Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

O πιο σέξι φαλακρός άνδρας του 2023

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι φαλακρός άνδρας εν ζωή, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που βασίζεται σε αναζητήσεις στο Google.

Το πρακτορείο μάρκετινγκ Reboot διεξήγαγε τη μελέτη εξετάζοντας πόσες φορές είχε αναζητηθεί το Royal, μαζί με τις λέξεις «χωρίς μπλούζα» ή «γυμνό».
Ανέλυσαν επίσης τα ύψη, την καθαρή αξία των διασημοτήτων και το πόσο λαμπερό είναι το τριχωτό της κεφαλής τους για να καταλήξουν σε μια συνολική «σέξι» βαθμολογία στα 10.
Ο Γουίλιαμ ήταν στην κορυφή της λίστας με 9,88, ακολουθούμενος από τους ηθοποιούς Βιν Ντίζελ και Τζέισον Στέιθαμ , οι οποίοι διέπρεψαν στις βαθμολογίες των αποτελεσμάτων αναζήτησης και στον «συντελεστή λάμψης» των κεφαλιών τους.
Ο Samuel L. Jackson ήρθε τέταρτος και ο επιχειρηματίας Jeff Bezos (όχι, πραγματικά) ήρθε πέμπτος, με την τεράστια καθαρή του περιουσία των 168 δισ. δολαρίων να ανεβάζει τη βαθμολογία του.
Στην έκτη θέση ήρθε ο πρώην μπασκετμπολίστας, Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος είναι επίσημα ο πιο σέξι φαλακρός αθλητικός αστέρας του 2023.
Με ύψος 6 πόδια 5 και την υψηλότερη καθαρή αξία των αστέρων του αθλητισμού στη λίστα, στα 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο MJ, σε όλη του τη φαλακρή δόξα, θεωρείται σαγηνευτικός, είπαν οι συγγραφείς της μελέτης.

Οι 10 πρώτοι και οι αντίστοιχες βαθμολογίες τους έχουν ως εξής:
Πρίγκιπας Γουίλιαμ – 9,88
Βιν Ντίζελ – 8,81
Τζέισον Στέιθαμ – 8,51
Samuel L. Jackson – 7.31
Τζεφ Μπέζος – 7.12
Μάικλ Τζόρνταν – 7,95
Ντουέιν Τζόνσον – 6,90
Shemar Moore – 6,75
Σακίλ Ο' Νιλ – 6,50
Τέρι Κρους – 6,32

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια