Το δίδυμο Έλενα Χαραλαμπούδη και Αλέξανδρος Τσουβέλας, μαζί με τη δημιουργική ομάδα του 5 MINUTE MUM, μεταφέρουν στη μικρή οθόνη την επιτυχημένη σειρά με τα εκατομμύρια views στο ελληνικό ίντερνετ.
Μία σειρά μυθοπλασίας αυτοτελών επεισοδίων για δύο ζευγάρια, δυο εποχές, αλλά έναν κοινό παρανομαστή: τις ανθρώπινες σχέσεις. Το Τότε είναι τα ‘80s-‘90s, το Τώρα είναι το 2025.
Η υπόθεση: Οι δυο τους μέσα από αυτοσχεδιασμούς και καυστικά κείμενα, υποδύονται τα δύο διαφορετικά ζευγάρια τότε και τώρα, ενώ σε κάθε επεισόδιο παρακολουθούμε το πώς η ίδια εμπειρία -ο γάμος, το ρεβεγιόν, η γέννα, η διασκέδαση, η αγορά αυτοκινήτου και όλα όσα συνδέονται με την καθημερινότητα της οικογένειας- βιώνονται στις δύο εποχές.
Μέσα από τις αντιθέσεις αναδεικνύονται οι αλλαγές στις κοινωνικές συνθήκες, τις σχέσεις, τα συναισθήματα, αλλά και η σταθερή ανθρώπινη ανάγκη για συντροφικότητα και αποδοχή.
Σκηνοθεσία: Λίζα Αποστολοπούλου.
Σενάριο: Κατερίνα Νανοπούλου, Κώστας Μανιάτης, Λίζα Αποστολοπούλου, Έλενα Χαραλαμπούδη.
Κείμενα-Αυτοσχεδιασμός: Αλέξανδρος Τσουβέλας, Έλενα Χαραλαμπούδη.
Έρχεται τον Οκτώβριο στον ΣΚΑΪ

0 Σχόλια