Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νίκος Γκάλης ειδική τελετή βράβευσης από την ΕΟΚ

Η φανέλα του «γκάνγκερ» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη, ανέβηκε στον «ουρανό» του κλειστού του ΟΑΚΑ το απόγευμα της Παρασκευής (04/08), σε μία ειδική τελετή που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) πριν τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Σλοβενία.
Ήταν η πρώτη του εμφάνιση στο κλειστό του ΟΑΚΑ από το 2007 και βραβεύτηκε για την προσφορά του στο μπάσκετ. 
Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης, με τον Νίκο Γκάλη να «λυγίζει» μπροστά στους 13.000 θεατές που έδωσαν το παρών, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον παιδικό τους ήρωα.
Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ήταν εξαρχής εντυπωσιακή και σύσσωμος ο κόσμος σηκώθηκε, όταν μπήκε, έστω και χωρίς τα μπασκετικά του, ο Νίκος Γκάλης για τη βράβευσή του. Εξάλλου, ήταν από τους πρώτους που «έβαλαν» το μπάσκετ στα σπίτια της ελληνικής κοινωνίας μετά την ιστορική νίκη στο Eurobasket του 1987 απέναντι στη Σοβιετική Ένωση.
Ο ίδιος, σε κλίμα ευγενούς ανταγωνισμού, μπήκε μέσα στο γήπεδο και χαιρέτησε τις δύο ομάδες. Τη συγκινητική του παρουσίαση ανέλαβε ο δημοσιογράφος, Βασίλης Σκουντής, ενώ οι θεατές πραγματοποίησαν ένα κινηματογραφικό θέαμα με τα φλας των κινητών τους.
Παρούσα στις εξέδρες βρισκόταν όλη η ομάδα, με την οποία έγραψε τις «χρυσές σελίδες» στο ελληνικό μπάσκετ, χειροκροτώντας τον κατά τη διάρκεια της βράβευσής του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια