Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιουβέτσι στο τηγάνι

Υλικά Συνταγής 
1 κούπα Κριθαράκι 
3 κούπες Νερό 
450 γρ Κιμά 
100 γρ Χυμός ντομάτας 
1 κουτ. σούπας Πελτέ ντομάτας 
1 κουτ. γλ. Ζάχαρη 
100 γρ Ελαιόλαδο 
200 γρ Τυριά που λιώνουν, τριμμένα 
1 κουτ. γλ. Πάπρικα 
2 Κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 
2 Σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 
10 Ντοματίνια κομμένα στα 4 
1/2 ματσάκι Ψιλοκομμένο μαϊντανό 
Αλάτι και πιπέρι 

Οδηγίες Συνταγής για Κριθαράκι Γιουβέτσι με Κιμά 
Τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά και προσθέτουμε ελαιόλαδο να καλυφθεί ο πάτος του. 
Περιμένουμε λίγο να ζεσταθεί το λάδι καλά. 
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και σωτάρουμε. 
Προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για λίγα ακόμα λεπτά. 
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μαϊντανό, το πελτέ ντομάτας, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το κριθαράκι, τη πάπρικα, αλάτι και πιπέρι και σωτάρουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, το νερό και ανακατεύουμε λίγο. 
Σιγοβράζουμε το κριθαράκι στον χρόνο που αναφέρεται στην συσκευασία. 
Μόλις το κριθαράκι είναι έτοιμο κλείνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τα ντοματίνια, λίγο μαϊντανό και ανακατεύουμε λίγο. 
Ρίχνουμε από επάνω το τριμμένο τυρί, σκεπάζουμε το τηγάνι με το καπάκι του και αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια