Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σεληνιακή δίαιτα

the moon phase diet
Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι όταν η Σελήνη εισέρχεται σε μια νέα φάση, συμβαίνει μια αλλαγή στο γεωμαγνητικό πεδίο της Γης. 
Η Σελήνη επηρεάζει την ανάπτυξη των φυτών, την άμπωτη και τη ροή της παλίρροιας, την αναπαραγωγή των ζώων και επίσης επηρεάζει τη φυσική και συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου. 
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται ξεχωριστοί σε μια πανσέληνο. Μερικοί άνθρωποι γίνονται πιο δραστήριοι, άλλοι νιώθουν κατάθλιψη και κάποιοι εμπνέονται και γεμίζουν με νέες ιδέες. 
Οι διατροφολόγοι προτείνουν τον πιο απλό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό τρόπο διατήρησης φυσιολογικού βάρους - αυτή είναι η δίαιτα της Σελήνης
Η σεληνιακή δίαιτα συνιστάται όταν η σελήνη εισέρχεται σε μια από τις φάσεις της, καθώς και κατά την πανσέληνο και τη νέα σελήνη.  

Υπάρχουν δύο τύποι δίαιτας της Σελήνης: μια δίαιτα 24 ωρών και μια δίαιτα τριών ημερών, καθένα από αυτά σας επιτρέπει να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από τα περιττά κιλά και να διατηρήσετε το βάρος σας σε φυσιολογική κατάσταση, καθώς και να αφαιρέσετε τις συσσωρευμένες τοξίνες και βλαβερές ουσίες από το σώμα. 
the moon phase diet
24ωρη σεληνιακή δίαιτα 
Η 24ωρη σεληνιακή δίαιτα θα πρέπει να ξεκινά όταν η Σελήνη εισέρχεται σε μία από τις τέσσερις φάσεις της και να τελειώνει μετά από 24 ώρες. 
Κατά τη διάρκεια αυτής της δίαιτας, δεν τρώτε, αλλά συνιστάται να πίνετε μόνο φρεσκοστυμμένο χυμό από φρούτα και λαχανικά, τσάι με μέλι ή απλώς καλό νερό. 
Τα υγρά κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας έχουν πολλαπλά ευεργετικά αποτελέσματα στην τόνοση, το πνεύμα και την υγεία ενός ατόμου - διεγείρουν και καθαρίζουν τα νεφρά, απομακρύνουν τις τοξίνες και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. 
Κατά τη διάρκεια της σεληνιακής δίαιτας , δεν συνιστάται η κατανάλωση αλκοόλ, αλλά αν αυτό είναι αναπόφευκτο, τότε να είναι ένα ποτήρι λευκό κρασί. 
Κατά τη διάρκεια της σεληνιακής δίαιτας, το σώμα καίει τα συσσωρευμένα λίπη ως αποτέλεσμα μιας ανθυγιεινής διατροφής, της κακής πέψης ή του στρες. 
Μετά την ολοκλήρωση της 24ωρης σεληνιακής δίαιτας, είναι προτιμότερο να τρώτε μόνο φρέσκο ​​κρέας, και περισσότερα λαχανικά και φρούτα. 
Δεν συνιστάται να τρώτε τηγανητά, αλλά καλύτερα να τρώτε μαγειρευτά ή ψητά. 
Διατροφολόγοι και γιατροί σε όλο τον κόσμο συνιστούν μια 24ωρη δίαιτα μία φορά την εβδομάδα, και μόνο με φρέσκους χυμούς από φρούτα και λαχανικά. 
Γιατί λοιπόν να μην συνδυάσετε αυτή τη μέρα με τις φάσεις της σελήνης για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα; 
the moon phase diet
Τριήμερη σεληνιακή δίαιτα 
Αυτή η δίαιτα πρέπει να χρησιμοποιείται μία φορά το μήνα. 
Η καλύτερη εποχή για δίαιτα είναι η νέα σελήνη και η πανσέληνος, αλλά η αρχή μιας από τις σεληνιακές φάσεις είναι επίσης κατάλληλη
Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών της σεληνιακής δίαιτας, πρέπει να πίνετε περισσότερους φρεσκοστυμμένους χυμούς ή νερό. Δεν συνιστάται ο καφές και το αλκοόλ. 
Συνιστάται να πίνετε τσάι από βότανα, παγωμένο τσάι, τσάι μέντας, ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με λεμόνι και μια κουταλιά μέλι. 

Για να διατηρήσουν το χαμένο βάρος μετά την ολοκλήρωση της σεληνιακής δίαιτας , βασίζονται σε ένα μενού ελαφρών τροφών. 
Το μενού σας πρέπει να αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από φρούτα και λαχανικά, οι καλές επιλογές περιλαμβάνουν: καρότα, λάχανο, κολοκυθάκια, σέλινο, μαρούλι, ντομάτες και αγγούρια. Για να αρωματίσετε τις σαλάτες, χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο ή μηλόξυδο και όσο το δυνατόν λιγότερο αλάτι.
FR

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια