Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οκτώβριος 2023 Μήνας Μοιραίων Γεγονότων

Ο Οκτώβριος φέρνει μαζί του τις 2 τελευταίες Εκλείψεις του 2023. Μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσουν και διάβασε τις μηνιαίες σου προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη! 
Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη:
Κριός
Είναι αρκετά σημαντικό να πάρετε σωστές αποφάσεις για τη ζωή σας. Η διέλευση του Άρη από το ζώδιό του Ζυγού και οι εκλείψεις που ακολουθούν, έχουν τόσο εκκαθαριστικό, όσο και ανανεωτικό χαρακτήρα. Μη διστάσετε να αναθεωρήσετε  ό, τι είναι φανερό πως καθιερώθηκε ενάντια στις πραγματικές σας ανάγκες. Αρχίζει μια νέα περίοδος, με κάπως επεισοδιακό τρόπο, η οποία προβλέπεται καθοριστική για την μελλοντική σας εξέλιξη, ενώ οι ενέργειες που θα κάνετε, για να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα αυτού του αρκετά ταραγμένου μήνα θα έχουν μακρόχρονες συνέπειες. Έτσι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των αισθηματικών, αλλά και των επαγγελματικών σας υποθέσεων.  Αποφύγετε αντιθέσεις στην εργασία και φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. 

Ταύρος
Σημαντικές προβλέπονται οι ανακατατάξεις στα επαγγελματικά, οι οποίες είναι απαραίτητες για να προσαρμόσετε τα τρέχοντα συμφέροντά σας στο γενικότερο κλίμα που αλλάζει αυτό το Φθινόπωρο. Τυχόν νέα ξεκινήματα απαιτούν προνοητικό χειρισμό, γιατί θα υπάρξει μια οικονομική ασάφεια για έναν ολόκληρο χρόνο. Αισθηματικά είστε ακόμα στην ίδια κατάσταση, αλλά γρήγορα, οι συνθήκες θα επιτρέψουν αισθητή βελτίωση. Αυτό που φαίνεται να χρειάζεστε οι περισσότεροι, είναι ηρεμία και ενασχόληση με τον εαυτό σας. Μερικοί έχετε ήδη κάποια προβλήματα υγείας που δεν θα ήταν σκόπιμο να παραμεληθούν . Οι εκλείψεις αυτού του μήνα θα επηρεάσουν την καθυστέρηση μιας υπόθεσης και την απώλεια μιας σχέσης

Δίδυμοι
Προφυλαχτείτε από ατυχήματα ή εκνευρισμούς στην εργασία ή στο στενό περιβάλλον και σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον σας, χωρίς να αφήνετε το πείσμα, ή τον εγωισμό να σας κατευθύνουν. Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου θα επηρεάσουν μια αισθηματική σχέση και θα σας παιδέψουν με κάτι που θεωρείται δημιουργικότητα, ή παραγωγή. Τον μήνα αυτόν συνειδητοποιείτε ότι έχετε ανάγκη μια ουσιαστική αλλαγή, δεν θα έπρεπε όμως κάτι τέτοιο να γίνει βιαστικά, ή απερίσκεπτα. Αισθηματικά το βάρος των γεγονότων πέφτει στην επικοινωνία και στη συνεννόηση.  Στο μερίδιο που σας αναλογεί φροντίστε την ομαλή έκβαση των όσων έχετε υποσχεθεί, στην υποστήριξη των αλλαγών που συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να γίνουν και δώστε ώθηση σε κοινές, ευχάριστες δραστηριότητες. Τέλος,  μην είστε ανυπόμονοι γιατί ο  μήνας θα έχει καθυστερήσεις!

Καρκίνος
Τυχόν οικονομικές δυσκολίες, θα είναι παροδικές. Τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά προβλήματα όμως θα συνεχιστούν. Όλα αυτά οφείλονται στις εκλείψεις αυτού του μήνα που συμβαίνουν στις 14 και στις 28. Αν χειριστείτε με φρόνηση και προνοητικότητα τις προϋποθέσεις που έχετε στην εργασία, θα κουραστείτε αρκετά αλλά θα καθιερώσετε ουσιαστικές αλλαγές συνθηκών, που θα σας επιτρέψουν ένα μήνα αργότερα, να φτάσετε κάποιες από τις προσδοκίες σας. Στην οικογένεια, οι δυσκολίες μπορεί να ξεκινούν από διαφωνίες ή ένα θέμα υγείας κάποιου δικού σας ανθρώπου. Ένα δείγμα της εξέλιξης θα έχετε στα μέσα του μήνα και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα στο ξεκίνημά τους. Να θυμάστε ότι είναι καλό να αποφύγετε εξώθηση των καταστάσεων στα άκρα και να μην είστε απαισιόδοξοι ή νευρικοί.

Λέων
Αρκετή υπερένταση, επηρεάζει τα νεύρα σας και υπάρχει ο κίνδυνος να βλάψετε τα συμφέροντά σας, αλλά και να ανατρέψετε τη ψυχική σας ισορροπία. Όλα αυτά οφείλονται στις εκλείψεις αυτού του μήνα, αλλά και στη διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό, μετά τις 12 του μήνα. Μην είστε απερίσκεπτοι στα οικονομικά σας και μη δεσμεύεστε με δάνεια ή συμφωνίες που θα είναι δύσκολο να αντέξετε αργότερα. Επίσης προσέχετε όταν συζητάτε ή συμφωνείτε για κάτι επαγγελματικό, όταν οδηγείτε ή ασχολείστε με μηχανήματα και όταν κάνετε εμπορικές, ή οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ο μήνας θα έχει πολλή κίνηση και στην εργασία δεν θα λείψουν η κούραση και τα αναπάντεχα περιστατικά.

Παρθένος
Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείτε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, να προσαρμοστεί στις καινούριες συνθήκες που θα επικρατήσουν στη ζωή σας. Χωρίς εκνευρισμούς και βιαστικές αποφάσεις, προσανατολιστείτε στα καινούρια σας ενδιαφέροντα και μη μένετε προσκολλημένοι σε σχέσεις και προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν. Η διέλευση του Άρη από τον Ζυγό και οι εκλείψεις του Οκτωβρίου θα σας δυσκολέψουν για λίγο οικονομικά, αλλά και επικοινωνιακά. Σε αυτό το δύσκολο, μεταβατικό Φθινόπωρο, δεχτείτε πρώτα εσείς τον εαυτό σας και να είστε σίγουροι ότι θα σας δεχτούν και οι άλλοι. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες, μην πουλάτε ακίνητα και τακτοποιήστε εκκρεμότητες σχετικές με περιουσιακά στοιχεία.

Ζυγός
Ο μήνας αυτός θα είναι μια έντονη περίοδος για τους περισσότερους από εσάς. Πρώτον, μέχρι τις 12 του μήνα , ο Άρης ολοκληρώνει τη διέλευσή του από το ζώδιό σας και δεύτερον ακολουθούν δύο εκλείψεις, μια ηλιακή στις 14 και μια σεληνιακή στις 28 του μήνα. Αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις, μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις και μην προκαλείτε νέες περιπλοκές στην προσωπική σας ζωή. Φανείτε περισσότερο υπεύθυνοι στην εκτέλεση της δουλειάς σας, περιορίστε τα έξοδα της καθημερινότητάς σας και μην εμπλέκεστε σε σχόλια που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Δεν θα λείψουν δυσκολίες ούτε στα αισθηματικά σας, αλλά θα είναι παροδικές. Μη διστάσετε να κάνετε αλλαγές στις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Σκορπιός
Η ψυχολογία σας είναι μάλλον δύσκολη και νιώθετε έντονα την ανάγκη να απασχοληθείτε με κάτι που θα σας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Μη βιαστείτε να ρίξετε το βάρος σε κάτι αισθηματικό, γιατί υπάρχει η βεβαιότητα ότι θα ανακαλύψετε πως δεν είναι αυτό που θα σας καλύψει. Σκεφτείτε επίσης ότι από τις 12 του μήνα, ο Άρης θα διέρχεται από το ζώδιό σας και αυτό θα έχει συνέπεια την αύξηση της νευρικότητας, αλλά και διαφόρων αντιξοοτήτων. Φροντίστε την ασφάλεια του επαγγελματικού σας τομέα και αποφύγετε να κάνετε καινοτομίες ή ξεκινήματα σε αυτόν τον χώρο, τώρα! Αισθηματικά δεν θα λείψουν ταλαιπωρίες, ωστόσο, ένας καλός φίλος μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά, αρκεί να του δώσετε το δικαίωμα και τα στοιχεία για κάτι τέτοιο.

Τοξότης
Παρά τα άγχη και τις αμφιβολίες σας για την επιτυχία των επιδιώξεών σας, ο Οκτώβριος, παρά τις εκλείψεις του, δεν είναι τόσο κακός μήνας για εσάς. Φροντίστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που φέρνει σε όποιον τομέα και αν παρουσιάζονται. Οργανώστε τη δραστηριότητά σας, ορίστε τους στόχους σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και εχέμυθοι. Ο οικογενειακός τομέας συνεχίζει να σας απασχολεί και ένας δικός σας άνθρωπος, ίσως σας απογοητεύσει. Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου επιβαρύνουν τον ψυχισμό σας και κάνουν ενοχλητικές τις όποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες στη ζωή σας. Συναισθηματικά θα νιώσετε λίγο μετέωροι, αλλά αφήστε το χρόνο να αποδείξει την αλήθεια που αναζητάτε.

Αιγόκερως
Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες και μην αναβάλετε δραστηριότητες σχετικές με ένα περιουσιακό, ή ένα οικογενειακό πρόβλημα. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τομέα της εργασίας και, οι περισσότερο φιλόδοξοι, σε ότι αφορά στην σταδιοδρομία, η στην ελεύθερη επαγγελματική σας δραστηριότητα. Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου θα διαταράξουν έντονα τον άξονα προσωπικής και επαγγελματικής ζωής και καθημερινότητας. Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά την κατάσταση, μην αντιδράτε όταν είναι σίγουρο πως δεν θα πετύχετε τίποτα αποφασιστικό και μάθετε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να επιβάλλετε τις απόψεις σας.

Υδροχόος
Μην είστε εριστικοί με ανθρώπους που είναι συναισθηματικά κοντά σας και μην αφήνετε τα αισθηματικά σας ζητήματα να επηρεάζουν τη δημιουργικότητα, ή τη διάθεσή σας. Προσέξτε τις διαπραγματεύσεις που θα κάνετε, τις νομικές σας υποθέσεις, όπως και τις  υποχρεωτικές σας μετακινήσεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δοκιμαστείτε από διάφορα περιστατικά και οι σπουδαστές θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιδόσεις σας. Μη βιαστείτε να αρχίσετε κάτι το ριζοσπαστικό, μη συζητάτε τα σχέδιά σας και μη δεσμεύεστε με συμφωνίες ή σχέσεις που θα ήταν δυνατό να σας οδηγήσουν σε καινούριες υποχωρήσεις. Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου μπορεί να ματαιώσουν μια συνεργασία, να τερματίσουν μια ερωτική σχέση, ή να αλλάξουν μια επαγγελματική μετακίνηση

Ιχθύες
Φροντίστε να μην κουράζεστε με προβλήματα που δεν είναι δυνατόν να βοηθήσετε στη λύση τους.. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και μην παραμελείτε την υγεία και τη δουλειά σας. Η οικονομική σας βελτίωση ας μη γίνει παγίδα για ριψοκίνδυνες ενέργειες, ή καινούρια έξοδα. Σ όλο το μήκος του μήνα κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά. Κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες να γίνουν, αλλά αυτό είναι περισσότερο θέμα προγραμματισμού και οργάνωσης. Τα νεύρα σας θα παραμένουν συχνά τεντωμένα και θα έπρεπε να μην είστε απόλυτοι, αλλά ούτε και αδρανείς μπροστά σε αντιδραστικές καταστάσεις που θα δημιουργήσει ένας κοντινός σας άνθρωπος. Γενικότερα, αποφύγετε αντιθέσεις στο περιβάλλον σας και μην είστε απρόσεκτοι στις νέες σας επιλογές. Πάντα υπάρχει το θέμα της αισθηματικής σας αποτοξίνωσης: αναθεωρήστε τώρα, ανεδαφικές απόψεις!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια