Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Nails Fall / Winter 2023 – 2024 Νύχια Φθινόπωρο / Χειμώνας

Χρώματα έντονα και χειμερινά που μπορούμε να τα υιοθετήσουμε τόσο το Φθινόπωρο όσο και τον Χειμώνα. Θα πρωταγωνιστήσουν τα έντονα χρώματα αλλά και τα εξτρίμ σχέδια ενώ θα βρείτε και τάσεις στα νύχια, πιο σικ και κλασικές. 
Εξτρίμ νύχια που αντιπροσωπεύουν την αντιμόδα. Με λίγα λόγια η τάση για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023 – 2024, είναι να μην σε νοιάζει το τι είναι της μόδας ή τι θεωρείται σικ αλλά να λειτουργείς με βάση το προσωπικό σου γούστο και την προσωπικότητά σου.
Εξτρίμ σχέδια, γκλίτερ, χρώματα που αγαπάμε και που με έναν δικό τους τρόπο δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο αποτέλεσμα.
Το καφέ είναι ένα γήινο χρώμα που πρωταγωνιστεί τόσο το Φθινόπωρο όσο και τον Χειμώνα. Είναι άτυπος κανόνας ότι το καφέ συμπεριλαμβάνεται σε αυτές τις εποχές όσων αφορά το ντύσιμο, το μακιγιάζ αλλά και το μανικιούρ.
Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και μπορείς να βρεις πολλές αποχρώσεις του, που θα ταιριάζουν στην επιδερμίδα και το στιλ σου.
Επίσης μην φοβηθείς να επιλέξεις μαζί με το καφέ διάφορα αφηρημένα σχέδια που παραπέμπουν στο μάρμαρο σε καφέ και πορτοκαλί αποχρώσεις. Ένα άκρως φθινοπωρινό αλλά και χειμωνιάτικο σικ μανικιούρ για κάθε περίσταση.
Οι παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ τα τελευταία χρόνια έχουν αγαπηθεί πολύ από όλες τις γυναίκες. Το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023 – 2024 φαίνεται πως από όλες αυτές τις παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ, θα επικρατήσει αυτή με το μαύρο χρώμα.
Για άλλη μία χρονιά τα μεταλλικά νύχια είναι εδώ με την επικρατέστερη τάση να είναι τα σκουρόχρωμα μεταλλικά νύχια. Πράσινα, μπορντό, μαύρα, σκούρο μπλε και γενικότερα όλες οι σκούρες αποχρώσεις που σε μεταλλικό εφέ αποκτούν μία ιδιαίτερη και πάντα εντυπωσιακή λάμψη.
Και μιας και η αντιμόδα επικρατεί την φετινή σεζόν, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις φετινές τάσεις αυτή η ιδέα με τα παραμυθένια σχέδια στα νύχια. Αστεράκια, γκλίτερ, στρας, πετράδια και γενικότερα νύχια που είναι βγαλμένα από παραμύθι.
Το πράσινο είναι ακόμη ένα χρώμα που θα επικρατήσει την φετινή σεζόν. Μπορεί να είναι μία απόχρωση που επιλέγουμε την Άνοιξη και το Καλοκαίρι όμως φαίνεται πως το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023 – 2024, η μόδα κάνει την επανάστασή της και το φέρνει στο σήμερα.
Για το τέλος αφήσαμε τα torties nails που είναι μία vintage τάση που παραπέμπει στα χρώματα που επικρατούσαν στα παλιά γυαλιά. Αυτό το σχέδιο επανήλθε στη μόδα τόσο στα γυαλιά όσο και στα νύχια μας και βλέπουμε πόσο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά είναι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια