Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πρόγραμμα Συναυλιών της ΔΕΘ

Οι συναυλίες της 87ης ΔΕΘ 2023, διεξάγονται και φέτος στο stage που στήθηκε κάτω από το Τόξο της ΧΑΝΘ, στη νότια είσοδο και απαριθμεί μία για κάθε βράδυ λειτουργίας της, από την Κυριακή 10 έως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Αγαπημένα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής μοιράζονται μαζί μας τις μελωδίες τους και θα ομορφύνουν τα βράδια μας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, αλλά ξεχωρίζουμε και  ένα μοναδικό αφιέρωμα στον μουσικό θρύλο Τίνα Τάρνερ, απευθείας από το Λονδίνο.

Το stage της Δ.Ε.Θ. κάτω από το Τόξο της Χ.ΑΝ.Θ., που έχει φιλοξενήσει τρανταχτά ονόματα καλλιτεχνών τα προηγούμενα χρόνια, κατά τη φετινή διοργάνωση θα υποδέχεται κάθε βράδυ, από την Κυριακή 10 έως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, το κοινό όλων των ηλικιών και τους επισκέπτες της Δ.Ε.Θ. χαρίζοντάς τους αξέχαστες μουσικές αναμνήσεις.
Πρόγραμμα Συναυλιών 87ης ΔΕΘ -Σεπτέμβριος 2023
Κυ 10/09
21:30
Στέλιος Ρόκκος & ONIRAMA
Δε 11/09
21:30
Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Τρ 12/09
21:30
Θοδωρής Φέρρης & Josephine
Τε 13/09
21:30
Αφιέρωμα στην Τίνα Τέρνερ
Πε 14/09
21:30
Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου
Πα 15/09
21:30
Κώστας Μακεδόνας & Ελένη Τσαλιγοπούλου
Σα 16/09
21:30
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Κυ 17/09
21:30
Πέτρος Ιακωβίδης & Ήβη Αδάμου
Περισσότερες Πληροφορίες
Η μεγάλη μουσική γιορτή της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, τα music events live, διεξάγονται με μια φαντασμαγορική συναυλία κάθε βράδυ λειτουργίας της και με κορυφαία, αγαπημένα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Συναυλίες για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες διοργανώνει η 87η Δ.Ε.Θ. ενώ τα ονόματα των Ελλήνων καλλιτεχνών που τιμούν με την παρουσία τους τον ιστορικό θεσμό της πόλης είναι οι:

Στέλιος Ρόκκος, Onirama, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Θοδωρής Φέρρης, Josephine, Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Πέτρος Ιακωβίδης και Ήβη Αδάμου ενώ την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 θα ζήσουμε μια μοναδική βραδιά, με το μουσικό αφιέρωμα στην μεγάλη κυρία της ροκ, Τίνα Τέρνερ.

Συναυλίες ΔΕΘ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι συναυλίες και τα μουσικά event, της Δ.Ε.Θ. επιστρέφουν με ηχηρά ονόματα που θα ταρακουνήσουν τις νύχτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κάθε βράδυ στις 21:30 υπέροχοι καλλιτέχνες, θα αποθεώσουν το κοινό που θα επισκεφτεί την 87η Δ.Ε.Θ. τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε και χορέψαμε.

Στέλιος Ρόκκος
Ο Στέλιος Ρόκος θα ανοίξει την αυλαία των συναυλιών της 87ης Δ.ΕΘ. με “Σμαράγδια και Ρουμπίνια” και θα μοιραστεί τη σκηνή με τους Onirama, ξεκινώντας έτσι το μεγάλο μουσικό πάρτυ της διοργάνωσης, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Το επόμενο βράδυ, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 τη σκυτάλη θα πάρει η ανεξάντλητη Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με την αστείρευτη ενέργεια, την μαγική φωνή και όλες τις επιτυχίες της που ξεσηκώνουν το κοινό εδώ και πολλές δεκαετίες.

Ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine ξέρουν πως να ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη σε κάθε τους εμφάνιση και να χαρίζουν με τη σκηνική τους παρουσία το κέφι και το ρυθμό για το οποίο “διψάει” το νεανικό κοινό της Δ.Ε.Θ. Μαζί τους θα ταρακουνήσουμε το κέντρο της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023.

Onirama
Το βράδυ της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου 2023, θα απολαύσουμε ένα μουσικό αφιέρωμα στη μεγάλη κυρία της ροκ, την θρυλική Τίνα Τάρνερ που έφυγε φέτος από κοντά μας.

Το βραβευμένο μουσικό αφιέρωμα στην Τίνα Τάρνερ με τίτλο «One Night Of Tina» με το αυθεντικό cast από το Γουέστ Εντ του Λονδίνου, έρχεται στην 87η Δ.Ε.Θ. και τραγουδά κάτω από το Τόξο της ΧΑΝΘ μεγάλες επιτυχίες της όπως : «Simply the best», «Private Dancer», «What’s Love Got To Do With It», «We Don’t Need Another Hero», «Proud Mary».

Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου
Οι δύο μεγάλες κυρίες του Ελληνικού τραγουδιού, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, που απολαύσαμε και το καλοκαίρι, με μία ακόμη συναυλία στην 87η Δ.Ε.Θ. την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023.

Στην μουσική τους συντροφιά θα βρίσκεται και ο Χάρης Μακρής ενώ οι μουσικές τους επιλογές της βραδιάς θα φέρουν χαμόγελα στα χείλη και γλυκές αναμνήσεις για όλους.

Κώστας Μακεδόνας
Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, το βράδυ μας θα ομορφύνουν η φωνή του Κώστα Μακεδόνα και της Ελένης Τσαλιγοπούλου, οι οποίοι θα μοιραστούν τη σκηνή κάτω από το Τόξο της ΧΑΝΘ. Μαζί τους συμμετέχει η Χριστιάνα Γαλιάτσου.

Οι δύο καλλιτέχνες που φέρουν την καταγωγή τους από τη Μακεδονία, ξέρουν να μας συγκινούν και να μας ξεσηκώνουν με τα ηχοχρώματα της φωνής τους και όλες τις αξέχαστες επιτυχίες τους που κουβαλούν στις μουσικές τους αποσκευές.

Μιχάλης Χατζηγιάννης
Το επόμενο βράδυ ωστόσο, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, στις συναυλίες της 87ης Δ.Ε.Θ., Με μια Αγκαλιά Τραγούδια, θα μας υποδεχτεί ένας από τους καλύτερους μουσικοσυνθέτες της γενιάς του, ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης και θα μας χαρίσει ένα ατελείωτο ταξίδι σε στίχους και μουσικές από όλη την πλούσια και πολύχρονη, μουσική του πορεία.

Την τελευταία μέρα λειτουργίας της 87ης Δ.Ε.Θ. την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, την αυλαία στα live music events θα ρίξουν η Ήβη Αδάμου και ο Πέτρος Ιακωβίδης, δύο καλλιτέχνες που λατρεύει το νεανικό κοινό της Θεσσαλονίκης.

Όλες τις συναυλίες της Δ.Ε.Θ. μπορείτε να τις παρακολουθήσετε μόνο με το εισιτήριο εισόδου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, κάθε βράδυ στις 21:30

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια