Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΖΩΔΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023
1 Αυγούστου- Πανσέληνος στον Υδροχόο 
2 Αυγούστου- αντίθεση Ερμή/Κρόνου- τσακωμοί, ρήξη, ισχυρογνωμοσύνη, δυσπιστία.
7 Αυγούστου- τετράγωνο Ηλίου/Δια- προβλήματα, αμέλεια, επίδειξη, σπατάλη
9 Αυγούστου- τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού- περιπέτεια, ανεξαρτησία, ιδιοτροπία, παραξενιά 
10 Αυγούστου- τρίγωνο Ερμή/Δια- ιδέες, πετυχημένη δραστηριότητα, ταξίδι, καλα νέα
13 Αυγούστου- σύνοδος Ηλίου/Αφροδίτης- έκφραση συναισθημάτων, φυσικός έρωτας, τέχνη, ομορφιά, ιδανικά
16 Αυγούστου- Νέα Σελήνη στον Λέοντα
22 Αυγούστου- τετράγωνο Αφροδίτης/Δια- σπατάλη, υπερβολές στην έκφραση, ένταση
Αντίθεση Άρη/Πωσειδωνα- βία, σκληρή συμπεριφορά
23 Αυγούστου- Ηλιος στην Παρθένο
Ερμής σε ανάδρομη πορεία στις 21 μοίρες της Παρθένου
25 Αυγούστου- τρίγωνο Άρη/Πλουτωνα- δύναμη, επιτυχία, αυτοπεποίθηση, επιτυχία
27 Αυγούστου-Ο Αρης εισέρχεται στον Ζυγό στις 3:20 μμ.
29 Αυγούστου- Ο Ουρανός ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις1:56 στις 23 μοιρες του Ταύρου
31 Αυγούστου- Πανσέληνος στους Ιχθεις

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας, με προκλητικές όψεις αλλά και θετικές αλλά επίσης και με ιδιαίτερα έντονη Σεληνιακή δραστηριότητα! Τρία φεγγάρια παρακαλώ, δεν είναι και λίγα, στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου και ένα στους Ιχθεις.  Σίγουρα, ένας μήνας με λιγότερες πλανητικές αλλαγές!
Ξεκινάμε με μια πανσέληνο στον Υδροχόο, ο Αύγουστος έχει συνολικά, λοιπόν, δύο πανσελήνους – μία ακριβώς στην αρχή του μήνα, και μια στο τέλος. Και οι δύο βρίσκονται στα ανθρωπιστικά ζώδια του Υδροχόου και τους Ιχθείς, καθιστώντας τον Αύγουστο το τέλειο κοσμικό παράθυρο για να προσεγγίσετε τους άλλους, να συνδεθείτε μαζί τούς και να βρείτε που ανήκετε – ακόμα κι αν αυτό προϋποθέτει εσωτερική δουλειά.
Η συγκεκριμένη Πανσέληνος έχει τις ρίζες στην πρώτη Νέα Σελήνη του 2023, στον Υδροχόο,στις 21 Ιανουαρίου. Αυτό φύτεψε τους σπόρους και είναι αυτό που βλέπουμε να καρποφορεί αυτή τη στιγμή. Τι ακριβώς ονειρευόσασταν τότε; Πώς φανταζόσασταν ότι θα εξελισσόταν η χρονιά; Τι είδους προθέσεις είχατε και τι κάνατε για να φυτέψτε τις υψηλότερες φιλοδοξίες σας; Ο Υδροχόος είναι ένας αληθινός ουτοπιστής, με όλη τη σημασία της λέξης. Με τα δύο πόδια σταθερά φυτεμένα στο μέλλον, αυτό είναι το ζώδιο της Ελπίδας και της Πίστης. Τα καλύτερα έρχονται, σύμφωνα με τον Υδροχόο.
Συνδεθείτε με νέες ομάδες, ιδεολογίες και φιλοσοφίες, άλλωστε κατά αυτόν τον τρόπο εξελίσσεται ο κόσμος. Η επιτάχυνση είναι εύκολη και υπάρχει άφθονη ενέργεια για να τροφοδοτήσει νέα έργα, νέες προσεγγίσεις.
Θα επηρεάσει αυτούς που έχουν γεννηθεί με προσωπικούς πλανήτες από περίπου 5 -13 μοίρες των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος).
Τουλάχιστον, μέχρι να φτάσουμε στην Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 16 Αυγούστου, δεν υπάρχουν ενδείξεις για μόνιμες σχέσεις. Ολα δείχνουν ότι το καλύτερο θα ήταν να διασκεδάσετε, να περάσετε καλα, ενώ το στοιχείο της δραματικότητας θα υπάρχει έντονα. Αναπτύξτε την εσωτερική σας δημιουργικότητα. Οι εκπληκτικοί και πρωτότυποι τρόποι για να διοχετεύσετε ενέργειες και να ολοκληρώσετε τα πράγματα επιτρέπουν έναν ταχύτερο ρυθμό και πιο διασκεδαστικό τρόπο ζωής. Η καινοτομία πυροδοτεί ενέργεια και υπάρχει ένα άνοιγμα στη μελλοντική σκέψη που επιτρέπει μεγαλύτερο εύρος δράσης. Είναι μια καλή στιγμή για να εκτοξεύσετε σχεδόν οτιδήποτε.
Τρίγωνα, τετράγωνα ..δεν έχει σημασία, περάστε λίγες ημέρες όπου και αν είστε δημιουργικά, ξεκουραστείτε και αποθηκεύστε ενέργεια, αποφεύγοντας, τα «βαμπίρ » που σας την κατασπαταλούν, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Στις 23 Αυγούστου, ο Ηλιος εισέρχεται στην Παρθένο, και κάποιοι αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής, οι πόλεις ξαναγεμίζουν, ώρα για οργάνωση για την Φθινοπωρινή περίοδο, καθώς και ο Ερμής ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του, την ίδια ημέρα, στις 21 μοίρες της Παρθένου! Φοβερός συντονισμός! είναι ένας ιδιαίτερα ισχυρός και σημαντικός συνδυασμός και θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγές στην ζωή σάς. Αυτός είναι ένας πραγματικά συναρπαστικός ανάδρομος Ερμής με μεγάλες δημιουργικές δυνατότητες καθώς έρχεται σε επαφή με θετικές όψεις, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, που είναι και η νέα σελήνη. Αναθεωρήστε τα σχέδια σας και τις μεθόδους σας, η’ την στρατηγική σας.
Ο ανάδρομος Ερμής μοιράζεται ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο στις 4 Σεπτεμβρίου. Επεκτείνετε γνώσεις, τον νου και το πνεύμα.
Απορροφήσετε νέες πληροφορίες και διαφορετικές φιλοσοφίες. Ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο της Παρθένου στις 6 Σεπτεμβρίου (Cazimi). Εάν θέλατε να κάνετε σχέδια για το μέλλον, τώρα είναι η ώρα να βγάλετε το ημερολόγιό σας και να γράψετε αυτό που επιθυμείτε. Αυτή είναι επίσης μια θαυμάσια στιγμή για να υπογράψετε συμβόλαια και να πραγματοποιήσετε συμφωνίες.
Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί ένα ημι-τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στις 9 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να συναντήσετε έναν πρώην εραστή ή φίλο απροσδόκητα. Έτσι, να είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το παρελθόν σε περίπτωση που επιστρέψει για να σας στοιχειώσει.
Ο ανάδρομος Ερμής μοιράζεται ένα ημι-εξάγωνο με τον Άρη στις 11 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα μας δώσει πολλή δύναμη στην αυτό-έκφραση. Θα τραβήξουμε την προσοχή και θα είμαστε σε θέση να αναλάβουμε δράση γύρω από τις υποσχέσεις που δίνουμε
Η ανάδρομη πορεία θα είναι πιο έντονη για τους Διδύμους και την Παρθένο. Δεδομένου ότι και τα δύο αυτά ζώδια κυβερνώνται από τον Ερμή, θα βιώσουν περισσότερο έντονα τον ανάδρομο κύκλο του. Αυτή η διέλευση μπορεί να ανατρέψει τους κόσμους τους και τις θεωρίες τους. Μεγαλύτερη πρόκληση είναι για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς) που θα πληγούν σκληρά. Θα κληθούν να αλλάξουν κοσμοθεωρία, που θα μπορούσε να επηρεάσει τις διαπροσωπικές τους σχέσεις καθώς και την καριέρα τους.
Δεν είναι καλός ανάδρομος κύκλος, για κανένα ζώδιο. Ωστόσο, εάν είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια και να επανεκτιμήσετε τη ζωή σας και να κάνετε αλλαγές, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά ευεργετική ευκαιρία για οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το ζώδιο σας.
Στις 27 Αυγούστου ο Αρης εισέρχεται στον Ζυγό στις 3:20 μμ. είναι μια ενέργεια που δείχνει ότι θα διεκδικήσετε ότι θέλετε με ευγενικό, συντονισμένο, κοινωνικά εκλεπτυσμένο και συνεργάσιμο τρόπο– κάπως πιο χαλαροί θα έχετε την τάση να αποφεύγετε τη σκληρή δουλειά, τον ανταγωνισμό και τις συγκρούσεις. Ο Άρης, κατευθύνεται από την πρακτική Παρθένο στον διπλωματικό Ζυγό. Ο πλανήτης του πολέμου και της λαγνείας δεν είναι ποτέ τόσο άνετος σε αυτό το πιο γοητευτικό και ευχάριστο ζώδιο και λέγεται ότι είναι εις βάρος του εδώ. Ο Άρης είναι το είδος του πλανήτη που λαχταρά την αιματοχυσία και τη δράση, οπότε το ωραίο παιχνίδι μπορεί να μας κάνει όλους να νιώθουμε ελαφρώς εκτός παιχνιδιού.
Τούτου λεχθέντος, είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι μερικοί από τους μεγαλύτερους ηγέτες στον κόσμο – ο Νέλσον Μαντέλα και ο Γκάντι, για να αναφέρουμε δύο – είχαν τον γενέθλιο Άρη τους στον Ζυγό. Αυτή είναι μια λαμπρή τοποθέτηση για ειρηνοποιούς και πολεμιστές της δικαιοσύνης, φέρνοντας την επιθυμία για ισότητα, ισορροπία και δικαιοσύνη. Όταν ο Άρης διέρχεται από τον Ζυγό, όλοι κινούμαστε να προσκολληθούμε πιστά σε αυτές τις σημαντικές αρχές.
Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, και ως εκ τούτου, του αρέσει να διανοείται τα πράγματα πριν αναλάβει δράση. Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι δίνουμε τις μάχες μας από μια σαφώς διανοητική οπτική γωνία και με πάθος για συζήτηση. Ο Ζυγός λατρεύει μια καλή συζήτηση και έχει μεγάλο ταλέντο στη διαπραγμάτευση. Εάν υπάρχει κάτι στο οποίο πρέπει να συμβιβαστείτε, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Όλα μπορεί να συμβούν για χάρη της αρμονίας. Αν το κάνουμε αυτό, αναπόφευκτα προκαλούμε δυσαρέσκεια και ακόμη και πιθανή χειραγώγηση, καθώς μπορεί να δυσκολευτούμε να ζητήσουμε οτιδήποτε άμεσα όταν ο Άρης βρίσκεται σε Ζυγό που αποφεύγει την αντιπαράθεση.
Όταν ο Άρης βρίσκεται στο Ζυγό, όλοι μπορούμε να νιώσουμε εξαιρετικά φλερτ, με διάθεση να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τον θαυμασμό των άλλων. Ο Ζυγός είναι διάσημος για την αναποφάσιστη θέση του, ειδικά όταν υπάρχουν τόσες πολλές νόστιμες επιλογές στο μενού.
Στις 29 Αυγούστου, ο Ουρανός ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 1:56 στις 23 μοιρες του Ταύρου ενώ θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 27 Ιανουαρίου 2024. Μας καλεί όλους να επεξεργαστούμε τις αλλαγές που έχουν συμβεί στον υλικό και φυσικό μας κόσμο το τελευταίο διάστημα. Με τις διελεύσεις του Ουρανού, μας δίνεται μια επιλογή: αλλαγή ή θάνατος.
Αυτό που μας απειλεί ο Ουρανός δεν είναι ο φυσικός θάνατος, αλλά ένας δημιουργικός μαρασμός σε επίπεδο ψυχής, μια αδυναμία να ευδοκιμήσουμε που, αν αφεθεί να εγκατασταθεί μέσα μας, θα μας σαπίσει από μέσα προς τα έξω. Χωρίς τους αναπάντεχους τρόπους του Ουρανού, πολλοί από εμάς θα μέναμε στάσιμοι. Ο Ουρανός μας ωθεί να βγούμε πέρα από την άνεση από την άνεση μας – πέρα από τα όρια, κάπου μεταξύ τάξης και χάους, όπου η ιδιοφυΐα και η δημιουργικότητα ευδοκιμούν. Όπως και να έχει ενεργεί ως αφυπνιστης, και με το τρίξιμο της αστραπής του καίει τις πιο πολύτιμες δομές μας, όσο και ως ο διαφωτιστικός κεραυνός της διαισθητικής γνώσης που προκαλεί καινοτομία.
Τέλος, στις 31 Αυγούστου- Πανσέληνος στους Ιχθεις, ο Αύγουστος κλείνει με μια πανσέληνο. Είναι μια περίοδος κορύφωσης και η υπόσχεση εκπλήρωσης αυτού που ξεκινήσαμε στη Νέα Σελήνη. Είναι μια συναισθηματική στιγμή – μια περίοδος ρομαντισμού, γονιμοποίησης και σχέσεων. Είναι ο άξονας
υπηρεσίας και ασχολείται με την ισορροπία μεταξύ των καθημερινών λειτουργιών και ρουτινών, της σωματικής υγείας και της ανάγκης για τάξη (Παρθένος), πνευματική υγεία, έναντι στην αταξία και το άπειρο (Ιχθείς).
Η παραμέληση οποιουδήποτε άκρου του άξονα σίγουρα θα γυρίσει μπούμερανγκ– είτε θα ζούσαμε σε χάος είτε σε υπερβολική τάξη. Θα επηρεάσει τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες και σημεία περίπου από 4 – 10 μοίρες των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και βΙχθείς).

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023

*ΚΡΙΟΣ*
Τον Αύγουστο, θα έχετε την ευκαιρία να ονειρευτείτε για λίγο και θα
υποκύψετε στην ιδέα για μια τέλεια ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της
περιόδου, ίσως να επανεμφανιστούν μπλοκαρίσματα, σωματικά είτε σε
ψυχολογικό επίπεδο. Γι’ αυτό θα πρέπει να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας
και να αρχίσετε να λύνετε τα προβλήματά σας. Προσοχή, με τα χρήματα στις
αρχές του μήνα, ενώ δεν αποκλείονται και ερωτικά δράματα. Όμως, ο
Αύγουστος, είναι η τέλεια περίοδος για να λύσετε πολλά από αυτά. Καθώς
θα είστε πιο δεκτικοί και ανοιχτοί από το συνηθισμένο, θα βρείτε
ευχαρίστηση διαβάζοντας βιβλία για την προσωπική σας πνευματική
ανάπτυξη, κάτι που θα σας πάει λίγο πιο μακριά. Καθώς οι Κριοί είναι
ανήσυχοι, πολλοί θα σκέφτονται ήδη, τι θα φέρει το φθινόπωρο. Θα
αρχίσετε να σχεδιάζετε τι θα θέλατε να έχετε, για να πετύχετε μέχρι το
τέλος του χρόνου. Οι διακοπές ουσιαστικά τελείωσαν για εσάς και θα
αρχίσετε να επιστρέφετε στην επαγγελματική σας ζωή. Αλλά δεν πρέπει να
βιαστείτε ακόμα. Αυτός ο μήνας είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες
που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ταξιδέψετε και να περάσετε λίγο
χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να σχεδιάσετε τα πράγματα εν
κινήσει και αυτό να σας επιτρέψετε να απολαύσετε τον χρόνο στο μέγιστο.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 5,6,14,15,19,20,21,24,25
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 5,6,7,8,14,15,17,18,24,25,26,27
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 3,12,22,26,27,30

*ΤΑΥΡΟΣ*
Ο Αύγουστος, θα είναι γεμάτο πάθος και μπορεί να ανυπομονείτε, σίγουρα,
για πολλές νέες ερωτικές εμπειρίες. Λόγω της ψυχραιμίας και της ηρεμίας
σας, θα σκορπίσετε θετική ενέργεια στο περιβάλλον σας, και θα έρθετε σε
επαφή με ενδιαφέροντα άτομα με τα οποία θα είστε στο ίδιο μήκος κύματος.
Ωστόσο, στη δουλειά συσσωρεύονται μακροχρόνια προβλήματα και μπορεί να
αντιμετωπίσετε και δυσάρεστες διαμάχες με τους ανωτέρους σας. Αυτή η
περίοδος θα σας ενθαρρύνει να πάρετε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις
που μπορεί να μην φαίνονται σωστές στην αρχή, αλλά θα τις εκτιμήσετε στο
μέλλον και τελικά θα είστε περήφανοι για τον εαυτό σας. Τον Αύγουστο, θα
αφήσετε στην άκρη την φυσική σας ντροπαλότητα και θα ανοιχτείτε σε νέες
σχέσεις που μπορεί να είναι πολύτιμες για το μέλλον, είτε πρόκειται για
σύντροφο, είτε για φίλο, είτε για συνάδελφο. Μην φοβάστε να δείξετε
ποιοι πραγματικά είστε. Οι γύρω σας θα το εκτιμήσουν πολύ. Επίσης,
αντιμετωπίστε τις απόψεις των άλλων. Θα είστε επίσης σε πολύ καλή φυσική
κατάσταση, οπότε μη διστάσετε να ασχοληθείτε με χειρωνακτικές
δραστηριότητες ή αθλήματα που συνήθως δεν θα τολμούσατε να κάνετε. Θα
εντυπωσιάσετε τον εαυτό σας και αυτό θα σας δώσει λίγη επιπλέον
αυτοπεποίθηση. Η Νέα Σελήνη στις 16, ενισχύει οικογενειακές και ερωτικές
σχέσεις.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 5,6,7,8,14,15,18,22,23,24,25,27,28
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 7,8,10,11,17,18,26,27
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,2,8,18,27,29

*ΔΙΔΥΜΟΙ*
Ο Αύγουστος θα φέρει πολλές απρόβλεπτες ανατροπές στους Διδύμους, αλλά
αυτές θα βασίζονται μόνο σε παράλογα θεμέλια που έχουν χτιστεί.
Επομένως, μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας κατακλύζουν και
καλύτερα να σκεφτείτε τα πάντα εκ των προτέρων και να εξορθολογήσετε.
Αυτή την περίοδο θα είσαι επιρρεπής σε παρορμητική συμπεριφορά και αν
δεν προσέξετε, μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ με τη μορφή ενός
δυσάρεστου καβγά σχετικά με τον σύντροφο σας. Η ζωή σας μπορεί να είναι
πολύ θυελλώδης, αλλά μην ξεχνάτε να προσέχετε την διατροφή σας καθώς θα
είστε επιρρεπής, στα πεπτικά προβλήματα αυτόν τον μήνα.
Θα υπάρχει πολύ ζήλια και γενικότερα, αρνητικά συναισθήματα θα κάνουν
την εμφάνιση τούς. Αν και θα νομίζετε ότι κάνετε λάθος και μάλλον είναι
θέμα εγωισμού, τα συναισθήματά σας δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε για
μέρες. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, δεν πρέπει να ενεργείτε ενστικτωδώς
και να βασίζετε σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση παρα μόνο σε στοιχεία.
Μπορείτε να έχετε πολλές θετικές ιδιότητες, ειδικά όσον αφορά τη φυσική
κατάσταση, επικεντρωθείτε σε αυτά. Θα είστε επίμονοι, ασυμβίβαστοι και
θα επιθυμείτε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει πάση θυσία.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 5,6,7,8,14,15,18,22,23,24,25,27,28
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 7,8,10,11,17,18,26,27
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,2,8,18,27,29

*ΚΑΡΚΙΝΟΣ*
Ο Αύγουστος θα είναι ένας δύσκολος μήνας. Κάποιος στενός σας φίλος,
ενδεχομένως σας προδώσει, και θα γκρεμιστεί μια σημαντική φιλία. Θα το
αντιμετωπίσετε, αλλά θα χρειαστεί να επεξεργαστείς όλα τα συναισθήματα,
σταδιακά. Η ανάγνωση ελαφρώς πνευματικών βιβλίων θα είναι η σωστή
επιλογή για εσάς αυτόν τον μήνα, καθώς θα σας ανοίξει τα μάτια με την
έννοια ότι θα μπορέσετε να συγχωρήσετε και να προχωρήσετε στη ζωή σας.
Θα ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας και θα είστε έτοιμοι να κάνετε
μια πιο ριζική αλλαγή.
Θα παλέψετε, με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σας. Θα είστε
επιρρεπείς στο πείσμα και στην αδιαλλαξία. Δεν θα ακολουθήσετε τις
συμβουλές των άλλων. Ωστόσο, μπορεί να κάνει καλό σε ορισμένες στιγμές,
καθώς θα σας επιτρέψει να επιλύσετε φαινομενικά ξεχασμένα λάθη του
παρελθόντος. Θα αναδυθεί, μια επιθυμία για αλλαγή, να αλλάξετε δουλειά
και σπίτι. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε το σπίτι σας ή ακόμα
και να μετακομίσετε εντελώς αλλού. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε άλλο
ακίνητο, τώρα είναι η ώρα.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,5,6,12,14,15,16,17,18,26,27
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 5,6,7,8,14,15,16,17,18,26,27
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 5,6,7,8,17,18,27,28

*ΛΕΩΝ*
Ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας γεμάτος επιτυχίες. Θα ευημερήσετε όχι
μόνο στη δουλειά αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Θα λάμψετε με θετική
ενέργεια, επηρεάζοντας θετικά το άμεσο περιβάλλον σας και μπορείτε να
περιμένετε πολύ ενδιαφέρουσες προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Όπου
κι αν μπείτε, θα είστε ένας ευπρόσδεκτος επισκέπτης με τον οποίο όλοι θα
θέλουν να συνομιλήσουν. Απλώς μην αφήσετε να πάρουν αέρα τα μυαλά σας.
Φυσικά, ο σύντροφός σας θα είναι περήφανος για εσάς, αλλά προσπαθήστε να
του δείξετε ότι τον νοιάζεστε περισσότερο από τη δημοτικότητά σας.
Τον Αύγουστο, είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου, χάρη στον κυρίαρχο
πλανήτη σας – τον Ήλιο. Θα είστε υπέροχοι στη δουλειά και οι συνάδελφοί
σας θα σας αναζητούν. Δώστε προσοχή στο ένστικτό σας όταν παίρνετε μια
δύσκολη απόφαση και η τύχη θα έρθει. Θα είστε επίσης πιο φιλόδοξοι, κάτι
που θα γίνει αντιληπτό από τους ανωτέρους σας. Προσοχή στις σχέσεις με
τους συναδέλφους σας, που πιθανότατα θα χειροτερέψουν λίγο.
Θα τα πάτε επίσης πολύ καλά στις επιχειρήσεις, είτε πρόκειται για
διαπραγματεύσεις για πώληση, ενοικίαση ή άλλες οικονομικές συναλλαγές.
Οι εξαιρετικές προσφορές θα σας έρθουν ουσιαστικά από μόνες τους και θα
ήταν κρίμα να μην τις χρησιμοποιήσετε.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,2,5,6,8,14,15,18,24,25,27,29
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 7,8,17,18,26,27
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 5,6,7,8,14,15,24,25

*ΠΑΡΘΕΝΟΣ*
Τον Αύγουστο, θα αντιμετωπίσετε εναλλαγές διάθεσης. Επομένως, αυτή η
περίοδος δεν θα είναι ιδανική για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ζωής που
χρειάζονται ορθολογική σκέψη και διορατικότητα. Από την άλλη, οι
διαισθητικές σας ενέργειες δεν θα σας βλάψουν. Αν αυτά είναι συνηθισμένα
πράγματα, αντίθετα, αυτό θα σας διευκολύνει πολύ. Θα κάνετε τα πράγματα
όπως νιώθετε εκείνη τη στιγμή. Προσοχή, όμως στις εναλλαγές της διάθεσης
μπροστά στον σύντροφό σας, μέσα σε μια προσωπική σχέση. Σίγουρα θα
υπάρχει κατανόηση, αλλά πρέπει να έχετε κατανόηση και εσείς μαζί του,
γι’ αυτό προσέξτε να μην τον πληγώσετε.
Μετά από σχετικά ήρεμους μήνες, έρχεται μια περίοδος θυμού. Θα είστε
πολύ ανήσυχοι υπό την επιρροή του Άρη. Συνήθως μένετε μακριά από
κοινωνικές εκδηλώσεις και αυτό δεν θα αλλάξει, ούτε τον Αύγουστο.
Ωστόσο, αν κάποιος παραβιάσει τον προσωπικό σας χώρο, θα εξαγριωθείτε.
Παλιά λάθη βγαίνουν στην επιφάνεια και θα λαχταράτε την «άφεση αμαρτιών».
Πιθανότατα θα έχετε επιτυχία στη δουλειά, χάρη στην αυξημένη φιλοδοξία
σας. Θα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε κατάσταση και οι
απόψεις των άλλων δεν θα έχουν σημασία για εσάς, κάτι που μπορεί να έχει
αρνητικές και θετικές συνέπειες.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,4,5,6,1314,15,23,24,25,30,31
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 5,6,7,8,14,15,17,18,19,20,21,24,25,26,27
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7,8,10,11,17,18,26,27

*ΖΥΓΟΣ*
Ο Αύγουστος, θα είναι πολύ κοινωνικός. Η ενσυναίσθηση θα ξυπνήσει και
χάρη σε αυτό θα γίνετε αγαπημένοι μέντορες στους φίλους σας. Αυτόν τον
μήνα θα κάνατε τα πάντα για τους άλλους, οπότε θα είναι ικανοποιητικό
για εσάς όταν οι φίλοι σας σας εμπιστεύονται και θα μπορείτε να τους
συμβουλεύετε και να τους υποστηρίζετε. Αλλά αυτό δεν είναι το παν. Το
δυνατό σας σημείο θα είναι και το μαγείρεμα. Θα καταπλήξετε τους φίλους
και την οικογένειά σας με τα εξαιρετικά γαστρονομικά πειράματά σας και
θα αποκτήσετε την ιδιότητα του καλύτερου οικοδεσπότη.
Οι Ζυγοί θα είναι αναποφάσιστοι και διστακτικοί τον Αύγουστο. Θα
επηρεαστούν από την Αφροδίτη, ειδικά όσον αφορά τον σύντροφό τους και
τις σχέσεις τους γενικότερα. Τα συναισθήματά σας για τον σύντροφό σας
είναι ισχυρά, ωστόσο θα πρέπει να ελέγξετε λίγο τον εαυτό σας για να μην
τους κουράζεις με συνεχείς αποδείξεις αγάπης. Καλό, επίσης θα ήταν να
μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις, αφήστε για τον επόμενο μήνα.
Στα τέλη Αυγούστου, θα παρατηρήσετε μεγάλη πρόοδο στις επικοινωνιακές
σας δεξιότητες. Θα έχετε απίστευτη επιτυχία στη δουλειά, κυρίως στις
προφορικές σας ικανότητες. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε να μην είστε
πολύ πρόθυμοι και χαλάσετε τις πιθανότητές που έχετε.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,4,5,6,1314,15,23,24,25,30,31
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 5,6,7,8,14,15,17,18,19,20,21,24,25,26,27
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7,8,10,11,17,18,26,27

*ΣΚΟΡΠΙΟΣ*
Ο Αύγουστος, θα είναι ένας μήνας που θα εκφράσετε το πείσμα σας αλλά και
τις ορμές σας. Θα πετύχετε ό,τι βάλετε ως στόχο. Ωστόσο, θα έχετε την
τάση να μην σέβεστε τους άλλους και να ξεπερνάτε τα όρια, κάτι που
μπορεί να είναι προβληματικό, ειδικά στην δουλειά σας. Ίσως οι
συνάδελφοί σας να σας κοιτάξουν με κάποια εχθρότητα στα μάτια τους, αλλά
αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι θα ζηλέψουν, την ορμή και την
επιτυχία σας. Εάν δεν προσαρμόζεστε σε αυτά, πρέπει να γνωρίζετε ότι
μπορεί να σταματήσουν να σας θεωρούν ως μέρος της ομάδας τους.
Προσπαθήστε, λοιπόν να λάβετε υπόψη τις προτεραιότητές σας και να
προσαρμόσετε τις ενέργειές σας σε αυτές, εκ των προτέρων.
Θα είστε επιθυμητοί και θα ακολουθήσετε τους στόχους και τα ιδανικά σας.
Δεν θα μπορέσετε να χαλαρώσετε μέχρι να πετύχετε αυτό που θέλετε και θα
είστε σε θέση να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που μπορεί να εμφανιστεί στον
δρόμο σας.
Μπορεί να προκύψουν επιπλοκές στις συναισθηματικές σχέσεις, καθώς θα
βιώσετε τα συναισθήματα πιο έντονα, από κάθε άλλον. Τα αισθήματα
απογοήτευσης θα μπορούσαν να σας κάνουν να είστε πολύ επικριτικοί και,
αντίθετα, η στοργή σας θα μπορούσε να είναι εντελώς παράλογη. Να είστε
προσεκτικοί και αφήστε κάποιον, που εμπιστεύεστε, να σας βοηθήσει.
Χρήματα, μπορεί να καθυστερήσουν αλλά θα έρθουν μετα τις 23.Η μεγάλη
πρόκληση θα είναι η σωστή διαχείριση της απογοήτευσης σας.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 5,6,7,8,14,15,24,25
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 7,8,17,18,24,25,26,27
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 5,6,14,15,16,26

*ΤΟΞΟΤΗΣ*
Ο Αύγουστος θα αναδείξει την σεξουαλική ενέργεια και το πάθος στους
Τοξότες, στα οποία θα πρέπει να διοχετευτούν. Το καλύτερο που μπορείτε
να κάνετε είναι να πάτε διακοπές όπου μπορείτε να σβήσετε αυτά τα πάθη
και να αφήσετε τον εαυτό σας να οδηγηθεί από τις επιθυμίες σας. Μπορείτε
να προσβλέπετε σε απίστευτες ερωτικές εμπειρίες γιατί θα λαχταράτε να
εξερευνήσετε νέους τομείς της σεξουαλικότητας σας που θα ανοίξουν μέσα
σας αυτόν τον μήνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παθιασμένη
ενέργεια και σε άλλους τομείς, γιατί αυτή είναι και δημιουργική
ενέργεια. Ίσως προσπαθήσετε, να κάνετε τις φαντασιώσεις σας
πραγματικότητα, όποιες και να είναι αυτές.
Τον Αύγουστο, οι Τοξότες δεν θα μπορούν να σταματήσουν να σκέφτονται την
ελευθερία και τα ταξίδια. Θα απολαύσετε τόσο ημερήσιες εκδρομές όσο και
διαμονές σε ένα μέρος της επιλογής σάς. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα πρέπει
να προσπαθήσετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσης του ξενοδοχείου και να
εξερευνήσετε αλλά πράγματα. Χωρίς αμφιβολία δεν θα το μετανιώσετε. Αυτός
ο μήνας θα είναι μια καλή ευκαιρία για σας να σκεφτείτε τον τρόπο ζωής
σας. Σίγουρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιωθούν. Προσπαθήστε να
εντάξετε περισσότερα λαχανικά και φρούτα στη διατροφή σας και μειώστε
την κατανάλωση γλυκών.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 5,6,7,8,10,11,14,15,17,18,24,25,26,27
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3,7,8,12,17,18,22,26,27,30
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7,8,17,18,26,27

*ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ*
Ο Αύγουστος θα φέρει διάθεση για πολλές αλλαγές. Μπορεί να αισθάνεστε
σαν να βρίσκεστε σε ένα συναισθηματικό τρενάκι που δεν θα έχει καλή
επίδραση στους ανθρώπους γύρω σας ή στον σύντροφό σας. Θα έχετε επίσης
προβλήματα με τη ζήλια και με την επιθυμία να ελέγξετε τα πάντα. Αυτό
μπορεί να είναι δυνητικά πολύ προβληματικό εάν δεν συγκρατηθείτε. Θα
πρέπει να βρείτε κάποια δημιουργική δραστηριότητα μέσω της οποίας θα
μπορούσατε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Θα είστε καλοί στο χορό
αυτό το μήνα, γι’ αυτό μην φοβάστε να κάνετε μαθήματα χορού.
Αυτό το μήνα, θα είστε πολύ απαιτητικοί στις σχέσεις σας. Θα απαιτείτε
συνεχή προσοχή από τον σύντροφό σας και δεν θα φοβάστε να την αποκτήσετε
ακόμα και με ακατάλληλο τρόπο. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη
σεξουαλική σας ζωή, η ζήλια μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση και
μπορεί να προκύψει λογομαχία. Εργασιακά, μάλλον θα αδιαφορήσετε, τον
Αύγουστο λόγω ανάδρομης Αφροδίτης. Θα εστιάσετε σε δραστηριότητες
ελεύθερου χρόνου και μετα τις 23, εστιάστε σε σχέδιο οργάνωσης και
προετοιμασίας. Αν και θα σας δώσει μια εσωτερική ισορροπία, θα μπορούσε
να οδηγήσει σε δυσπιστία με τους συναδέλφους, επειδή θα πρέπει να
καλύψουν τη διαφορά με τη δουλειά που δεν ολοκληρώσατε, ωστόσο, μην
ανησυχείτε, τίποτα δεν θα προχωρήσει τώρα.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 5,6,12,13,14,15,16,24,25,26
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,2,7,8,17,18,26,27,29
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 5,6,14,15,19,20,21,24,25

*ΥΔΡΟΧΟΟΣ*
Τον Αύγουστο, οι Υδροχόοι θα παίρνετε τα πάντα πολύ σοβαρά και
προσωπικά. Θα αρχίσετε επίσης να είστε υπερβολικά τελειομανείς, κάτι που
θα σας παρακινήσει, αν και θα υπάρχουν κάποιες μικρές αποτυχίες, θα
κατακτήσετε τους στόχους, ωστόσο και μικρές καθυστερήσεις, ίσως
δημιουργήσουν άγχος και απογοήτευση. Θα χάσετε τα ίχνη, του τι,
πραγματικά θέλετε στη ζωή σας και θα αναζητάτε βοήθεια από τα κοντινά
σας πρόσωπα. Το να μοιράζεστε τα προβλήματά σας είναι σίγουρα καλό για
εσάς γιατί το να αφήνετε τον εαυτό σας να κολλάει σε κάποιες
καταθλιπτικές καταστάσεις δεν είναι πραγματικά η καλύτερη λύση. Η
συζήτηση και η πνευματική αναζήτηση, όμως είναι. Το καλύτερο που
μπορείτε να κάνετε είναι να αφιερώσετε στον εαυτό σας αρκετό ελεύθερο
χρόνο και να τακτοποιήσετε τις προτεραιότητές σας.
Θα είστε ανήσυχοι. Ωστόσο, ο λόγος δεν θα είναι οι επαγγελματικές σας
υποχρεώσεις, αλλά μάλλον, οι υπερβολικές απαιτήσεις που θα έχετε από τον
εαυτό σας. Λόγω της επιρροής του Δία, θα υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας
και ως εκ τούτου, η ζωή σας θα είναι ασταθής. Θα είστε ενθουσιασμένοι με
όλες τις νέες προκλήσεις, αλλά αν δεν τις πετύχετε, μπορεί να έρθει η
κατάθλιψη.
Θα υπάρχει, επίσης ένα έντονο συναίσθημα δικαιοσύνης και θα είναι ικανοί
διαπραγματευτές. Θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε για να επιλύσετε
διαφορές μεταξύ των αγαπημένων σας. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε
αν ενδιαφέρονται καν για μια τέτοια βοήθεια.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 5,6,14,15,16,24,25,26
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3,4,7,8,13,17,18,23,26,27,30,31
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 8,18,22,23,27,28

*ΙΧΘΕΙΣ*
Σίγουρα δεν θα σας λείψει η παρόρμηση να είστε κοινωνικοί. Οι Ιχθεις θα
θέλετε να περνάτε κάθε ελεύθερη στιγμή σε κάποια κοινή δραστηριότητα με
τους φίλους ή τον σύντροφό τους. Θα απολαμβάνετε να είστε παιχνιδιάρηδες
και θα αισθάνεστε άνετα και με αυτοπεποίθηση, μιλώντας με μεγαλύτερο
κοινό. θα ακούσουν όλα όσα λέτε. Θα αφήσετε τα πάντα να κυλήσουν
φυσιολογικά, δεν θα αγχώνεστε και απλώς θα απολαύσετε πλήρως, την κάθε
στιγμή, όπως εσείς  έχετε επιλέξει.
Ο Αύγουστος, είναι ο πραγματικός μήνας αγάπης, για τους Ιχθεις και θα
νιώσουν έντονα την επιρροή της Αφροδίτης. Στις σχέσεις, θα υπάρχει
ρομαντισμός και αφοσίωση, ενώ οι ελεύθεροι θα φλερτάρουν και ίσως να μην
μπορούν καν να επιλέξουν μεταξύ των πιθανών συντρόφων. Ένα άλλο
πλεονέκτημα, επίσης, είναι η υπομονή που αποκτήθηκε πρόσφατα.
Αντιλαμβάνεστε, ότι τα περισσότερα πράγματα δεν είναι τόσο επείγοντα όσο
νομίζατε και δεν θα σας πειράζει να περιμένετε, λίγο ακόμα. Από την άλλη
πλευρά, ένας χωρισμός, μπορεί να είναι μια δύσκολη εμπειρία τώρα.
Οι επαγγελματικοί στόχοι θα εκπληρωθούν, αν και, αν κάποιος προσπαθήσει
να εμποδίσει την απόδοσή σας, κάτι που σας θέτει υπό πίεση, μπορεί να
ασκήσετε μεγάλη κριτική και στη συνέχεια να κάνετε μεγάλη φασαρία. Αυτή
η περίοδος θα σας δώσει μεγάλη δημιουργική δύναμη και ηγετικές
ικανότητες. Δεν θα είναι πρόβλημα να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, ή
να δώσετε εντολές.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 5,6,7,8,14,15,17,18,24,25,26,27
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 5,6,7,8,17,18,26,27,28
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7,8,17,18,24,25,26,27
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια