Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023 
*2 Οκτωβρίου- αντίθεση Ερμή/Πωσειδωνα – έλλειψη ειλικρίνειας, μπέρδεμα, σύγχυση
*3 Οκτωβρίου -τρίγωνο Ερμή/Πλουτωνα – πνευματική δύναμη, επιτυχία  στον λόγο
*5 Οκτωβρίου-ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό ώρα 2:09 π.μ. 
9 Οκτωβρίου- τετράγωνο Άρη/Πλουτωνα- σκληρότητα, επίθεση, βία, επιβολή
Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο ώρα 3:11 π.μ.
10 Οκτωβρίου- αντίθεση Αφροδίτης/Κρόνου*– εμπόδια, ταλαιπωρία, χωρισμός
Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 27 μοίρες του Αιγόκερω. Ώρα 8:10 μ.μ.
12 Οκτωβρίου-Ο Άρης εισέρχεται τον Σκορπιό στις 8:04 π.μ.
13 Οκτωβρίου- τρίγωνο Άρη/Κρόνου- αντοχή και δύναμη
14 Οκτωβρίου- Νέα Σελήνη- Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στις 21 μοίρες του Ζυγού- Ξεκινούν τα παγωμένα φεγγάρια. Σε εκλείψεις θα είναι αρκετά ισχυρά. 
20 Οκτωβρίου – σύνοδος Ηλίου/Ερμή- νέα έργα, σκέψη, έκφραση
21 Οκτωβρίου- τετράγωνο Ηλίου/Ερμή/Πλουτωνα- απώλεια, ανυπομονησία, πανουργία
22 Οκτωβρίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Δια- έλξη, αρμονία, δημοφιλια, ευτυχία, απόλαυση.
Ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό στις 8:49 π.μ.
Τρίγωνο Ερμη-Κρονου – λογική, πρακτικότητα
23 Οκτωβρίου-Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό στις 6:21 μμ. 
24 Οκτωβρίου- τρίγωνο Ηλίου/Κρόνου- σταθερότητα, σύνεση
28 Οκτωβρίου- Μερική Σεληνιακή έκλειψη στις 5 μοίρες του Ταύρου
29 Οκτωβρίου- σύνοδος Ερμή/Άρη- απερισκεψία, φιλονικία
31 Οκτωβρίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού- αγάπη για ελευθερία, εφήμερες σχέσεις και συναισθήματα, ενθουσιασμός

Ο Οκτώβριος είναι μήνας εκλείψεων.
Δυο εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στον μήνα, μια δακτυλιοειδής ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό και μια μερική σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις στην ζωή μας και στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Προχωράμε σταδιακά στο βαθύ Φθινόπωρο καθώς αναμένεται να δούμε μια σειρά από κρύα φεγγάρια, που θα επιδεινωθούν μέχρι το τέλος του μήνα και μέσα στον Νοέμβριο. Ενώ τον Ιανουάριο του 2024 θα πραγματοποιηθούν τα φεγγάρια του Χιονιού. Είναι πιθανό να δούμε την Άνοιξη να μας επισκέπτεται κάπως νωρίς.

Ο Οκτώβριος έχει πλανητικές αλλαγές και είναι πλούσιος σε αστρολογικά δρώμενα.
Ίσως να μπει κάπως περίεργα, ενώ στις  5 Οκτωβρίου-ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό ώρα 2:09 π.μ. με την επικοινωνία στις ανθρώπινες σχέσεις να μείναι εύθραυστες. Σκοπός είναι να βελτιωθεί η επικοινωνία και να αποκατασταθεί η ισορροπία. Η πρόκληση θα είναι να ξεπεράσουμε την αναποφασιστικότητα και να αποφύγουμε τις επιφανειακές συνομιλίες.
Άλλωστε, το Φθινόπωρο στον Ζυγό, η λέξη κλειδί πάντα είναι να διατηρήσουμε τις ισορροπίες. Διαπραγματευτικές και διπλωματικές ικανότητες εν δράσει, σκοπός να γεφυρωθούν δυο αντίθετα στρατόπεδα, δυο αντίθετες απόψεις για να υπάρξει συμφωνία. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να πάρετε μια απόφαση, αλλά σας αρέσει να αφιερώνετε αρκετό χρόνο σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά. Η κρίση μας καθοδηγείται από κοινωνικές και αισθητικές εκτιμήσεις. Πιθανότατα απολαμβάνουμε τη φιλική συζήτηση, και παρόλο που μπορεί να απολαμβάνουμε συχνά τη διανοητική άσκηση της αντίθετης άποψης, το βαθύτερο κίνητρό είναι να δημιουργηθεί η συμφωνία. Το δίκαιο πνεύμα και το διπλωματικό στυλ κερδίζουν φίλους.
Ασχολούμαστε κυρίως με τις ανθρώπινες σχέσεις και τα κοινωνικά θέματα και γενικότερα να είμαστε πιο κοινωνικοί, έχουμε διάθεση για δημόσιες σχέσεις. Η ευτυχία στο γάμο και σε άλλες στενές σχέσεις είναι σημαντική για την ψυχολογική μας ευεξία.

*Στις 9 Οκτωβρίου η Αφροδίτη* εγκαταλείπει τον Λέοντα και εισέρχεται στην Παρθένο ώρα 3:11 π.μ. είναι πιο πρακτική και οργανωτική στα οικονομικά ενώ σκοπός της είναι να αναπτύξει και να θέσει όρια στις σχέσεις και στα πράγματα. Άφησε την κριτική και να είσαι πιο δεκτικός με τους άλλους! Η υπερναναλυτικη και ψύχραιμη Παρθένος ίσως να εμποδίζει μια αυθόρμητη ερωτική ζωή – και πολλά είναι αυτά που μπορεί να καθυστερήσουν και να αναβληθούν, με τον Κρόνο απέναντι στους Ιχθείς, στις προσωπικές μας σχέσεις και τα οικονομικά. Γενικά αρεστοί και σεβαστοί κοινωνικά, αν και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είμαστε υπερβολικά επικριτικοί – καθώς δύσκολα αντέχει, αυτό το ζώδιο τα λάθη από άλλους. Η Αφροδίτη μπορεί να ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα τον μεταβλητό Σταυρό.
*Ενώ ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία* στις 27 μοίρες του Αιγόκερω. Ώρα 8:10 μ.μ. στις 12 Οκτωβρίου, ο Άρης εισέρχεται τον Σκορπιό στις 8:04π.μ. ένας Άρης που δημιουργεί κρίσιμες καταστάσεις  και προχωρά στην ουσία των πράγματων.

*Στον Σκορπιό, ο Άρης* επικεντρώνεται στο να πάρει αυτό που επιθυμεί. Μπορεί να γίνουμε πιο  επίμονοι, αποφασισμένοι και δυνατοί. Μας ενδιαφέρει το βάθος, και διεισδύσουμε για να εξερευνήσουμε βαθύτερα επίπεδα ύπαρξης. Μας γοητεύει αυτό που οι άλλοι τείνουν να καταπιέζουν και μας ελκύει να βιώνουμε και να κατανοούμε αυτά τα πράγματα. Οι\ κρίσεις που δημιουργούνται σε κοσμικό επίπεδο και στην ζωή μας, μπορεί να μας ταλαιπωρεί αλλά παίζουν ρόλο μετασχηματιστικό συναισθηματικά. Θα προτιμούσαμε να αισθανόμαστε ακραία συναισθήματα παρά τίποτα, καθώς η
μετριότητα ή η «μέση οδός» θεωρείται μη ικανοποιητική. Μπορεί να υπάρχει εμμονή η δουλειά σας η με ένα συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχουν ειδικά ταλέντα όσον αφορά την ανάλυση μιας κατάστασης με λεπτομέρεια και χρησιμοποιήστε το ένστικτο σας για να φτάσετε στην πηγή ενός προβλήματος. Μπορεί να ειπωθούν δυσάρεστες αλήθειες ή να απαλλαγούμε από κάποιον που μας είναι περιττός.

Ο Άρης αυτός, έχει την φήμη του αδίστακτου, αλλά αυτή η ιδιότητα είναι συχνά απαραίτητη εάν κάποιος αισθάνεται περιορισμένος από κάτι. Είναι σημαντικό αν βοηθάμε τους άλλους σε κρίση – ειδικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Σαφώς, η θέση αυτή του Άρη εκπέμπει μια μαγνητική αύρα και ισχυρές σεξουαλικές ορμές αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει μια πιο χαλαρή στάση στον ανταγωνισμό. Πάντα, υπάρχει μια αύρα μυστικότητας, μυστήριου και δύναμης. Η ζήλια – ακόμα και η εκδίκηση – μπορεί να είναι ισχυροί ασυνείδητοι παράγοντες στις σχέσεις. Στις σχέσεις μπορεί να ξοδεύεται πολλή ενέργεια για να διατηρηθεί ο έλεγχος σε κάθε δεδομένη κατάσταση.

*Στις 14 Οκτωβρίου- θα πραγματοποιηθεί μια πολύ ισχυρή Νέα Σελήνη- μια Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στις 21 μοίρες του Ζυγού*. 
Ξεκινούν τα παγωμένα φεγγάρια. Σε εκλείψεις θα είναι αρκετά ισχυρά. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού ξεκινά έναν πολύ θετικό κύκλο για να δεσμευτείτε σε προσωπικούς στόχους που εκφράζουν τις θετικές ενέργειες του ζωδίου αυτού. Θα έχουμε την ευκαιρία να οικοδομήσουμε τις διαπραγματευτικές μας ικανότητες χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο τις αρχές ή τις ανάγκες μας και χωρίς να καταφύγουμε στον κατευνασμό. Είναι καιρός να εργαστούμε για την εξισορρόπηση των σχέσεων μας σε όλα τα επίπεδα. Ο Ζυγός είναι αέρας και θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας. Ο Ζυγός μας διδάσκει ότι πρέπει να μάθουμε να κάνουμε ειρήνη με τους γύρω μας και να προσπαθούμε για περισσότερη αρμονία στο περιβάλλον μας, να δημιουργήσουμε μια αίσθηση τάξης και ισορροπίας στη ζωή μας και να αναγνωρίζουμε την αξία των συνεργασιών. Ο Ζυγός έχει μια έμφυτη ικανότητα για αγάπη και σύνθεση των αντιθέτων. Η ειρήνη και η αρμονία είναι οι στόχοι, αλλά υπάρχει μια λεπτή εξισορρόπηση που απαιτεί κάποια δέσμευση και προσπάθεια. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στην ζωή μας.

Αυτή η δυνατή Νέα Σελήνη είναι μια φρέσκια και δημιουργική ενέργεια στη ζωή μας, και πιο συγκεκριμένα, στις σχέσεις μας. Σημαντικές εξελίξεις στους τομείς που κυβερνά ο Ζυγός στους χάρτες μας είναι πιθανό να συμβούν τους επόμενους μήνες. *Επηρεάζονται οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι από 16-26 μοίρες, όσοι έχουν πλανήτες και σημεία στις μοίρες αυτές των ζωδίων .*

*Στις 22 Οκτωβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό* στις 8:49 π.μ. Ένας Ερμής με ιδιαίτερη αντίληψη ικανό για μεγάλη πνευματική συγκέντρωση. Η διαισθητική ικανότητα είναι ισχυρή και η για βαθιά γνώση της πραγματικής φύσης των ανθρώπων και των γεγονότων θα είναι έντονη. Το μυαλό μπορεί να κατακλύζεται από ισχυρές συναισθηματικές επιθυμίες. Απολαμβάνετε το μυστήριο και την αποκάλυψη της σκληρής αλήθειας σε όλες τις καταστάσεις – καθώς υπάρχει μια κλίση προς τις απόκρυφες τέχνες. Η σκέψη μετασχηματίζεται πως και η εσωτερική- ψυχική μας σοφία. Η πρόκληση είναι να ξεπεράσουμε τις τοξικές εμμονές που πιθανό να έχουμε και θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε κάπως πιο ευάλωτοι. Ένας τέτοιος Ερμής Ίσως μας κάνει πιο καχύποπτους, και συνήθως υπάρχουν μυστικά κίνητρα. Σίγουρα, όμως οι πλανήτες όταν προσχωρούν στο ζώδιο αυτό, η περίοδος του βαθέως Φθινοπώρου είναι πάντα έντονη πνευματικά, πιο βαθιά, σκοτεινή και πιο προσφέρει ένταση συναισθηματική.

*Στις 23 Οκτωβρίου-Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό στις 6:21 μμ*. *ενώ ο μήνας αυτός τελειώνει με την τελευταία έκλειψη Σελήνης- πανσέληνο, που πραγματοποιείται στον άξονα Ταυρου-Σκορπιου, από το 2021, στις 28 Οκτωβρίου- στις 5 μοίρες του Ταύρου*. Μπορεί αν είναι μερική αλλά ισχυρά
βίαιη. Θα επηρεαστούν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι -Σκορπιοί ιδιαίτερα από 4-12 μοίρες. Πρέπει να αποχωριστούμε κάποια πράγματα και να γίνει χώρος για να έρθουν τα καινούργια.

*ΚΡΙΟΣ*
Οι πλανητικές όψεις είναι λιγότερο ευνοϊκές κατά τη διάρκεια του μήνα
καθώς ο Οκτώβριος έχει δυο σημαντικές εκλείψεις. Θα πρέπει να είστε πιο
προσεχτικοί με την έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό, στις 14 Οκτωβρίου καθώς
μπορεί να δοκιμάσει τις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους. Οι προσωπικές
σχέσεις και ο έγγαμος βίος μπορεί να είναι γεμάτος συγκρούσεις όπως και
οι οικογενειακές υποθέσεις. Θέματα υγείας θα πάνε καλα. Στα
επαγγελματικά θέματα και καριέρα θα υπάρξει βελτίωση και πρόοδος. Στα
οικονομικά μπορεί να υπάρξουν διακυμάνσεις η προβλήματα όμως η σεληνιακή
έκλειψη στον Ταύρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 του μήνα, δείχνει ότι
θα συμβούν θετικές αλλαγές.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 9,10,1120,21,28,29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,11,12,20,21*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:6,15,20,21,24*

*ΤΑΥΡΟΣ*
Δίας και Κρόνος εξασφαλίζουν αργή και σταθερή πρόοδο ενώ και ο Πλούτωνας
θα επιστρέψει σε ορθή πορεία μέσα στον μήνα. Ο μήνας αυτός έχει δυο
εκλείψεις. Η πρώτη είναι ηλιακή και θα πραγματοποιηθεί στον Ζυγό, καθώς
θα επηρεάσει θέματα υγείας, πιθανό να προσθέσει κάποιο άγχος και ένταση 
ενώ πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον η καθεστώς.
Θα πρέπει να είστε ευέλικτοι με τις προσωπικές σας σχέσεις και το
οικογενειακό περιβάλλον. Επαγγελματικά και καριέρα θα αντιμετωπίσουν
αντίσταση. Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας στις 28 Οκτωβρίου, είναι
ιδιαίτερα δυνατή, και θα επηρεάσει αυτούς που γεννήθηκαν τον Απρίλιο.
Σκεφτείτε καλα τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στον εαυτό σας,
ιδιαίτερα ότι συνδέεται με τα οικονομικά, και την ζωή σας και φροντίστε
τον εαυτό σας, περισσότερο.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,9,10,11,12,15,16,17,20,21,28,29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,4,11,12,20,21,24,28,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,12,21,22,23,29*

*ΔΥΔΥΜΟΙ*
Οι δυο εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν θα δημιουργήσουν προκλήσεις και
θα κάνουν τον μήνα αυτό πιο πικάντικο και ενδιαφέρον. Η πρώτη Ηλιακή
έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, στις 14 Οκτωβρίου, είναι μια δυνατή νέα
σελήνη, που θα φέρει περισσότερες νέες ιδέες και δημιουργικότητα, όπου η
επικοινωνία και η ψυχική ισορροπία θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Θετικές
αλλαγές ίσως να υπάρξουν σε ότι συνδέεται με τα παιδιά σας. Προσοχή στην
οδήγηση. Η σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, στις 28  του μήνα, θα αλλάξει
τον τρόπο που αντιμετωπίζετε μια κατάσταση σε πνευματικό επίπεδο. Όμως
θα επηρεάσει και τα οικονομικά σας. Αποφύγετε τις επικίνδυνες
επενδύσεις. Ο Πλούτωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα βελτιώσει
θέματα υγείας , αν υπάρχουν. Οι εκλείψεις σας δίνουν το μήνυμα για μια
νέα προσέγγιση των πραγμάτων.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,9,10,11,12,18,19,20,21,28,29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,4,6,7,11,12,20,21,24*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,17,24,25*

*ΚΑΡΚΙΝΟΣ*
Δυο πολύ σημαντικές εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν στις 14 και 28
Οκτωβρίου, στο ζώδιο του Ζυγού και του Ταύρου αντίστοιχα όπου και οι δυο
θα έχουν αντίκτυπο στο ωροσκόπιο σας. Ο Άρης θα βοηθήσει στην ταχύτερη
βελτίωση και πρόοδο. Όμως καλό θα ήταν να μην περιμένετε πάρα πολλά από
τους άλλους καθώς η έκλειψη αυτή είναι πιθανό να φέρει εντάσεις στις
προσωπικές σχέσεις και την οικογένεια. θα δοκιμάσει σημαντικές φιλικές
σχέσεις, κάντε ένα back-up  στον υπολογιστή σας, αποφύγετε να ανοίξετε
e-mails  άγνωστης προέλευσης. Η ηλιακή έκλειψη επιβάλλει οικονομικές
αλλαγές και διορθώσεις. Από την άλλη η σεληνιακή έκλειψη , σας
ενεργοποιεί να κάνετε θετικές αλλαγές στον εαυτό σας.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,9,10,11,15,20,21,24,28,29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,4,9,11,12,20,21,24,28,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,15,24,25,26,27*

*ΛΕΩΝ*
Δυο σημαντικές εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, μια ηλιακή
έκλειψη στον Ζυγό στις 14/10 και μια Σεληνιακή στον Ταύρο στις 28/10. Η
Αφροδίτη θα μπει στην Παρθένο και θα ευνοήσει το χρήμα. Η ηλιακή
έκλειψη, πιθανό να φέρει εντάσεις στην γειτονιά που ζείτε και θα πρέπει
να είστε πιο προσεκτικοί γενικότερα όταν κυκλοφορείτε και το πως
εκφράζεστε. Θα έχετε όμως την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας
και την προσωπική σας εικόνα. Η σεληνιακή έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου στον
Ταύρο θα φέρει αναταράξεις αλλά στην συνέχεια, θα βελτιώσει θέματα
επαγγελματικά και καριέρας.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,9,10,11,14,15,16,17,22,23,28,29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,11,12,20,21,24,28,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,9,10,11,20,21*

*ΠΑΡΘΕΝΟΣ*
Δυο πολύ σημαντικές εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν στις 14 και 28
Οκτωβρίου, στο ζώδιο του Ζυγού και του Ταύρου αντίστοιχα όπου και οι δυο
θα έχουν αντίκτυπο στο ωροσκόπιο σας. Η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό, θα
φέρει σημαντικές οικονομικές αλλαγές σύμφωνα με το ωροσκόπιο σας. Όμως
θα πρέπει να κοιτάξετε τον προσωπικό σας χάρτη, για τέτοιου είδους
ζητήματα. Αλλαγές θα συμβούν  και στο πνευματικό σας πεδίο αλλά και
κάποιες αποκαλύψεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 28 του μήνα, θα
φέρει όμως θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά και οικονομικά και ίσως
χρειαστεί να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις για να βελτιωθεί η ζωή σας.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 7,9,10,11,17,20,21,24,25,28,29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,9,10,11,12,20,21,28,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,4,24*

*ΖΥΓΟΣ*
Ο κύριος τίτλος αυτού του μήνα είναι οι δύο εκλείψεις που θα
πραγματοποιηθούν. Η έκλειψη Ηλίου στις 14 και η Σεληνιακή έκλειψη στις
28. Από τις δύο, η έκλειψη Ηλίου της 14ης φαίνεται να σας επηρεάζει πιο
δυναμικά, καθώς συμβαίνει στο δικό σας ζώδιο. Φροντίστε να χαλαρώσετε
και να περιορίσετε το πρόγραμμά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Θα υπάρξει μια ανάγκη για προσωπική βελτίωση και αναβάθμιση που θα
φέρουν θετικές αλλαγές. Σημαντικό, θα είναι για κάποια σημαντική φιλία,
να επιβιώσει καθώς είναι πιθανό να δοκιμαστεί. Η Σεληνιακή στις 28 θα
σας επηρεάσει ψυχολογικά ίσως, αλλά θέλει κάποια προσοχή στην διαχείριση
οικονομικών θεμάτων.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,9,10,11,15,20,21,24,25,26,27,28,29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,11,12,15,16,17,20,21,28,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,6,7,24*

*ΣΚΟΡΠΙΟΣ*
Δυο σημαντικές εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν αυτόν τον μήνα, μια ηλιακή
και μια σεληνιακή, όπου και οι δυο θα σας επηρεάσουν, κυρίως η δεύτερη
που είναι στο αντίθετο ζώδιο από σας. Η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό,
δείχνει να φέρνει σημαντικές αναταράξεις στα επαγγελματικά και
οικονομικά ζητήματα όπου θα αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές και
ίσως να κυνηγήσετε αναζητώντας μια νέα καριέρα η’ εργασία ενώ η
σεληνιακή έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου, θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε
τις προσωπικές σας σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Κάποια
πράγματα, θα αναθεωρηθούν και κάποια θα απορριφθούν.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,9,11,20,21*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,11,12,18,19,20,21,28,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,8,9,24*
\
*ΤΟΞΟΤΗΣ*
Ο κύριος τίτλος αυτού του μήνα είναι οι δύο εκλείψεις που θα
πραγματοποιηθούν. Η έκλειψη Ηλίου στις 14 και η Σεληνιακή έκλειψη στις
28. Από τις δύο, η έκλειψη Ηλίου της 14ης φαίνεται να δοκιμάσει μια
σημαντική φιλία η’ μια σημαντική συνεργασία. Πολύ πιθανό να υπάρξουν
αλλαγές στο πρόγραμμα σας ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε τις μετακινήσεις
και τα ταξίδια κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής. Προσοχή, με
συσκευές και υπολογιστές, καλό θα ήταν να κάνετε και ένα back-up, ενώ
ίσως αναθεωρήσετε ότι αφορά τα όρια που έχετε βάλει σε κάποιους. Η
σεληνιακή έκλειψη στις 28 στον Ταύρο, θα σας αγχώσει ενώ μια προσωπική
σχέση θα πάρει σοβαρότερη τροπή και εξέλιξη.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,9,10,11,20,21,24,28,29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,6,11,12,15,20,21,24,28,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,3,4,11,12,24*

*ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ*
Με τέτοιου είδους εκλείψεις, τον Οκτώβριο, αναμένεται να υπάρξουν
κάποιες εξελίξεις και γεγονότα. Δυο σημαντικές εκλείψεις θα
πραγματοποιηθούν αυτόν τον μήνα, μια ηλιακή και μια σεληνιακή, όπου και
οι δυο θα σας επηρεάσουν, κυρίως η πρώτη. Η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό
στις 14 Οκτωβρίου, θα φέρει κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο,
ίσως να αλλάξουν οι κανόνες, το άγχος και η πίεση σας καλούν να
διαχειριστείτε με τον σωστό τρόπο τα οποία προβλήματα προκύψουν, στις
επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσοχή, σε θέματα υγείας. Η σεληνιακή
έκλειψη στον Ταύρο, στις 28 του μήνα, θα δοκιμάσει κάποια νέα προσωπική
σχέση, βγάζοντας σας τα άπλυτα στη φόρο, η’ τις σχέσεις με τα παιδιά
σας. Ίσως να πιεστείτε από οικονομικής άποψης.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,6,7,9,10,11,20,21,24*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,11,12,15,20,21,22,23,28,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,9,10,11,20,21,28,29*

*ΥΔΡΟΧΟΟΣ*
Δυο πολύ σημαντικές εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν στις 14 και 28
Οκτωβρίου, στο ζώδιο του Ζυγού και του Ταύρου αντίστοιχα όπου και οι δυο
θα έχουν αντίκτυπο στο ωροσκόπιο σας. Η  πρώτη ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό,
στις 14 Οκτωβρίου, είναι πιθανό να αλλάξει τον τρόπο που διαχειρίζεστε
την ζωή σας, τα επαγγελματικά σας σχέδια και τι πιστεύετε για όλα αυτά,
ώστε να την βελτιώσετε στην συνέχεια. Έχει και πνευματικό αντίκτυπο. Η
σεληνιακή έκλειψη στις 28 του μήνα, θα φέρει εντάσεις και άγχος , διότι
σας ενεργοποιεί για αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Προσοχή, σε θέματα
υγείας. Ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές ανατροπές στα σχέδια σας.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,9,10,11,20,21,24,28,29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,7,11,12,17,20,21,24,25,28,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,12,15,16,17,21,29*

*ΙΧΘΕΙΣ*
Δυο σημαντικές εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, εγγυώνται
τις αλλαγές που θα συμβούν. Η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 14
Οκτωβρίου, θα αλλάξει τις ψυχολογικές ισορροπίες, αφήνοντας μαθήματα
αλλά και βαθύτερη κατανόηση των πραγμάτων. Σημαντικές αλλαγές είναι
απαραίτητες να συμβούν , ότι έχει σχέση με οικονομικά τρίτων η’ την
διαχείριση τους γενικότερα αλλά και κάποιες εμπειρίες θα σας ενθυμίσουν
ότι η ζωή είναι πολύ μικρή. Αντίθετα, η σεληνιακή έκλειψη στις 28 του
μήνα , στον Ταύρο, θα αναταράξει τις σχέσεις με τα αδέρφια σας και
γενικότερα το κοντινό οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσοχή στην
επικοινωνία και στις σχέσεις με τα παιδιά.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,9,10,11,12,15,20,21,24,25,26,27,28,29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,4,11,12,15,20,21,24,25,26,27,28,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,11,12,18,19,20,21,28,29*
astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια