Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Blue Horizon: Έσπρωξαν τον Αντώνη Καρυώτη από τον καταπέλτη

Πλήρωμα του πλοίου φαίνεται σε βίντεο να σπρώχνει βίαια δύο φορές από τον καταπέλτη τον άτυχο 36χρονο ΑμεΑ που προσπαθούσε να επιβιβαστεί, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί - «Τον έσπρωχναν και του έλεγαν “έξω από δω"», καταγγέλλει αυτόπτης μάρτυρας της αποτρόπαιης δολοφονίας
Σύμφωνα με πληροφορίες, μαρτυρίες αλλά και βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 36χρονος ήταν πάνω στον καταπέλτη του πλοίου όταν μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν ρίχνοντας τον στην θάλασσα, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.
Ιατροδικαστική εξέταση\
Σε πνιγμό λόγω εισρόφησης θαλασσίου ύδατος, οφείλεται ο θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά. Επίσης διαπιστώθηκαν μικρές εκδορές στο κεφάλι.

Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται τα 4 μέλη του πληρώματος
Λίγο αργότερα, η εισαγγελία Πειραιά έδωσε εντολή να συλληφθούν τα δύο άτομα του πληρώματος, ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος για το συμβάν.
Τα τέσσερα μέλη του πληρώματος θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και για παραβίαση σχετικών άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 36χρονος είχε ακτοπλοϊκό εισιτήριο. Στο Blue Horizon έγινε αλλαγή του πληρώματος και αναχώρησε αργά τα μεσάνυχτα για τον προορισμό του.

Καπετάνιος, ύπαρχος, αξιωματικός καταστρώματος και λοστρόμος αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού αλλά και την παράβαση άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικου Δικαίου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια