Δεν είναι ώρα για να επιμένουμε στις απόψεις μας, ελιγμοί και διπλωματία είναι απαραίτητα στοιχεία να εξαντληθούν.
Η συλλογικότητα έχει πάρα πολλή ορμή και δεν θα σταματήσει.
Πολλά θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ ακόμα και ο πόλεμος.
Αν δουλεύετε ενάντια της κοινωνίας θα χάσετε.
Θα πρέπει να κοιτάξουμε τις συνέπειες των πράξεων μας.
Γιατί θα πρέπει να θυσιαστούν και πάλι, εκατομμύρια άνθρωποι για χάρη μεγαλύτερων συμφερόντων;

Ο χάρτης της πανσελήνου θα συνεχίζει να επηρεάζει την ελληνική οικονομία, δημιουργώντας διακυμάνσεις, καθώς την τελευταία φορά που είχαμε συναντήσει να τέτοιο φεγγάρι ήμασταν υπό αυστηρή επιτήρηση στην Ελληνική οικονομία, ενώ οι αλλαγές θα συνεχίσουν να υφίστανται πολιτικά και οικονομικά.

Οι εντάσεις όμως ακόμα υπάρχουν με τον Άρη και Πλούτωνα να θυμίζουν ότι η φλόγα του πολέμου δεν σβήνει.
Κατά ένα περίεργο τρόπο επηρεάζει και τον χάρτη Μεταπολίτευσης, με τετράγωνο Ηλίου/Σελήνης και Πλούτωνα, πυροδοτώντας, εντάσεις, διαμάχες, που υποβόσκουν καιρό.

Η πανσέληνος είναι οι χαρακτήρες- καρτούν που βλέπεις στην τηλεόραση/
Όταν κατανοήσουμε ότι αυτοί δεν είναι αληθινοί
Τότε θα νιώσουμε αηδία.
Όλα παίζουν μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας και ο κόσμος είναι μπερδεμένος και συγχυσμένος

Η πανσέληνος μιλά για παραμορφωμένες αντανακλάσεις της πραγματικότητας
Θα δείξουν τα νύχια τους, θα σπείρουν τον φόβο, η ιδία τακτική αιώνων
Ακόμα και η γενναιόδωρη προσφορά διασκέδασης είναι ύπουλη και περίεργη
Θα συνδεθεί με τις ψυχικές δυνάμεις.
Μοιάζει λίγο με το Pleasantville ή το forbidden zon 

Απλά να θυμάσαι το εξής σε αυτή την πανσέληνο.
Οι τραυματισμένοι επιζώντες μένουν να σέρνονται στο νέφος και τη βρωμιά και ο εγκληματολόγος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η ανθρώπινη φυλή ισοδυναμεί με έντομα που σέρνονται στην επιφάνεια του πλανήτη:
Απλά «χαμένοι στο χρόνο, και στο χώρο… και στο νόημα».
Ολα ξεκινουν με κωμωδία και καταλήγουν σε θρίλερ
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια