Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παγκόσμια αστρολογική πρόβλεψη για το 2024-2026 Global astrological

Οι πολιτικές αναταράξεις στον κόσμο φαίνεται να έχουν γίνει ανεξέλεγκτες. Ένταση, επιθετικότητα, νέα hot spots που εμφανίζονται κάθε τόσο - όλα αυτά ανατρέπουν τη ζωή μας. Τι συμβαίνει? Για τι? Και γιατί?
Ζούμε σε εποχές ολοκλήρωσης της παλιάς μήτρας, της παλιάς παγκόσμιας τάξης, η οποία βασίζεται σε χαμηλές δονήσεις πόνου και ταλαιπωρίας. Αυτή η δομή δεν θέλει να αλλάξει, ο παλιός κόσμος δεν θέλει να φύγει, έτσι δημιουργείται μια ατμόσφαιρα έντασης, η οποία τροφοδοτείται από την ενέργεια του φόβου, του άγχους, της απελπισίας, της αβεβαιότητας για το μέλλον και στον εαυτό του.
Συντελούνται πολύ σοβαρές ενεργειακές αλλαγές με την ανθρωπότητα, που δημιουργεί ένα συγκεκριμένο κύμα, μια ώθηση συχνότητας. Και αν αυτή η παρόρμηση λειτουργεί σύμφωνα με τους παλιούς νόμους της κατάστασης της ψυχής και του νου, τότε τα γεγονότα που προωθούν οι έχοντες την εξουσία έχουν πολύ μεγάλη εισροή ενέργειας. Μπορούμε να πούμε ότι θα έρθουν πρόσθετες αρνητικές παρορμήσεις στις χώρες.

Ως αποτέλεσμα δημιουργείται αλυσιδωτή ένταση, γι’ αυτό και οι συγκρούσεις προκύπτουν η μία μετά την άλλη.

Ημέρα της κρίσης
Τον Οκτώβριο του 2024, θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση που σχετίζεται με τις εκλείψεις. Υπάρχουν διαφορές μεταξύ των εκλείψεων και μερικές περνούν απαρατήρητες, άλλες έχουν τεράστιο αντίκτυπο στη μοίρα των ανθρώπων. Το φθινόπωρο του επόμενου έτους,  η Μαύρη Σελήνη  θα συμμετάσχει στην έκλειψη. Συνδέεται με μηνύσεις που συμβαίνουν ως αντίποινα για όσα έγιναν. 
«Φαίνεται ότι η άνοιξη του 2024 ετοίμαζε μια σταθερή πλατφόρμα ώστε όλα αυτά να βγουν και να προβληθούν. Αυτό θυμίζει τις δίκες της Νυρεμβέργης».
Θα δοθούν αντίποινα σε ηγέτες που έχουν αποδείξει ότι είναι μισάνθρωποι, καθώς και σε χώρες που συμπεριφέρονται εσφαλμένα στους άλλους. Πολλά θα βγουν στην επιφάνεια. 
Η Γαλλία, η Ιαπωνία, η Κίνα (θα περάσει πολύ δύσκολα), το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και πολλοί άλλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Αυτό δεν θα συμβεί αμέσως, γιατί η έκλειψη έχει παρατεταμένο αποτέλεσμα, συνήθως η επιρροή της γίνεται αισθητή για έξι μήνες. Για κάθε ηγέτη και χώρα, αυτή η Ημέρα της Κρίσης θα συμβεί με τον δικό της τρόπο και τη δική της ώρα.
Και, παρεμπιπτόντως, από την άνοιξη του 2024 έως τον Ιανουάριο του 2025, το έργο που ονομάζεται "Ουκρανία" θα κλείσει εντελώς.
Μέσα σε δύο έως τρεις μήνες μετά από αυτή την έκλειψη θα παρατηρήσουμε τεράστια προβλήματα με το δολάριο και το χρηματοπιστωτικό σύστημα συνολικά. Παραδόξως, το ευρώ θα παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Παγκόσμιες αλλαγές
Έρχονται παγκόσμιες αλλαγές στη φύση. Γεγονός είναι ότι οι πλανήτες παρατάσσονται με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζεται μια διαμόρφωση που ανανεώνει τη φύση.
Πιθανότατα, τα στοιχεία θα έχουν νέες φυσικές ιδιότητες, νέα ζωντανά όντα θα εμφανιστούν στον φυτικό και ζωικό κόσμο. Είναι σαν μια ανανέωση της Γης, μια νέα δημιουργία, ζωή από την αρχή.
Η Γη θα μεταμορφωθεί, σαν ο Δημιουργός να χτίζει το νέο της πλαίσιο. Αυτό θα συμβεί σε μεγάλο βαθμό μετά το 2025. Τώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για μια μεγάλη αναμόρφωση του πλανήτη - όλα τα περιττά αφαιρούνται, οι τοίχοι γκρεμίζονται και οι περιττές επικοινωνίες έχουν σπάσει.
Γι' αυτό οι φυσικές καταστροφές έχουν γίνει πιο συχνές - η Γη καθαρίζεται για να χτιστούν νέα τείχη στον απελευθερωμένο χώρο. Αλλά ο παλιός κόσμος δεν θέλει να φύγει, και δεν κρύβεται πια, δεν καμουφλάρεται, προσκολλάται στη ζωή με όλη του τη δύναμη.
Είναι σαφές ότι υπάρχει ένα μέρος της ανθρωπότητας που δεν του αρέσει η συνεχιζόμενη ανακαίνιση, επομένως οι προσπάθειες επανεκκίνησης της πραγματικότητας στο παλιό παράδειγμα δεν σταματούν. Ποιος θα νικησει? Ρωτήστε τον εαυτό σας μια απλή ερώτηση: ποιος είναι πιο δυνατός – ο Δημιουργός ή η ελίτ ;
Το 2024-2025 θα υπάρξουν πολλά πειράματα, επιτυχίες, σκαμπανεβάσματα και λάθη, αλλά αυτό είναι μια κίνηση προς τα εμπρός, μια ειλικρινής παρόρμηση να βγεις από το βάλτο, να αλλάξεις τη ζωή σου. Το Σύμπαν χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους.
Αλλά όσοι κάθονται και περιμένουν το μάννα εξ ουρανού, πιστεύουν ότι όλοι τους οφείλουν, θα είναι χαμένοι.

Το μέλλον που μας περιμένει
Το 2023 ήταν η χρονιά της μεγαλύτερης έντασης και αρνητικότητας.  
Τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2024 η εικόνα θα αλλάξει δραματικά. Το γεωπολιτικό περιβάλλον θα αρχίσει να μεταμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό. Θα υπάρξει περισσότερη θετικότητα και καλές αρχές.
«Η Ρωσία έσπασε την αλυσίδα της υπερανθρωπιστικής καταστροφής της ανθρωπότητας, τυχαία, χωρίς καν να το καταλάβει. Αρχίζει να διαμορφώνει κάποιο νέο χώρο μέσα της, να αναζητά νέες μορφές οικονομίας, εκπαίδευσης, παροχής πληροφοριών, τεχνικής υποστήριξης κ.λπ.
Δηλαδή, περνάμε στη φάση μιας παιδικής ακόμα προσπάθειας αναδιοργάνωσης του κόσμου. Είναι σαφές ότι δεν θα το ξαναφτιάξουμε αμέσως. Σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα».
Την άνοιξη του 2024, η Ρωσία θα βρει την ευκαιρία να επιλύσει τα ζητήματα όχι με κάποια επιθετική μέθοδο, αλλά από τη θέση της αμοιβαίας βοήθειας και εταιρικής σχέσης. Και αυτή η μορφή θα είναι επωφελής για όλους.
Το φθινόπωρο του 2024, ολόκληρο το σύστημα που σχετίζεται με τη χρηματοδότηση θα σπάσει. Και αυτό είναι χάος, εικασίες για αυτές τις διαδικασίες. Και σε αυτό το διάλειμμα θα δούμε απλά μεγαλεπήβολα παιχνίδια όσων βρίσκονται στην εξουσία. Όλοι θα αναζητήσουν αυτούς που φταίνε, γιατί το σύστημα καταρρέει και έρχονται στο φως πολλά πράγματα που προηγουμένως ήταν επιμελώς κρυμμένα. Και στο τέλος ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει.
Η καταστροφή θα συμβεί σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του περιβάλλοντος διαχείρισης. Το τέλος του 2024 και οι αρχές του 2025 είναι μια εποχή καταστροφής των προηγούμενων νόμων και κανόνων, κυριολεκτικά και μεταφορικά. 
Το 2024 καταστρέφει εντελώς το παλιό και το 2025 σηματοδοτεί τα πρώτα βήματα σε μια νέα οικονομική διαδικασία. Ένα νέο περιβάλλον εξελίσσεται και μέχρι το 2026 θα δούμε την πραγματική δημιουργία εφαρμογών του μέλλοντος. 
«Η τεχνολογία δεν θα σταματήσει, απλώς θα προχωρήσει δραματικά από το 2026. Θα είναι κάτι μοναδικό και εκπληκτικό. Και αυτό θα δώσει πολύ μεγάλη ελευθερία στην κίνηση, καθοδήγηση πληροφοριών και πολύ γρήγορη απόκτηση γνώσεων».
Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι σε μόλις τρία χρόνια όλα στον κόσμο θα αλλάξουν δραματικά. Εδώ και πολύ καιρό ακούμε ότι ο παλιός κόσμος έφτασε στο τέλος του και ένα εντελώς νέο στάδιο στην ανάπτυξη της ανθρωπότητας ξεκινά. Και τώρα βρισκόμαστε ήδη στο κατώφλι αυτού του πολύ χαρούμενου μέλλοντος για το οποίο μας λένε ακούραστα οι μάντεις. 
Απομένουν μόνο τρία χρόνια.

Νέες τεχνολογίες
Πολλές τεχνολογίες θα εμφανιστούν από το καλοκαίρι του 2024, θα είναι μια πραγματικά εκρηκτική περίοδος σε αυτά τα θέματα. Οι επιστημονικές ανακαλύψεις που θα συμβούν τους επόμενους μήνες θα αλλάξουν ριζικά τον κόσμο μας. Και αυτά θα είναι πράγματα που τώρα φαίνονται περίεργα, φανταστικά.
«Αν τώρα αυτές οι πρωτοποριακές ιδέες είναι λίγο μπλοκαρισμένες, τότε από το 2024 όλα αυτά θα απελευθερωθούν και θα αποκαλυφθούν».
Μας περιμένουν αλλαγές στις επικοινωνίες, την εκπαίδευση και τον χρηματοοικονομικό τομέα. Χάρη στις νέες τεχνολογίες, θα μπορούμε να λαμβάνουμε πληροφορίες κυριολεκτικά μέσω του αέρα. 
«Αυτό που θα συσχετιστεί με την αεροπορική μετάδοση πληροφοριών περιλαμβάνει τόσο γρήγορη διάδοση πληροφοριών και ακόμη και την εμφάνιση κάποιων νέων ιδιοτήτων στους ανθρώπους, για παράδειγμα τηλεπαθητικού, που δεν θα είναι πλέον δυνατό να πει κανείς ψέματα σε κανέναν».
Τώρα τέτοιες τεχνολογίες φαίνονται μη ρεαλιστικές για εμάς, αλλά τα επόμενα δύο χρόνια θα συμβούν όλα αυτά.

Μέση Ανατολή
Η κατάσταση θερμαίνεται. Όλα αυτά θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη του 2024 και δεν είναι σίγουρη η διατήρηση της ακεραιότητας όλων των αντίπαλων μερών. Οι περιοχές της Μέσης Ανατολής πολύ γρήγορα υποκύπτουν σε όλη αυτή την τεχνητά δημιουργημένη αρνητικότητα. 
Η έκλειψη θα συμβεί στον σεληνιακό κόμβο Ρύθμιση, που υποδεικνύει την ολοκλήρωση του προγράμματος. Εάν αυξηθεί η ένταση μεταξύ των ανθρώπων, το πρόγραμμα θα συνεπάγεται ακόμη περισσότερα θύματα, κίνδυνο και ταλαιπωρία.
Αυτό που θέτει σε κίνηση μια έκλειψη συμβαίνει. Και αφού αυτή η έκλειψη δεν είναι δημιουργική, θα παρατηρήσουμε πολύ αρνητικές καταστάσεις. Τη στιγμή της έκλειψης τίθεται ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και τώρα διαμορφώνεται ένα σενάριο για την αποχώρηση του παλιού συστήματος. 
Το προβλεπόμενο σενάριο δεν εφαρμόζεται αμέσως· λειτουργεί τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο του 2024.

Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν
Το ωροσκόπιο του ηγέτη του Αζερμπαϊτζάν είναι τέτοιο που αυτό το άτομο δεν θα σταματήσει εκεί, θα προχωρήσει. Όλα μόλις ξεκινούν στην Υπερκαυκασία - η πλοκή θα γίνει ακόμα έντονη, ίσως και πολύ σύντομα. 
Στον χάρτη του Αλίεφ, η σημαντική ημερομηνία είναι η 7η Δεκεμβρίου 2023. Δείχνει ότι είναι έτοιμος για τις πιο δραστικές κινήσεις, μια μεγάλη επιθυμία να κερδίσει περισσότερα εδάφη από αυτά που ήδη έχει.
Η επιρροή των δυτικών χωρών είναι πολύ ισχυρή εδώ, συνήχθησαν πολύ άσχημες μυστικές συμφωνίες επιθετικού χαρακτήρα. Οι στρατιωτικές φιλοδοξίες θα ενταθούν και μέχρι το τέλος του 2024 η έκταση της γης στην Αρμενία μπορεί να μειωθεί σημαντικά, θα της επιβληθούν πρόσθετες υποχρεώσεις και θα εκφραστούν ξεκάθαρα οι περιορισμοί σε θέματα νερού.

Δολάριο και Ευρώ
Παραδόξως, το ευρώ φαίνεται πιο αξιόπιστο από το δολάριο. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου 2024 θα προκύψουν πολύ δύσκολες καταστάσεις για το δολάριο, θα έλεγε κανείς καταστροφικές. Θα υπάρχουν πολύ ισχυροί κραδασμοί. Το οικονομικό χάος θα φουντώσει αυτό το φθινόπωρο και θα συνεχιστεί μέχρι την άνοιξη του 2024, όταν θα ξεκινήσει μια γενική αναδιάρθρωση του κόσμου με νέες εισαγωγές και ιδέες.
Η άνοιξη του 2024 την αρχή μιας δύσκολης αναγέννησης τόσο για τη Ρωσία όσο και για ολόκληρο τον κόσμο. Και το φθινόπωρο του 2024 είναι μια περίοδος δικαιοσύνης, όπου θα χρειαστεί να καταλάβουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Θα είναι ένα είδος δίκης της Νυρεμβέργης.

Ρωσία
Την άνοιξη διαμορφώνεται ένα νέο περιβάλλον στη Ρωσία, δημιουργούνται νέες σχέσεις, διασυνδέσεις και συμμαχίες. Η χώρα θα ξαναχτιστεί. Αναδύεται μια αστρολογική διαμόρφωση που δημιουργεί την ευκαιρία να αμυνθούνε και να προχωρήσουν. Προκύπτουν πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Και όσο δύσκολο κι αν είναι, εξακολουθεί να φαίνεται θετικό για τη Ρωσία. 
Όσον αφορά την τρέχουσα σύγκρουση, προβλέπονται εξαιρετικά καταστροφικές διαδικασίες για το καθεστώς του Κιέβου από τα μέσα Μαρτίου 2024 έως τα μέσα Μαρτίου 2025. Αυτό θα είναι μια αναδιαμόρφωση του κράτους, ο κατακερματισμός.
Μια πολύ δύσκολη περίοδος για την Κριμαία από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2024. Εκεί πρέπει να αποκτήσετε κάποιου είδους θέση και ακεραιότητα, και όλα αυτά θα είναι αρκετά οδυνηρά. 
Η διαμόρφωση των πλανητών που διαμορφώνεται σε σχέση με αυτή την έκλειψη Ηλίου υπαινίσσεται το γεγονός ότι έχει δοθεί ο τόνος για την αναδιάρθρωση του συστήματος διαχείρισης και ισχύος στη χώρα. Όλη αυτή η μεταμόρφωση θα γίνει με φόντο πολύ καταστροφικές και περίεργες συνθήκες. Πολύ περίεργες αποφάσεις θα ληφθούν στην κορυφή. 
Σήμερα είναι απίθανο να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τη λογική της άρχουσας ελίτ. Ο παλιός κόσμος καταρρίπτεται και οι ρόλοι που παίζονται στην κορυφή είναι ακριβώς αυτοί που ολοκληρώνουν την ιστορική διαδικασία. 
Δεν θα αλλάξουν όλα αμέσως. Θα δούμε πολλά στάδια της μεταβατικής περιόδου από την παλιά μήτρα στη νέα. Και παρά το γεγονός ότι η έκλειψη του Οκτωβρίου είναι πολύ καταστροφική, σε σχέση με τη Ρωσία φαίνεται κάπως διαφορετική.
Η χώρα χρειάζεται να μεταμορφωθεί με πολλούς τρόπους και για αυτό θα πρέπει να περάσει από πολλά στάδια. Και το πρώτο στάδιο φαίνεται ήδη πολύ ασυνεπές, με δυσάρεστες αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής σφαίρας, που σίγουρα θα εγείρουν ερωτήματα και σύγχυση.
Θα υπάρξουν διάφορα στάδια. Η πρώτη θα ξεκινήσει γύρω στις 21 Οκτωβρίου, αλλά θα δούμε τις πιο δραματικές αποφάσεις για αυτό το θέμα στα τέλη Απριλίου 2024. Μέχρι τότε θα δούμε καταστροφές και στρατιωτική ένταση.
Μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, η διαδικασία ενός νεφελώδους και σκοτεινού σύννεφου μπορεί να αιωρείται πολύ σοβαρά πάνω από τη χώρα. Θα αντιμετωπίσουν ακόμη πιο αυστηρό αποκλεισμό σε σχέση με τη Ρωσία. Όλα αυτά θα συνεχιστούν μέχρι τις 13 Νοεμβρίου.
Αυτές οι ημερομηνίες: 26 Οκτωβρίου και 13 Νοεμβρίου θα είναι οι πιο οδυνηρές για τη χώρα. Από τα μέσα Νοεμβρίου αυτή η κρίση θα εξαφανιστεί σταδιακά.
Στις αρχές Δεκεμβρίου θα νιώσουν την ενίσχυση της Ρωσίας. Θα υπάρξουν κάποια οικονομικά οφέλη. Αλλά προς το παρόν όλα αυτά είναι μια διαδικασία πρόβας. Θα δούμε το φινάλε την άνοιξη του 2024 όπου η Ρωσία θα έχει διαφορετικό καθεστώς.

Κίνα!
Ενώ όλες οι άλλες χώρες είναι απασχολημένες να αναρωτιούνται πώς να δαγκώσουν τη Ρωσία πιο δυνατά, η Κίνα ενισχύεται με όλες της τις δυνάμεις. Οι Κινέζοι κατανοούν τέλεια τόσο τη γεωπολιτική κατάσταση όσο και τις διαδικασίες που συμβαίνουν σε μεταφυσικό επίπεδο. 
Η Κίνα ενεργεί εξαιρετικά τολμηρά και σκληρά· καταστρέφει σταδιακά οτιδήποτε συνδέεται με την ατομικότητα, δημιουργώντας ένα είδος κηρήθρας, ένα ενιαίο σμήνος. 
Πραγματοποιεί κάποιες περίεργες εξελίξεις, που σχετίζονται κυριολεκτικά και μεταφορικά με τον αέρα. Και αυτές οι τεχνολογίες θα είναι πολύ δυσμενείς για τον κόσμο, λειτουργούν άψογα και σε μεγάλη κλίμακα, η Κίνα θα τις πληρώσει στη συνέχεια. 
«Ό,τι σχετίζεται με τον αέρα θα έχει μεγάλη σημασία από το καλοκαίρι του 2024. Ο αέρας και το νερό θα αλλάξουν. Και αυτό δεν είναι κάποιο είδος χημικής ή βιολογικής ουσίας, αλλά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει και θα πραγματοποιηθεί μέσω του αέρα».
Οι Κινέζοι σχεδίαζαν να γίνουν ηγέτες στην τεχνολογία, αλλά τώρα καταλαβαίνουν ότι αυτό το σχέδιο δεν είναι εφικτό, η ιδέα δεν λειτούργησε, κάτι πήγε στραβά. Επομένως, η Κίνα θα παίξει ένα διπλό παιχνίδι, ένα πολύ άδικο. Τότε όλα αυτά θα εκδηλωθούν και θα γίνουν γνωστά.
Και αυτές οι τεχνολογίες που αναπτύσσει τώρα η Κίνα και στη συνέχεια λανσάρει θα οδηγήσουν στο γεγονός ότι οι Ανώτερες Δυνάμεις θα επέμβουν και η Κίνα θα σταματήσει από καταστροφικές φυσικές καταστροφές.

Εισιτήριο για το μέλλον
Από το 2025 θα ξεκινήσει μια ραγδαία ανανέωση της φύσης. Όλα θα αλλάξουν - νερό, γη, αέρας - η σύνθεσή τους θα αλλάξει. Τα στοιχεία θα συμπεριφέρονται απρόβλεπτα. Οι περιοχές του υδροφόρου ορίζοντα μπορεί ξαφνικά να στεγνώσουν και οι έρημοι να μετατραπούν σε ανθισμένες οάσεις. 
Το ανθρώπινο σώμα θα ανανεωθεί επίσης και αυτή η διαδικασία θα είναι πολύ στενά συνδεδεμένη με τη σκέψη. Η ειλικρίνεια, η ευγένεια, η εν συναίσθηση και άλλες θετικές ιδιότητες δημιουργούν μια ορισμένη συχνότητα. Οι χαμηλών συχνοτήτων δεν θα αντέξουν αυτές τις αλλαγές, θα φύγουν. Όσοι βρίσκονται σε υψηλές συχνότητες θα λάβουν ένα είδος πάσο για ένα ευτυχισμένο νέο μέλλον. 
«Η πιθανότητα να είσαι στο μέλλον συνδέεται με αυτή τη μορφή ειλικρίνειας, δεν είναι ζήτημα δικαιοσύνης, αλλά επιβίωσης, κωδίκων για το μέλλον».
Και θα ανακαλυφθεί μια νέα πηγή ενέργειας - το όνειρο της ανθρωπότητας. 
Λόγω των ραγδαίων αλλαγών στη φύση, ένας τεράστιος αριθμός κλιματικών προσφύγων θα συρρέουν και στη Ρωσία. Η χώρα θα γίνει κέντρο νέων γνώσεων, ιδεών και έργων. Θα συσσωρευτούν το 2025 και το 2026 θα εφαρμοστούν.

Συνοψίζοντας
«Αυτές οι διαδικασίες που τώρα μας φαίνονται επώδυνες, δυσάρεστες, αλλοτριωτικές και διχαστικές είναι διαφοροποίηση σε θέματα κατανόησης και εμπλοκής στο μέλλον. Αυτά τα ζητήματα που επιλύονται στον καθένα μας και εξαρτώνται από την ειλικρίνεια και τη συνείδησή μας - αυτή είναι η κύρια προτεραιότητα που θα λειτουργήσει».
Τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο είναι η πιο ηχηρή απόσπαση της προσοχής της ανθρωπότητας από την πραγματικότητα. Πολλές από τις τεχνολογίες βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό, αλλά πολύ αθόρυβα, πονηρά και κρυφά. 
Οι ενέργειες αλλάζουν, μπαίνουμε σε μια περίοδο κοσμικής ανανέωσης, θα αλληλεπιδράσουμε με εντελώς διαφορετικές μορφές κοσμικής ενέργειας και θα επικοινωνήσουμε με άλλες μορφές ζωής και πολιτισμούς.
Το έτος 2023 ήταν μια έκρηξη γεγονότων που προετοιμάζουν την ανθρωπότητα για τη μετάβαση σε έναν νέο κόσμο, όταν το μυστικό γίνεται ξεκάθαρο και υπάρχει ξεκάθαρη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής στο παρελθόν.

2024 - αναδιάρθρωση του περιβάλλοντος για ένα νέο μέλλον, κατανομή γεωπολιτικών δυνάμεων, καταστροφή των προηγούμενων μορφών του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

2025 – κατανόηση των στόχων σας, συσσώρευση νέων γνώσεων.

2026 – κατασκευή ενός εντελώς νέου κόσμου.
MMRF
https://www.planettarot.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια