Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ - 16 Αυγούστου 2023

Οι πλανήτες δείξαν από το 2020 ότι ανοίγει ένας καινούργιος αχαρτογράφητος ψηφιακός κόσμος. (Τεχνητή νοημοσύνη, ψηφιακό χρήμα και ταυτότητες, ηλεκτρικά autο, πράσινη ενέργεια, κλιματική αλλαγή).
Πρώτιστα λόγω της Μεγάλης Συνόδου ΔΙΑ - ΚΡΟΝΟΥ στην μηδενική (00) μοίρα του ΥΔΡΟΧΟΟΥ ♒️ στις 21/12/2020.
Είχα γράψει για αυτήν την Σύνοδο τον Δεκέμβριο του 20 στο fb και έχω αναφερθεί κατ’ επανάληψη σε αυτήν στο παρελθόν.
Επίσης λόγω της εισόδου του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στον ΥΔΡΟΧΟΟ ♒️ τον ΜΑΡΤΙΟ του 2023 όπου και θα παραμείνει στο ζώδιο για 20 χρόνια.
Με την έναρξη της συνόδου ΔΙΑ και ΟΥΡΑΝΟΥ στον ΤΑΥΡΟ ♉️  τώρα από το καλοκαίρι του 2023 ξεκινάνε οι ψηφιακές ταυτότητες και η ανακοίνωση για την χρήση του ψηφιακού ευρώ τον Οκτώβριο 2023.
ΑΠΡΙΛΙΟ - ΜΑΙΟ του 2024 με την ακρίβεια της συνόδου ΔΙΑ - ΟΥΡΑΝΟΥ στην 21η μοίρα ♉️ θα έχουν προχωρήσει για υλοποίηση περίπου όλα.
Τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ του 2023 θα ανακοινωθεί και το ψηφιακό ευρώ στην Ελλάδα στην σύνοδο της Ευρωπαικής επιτροπής που θα γίνει στην Αθήνα. Τα λέγαμε από το 2021 και να που γίνονται. Η παγκόσμια ελίτ εχει αναπτύξει φουλ γκάζια για να ολοκληρώσει την ατζέντα 2030 και το σχέδιο του παγκόσμιου κοντρόλ.
Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ της 16ης Αυγούστου στην 24η μοίρα του ΛΕΟΝΤΑ ♌️ ανοίγει και αυτή τον δρόμο της υλοποίησης των αλλαγών καθότι ενεργοποιεί μέσω του ωροσκόπου της (5η Σκορπιού ♏️) την Σεληνιακή έκλειψη της 28 Οκτωβρίου 2023 στην 05η μοίρα του ΤΑΥΡΟΥ ♉️/ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ♏️ η οποία φέρνει με μαξιμαλιστικό τρόπο στο προσκήνιο το χρήμα, τις αξίες και τις τράπεζες, αλλά και νέα σκάνδαλα και βίαια περιστατικά παγκόσμια.
Τα ΣΤΑΘΕΡΑ ζώδια γεννημένα τις έξι πρώτες ημέρες του Γ Δεκαήμερου και πάλι στο προσκήνιο καλούνται τώρα τον Αύγουστο να αλλάξουν ότι μπορούν και βαλτώνει την ζωή τους, να κάνουν την επανάστασή τους, αλλά να την οργανώσουν έξυπνα και αποτελεσματικά για να μην βιώσουν ξαφνικές απώλειες. Ας ετοιμαστούν για έκτακτα γεγονότα μέχρι τέλος Αυγούστου. Αντίστοιχα και όσοι έχουν Ωροσκόπο ΤΑΥΡΟ, ΛΕΟΝΤΑ, ΣΚΟΡΠΙΟ, ΥΔΡΟΧΟΟ από την 21η εως την 26η μοίρα.  
Και αυτό γιατί η Νέα Σελήνη της 16/08/23 θα είναι επεισοδιακή και ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ καθότι θα βρίσκεται σε τετράγωνο ακριβείας με τον ΟΥΡΑΝΟ στον Ταύρο. 
Ο κύκλος που ανοίγει θα ολοκληρωθεί με την κρίσιμη και μεταμορφωτική ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ στον ΛΕΟΝΤΑ ♌️ / ΥΔΡΟΧΟΟ ♒️ της 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 στην 5η μοίρα και πάλι των ΣΤΑΘΕΡΩΝ (νέα ενεργοποίηση της έκλειψης της 28/10/23) και σε αντίθεση το φεγγάρι τότε με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ ορθόδρομο στην μηδενική μοίρα του ΥΔΡΟΧΟΟΥ. Πληγωτικές, αποκαλυπτικές και δύσκολες καταστάσεις για τους ανθρώπους τον ΓΕΝΑΡΗ του 24. Ευτυχώς που θα υπάρχει και ένα γήινο τρίγωνο της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στην Παρθένο με τον ΔΙΑ στον Ταύρο και τα εξάγωνο ΔΙΑ - ΚΡΟΝΟΥ και ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ  - ΚΡΟΝΟΥ για να απαλύνουν κάπως το τοπίο. 
Μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση λοιπόν με την επερχόμενη Νέα Σελήνη καταμεσίς του Αυγούστου 23 με πολλά νεύρα, αλλά και ξαφνικές λύσεις και δράσεις που θα υπάρξουν από το πουθενά και οι οποίες θα δώσουν διέξοδο σε αυτήν την εκρηκτική ενέργεια. 
Η οποία ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ενέργεια παράλληλα και αυτό είναι το σημαντικό, ανοίγει νέους πνευματικούς δρόμους και κανάλια αφύπνισης με την υπόσχεση μιας μεγάλης αλλαγής και ανατροπής σε επίπεδο εξουσιών και κυβερνητών της παλιάς εποχής στον πλανήτη.
Tα sabian σύμβολα λένε για αυτήν την μοίρα: 
“Α yogi with transcendent powers yet untidy and unkempt”
«Ενας γιόγκι με υπερβατικές δυνάμεις ο οποίος παρόλα αυτά είναι ακατάστατος και απεριποίητος»
Εμείς οι άνθρωποι δεν έχουμε κατανοήσει και συνειδητοποιήσει ακόμα την δύναμή μας κυρίως την πνευματική και νοητική σε όλες τις εκφάνσεις της. Οταν θα γίνει αυτό, αντιληφθούμε τι συμβαίνει πραγματικά γύρω μας και ενωθούμε για το κοινό καλό ξεκινώντας από τον πυρήνα που είναι η οικογένεια και φτάνοντας από την γειτονιά μας και την τοπική κοινότητα μέχρι το σύνολο του έθνους, μόνο τότε θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.
Anna Birou

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια