Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αποκαταστήσετε την υγεία και την ευημερία σας

Ξέρατε ότι κάθε όργανο και σύστημα στο σώμα σας- από τα κόκκαλα μέχρι την καρδιά και τον εγκέφαλο και οτιδήποτε στο μεταξύ- αναγεννιούνται πλήρως πολλές φορές στην διάρκεια της ζωής σας; Αναπτύσσετε μια εντελώς νέα καρδιά κάθε 15 χρόνια, τα οστά σας είναι μόνο δύο ετών, τα πνευμόνια και το δέρμα σας είναι ηλικίας δύο με τεσσάρων εβδομάδων και τα έντερα σας έχουν αντικαταστήσει όλα τα κύτταρα τους τις τελευταίες τρεις ημέρες.
Οπότε, σε αυτή την περίπτωση, γιατί τα χρόνια προβλήματα υγείας παραμένουν για εβδομάδες, μήνες και χρόνια; Γιατί η υγεία μας συνήθως επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου αντί να βελτιώνεται καθώς μεγαλώνουμε; Και ποιοι είναι αυτοί οι λίγοι τυχεροί άνθρωποι που φαίνονται να απολαμβάνουν μια χωρίς ασθένειες υγεία και μακροζωία ενώ οι υπόλοιποι όχι; Είναι κάτι που οφείλεται, στα γονίδια τους, στις διατροφικές τους συνήθειες, στην νοοτροπία τους ή πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό;

Τα μυστικά για την μακροζωία, την αναδόμηση του DNA και την βαθιά θεραπεία
Η εύρεση των απαντήσεων στις παραπάνω ερωτήσεις απαιτεί ένα ευρύ υπόβαθρο δεξιοτήτων και εμπειρίας σε διάφορους τομείς- από τις παραδοσιακές επιστήμες στην προηγμένη νευροεπιστήμη και επιγενετική, στην διαπροσωπική ψυχολογία, στην εθνοβοτανική, στην ενεργειακή ιατρική και σε πολλά άλλα- στα οποία είναι διακεκριμένος ο Alberto Villoldo.
Ως ένας σεβαστός και δημιουργικός ανθρωπολόγος που έχει περάσει σχεδόν 30 χρόνια δουλεύοντας παράλληλα με κορυφαίους γιατρούς και ερευνητές, ξοδεύοντας αντίστοιχο χρόνο στην μελέτη των αρχαίων θεραπευτικών μεθόδων και της εναλλακτικής ιατρικής των αυτοχθόνων φυλών της Αμερικής, ο Villoldo έχει μια μοναδική άποψη για τις ρίζες των ασθενειών και τα μυστικά της μακροζωίας που προκύπτουν από την ανάμειξη της επιστήμης, της ψυχολογίας και της πνευματικότητας.
Και αυτό που ανακάλυψε σε αυτό των τριάντα χρόνων ταξίδι είναι σπουδαίο- πως η μακροζωία, η γενετική ανανέωση και η θεραπεία όλων των παθήσεων ψυχικής, συναισθηματικής ή σωματικής φύσεως μπορούν να επιτευχθούν μέσα από μια διαδικασία πέντε σταδίων η οποία συνδυάζει την αρχαία αλλά και την σύγχρονη επιστήμη.

Τα 5 βήματα για να αναπτύξετε ένα νέο σώμα
Στο βιβλίο του «Grow a New Body» ο Villoldo εμβαθύνει στην επιστήμη, τα συμπληρώματα και τις καθημερινές πρακτικές που απαιτούνται για να ολοκληρωθούν όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα σε μια πολύ σύντομη χρονική περίοδο- μόλις εφτά ημερών, αν τηρηθούν σωστά και σταθερά.
Στο βιβλίο του αναλύει 5 βασικές φάσεις που όποιος επιδιώκει να αποκαταστήσει το σώμα του και να δημιουργήσει μια μακρόχρονη ευεξία πρέπει να ακολουθήσει.

Πρώτη φάση. Ανακαλύπτοντας τον εσωτερικό σας θεραπευτή
Σύμφωνα με τα λόγια του Alberto, η πρώτη φάση σχετίζεται με το να αναγνωρίσετε τις βασικές ρίζες της υγείας και των ασθενειών:
«Στην Δύση, δεν διαθέτουμε σύστημα που να φροντίζει την υγεία, έχουμε ένα σύστημα φροντίδας για τις ασθένειες που αναγνωρίζει χιλιάδες ασθένειες και μυριάδες θεραπείες. Οι παραδόσεις της σαμανικής ιατρικής από την άλλη, εντοπίζουν μόνο μια ασθένεια και μια θεραπεία. Η ασθένεια είναι μια αποξένωση- από τα συναισθήματα, το σώμα, την γη και το Πνεύμα μας. Τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας είναι σωματικά και συναισθηματικά. Η θεραπεία είναι η εμπειρία της Ενότητας, η οποία αποκαθιστά την εσωτερική αρμονία και διευκολύνει την ανάρρωση από όλες τις ασθένειες, ανεξάρτητα από την προέλευση τους.
Όταν το μυαλό, τα συναισθήματα, οι σχέσεις ή το σώμα μας χάνουν την ισορροπία τους, τείνουμε να αγνοούμε το πρόβλημα μέχρι κάτι να πάει πολύ λάθος- μια τρομακτική διάγνωση, ένας χωρισμός, ο θάνατος ενός αγαπημένου ή απλώς η αδυναμία να λειτουργήσουμε εύκολα στην καθημερινότητα. Όταν πράγματα είναι λίγο άσχημα, διαβάζουμε ένα βιβλίο αυτό-βελτίωσης. Όταν είναι πολύ άσχημα, επισκεπτόμαστε ειδικούς για να διορθώσουμε το πρόβλημα μας- ογκολόγους για τον καρκίνο, νευρολόγους για τον εγκέφαλο, ψυχολόγους για να μας βοηθήσουν να βρούμε την γαλήνη. Ωστόσο, αυτή η κατακερματισμένη προσέγγιση της υγείας είναι απλώς μια πρόχειρη λύση. Για να θεραπευτούμε πραγματικά, πρέπει να ανακαλύψουμε την αρχική συνταγή για την ευεξία που ανακαλύφθηκε πριν από χιλιετίες: την ιατρική του πνεύματος.
Η ιατρική του πνεύματος δηλώνει ότι ο καλύτερος τρόπος για να θεραπευτούμε και να διατηρήσουμε την υγεία μας είναι να αναπτύσσουμε ένα νέο σώμα σε τακτική βάση. Αναγνωρίζει το σώμα ως σύστημα, όχι ως συλλογή μελών που μπορούν να θεραπευτούν ή να αντικατασταθούν όταν πάθουν κάτι. Δεν μπορείτε να γιατρέψετε την καρδιά χωρίς την συμμετοχή του εντέρου και του εγκεφάλου ή και το αντίστροφο. Και η δυτική επιστήμη μας έχει δείξει ότι μπορείτε να αναπτύξετε ένα νέο σώμα μέσα σε μόλις επτά ημέρες.»

Δεύτερη φάση. Αποβάλλοντας τις παλιές συνήθειες.
Οι παλιοί τρόποι στους οποίους αναφέρεται ο Alberto είναι οι ξεπερασμένες μέθοδοι της δυτικής «φροντίδας των ασθενειών» για χάρη της νέας ολιστικής λειτουργία της ιατρικής. Προκειμένου να πετύχουμε πραγματικά καλά επίπεδα υγείας, ευεξίας και μακροζωίας χρειάζεται κυριολεκτικά να κάνουμε επανεκκίνηση το σώμα και το μυαλό μας σε βαθύτερα επίπεδα, το οποίο απαιτεί προληπτικές αλλαγές στον τρόπο ζωής για να υποστηρίζουμε την υγεία μας καθημερινά, όχι μόνο όταν αρρωσταίνουμε μετά από χρόνια παραμέλησης του σώματος μας.
Υπάρχουν τρία βασικά στοιχεία για να γίνει αυτό αποτελεσματικά σύμφωνα με την έρευνα του Alberto:
✔Αποτοξίνωση και αποκατάσταση του εντέρου
✔Ενίσχυση των γονιδίων μακροζωίας με σωστή διατροφή
✔Σωστά συμπληρώματα (super–foods)
Το τελικό αποτέλεσμα αυτού του προγράμματος είναι ένας εντελώς αναβαθμισμένος εγκέφαλος και σώμα που ξεκινούν τις γενετικές αναδομήσεις που απαιτούνται για την διατήρηση της ακμάζουσας υγείας για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Τρίτη φάση.
Η τρίτη φάση σχετίζεται με την αναδόμηση της υγείας σε κυτταρικό επίπεδο, το οποίο συχνά σχετίζεται με τα ψυχικά και συναισθηματικά επίπεδα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μάθετε να μετατρέπετε τα δυσλειτουργικά μοτίβα που βασίζονται στον θυμό και στον φόβο και το πώς μπορείτε να τα συμπληρώσετε με συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την λειτουργία του εγκεφάλου σας αλλά και να διαχειριστείτε το άγχος.
Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, θα βελτιώσετε επίσης τα μιτοχόνδρια σας (τα κέντρα δύναμης του σώματος) και θα αυξήσετε τον χρόνο ζωής των κυττάρων σας με την ενεργοποίηση των πρωτεϊνών μακροζωίας που ελέγχονται από τα μιτοχόνδριο τα οποία παρατείνουν την ζωή. Θα μάθετε ακριβώς τι κάνουν οι χημικές ρίζες και οι φλεγμονές στο σώμα και πώς να αντιστρέψετε τις βλάβες, και θα ανακαλύψετε τις αρχαίες τεχνικές σαμανισμού που χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια οι οποίες μπορούν να αναβαθμίσουν το σώμα και τον εγκέφαλο σας. Μην ανησυχείτε, είναι πολύ λιγότερο περίπλοκο από όσο ακούγεται.

Τέταρτη φάση. Αναγέννηση εξ ολοκλήρου.
Η τέταρτη φάση σας στηρίζει στην διαδικασία της αποβολής των παλιών ανθυγιεινών τρόπων σκέψης, ώστε να μπορείτε να βιώσετε την πλήρη θεραπεία του πνεύματος και του σώματος. Θα μάθετε πώς να απομακρύνετε τις συμπεριφορές του παρελθόντος σας που δεν σας κάνουν καλό και να αγκαλιάσετε μια νέα προσωπική ιστορία που θα σας ελευθερώσει. Θα ξεπεράσετε τον φόβο της απώλειας και της αλλαγής και θα ανακαλύψετε ένα νέο σκοπό για το ταξίδι της ζωής σας.

Πέμπτη φάση. Ο τρόπος ζωής της μακροζωίας
Στην πέμπτη φάση, συνδυάζετε όλα όσα έχετε μάθει από τα προηγούμενα τέσσερα βήματα. Εκεί συμβαίνει η μαγεία- σε μόνο επτά ημέρες θα ξεκινήσετε μια ριζική διαδικασία θεραπείας του σώματος η οποία θα επιταχύνει την αναγέννηση και την επιδιόρθωση κάθε οργάνου και συστήματος στο σώμα σας με νέες, αναβαθμισμένες γενετικές πληροφορίες και σωστή λειτουργία σε βαθύτερο επίπεδο για να αποκαταστήσετε την βέλτιστη λειτουργία του σώματος και του μυαλού σας.
Θα μάθετε να αλλάζετε τι και πότε πρέπει να τρώτε για να ξεκινήσετε την κέτωση ώστε να ενεργοποιήσετε περιοχές του εγκεφάλου που θα σας επιτρέψουν να βιώσετε την εμπειρία της Ενότητας. Θα μάθετε επίσης να αναγνωρίζετε τα θρεπτικά συστατικά που αποτοξινώνουν το σώμα και τον εγκέφαλο και ενεργοποιούν τα γονίδια που δημιουργούν υγεία και μακροζωία. Τέλος, θα μάθετε πώς να ανακτήσετε τα αθώα μέρη του εαυτού σας που είχαν χαθεί εξαιτίας παιδικών τραυμάτων.

Μια αποδεδειγμένη διαδικασία ανανέωσης
Το πρόγραμμα «αναπτύσσοντας ένα νέο σώμα» που περιγράφεται στο βιβλίο του Alberto είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών έρευνας και μελέτης τόσο σε εργαστήρια όσο και στην ολιστική ιατρική και εφαρμόστηκε και τελειοποιήθηκε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε χιλιάδες ανθρώπους όλου του κόσμου.
L.C. για το awakengr.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια