Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΖΩΔΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023
4 Σεπτεμβρίου- Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία, στις 12 μοίρες του Λέοντα, ώρα 3:09 π.μ. Τρίγωνο Ερμή/Δια- σωστή κρίση, λογική, επικοινωνία, θετικά νέα, αισιοδοξία
Ο Δίας ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 15 μοίρες του Ταύρου 2:57 μμ. 
6 Σεπτεμβρίου- σύνοδος Ηλίου/Ερμή- νέος κύκλος έργων, συνείδηση, σκέψη, τα νέα της ημέρας
8 Σεπτεμβρίου -τρίγωνο Ηλίου/Δια- ικανοποίησή, επιτυχία, ευτυχία
15 Σεπτεμβρίου- Νέα Σελήνη στις 21 μοίρες της Παρθένου. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 8 μοίρες Παρθένου ώρα 10:12 μ.μ. 
16 Σεπτεμβρίου -τρίγωνο Ηλίου/Ουρανού- αλλαγή, πρόοδος, καινοτομία, ελευθερία
17 Σεπτεμβρίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Δια- προβλήματα, εντάσεις, τεμπελιά, υπερβολή
19 Σεπτεμβρίου- αντίθεση Ηλίου/Πωσειδωνα- απογοήτευση, αυταπάτες, θυματοποίηση
21 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Ηλίου/Πλουτωνα- επιτυχία, πραγματοποίηση, δύναμη
23 Σεπτεμβρίου- ο Ηλιος στον Ζυγό- Φθινοπωρινή Ισημερία στις 8:50 π.μ. 
25 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Ερμή/Δια- σωστή κρίση, λογική, επικοινωνία, θετικά νέα, αισιοδοξία
29 Σεπτεμβρίου – Πανσέληνος στις 6 μοίρες του Κριού 
30 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Ερμή/Ουρανού-  επικοινωνία, εφευρετικότητα, γνώση, δύναμη, διορατικότητα, διαίσθηση

Είχα αναφέρει, ότι η Αφροδίτη, θα είναι σε επαφή με τον Ουρανό τρεις φορές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της μέσα από τον Λέοντα. Συνδέεται και θα σχετιστεί άλλη μια φορά, με τον Δία, τρεις φορές. Μεταξύ 11 Ιουνίου και 29 Σεπτεμβρίου. Τα δύσκολα τετράγωνά της προς αυτούς τους πλανήτες έδειξαν ξαφνικές ανατροπές και στροφή των γεγονότων σε θέματα οικονομικής φύσεως και στις προσωπικές μας σχέσεις, και ενδεχομένως την υπερβολή ή τη σπατάλη. Υπερεκτιμά , ίσως, τον εαυτό της. Τώρα, όμως που η Αφροδίτη βγει από την σκιά της, θα λάμψει. Λαμπρά φωτεινή, με αυτοπεποίθηση και βασιλική, υπενθυμίζει πόσο δυνατοί είμαστε πραγματικά.
Θέλοντας, να δώσω κάποια αισιοδοξία, η Αφροδίτη, ύστερα θα έρθει σε επαφή με τον αστεροειδή Midas, και μέσω θετικών εξάγωνων, θα ευνοήσει Λέοντες και Διδύμους από 12-14 μοίρες, σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσεως.
Οι Σκορπιοί από 15-17 μοίρες, από 17-21 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να είναι προσεχτικοί, με την δημόσια εικόνα τους, καθώς η πρόκληση γι αυτούς θα είναι να ξαναβρούν την ελπίδα τους, μέσα από το σκοτάδι, καθώς το ταξίδι τους από το σκοτάδι στο φως, από την άγνοια στη φώτιση και από τον θάνατο στην αναβίωση, ήταν πολύ σημαντικό. Η παρουσία του αστεροειδή Osiris, σας ψιθυρίζει τη διαχρονική σοφία:  «Σε κάθε τέλος και μια αρχή». 
Στις 27, 29 και 30 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη, σε μια όψη ημι-τετραγώνου με τον αστεροειδή Lion, θα επηρεάσει τους Ζυγούς  από 6-8 μοίρες, ίσως να υπάρξουν κάποιες πολύ μικρές εσωτερικές εντάσεις που θα αγνοηθούν προσπαθώντας να συντονιστούν με τα επαγγελματικά τους σχέδια.
Τέλος, η Αφροδίτη , με τον αστεροειδή Pan, στις 27, 29 και 30 του μήνα βοηθά τους Δίδυμους, από 21-23 μοίρες, να επανασυνδεθούν, να προσεγγίσουν τους άλλους πιο φυσιολογικά, να εκτιμήσουν συνεργάτες, φίλους και σχέσεις αλλά και να λάβουν το «δώρο» της εκτίμησης. Μια άλλη σκέψη, είναι η χρήση του όρου “animal magnetism”. 
Την ίδια ημέρα, με μεγάλη καθυστέρηση φέτος, ο Δίας, ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 15 μοίρες του Ταύρου, στις 2:57 μμ. που επιστρέψει και πάλι σε ορθή πορεία στις 31 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 4:40π.μ. 
Η διαδρομή του μέχρι το τέλος του χρόνου δεν είναι θετική, εκτός από τρία τρίγωνα που θα δώσει, τον Νοέμβριο του 2023, (7,14 και 22), που μέσω ενός σπάνιου αστεροειδή, σημαίνει ότι ο καθένας μας θα στρέφεται εσωτερικά για πνευματική καθοδήγηση, γιατί θα την χρειαστεί, καθώς τα πράγματα από οικονομικής άποψης και κυρίως οι σχέσεις μεταξύ κρατών, είναι άκρως ανησυχητικές.
Μεγάλη, δράση θα έχει, η Λευκή Αδελφότητα (Ιλλουμινατι κτλ),έτσι για την πληροφορία, αφού το βλέμμα μου έτυχε, να πέσει σ αυτό το σημείο, ακόμη και μέσα από το μηνιαίο ωροσκόπιο. Βέβαια από φιλοσοφικής άποψης, ένας ανάδρομος Δίας, και μάλιστα σε υλικό ζώδιο, μας μαθαίνει ιδιαίτερα, μαθήματα σε σχέση με προσκολλήσεις σε ανθρώπους και πράγματα και ίσως από το μακρινό παρελθόν, θα προκύψει μια καμπή.
Στην πραγματικότητα, τίποτα και κανένας δεν μας ανήκει. Αυτό όμως μας κακοφαίνεται.
Θα υπάρχει έντονη εστίαση στους υλικούς πόρους του κόσμου και τις συνέπειες αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης. Οι παλιές πεποιθήσεις και η προσκόλληση μας σε αυτές είναι πεισματικά ισχυρές.
Αυτό όμως μπορεί να εμπλουτίσει τη ζωή μας σωματικά όσο και σεξουαλικά.
Επειδή έχετε αδυναμία στα καλά πράγματα στη ζωή, μπορεί ωστόσο να υπάρχει μια τάση να παρακάνετε τον εαυτό σας. Αρχικά, η ανάδρομη κίνηση ενός τέτοιου πλανήτη, σηματοδοτούσε όμως  την προσωπικότητα ενός σοφού Δασκάλου που είχε απεικονιστεί με κάποια λεπτομέρεια από διάφορους θεοσοφικούς συγγραφείς.  

Πολλοί άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Δια, δεν δίνουν σημασία στα επίγεια, άλλοι καθυστερούν να αναπτυχθούν, να αποκτήσουν χρήματα και να αποκτήσουν περιουσία. Η τύχη, μπορεί να έρθει καθυστερημένα στην ζωή τους. Ωστόσο, μπορεί να αισθάνεστε, αυτή την περίοδο, ότι κανείς δεν δίνει σημασία στις συμβουλές ή τη σοφία σας, αλλά δεν φταίει η σοφία σας, μπορεί να είναι η προσέγγισή σας σε συνδυασμό με την έλλειψη επίγνωσης των ακροατών σας. Ίσως αυτοί που προσπαθείτε να προσεγγίσετε δεν είναι ακόμη έτοιμοι για να λάβουν πληροφορίες. Δοκιμάστε μια νέα προσέγγιση, γενικότερα. 
Από την άλλη ο Δίας, θα μας στρέψει μέσα μας, συνεπώς να φιλοσοφήσουμε και να κατανοήσουμε τι συμβαίνει γύρω μας, με τις αποκαλύψεις και τα σημεία των καιρών.
Πολύ σημαντικό, να αναφέρουμε ότι με τους αστεροειδής που έρχεται σε επαφή ο Δίας, το επόμενο 4μηνο, δείχνει ότι θα επιβληθούν κανόνες για να περιορίσουν την έκφρασή του. Αυτός ο κύκλος του Δια στον Ταύρο θα μπορούσε να πει κανείς, ότι είναι μια, γήινη, άγρια, ενέργεια που ρέει.
Είναι σαν να μπαίνεις σε ένα άγριο δάσος χωρίς να ξέρεις που θα βγεις και ναι θα βγεις. Μπορεί να υιοθετήσουμε μια πιο χίπικη ατμόσφαιρα, από την άλλη.
Κυριολεκτικά;
Πίσω στον Σεπτέμβριο, μέχρι την Νέα σελήνη Σεπτεμβρίου, θα υπάρξουν και θετικές όψεις που θα βοηθήσουν εν μέρει. Την  ίδια ημέρα 15 Σεπτεμβρίου 2023, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, στις 8 μοίρες της Παρθένου στον οίκο της οικονομίας. Όλα έχουν δυο όψεις. Η δημιουργικότητα θα προβληθεί περισσότερο στο περιβάλλον μας, η ατομική δημιουργικότητα είναι απαραίτητη κατά την περίοδο του συγκεκριμένου νέου κύκλου. Υπάρχουν, πράγματα που πρέπει να υπερασπιστείτε και να εκπροσωπήσετε. Αυτό θα δώσει δύναμη και σταθερότητα. Αυτός ο κύκλος, είναι θετικός για την ανάληψη πρακτικής δράσης, την διόρθωση ελαττωμάτων. Η πρόκληση όμως, θα είναι να δημιουργήσουμε ισχυρότερα όρια και η αντιμετώπιση απροσδόκητων αλλαγών, που ίσως σχετίζεται και με το χρήμα.
Αλλωστε αυτά τα είχαμε πει από το 2017, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, (τραπεζικό σύστημα και συναλλαγές θα αλλάξουν).
Στις 23 Σεπτεμβρίου, και ο Ηλιος εισέρχεται στον Ζυγό! Φθινοπωρινή Ισημερία στις 8:50 π.μ. Μπαίνουμε επίσημα στο όμορφο γεμάτο χρώματα, Φθινόπωρο.
Κάθε τέλος και μια αρχή, φαίνεται να είναι το χαρακτηριστικό της Φθινοπωρινής Ισημερίας. Θα υπάρχει εσωστρέφεια και οι άνθρωποι θα είναι μαζεμένοι, από οικονομικής άποψης. Όμως, στην προσωπική μας ζωή καλό θα ήταν να μην αφήνουμε την παραμικρή δικαιολογία να μας απομακρύνει από αυτό που πρέπει να γίνει η από τους ανθρώπους που μας αγαπάνε.
Ο Ηλιος σε αντίθεση προς τον Πωσειδωνα και ένα κρίσιμο κουινκαξ, Ηλίου/Κρόνου, είναι αρκετά, με τον Ήλιο στην αναιρετική της Παρθένου, στρέφει την προσοχή σε εξωτερικά γεγονότα που δείχνουν δυσοίωνα, εφόσον Κρόνος, Πωσειδωνας και Πλούτωνας επιδείχνουν προς «σκοτεινές απαγορεύσεις» και πάλι, με τον Κρόνο, βέβαια, να έχει επιστρέψει στην 1 μοίρα των Ιχθύων και τον Πλουτωνα στις 27 μοίρες του Αιγόκερω (βιολογικά εργαστήρια).
Ο Σεπτέμβριος τελειώνει με μια δυνατή Πανσέληνο στις 6 μοίρες του Κριού και η Σελήνη συγκρούεται με τον Ουρανό.
Θυμήσου, αυτό όμως που θα πω: *Να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι μπορείς να είσαι τα πάντα, για διαφορετικούς ανθρώπους και τελικά να αποτυγχάνεις στο ένα ή και τα δύο.*
Η ζωή σας μπορεί να φαίνεται διχασμένη, αλλά μπορείτε να είστε πλήρως εκφραστικοί σε κάθε πλευρά της ζωής σας, εάν δώσετε αξία και αναζητήσετε την ατομική σημασία κάθε μέρους. Μετατόπιση της εστίασης από το ένα πράγμα στο άλλο όταν είναι ωφέλιμο. Δείξε δημιουργική ευελιξία και δυαδικότητα. Προσπαθήστε να μην διασκορπίσετε τις ενέργειές σας.
Ενοποίηση του πνευματικού με το υλικό.

*ΚΡΙΟΣ*
Ο Σεπτέμβριος, θα σας δώσει το κατάλληλο θάρρος και ενέργεια στη ζωή σας
που χρειάζεστε. Δεδομένου ότι δεν θα ανησυχείτε για τίποτα κατά τη
διάρκεια αυτής της περιόδου, όλα θα κυλούν ομαλά. Ακόμη και οι
συγκρούσεις στη δουλειά δεν θα σας ενοχλήσουν. Αντίθετα, τουλάχιστον
μπορείτε να ασκήσετε περισσότερη διπλωματία για την επίλυση προβλημάτων.
Θα είστε επίσης πολύ επιτυχημένοι στην ενίσχυση των σχέσεων σας κατά τη
διάρκεια αυτής της περιόδου, οπότε μην φοβάστε να επικοινωνήσετε με
παλιούς φίλους, να τους προσκαλέσετε σε δείπνο και να αναβιώσετε την
φιλία σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για την αδελφή ψυχή σας, ίσως
τελικά να προσελκύσετε περισσότερη αγάπη στη ζωή σας, χάρη στη θετική
ενέργεια και προσέγγισή σας. Σκέφτεστε, τον Σεπτέμβριο ως μια νέα αρχή.
Αυτός ο μήνας θα φέρει κάποιες θετικές αλλαγές. Τα προβλήματα που μπορεί
να φέρει η νέα σχολική χρονιά και το τέλος των διακοπών δεν θα σας
τρομάξουν. Αντίθετα, χάρη στη θέση του Ήλιου, θα αντιμετωπίσετε άφοβα
όλες τις προκλήσεις και θα έχετε ακόμα πολλή ενέργεια για χόμπι και την
οικογένεια. Αυτή η ενέργεια θα έχει επίσης θετικό αντίκτυπο στους
ανθρώπους γύρω σας. Σκεφτείτε προσεκτικά πώς επηρεάζετε κάθε άτομο.
Μπορείτε να βοηθήσετε μερικούς να αποφύγουν την κατάθλιψη και το άγχος,
αλλά κάποιοι άλλοι μπορεί να εξοργιστούν από την επιτυχία σας. Μέχρι της
15 του μήνα, αποφύγετε τις ιατρικές εξετάσεις. Η Νέα Σελήνη, θα φέρει
επαγγελματικές ευκαιρίες, ωστόσο, γενικά θα υπάρχει πρόοδος και βελτίωση
σε θέματα 6 οίκου.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,11,12,16,17,21,22,30*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,5,11,12,14,15,21,22,23,24,30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:8,18,23,24,27*

*ΤΑΥΡΟΣ*
Τον Σεπτέμβριο, θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά κάποια πράγματα για την
ζωή σας. Στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να λάβετε κρίσιμες αποφάσεις.
Μπορεί να αισθάνεστε σωματικά κουρασμένοι, αλλά στην πραγματικότητα, θα
προκληθεί από υπερβολική σκέψη, θλίψη και ανασφάλεια. Επομένως, αφήστε
τα πράγματα να ρέουν φυσιολογικά και μην αφήσετε τα προβλήματά σας να
σας καταπιούν. Αυτός ο μήνας δεν θα είναι εύκολος για εσάς, αλλά όμως θα
πρέπει να προσπαθήστε να πιέσετε τον εαυτό σας και να το ξεπεράσετε.
Υπάρχουν καλύτερες μέρες μπροστά.   Κατάθλιψη και χωρίς κίνητρα;; Αυτή η
χρονιά ήταν εξαντλητική και φαίνεται ότι έχει περάσει μια αιωνιότητα από
τον Ιανουάριο. Αυτά τα αρνητικά συναισθήματα θα μπορούσαν να επηρεάσουν
όλες τις πτυχές της ζωής σας, οπότε δεν πρέπει να τα αφήσετε έξω και αντ
‘αυτού να προσπαθήσετε να βρείτε βοήθεια από τον σύντροφό σας ή έναν φίλο.
Ωστόσο, δεν πρέπει να αποφύγετε την αρνητικότητα και αντ ‘αυτού,
περιμένετε να περάσει. Ακόμα κι αν δεν θέλετε πραγματικά να έχετε
συντροφιά, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας πολύ
αποτελεσματικά, όπως για παράδειγμα, μελετώντας, αυξάνοντας την αθλητική
σας δραστηριότητα ή αναπτύσσοντας τις δεξιότητές σας. Ο Δίας, θα
ευνοήσει αυτούς που γεννήθηκαν στις αρχές Μαΐου, ίσως, να επωφεληθούν
από κάποια κληρονομιά η’ γενικότερα από ακίνητη περιουσία. Η Νέα Σελήνη
στις 15 Σεπτεμβρίου θα βοηθήσει στα οικονομικά.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,5,11,12,15,18,19,21,22,24,30*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,6,7,13,14,15,23,24*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:5,14,15,24,25,26*

*ΔΙΔΥΜΟΙ*
Τον Σεπτέμβριο, θα αντιμετωπίσετε πολύ άγχος. Πολλά καθήκοντα θα
συσσωρευτούν και θα μπείτε σε φασαρία όταν δεν θα μπορείτε να
απολαμβάνετε τίποτα. Επομένως, καλύτερα να μην ξεκινήσετε άσκοπα,
διανοητικά απαιτητικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια αυτής της
περιόδου και προτιμήσετε να σχεδιάσετε ένα Σαββατοκύριακο ευεξίας ή
επισκεφθείτε την φύση με τους φίλους σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της
περιόδου, θα λαχταράτε να είστε μόνοι, ώστε να μπορείτε να
απελευθερώσετε το μυαλό σας και να θέσετε τις προτεραιότητές σας ευθεία
και η σπίθα σας, θα ανάψει ξανά. Η έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς για
τους Διδύμους μπορεί να είναι δύσκολη με πολλούς τρόπους. Είτε πρόκειται
για νευρικότητα στη δουλειά, καθήκοντα μελέτης ή ανησυχίες για τα
παιδιά, η αλήθεια είναι ότι, δεν θα ανεχτείτε και πολλά. Αναβάλατε
πολλές εργασίες πριν από τις διακοπές και τώρα δεν θα προλαβαίνετε.
Όμως θα επηρεαστείτε σημαντικά από τα φεγγάρια Σεπτεμβρίου, οπότε θα
πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με την υγεία σας. Υπάρχει κίνδυνος
τραυματισμών ή ασθενειών του αναπνευστικού συστήματος. Επομένως, μην
κάνετε τίποτα επικίνδυνο. Πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες αυτόν τον
μήνα.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,5,11,12,15,18,19,21,22,24,30*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,6,7,13,14,15,23,24*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:5,14,15,24,25,26*

*ΚΑΡΚΙΝΟΣ*
Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας που θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε
επαφή με κάποιον, είτε με στενούς φίλους είτε με τον σύντροφό σας. Θα
λαχταράτε μια αγκαλιά, οικειότητα και αποδείξεις ότι σας αγαπούν.
Ωστόσο, αυτή η ανάγκη δεν πρέπει να σας καταπιεί και θα πρέπει μάλλον να
δουλέψετε με τον εαυτό σας. Σε αυτή την περίοδο, το πιο σημαντικό πράγμα
θα είναι να καθησυχάσετε τον εαυτό σας ότι έχετε τη δική σας αξία και να
κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο που αισθάνεστε. Μην περιμένετε μεγάλες
αλλαγές. Η εύρεση εσωτερικής ειρήνης πρέπει να είναι το πιο σημαντικό
πράγμα. Θα επηρεαστείτε αρκετά από τα φεγγάρια Σεπτεμβρίου. Συνήθως
βασίζετε τις ενέργειές σας σε συναισθήματα και αυτό θα ενταθεί
περισσότερο. Θα νιώσετε μεγάλη ανάγκη να σας φροντίσουν.
Ωστόσο, προσέξτε να μην προσκολληθείτε πολύ συναισθηματικά σε κάποιον,
καθώς μια πιθανή απόρριψη θα μπορούσε να ραγίσει την καρδιά σας. Τα
πράγματα δεν θα είναι εύκολα στη δουλειά. Εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα,
θα υποχωρήσετε αντί να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Οι συνάδελφοί σας
δεν θα διστάσουν να σας χρησιμοποιήσουν η’ και να σας χειραγωγήσουν. Η
Νέα Σελήνη, όμως  φέρνει υποστήριξη από την οικογένεια, βελτίωση
οικονομικών, σωστές αποφάσεις.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,5,11,12,14,15,21,22,23,24,30*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,8,9,10,13,14,15,23,24,25*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:1,9,10,19,27,28*

*ΛΕΩΝ*
Ο Σεπτέμβριος και η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα είναι πολύ ήρεμη
για τον Λέοντα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα αποκαλύψετε ένα
μουσικό ταλέντο η’ άλλα ταλέντα που θα πρέπει σίγουρα να αρχίσετε να
αναπτύσσετε. Προσπαθήστε να εγγραφείτε σε ένα μάθημα μουσικής, όπως το
τραγούδι ή να παίξετε ένα μουσικό όργανο. Θα διευρύνετε τους ορίζοντές
σας και θα ικανοποιήσετε το δημιουργικό σας πνεύμα. Αυτό το μήνα, επίσης
οι μαγειρικές δεξιότητες θα ξυπνήσουν αλλά αποφύγετε τα γλυκά τρόφιμα.
Καταναλώσετε περισσότερα λαχανικά και πιείτε περισσότερο νερό.
Ο Σεπτέμβριος θα σας δώσει μια εξαιρετική ευκαιρία για να ταξιδέψετε
λίγο καθώς θα σας προσφέρει πολλή ψυχική ενέργεια για το υπόλοιπο του
έτους. Οι Λέοντες θα είναι σε θέση να χειριστούν πολύ καλά το άγχος του
Σεπτεμβρίου και ως εκ τούτου θα είναι σε θέση να στηρίξουν όλη την
οικογένειά τους όταν το χρειάζονται περισσότερο και θα υπάρχει ακόμα
αρκετή ενέργεια για τις δικές τους δραστηριότητες. Προσπαθήστε να κάνετε
πράγματα που έχετε αναβάλει για μεγάλο χρονικό διάστημα να συμβούν. Η
Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα, θα βελτιώσει τα οικονομικά και τις
προσωπικές σχέσεις σας, ακόμα και να υπάρξει κάποια καθυστέρηση.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,5,11,12,14,15,21,22,24,25,26,30*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,13,14,15,23,24*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:2,3,4,5,11,12,21,22,30 *

*ΠΑΡΘΕΝΟΣ*
Τον Σεπτέμβριο, τα γονικά ένστικτα θα ξυπνήσουν στην Παρθένο. Θα
θελήσετε να περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας, με τα οποία θα διασκεδάσετε
πολύ μαζί. Εάν δεν έχετε παιδιά, θα ήταν κρίμα να μην χρησιμοποιήσετε
αυτή τη διάθεση, για να προσφέρετε βοήθεια στους άλλους, οι οποίοι
σίγουρα θα το εκτιμήσουν. Εάν εσείς και ο σύντροφός σας σχεδιάζετε
οικογένεια, τώρα είναι η ώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα
είστε πολύ κοινωνικοί και ταυτόχρονα η αγάπη σας για τα ζώα και η
επιθυμία σας να τα βοηθήσετε θα αυξηθούν. Μπορείτε να υιοθετήσετε κάποιο
κατοικίδιο ζώο η’ να βοηθήσετε  ανθρώπους που ψάχνουν για καταφύγιο και
πληγωθήκαν από τις καταστροφές  του καλοκαιριού. Χάρη στην επιρροή του
Ήλιου, θα είστε πολύ φιλόξενοι και γενναιόδωροι. Όταν κάποιος σας
ζητήσει βοήθεια, θα το κάνετε χωρίς δισταγμό. Τον Σεπτέμβριο, θα δείξετε
επίσης μια λαχτάρα για κυριαρχία. Ως εκ τούτου, θα χαρείτε να αναλάβετε
την οργάνωση των συναδέλφων σας, η οποία πιθανότατα θα αποδώσει.
Επιπλέον, θα θέλετε επίσης να ελέγχετε τον σύντροφό σας και πιθανότατα
θα βάζετε πάντα τα συμφέροντά σας μπροστά. Μια υπερβολική ματαιοδοξία
όμως θα μπορούσε να καταστρέψει τη σχέση σας. Η Νέα σελήνη στο ζώδιο σας
στις 15 Σεπτεμβρίου, θα βοηθήσει τις προσπάθειες σας για βελτίωση σε
όλους τους τομείς.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,9,10,11,12,19,21,22,27,28,30*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,5,11,12,14,15,16,17,21,22,23,24,30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:4,5,6,7,13,14,15,23,24*

*ΖΥΓΟΣ*
Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας δραστήριος μήνας. Θα νιώσετε την ανάγκη να
αλλάξετε το περιβάλλον του σπιτιού. Ως εκ τούτου, θα ξεκινήσετε την
Φθινοπωρινή ανακαίνιση του διαμερίσματος σας με μεγάλο ενθουσιασμό, ή
τουλάχιστον θα κάνετε ένα μεγάλο καθαρισμό, το οποίο σχεδιάζετε εδώ και
πολύ καιρό. Όταν πρόκειται για σχέσεις, θα βρεθείτε στην κατάσταση του
να ζηλεύετε. Ωστόσο, αυτή η αντίδραση θα μπορούσε να είναι απλώς
επιζήμια, οπότε ξανασκεφτείτε την κατάσταση, χωρίς να ενεργείτε τόσο
παρορμητικά. Ως αποτέλεσμα, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο σοβαρά. Οι
Ζυγοί θα αισθάνονται υπέροχα τον Σεπτέμβριο. Δεν θα επηρεαστείτε από
ασθένειες και τα κρυολογήματα δεν θα σας ενοχλήσουν. Θα είστε σε
εξαιρετική κατάσταση, αναλάβετε μια αθλητική δραστηριότητα. Ο Άρης θα
σας υποστηρίξει και θα σας δώσει άφθονη σωματική και ψυχική ενέργεια. Θα
νιώσετε επίσης την επιρροή του όσον αφορά τη σεξουαλικότητα. Οι άνδρες,
ειδικότερα, θα προσελκύονται έντονα από το αντίθετο φύλο. Ωστόσο,
προσέξτε την τάση σας να είστε επιθετικοί σε περίπτωση απόρριψης. H Νέα
Σελήνη, στις 15 του μήνα, θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική, θετική και
ενδιαφέρον.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,9,10,11,15,20,21,24,25,26,27,28,29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,11,12,15,16,17,20,21,28,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,6,7,24 *

*ΣΚΟΡΠΙΟΣ*
Τον Σεπτέμβριο, θα περιπλανηθείτε, στην ερωτική σας ζωή. Είναι επειδή,
ίσως να συναντήσετε κάποιον που θα προκαλέσει ένα κύμα ορμονών μέσα σας
και όσοι από εσάς είστε επί του παρόντος σε μια σχέση μπορεί να πολεμάτε
την ιδέα της εξαπάτησης. Αυτό θα αναδείξει το ερώτημα αν είστε
πραγματικά ευτυχισμένοι στην τρέχουσα σχέση σας ή όχι. Υπάρχει ένας
λόγος κάποιο άτομο να εμφανιστεί στη ζωή σας και θα πρέπει να μάθετε
γιατί. Επίσης, θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, ίσως να
δώσετε στον εαυτό σας ένα Σαββατοκύριακο στη φύση. Ο Σεπτέμβριος δεν θα
είναι καθόλου ομαλός και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο
εσωτερικό σας δίλημμα. Από τη μία πλευρά μπορείτε να είστε ψυχροί, και
από την άλλη, υπερβολικά ρομαντικοί.
Ωστόσο, παρά την επιρροή της Αφροδίτης, της οποίας ο συνδυασμός με το
ζώδιο σας δεν είναι θετικός, θα είστε σε θέση να παραμείνετε ήρεμοι και
δεν θα εκφράσετε πολύ τα συναισθήματά σας. Αυτό θα επηρεάσει πολύ τη
σχέση με τον σύντροφό σας.
Ο ελεύθερος Σκορπιός θα αισθανθεί την τάση να ψάχνει για πολύπλοκες
σχέσεις και δεν θα είναι σε θέση να απορρίψει την ιδέα του απαγορευμένου
καρπού. Αντίθετα, εκείνοι που είναι ήδη σε μια σχέση θα σκεφτούν έναν
συμβιβασμό. Οι θετικές όψεις του Ηλίου με τον Δια, Ουρανού θα φέρουν
πρόοδο και σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο ,ίσως με κάποια
καθυστέρηση. Η Νέα Σελήνη στις 15 Σεπτεμβρίου, θα προωθήσει τα σχέδια
σας προς το καλύτερο, επομένως επωφεληθείτε και προχωρήστε όσο πιο
μακριά μπορείτε.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,4,5,3,11,12,21,22,30*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,14,15,21,22,23,24*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,11,12,13,14,25*

*ΤΟΞΟΤΗΣ*
Τον Σεπτέμβριο, οι Τοξότες θα λάμψετε σε μερικούς τομείς της ζωής τους,
ειδικά στις αθλητικές σας δραστηριότητες. Θα είστε σε θέση να
χρησιμοποιήσετε επίσης τις δυνατότητές σας κυρίως σε ομαδικές
δραστηριότητες, για παράδειγμα, και να κάνετε καλές επιλογές.
Προσπαθήστε να βρείτε ένα ελεύθερο Σαββατοκύριακο, οργανώστε μια μικρή
εκδρομή με τους φίλους σας. Θα ακτινοβολήσετε επίσης με μια γοητεία που
θα καταπλήξει τους δικούς σας ανθρώπους αλλά και τους ξένους. Θα είστε
καλοί σε ότι σχέση με την πληροφορία, αλλά και με τα παιδιά. Θα πρέπει
να περάσετε πολύ χρόνο περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους, επειδή θα είναι
η κύρια πηγή ενέργειας για εσάς αυτή την περίοδο. Οι ηγετικές σας
ικανότητες θα ξεχωρίζουν. Εάν αναλάβετε ένα νέο έργο στη δουλειά, θα
βρείτε εύκολα έναν τρόπο να κάνετε όλους να συνεργαστούν και να το
αξιοποιήσουν στο έπακρο. Θα επηρεαστείτε κυρίως από τον Ήλιο. Εκτός από
την καθοδήγηση μιας ομάδας, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να καθορίσετε
με σαφήνεια τους στόχους της ζωής σας. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για
προσεκτική, ακριβή σκέψη και κρίσεις, αν και όχι απαραίτητα για να
πάρετε συγκλονιστικές αποφάσεις. Η Νέα Σελήνη, στις 15 Σεπτεμβρίου, θα
φέρει πρόοδο και ένα ταξίδι, ίσως που σχετίζετε με τα επαγγελματικά
ενδεχομένως αλλά μέχρι τότε ξεκαθαρίστε τους στόχους σας.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,4,5,6,7,11,12,13,14,15,21,22,23,24,30*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,8,14,15,18,23,24,27*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,13,14,15,23,24*

*ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ*
Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, πολλή δουλειά και καθήκοντα θα
συσσωρευτούν. Στις αρχές του μήνα, θα κυριαρχεί η απροσεξία. Δεν θα
καταφέρετε απόλυτα με την διαχείριση του χρόνου σας και δεν θα
καταφέρετε να κάνετε αυτά που σχεδιάζετε. Κατά κάποιο τρόπο ίσως τα
σχέδια σας να πάνε πίσω. Είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε την
αποτελεσματικότητα και τις προτεραιότητές σας, επειδή θα αρχίσετε να
χάνετε την αίσθηση του τι πραγματικά θέλετε. Μιλήστε με κάποιον τον
οποίο εμπιστεύεστε και προσπαθήστε να κατανοήσετε κάποια πράγματα μαζί.
Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, θα είστε επιρρεπείς σε
προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα. Ο καλύτερος τρόπος για να τα
αποφύγετε είναι να κόψετε τα πικάντικα τρόφιμα και να ακολουθήσετε μια
πιο ισορροπημένη διατροφή.  
Η άφιξη του Σεπτεμβρίου θα προκαλέσει πολλές ανησυχίες. Θα έχετε την
τάση να αναλαμβάνετε την ευθύνη για άλλους ανθρώπους, οπότε πιθανότατα
δεν θα ξέρετε τι να κάνετε πρώτα και θα αναβάλλετε τα καθήκοντά σας επ
‘αόριστον. Προσπαθήστε να σταματήσετε για μια στιγμή και να θέσετε
προτεραιότητες.
Ο Κρόνος είναι επίσης πιθανό να σας κάνει να επιστρέψετε και να
σκέφτεστε περισσότερο το παρελθόν. Η μελαγχολία για ξεχασμένες φιλίες ή
πρώην συντρόφους είναι πιθανό να σας ξαναεπισκεφτει. Προσπαθήστε να μην
υποκύψετε σε τέτοιες σκέψεις και αντ ‘αυτού κοιτάξτε μπροστά. Η Νέα
Σελήνη Σεπτεμβρίου στις 15 φέρνει οικονομική και κοινωνική πρόοδο,
βελτίωση της υγείας. Ζητήστε και θα λάβετε.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,5,8,9,10,13,14,21,22,25,30*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,14,15,23,24,25,26*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,11,12,16,17,21,22,30*

*ΥΔΡΟΧΟΟΣ*
Οι Υδροχόοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για αλλαγές στην ιδιωτική τους
ζωή τον Σεπτέμβριο. Θα είστε πολύ ασταθείς αυτό το μήνα και θα βρεθείτε
σε μια φάση αναζήτησης σεξουαλικής ικανοποίησης. Αλλά προσέξτε να μην
βλάψετε κανέναν γιατί θα έχετε την τάση να το κάνετε. Όσον αφορά τη
συνεργασία σας, δεν θα συναντήσετε κανέναν για μια σοβαρή σχέση αυτό το
μήνα. Θα είστε αρκετά απεριόριστοι και αυτό θα εκδηλωθεί στον τρόπο που
παρουσιάζετε τον εαυτό σας στην κοινωνική σας ζωή. Θα έχετε όμως την
δύναμή σας να εμψυχώνετε τους άλλους στην εργασία.   Θα βρίσκεστε υπό
την ισχυρή επιρροή της Αφροδίτης. Μία από τις πιο βασικές ανάγκες σας
είναι η ελευθερία και ίσως γι ‘αυτό είστε δυστυχισμένοι στην τρέχουσα
σχέση σας. Από σεξουαλικής άποψης, συχνά βαριέστε γρήγορα, κάτι που θα
μπορούσε επίσης να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα σε μια σχέση. Θα πρέπει
να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Θα φαίνεστε επίσης στους άλλους ότι
είστε πιο αφερέγγυοι, γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τις
σχέσεις σας με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ωστόσο, αυτόν τον
μήνα, θα μαγέψετε όλους με τη γοητεία σας και θα ξεχάσουν γρήγορα όλα τα
λάθη που κάνετε.
Το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου, μην βιάζεστε, λόγω της ανάδρομης πορείας
πλανητών, Ερμή και Αφροδίτης, εργαστείτε προς τους στόχους σας μεθοδικά
και αργά. Η Νέα Σελήνη, στις 15 επικεντρώνετε σε ερωτικές και
επαγγελματικές σχέσεις, έχετε υπομονή λίγο και όλα θα πάνε καλα.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,5,11,12,13,14,21,22,25,30*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,4,5,9,10,14,15,19,23,24,27,28*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,15,18,19,24*

*ΙΧΘΕΙΣ*
Οι καιροί αλλάζουν, οι περισσότεροι βιώσατε δύσκολες καταστάσεις και ο
αριθμός καθηκόντων που έχετε αναλάβει, σας έχει επηρεάσει αρνητικά και
θα αισθανθείτε άγχος. Μπορεί ακόμη να τείνετε και προς την κατάθλιψη. Το
καθήκον των Ιχθύων για αυτό το μήνα είναι να φτάσετε στην κατάλληλη
ψυχική αρμονία η’ να την επανακτήσετε, να φροντίσετε για την υγεία και
την διατροφή σας. Αυτό θα μπορούσε να σας αποτρέψει από κάποια
προβλήματα. Επίσης, για όσους θα ήθελαν να χάσουν βάρος, είναι η τέλεια
στιγμή για να ξεκινήσετε τώρα. Αυτός ο μήνας, συνήθως φέρνει πολλά
καθήκοντα για την πλειοψηφία του πληθυσμού. Θα χρειαστεί να
καταπολεμήσετε αρνητικά συναισθήματα και διάθεση.
Προσπαθήστε να δώσετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας μερικές
επιπλέον ημέρες άδειας για να αναπληρώσετε αυτό που χάσατε όλο το
καλοκαίρι. Ο Σεπτέμβριος, είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για να
προετοιμάσετε τον κήπο και το σπίτι σας, την γκαρνταρόμπα σας για το
χειμώνα. Ξεφορτωθείτε ότι δεν χρειάζεστε. Εάν δεν έχετε, μην διστάσετε
να βοηθήσετε τους φίλους ή τους γείτονές σας. Αναμφίβολα, όμως, η
χειρωνακτική εργασία, η όποια ευχάριστη ασχολία, θα σας βοηθήσει να
ξεπεράσετε από τις αρνητικές σκέψεις σας. Εάν έχετε καλές
επιχειρηματικές ιδέες, αυτός είναι ένας καλός μήνας για να προσεγγίσετε
εξωτερικούς επενδυτές. Η Νέα Σελήνη από τις 15 του μήνα, θα αρχίσει
σταδιακά να σας στέλνει πιο θετικά vibes.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,5,11,12,13,14,15,21,22,23,24,30*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,5,13,14,15,23,24,29,30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,14,15,21,22,23,24*
https://astroephimerides.com 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια