Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κωφό κορίτσι συναντά τον Άγιο Βασίλη για πρώτη φορά

Ένα μικρό κωφό κορίτσι μπόρεσε να πει μόνο του στον Άγιο Βασίλη τι θέλει για τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά - χάρη σε ένα ξωτικό που εκπαιδεύτηκε στη νοηματική γλώσσα.

Η Emily Andrews, τεσσάρων ετών, απαθανατίστηκε σε ένα συγκινητικό βίντεο που ξεφεύγει από τη λίστα επιθυμιών της μέσω της Melanie Boyeson, η οποία έπαιζε ως διερμηνέας για το νεαρό.

Το «μαγικό» κλιπ δείχνει την Έμιλυ να ζητά μια κούκλα, καρότσι, σκουλαρίκια και έναν μπλε δράκο χρησιμοποιώντας τη νοηματική, ενώ η Μέλανι μεταδίδει το μήνυμα στον Πατέρα Χριστούγεννα.

Η μαμά Tanya Andrews, 35 ετών, είπε ότι είναι «καταπληκτικό» να βλέπεις «όλοι να γίνονται μέρος του κόσμου της Emily».

Είπε: «Ήταν απλώς μια μαγική εμπειρία. Το να μπορεί η Έμιλυ να επικοινωνεί ελεύθερα με το ξωτικό και να λέει στον Άγιο Βασίλη τι ήθελε ήταν απλά καταπληκτικό.

«Μετά την εμπειρία, δάκρυσα. Ήταν τόσο μαγικό να βλέπεις το πρόσωπο της Έμιλυ να φωτίζεται.

«Στην αρχή ήταν λίγο ντροπαλή, πιθανότατα επειδή δεν μπόρεσε ποτέ να επικοινωνήσει με τον Άγιο Βασίλη, αλλά η Melanie ήταν τόσο ενθαρρυντική.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν που έκαναν αυτή τη μαγική στιγμή δυνατή».
Η μαμά είπε ότι ήταν σε θέση να «είναι στη στιγμή» αντί να χρειάζεται να μεταφράσει αυτά που είπε ο Άγιος Βασίλης στην Έμιλυ.

«Στην πραγματικότητα μπόρεσα να κάνω ένα βήμα πίσω και να το ηχογραφήσω στο τηλέφωνό μου και να το απολαύσω».

Η Έμιλι, η οποία γεννήθηκε βαθιά κωφή, συνάντησε τον πατέρα των Χριστουγέννων με τον μεγαλύτερο αδερφό της Ούγκο σε μια εκδήλωση του Άγιου Βασίλη που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο του στο Goole, στο Ανατολικό Γιορκσάιρ, στην Αγγλία.

Το δημοτικό σχολείο Airmyn Park άκουσε για το κωφό κορίτσι και πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αναζητήσει διερμηνέα για την εορταστική τους έκθεση.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια