Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ελλάδα 2024 Αστρολογικά

Η ηλιακή επιστροφή της χώρας.
Η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό, στον 6 οίκο της χώρας μας, δημιουργεί κρίσιμες καταστάσεις με την γενέθλια Αφροδίτη της, στις 22 μοίρες των Ιχθύων, που δείχνει ένα κρίσιμο σημείο, στην εξωτερική πολιτική και διπλωματία, στρατιωτικά αλλά και κοινωνικά, κυρίως. Τα τύμπανα πολέμου χτυπούν ήδη.  

Ο 9 οίκος συνδέεται επίσης με τα πανεπιστήμια και την θρησκεία, την δικαιοσύνη, τα παγκόσμια γεγονότα.
Ο κοινωνικός ιστός δείχνει να καταρρέει, η Ελλάδα φτωχαίνει πραγματικά και δεν έχει καμία σχέση με την εποχή των μνημονίων, αν και έχει σχέση, ως προς τον τρόπο που επιβίωσε όλα αυτά τα χρόνια.
Θα υπάρξουν βαριές απώλειες, είναι κακός οιωνός για το τραπεζικό σύστημα, τα περιουσιακά της στοιχεία, ως κράτος και το χρέος της, τον δανεισμό. 
Η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό δείχνει, εξεγέρσεις, βίαιες επιθέσεις
Προμηνύει επίσης έλλειψη τροφής, προκαλώντας πείνα και επιδημίες και υψηλά ποσοστά θνησιμότητας.
Γι’ αυτό τον λόγο το 2021 έγραψα για τις ευθυγραμμίσεις που υπήρχαν κατά την διάρκεια της κατοχικής πείνας, του 1941 και για τον Λοιμό των Αθηνών. 

Ο 6 οίκος ανήκει στην Παρθένο, που συνδέεται με την τροφή, την εργατική τάξη. Η ύπαρξη του Άρη \ κατά την διάρκεια της έκλειψης δείχνει πόλεμο, με φόντο το χρήμα και τις νομοθεσίες που ψηφίστηκαν τις τελευταίες μέρες.

Απόδειξη ότι κατά την διάρκεια της ηλιακής έκλειψης, η Αφροδίτη σε ένα κρίσιμο κουινκαξ που αναπτύσσει με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, διαφωνεί με τις αλλαγές που συμβαίνουν (νομοθεσίες, κοινοβούλιο, κυβέρνηση). Το θέμα είναι τόσο ο Άρης όσο και ο Ποσειδώνας κυβερνούν ταυτόχρονα αυτά τα θέματα. Και επίσης, τα τύμπανα πολέμου χτυπούν και για την χώρα μας, αυτό θα πρέπει ήδη να το ξέρουμε, καθότι τους επόμενους μήνες θα είμαστε σε διαρκή επιφυλακή και επαγρύπνηση.

Η στενή σύνδεση Ερμή/Κρόνου στο ελληνικό ωροσκόπιο, που είναι και σε αναιρετική μοίρα και ανάδρομος στον Υδροχόο, που κυβερνάται από τον Ουρανό, επηρεάζει αρνητικά την ελεύθερη οικονομία, το εισόδημα, την δημιουργικότητα, την βιομηχανία, την γεννητικότητα, το εμπόριο, τα παιδιά, την παιδεία, τη διασκέδαση.

Μπορεί ο ελληνικός λαός να συναινεί, ίσως και εν αγνοία του, δεν θα αναλύσω. Κάποιοι θεωρούν βλακωδώς ακόμα, ότι αυτό που συμβαίνει, είναι πραγματικά μια αλλαγή, αλλά δεν είναι , και ενδεχομένως δεν έχει κατανοήσει το γεγονός ότι ζούμε από τύχη, μα τελείως από τύχη. Το γεγονός, ότι η χώρα αυτή ζει με δανεικά, ο θεός ξέρει. Αλλά η πραγματικότητα, είναι ότι σύντομα θα απογοητευτεί, ξανά. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι το ίδιο. Ποτέ δεν είναι το ίδιο, μοιάζει όμως. Όλα θα συμβούν με φόντο τις γεωφυσικές καταστροφές που θα υποστούμε, τους επομένους μήνες, με την αναμονή ενός μεγάλου σεισμού, η γεωφυσικές καταστροφές όπως είχαμε αναφέρει,  που έχει και οικονομικές ανατροπές.

Με φόντο όλα αυτά που θα συμβούν, την κατάρρευση της Μεταπολίτευσης, που είναι μια πολύ τολμηρή πρόβλεψη, που είχα κάνει το 2018-2019, θα ξεκινήσει ένας νέος 8ετης κύκλος στην ιστορία της χώρας μας. Που έχει ήδη ξεκινήσει και αυτό θα το δούμε όταν ο Πλούτωνας θα μπει οριστικά στον Υδροχόο από τον Γενάρη του 2024. Ακόμα, και αν πάρει κανείς την Σεληνιακή έκλειψη της 28^ης Οκτωβρίου, σημαίνει ότι θα συμβούν κάποιες ανατροπές στο παρόν πολιτικό της σύστημα, η εικόνα της έξω , είναι κάπως ιδιόρρυθμη και παράξενη και ότι οι αλλαγές που γίνονται είναι πιεστικές και μη λειτουργικές.

Σαφώς, θα υπάρξουν αντιδράσεις. Και οι τυχόν εξεγέρσεις, που λογικά ήρθε η ώρα να συμβούν, γιατί η σύνοδος Ουρανού-Δια συνδέεται με γεωφυσικές καταστροφές και εξεγέρσεις, γιατί βλέπεται ο Δίας πολλαπλασιάζει την ανατρεπτική ενέργεια του Ουρανού, αυτή τη φορά, πιέζουν το κυβερνών κόμμα.

Η έκλειψη λοιπόν της 28ης , ημέρα του ΟΧΙ, όλως τυχαίως, ίσως και να μην είναι, που συνδέεται με την μνήμη, του βαθέως παρελθόντος, δημιουργεί βία, εντάσεις, και ψυχολογική πίεση, με φόντο θέματα ξανά 6 οίκου. Ο Αρης μάλιστα εκεί δημιουργεί και παραιτήσεις στο πολιτικό σύστημα, αλλά η έκλειψη σελήνης, που είναι πολύ δυσοίωνη, πιέζει υπερβολικά τον κεντρικό άξονα της χώρας, Κρόνο Ουρανό, που συνδέεται με την στέρηση, τους περιορισμούς, το μπλοκάρισμα, προβλήματα με γειτονικές χώρες.

Αν οι υπολογισμοί του ωροσκόπου της είναι σωστές, από το καλοκαίρι του 2024, είναι πιθανό οι νέοι πολιτικοί της χώρας αυτής, να δουν καταστάσεις που δεν έχουν ζήσει.

Δυστυχώς, μέσα στους επόμενους μήνες το τετράγωνο Άρη/Κρόνου θα κυριαρχεί, με φόντο τους οικονομικούς περιορισμούς. Αυτό επίσης δείχνει και ατυχήματα, μάλλον στον αέρα, αλλά και απώλειες.

Από τον Μάρτιο του 2025, η Αφροδίτη, πιεζόμενη υπερβολικά, από τον Κρόνο, είναι ένα θέμα, που θέλει πολύ σοβαρή σκέψη, γιατί έχουμε αρνητική εμπειρία γι αυτό, το χρήμα περιορίζεται, είχαμε και καπιτάλ κοντρόλ, αν θυμάστε. Ο σκοπός της ανάλυσης αυτής, της οποίας έχω ξανακάνει κατά την περίοδο 2020-2022, έχει σκοπό να προειδοποιήσει και να ξαναθυμίσει για τις συνέπειες των τωρινών αποφάσεων. 
Αυτό που θα συμβεί, θα είναι ιδιαίτερα οδυνηρό, για την ελληνική κοινωνία και την συνοχή της. Μέχρι τον Απρίλιο του 2026, ο Κρόνος θα πιέζει την οικονομία της χώρας. Το γεγονός ότι όλα πάνε καλά, αυτή η παραπλανητική εικόνα αρχίζει να τελειώνει τον  Φλεβάρη του 2024. Η σύνοδος Κρόνου/Ποσειδώνα θα έχει πιο ισχυρή επιρροή που δείχνει κατάρρευση και φτώχεια.

Ακόμα, και αν κάποιος εργάζεται με τον χάρτη Μεταπολίτευσης, η τον χάρτη της Συμφωνίας της Βάρκιζας, ή ακόμα να έχετε δει τον χάρτη της Απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Ναζί, μοιάζει πολύ με τον χάρτη Μεταπολίτευσης. 
Φαίνεται, λοιπόν ότι εκλείψεις, ευθυγραμμίσεις και μικρά στελλιουμ στον Ζυγό, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο ωροσκόπιο της. 
Ακόμα και αυτό το ωροσκόπιο ο μεταβλητός Δίας της βάλλεται άμεσα από τον διελαυνων Δια στους Διδύμους (εμφύλιο πόλεμο κυρίως στις ΗΠΑ), πολλά μπορεί να ισχύουν για τον ελληνικό χάρτη, το 2024-5 αλλά και οι ιδιότητες ενός πολύ γενναιόδωρου και επεκτατικού Δια στους Ιχθεις, περιορίζεται από τον Κρόνο, στο ίδιο ζώδιο , στις 10 Μάιου 2024 (να θυμίσω ότι επηρεάζει την νησιωτική Ελλάδα). 
Μετά ο Κρόνος στους Ιχθύες, στις 2 Απριλίου 2025, σχηματίζει σύνοδο με το MC, μια επιρροή εξαιρετικά δυσοίωνη, όπου η κυβέρνηση, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά και νομικά προβλήματα, ίσως και τον περιορισμό των συνόρων, που προοιωνίζουν την απότομη πτώση της.

Φυσικά, όταν υπάρχει ο Admetos, με τον Κρόνο και τον Ωροσκόπο, είναι ένας ακραίος άξονας, μπορεί να εργαστεί για να εμβαθύνει, να σταθεροποιήσει και να στερεοποιήσει την ενέργεια ή μπορεί να εμποδίσει την ενέργεια δημιουργώντας απόλυτη καταστολή, Αψυχία – Γεωργική γη – Στασιμότητα λόγω προβλημάτων – Αδιέξοδα – Τελικές αποχωρήσεις – Ψύχος.
Αφού ο Ιχθείς συνδέεται με την δραπέτευση που επηρεάζει το πολιτικό σύστημα της χώρας.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, από τις 15 Φλεβάρη τουλάχιστον το 2024, μαζί με τον Άρη αλλά και Αφροδίτη, η χώρα μας γίνεται πεδίο μάχης, από όλες  τις πλευρές, τουλάχιστον μέχρι το 2026.

Μέχρι τότε και ο Ποσειδώνας που σε λίγο καιρό θα εισέλθει στον 10^ο οίκο, της, μαζί με τον Κρόνο, τον Βόρειο Δεσμό, Μεταπολίτευσης, θα αρχίσει να ταρακουνάει το πολιτικό της σύστημα. Αυτό μάλιστα θα αρχίζει να διαφαίνεται ,λίγο πριν τον Μάρτιο του 2024. Αρχίζουν και δημιουργούνται ιδιαίτερα τραυματικές συνθήκες διαβίωσης και ένα εκτεταμένο χάος προφανώς, διότι αγνοούν το προφανέστατο ή μάλλον γιατί η χώρα μας επί πολλά έτη αποδείχθηκε το καλύτερο πειραματόζωο. Ο Χείρωνας επίσης θα πλησιάζει τον 10 οίκο της. Από τον χειμώνα θα συμβούν
συναισθηματικά αποσταθεροποιητικές αναγκαστικές καταστάσεις.

Από τον Δεκέμβριο του 2023 θα έχουμε ήδη πρόβλημα, εντός της χώρας, ακόμα και αν όλα φαίνονται να συγκαλύπτονται, που στην συνέχεια πολλά αποκαλύπτονται, τα τραύματα και τις φοβίες της χώρας αυτής μετα βίας καλύπτονται ή αγνοούνται, αλλά τα προκαλούμε κιόλας, όπως για παράδειγμα, τον στερητικό της σύνδρομο. Το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας θα είναι σε σύνοδο με το MC και θα τετραγωνίζει τον ωροσκόπο της μεταπολίτευσης, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διότι συνήθως συνδέεται με την ανασφάλεια, την κατάχρηση εξουσίας και την προδοσία εμπιστοσύνης,
καθώς και ανατροπές σχετικά με θέματα Αφροδίτης.

Η νέα ηλιακή επιστροφή της χώρας μας, για το 2024, έχει ένα δύσκολο Τ-τετράγωνο, με επίκεντρο τον Άρη στις 22 του Αιγόκερω, και την Αφροδίτη στις 13 μοίρες. Τελικά, θα διασταυρώσουμε τα ξίφη μας με  τους γείτονες.
Άρη/Πλούτωνας και Ερμής είναι ένδειξη εκβιασμών, σύγκρουσης και ασυμφωνίας, που επηρεάζει ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και συμμαχιών αλλά και την οικονομία τής που εγκλωβίζεται. 
Όμως, η Σελήνη, και η ευημερία η εν πάση περίπτωση επιτυχία, του Δια, μέσα στα πλαίσια του άξονα
Άρη/Κρόνου/Πλούτωνα επιβεβαιώνεται επιζήμια για τον ελληνικό λαό, φέρνοντας απανωτά και ξαφνικά σοκ από τις αιφνίδιες αλλαγές καθώς διαφαίνεται ότι υπάρχει ένα είδος διακοπής.

Ο Ήλιος στον Υδροχόο, αυτή τη φορά βρίσκεται ξανά εκεί που ήταν το 2016!!!

Κρόνος και Ποσειδώνας, σαφώς, είναι δείκτες στερήσεων αλλά και παθητικότητας. Ακόμα και να συγκρίνεις, τους δυο χάρτες, γενέθλιο -ηλ. επιστροφή, πάλι δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα, και επιπλέον με την αντίθεση Ηλίου/Κρόνου/Ουρανού ενεργοποιούνται πολύ δυσάρεστα γεγονότα. 
Ο Δίας, δεν έχει καλές όψεις με την γενέθλια Αφροδίτη, τον Ουρανό , τον Κρόνο. Οπότε οικονομικά, κοινωνικά, νομικά, μεταναστευτικό παίρνουν μια δυσάρεστα ανησυχητική τροπή, απλά ο διελαυνων Κρόνος προσπαθεί να υποστηρίξει τον δανεισμό της, που και αυτό σύντομα θα σταματήσει, θα μειωθεί η θα υπάρξει πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Απλά ο Κρόνος θα ξαναπεράσει από πάνω μας όπως και το καταστροφικό καλοκαίρι του 2023. Ο ελληνικός λαός, Σελήνη και Αρης, συνδέονται δύσκολα με τον Capella με την Σελήνη στις 21 του Σκορπιού, σε πτώση, που υπόκειται σε ατυχήματα. Είναι όμως σαν να αγνοείς τα προβλήματα και τους οιωνούς και αμέσως αυτά ξαφνικά να εμφανίζονται μπροστά σου. Ο Πλούτωνας άλλωστε σε αυτή την ηλιακή επιστροφή ήδη στις 0 μοίρες Υδροχόου, θα προχωρήσει σταδιακά σε σύνοδο με τον Altair που προμήνυε κακό και κίνδυνο από τα ερπετά. Η επιρροή του Ακύλα είναι παρόμοια με αυτή του Άρη και του Δία και σηματοδοτεί πόλεμο, μάχες ή πολεμικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε. Αν και ο Altair γνωρίζουμε ότι αναφέρεται στην έντονη στρατιωτική δύναμή των ΗΠΑ, που επίσης θα έχει την ίδια επιρροή τους επόμενους μήνες.

Υπάρχει ανάγκη για διέξοδο για τα επιθετικά συναισθήματα που υποβόσκουν υπόγεια και ύπουλα πολλά χρόνια. Όσο περισσότεροι περιορισμοί, τόσο υπόγεια λειτουργούν όλα. 
Άνθρωποι κακοήθεις, για παράδειγμα, εκμεταλλευόμενοι αθέμιτα έναν ολόκληρο λαό που είναι ευκολόπιστος σε όλα, η παρουσία της ΝΤΠ είναι έντονη στην χώρα μας. Μοιάζει η σελήνη, με την ταινία Zoolander. Όμως επηρεάζεται αρνητικά από τον αστεροειδή Ατλαντίς ,που συνδέεται με καταστροφές  στο νερό. Ο Πλούτωνας με ανησυχεί που δείχνει βαριές απώλειες και οικονομικές συνέπειες, με *«όνειρα χαμένα», αν δεν αποτελεσει τον επομενο Μαυρο Κυκνο, με τις εξελιξεις στην Μ. Ανατολή.*

Μπαίνουμε σε μια δύσκολη εποχή με την Ευρώπη να καταρρέει οικονομικά και πολιτικά, να μπαίνει στον πόλεμο, με την Γερμάνια και την Γαλλία αλλά και την Ιταλία, πρώτες σε σημαντικές εξελίξεις να συμβαίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα αλλά και με τις ΗΠΑ να προχωρούν σε μια εμφύλια σύρραξη το 2024-5, που τελικά θα πάνε σε εκλογές, πιστεύω. 
Αν οι λαοί συναινέσουν, να χάσουν ολες τις ελευθερίες τους, η επόμενη ολοκληρωτική επανάσταση θα είναι μετα το 2060 και ύστερα, χωρίς αναβολή, αλλά και η χειρότερη στην ανθρώπινη ιστορία, απο ότι θα εχει απομείνει. 
Η οριστική άφιξη του Πλούτωνα στον Υδροχόο, είναι μια εποχή κοινωνικής αναταραχής, για όλους, στην οποία η κοινωνία ισοπεδώνεται βίαια μέσω ακραίων κοινωνικών μεταρρυθμίσεων και μετά στους Ιχθείς που θα συνδεθεί με την κοινωνική αποκατάσταση, και αν είμαστε τυχεροί, μπορεί να ζήσουμε μέχρι τότε. Αν δεν υπάρξει συνθηκολόγηση, τότε η νέα εποχή που έρχεται θα είναι παραγωγική με πολύ θετικές εξελίξεις.
Δημιουργείται όμως προς το παρόν, ένα υπερκράτος χωρίς καμία συναίνεση του λαού…ελπίζω η Ευρώπη να ξυπνήσει πριν τις 22 Νοεμβρίου,2023.
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια