Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παντρεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Δήμητρα Βαμακούση

Σήμερα ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός ως «Ντάνος», έφτασε στην εκκλησία στον Λυκαβηττό λίγο πριν τις 17:00, οδηγώντας μία μαύρη Mercedes.
Μάλιστα, στην κάμερα αποτυπώθηκε και η στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατευθύνθηκε προς τους δημοσιογράφους για να τους ευχαριστήσει που έδωσαν το «παρών», ενώ τους παρακάλεσε να σεβαστούν αυτή τη μοναδική ημέρα για αυτόν και τη Δήμητρα Βαμβακούση, υποσχόμενος ότι θα τους κάνει δηλώσεις μετά το τέλος του γάμου.
Νωρίτερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάστηκε μαζί με φίλους και συγγενείς, ακούγοντας τα παραδοσιακά γαμήλια τραγούδια ενώ πληροφορίες λένε ότι δεν παρέλειψε να περάσει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η μητέρα του για να την επισκεφθεί.
Σημειώνεται πως στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση, πολλοί είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι. Μεταξύ αυτών η Άντζελα Γκερέκου και ο Κώστας Βασάλος, ενώ στην είσοδο του χώρου υπάρχουν security για τον έλεγχο των προσκεκλημένων.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια