Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η αστυνομικός από τη Λάρισα

“Με παραμόρφωσε στο πρόσωπο χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στα νεφρά” – Συγκλονίζει η αστυνομικός από τη Λάρισα που κακοποιήθηκε από το σύζυγό της
«Όλο το σπίτι ήταν σαν σφαγείο – Είχε 2 ώρες που τη χτυπούσε» λέει ο αδερφός της αστυνομικού στη Λάρισα

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς» συγκλονίζει η 43χρονη αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στη Λάρισα.
 «Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί  εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει  να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου» περιγράφει η 43χρονη.

Η αστυνομικός υπέστη ρήξη νεφρού από τα βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και χρειάστηκε χειρουργείο για να της τοποθετηθεί ειδικό σωληνάκι ενώ έχει παραμορφωθεί από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων.
«Ήθελε να τη σκοτώσει» λέει ο αδερφός της και συγκλονίζει λέγοντας ότι το σπίτι μετά την επίθεση στη 43χρονη «θύμιζε σφαγείο».
«Μου είπε, Νίκο με σκότωσε. Αυτός είχε δύο ώρες που τη χτυπούσε, ενώ από κάτω το διαμέρισμα το νοικιάζει μία φίλη της. Άκουσε βοήθεια, με σκοτώνει, και τότε κάλεσε την αστυνομία. Όλο το σπίτι ήταν μες τα αίματα, λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την αστυνομία, θα την σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτες σπασμένες, ζυγωματικά, σαγόνια διαλυμένο, δεν ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στη σπλήνα, στο νεφρό» είπε ο αδερφός της.
«Της έκανε τη ζωή πατίνι με τη ζήλεια του»
«Δεν γνωρίζεται το κορίτσι. Τον ήξερα τι άνθρωπος είναι και περίμενα θα γίνει κανένα κακό, δεν πρόλαβα. Περιστατικά χιλιάδες, τέτοια ζήλεια, την έκανε τη ζωή πατίνι. Να μη βγει, πως τα ντυθεί, πού θα πάει, γιατί άργησε» αποκαλύπτει ο αδερφός της γυναίκας για τον σύζυγό της, γνωστό επιχειρηματία της Λάρισας, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 «Ήταν λίγο πριν πεθάνει, είναι ένα σακατεμένο κορμί» – Συγκλονίζει συνάδελφός της
«Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να την σώσουν» λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας, για τη συνάδελφό του, που ξυλοκοπήθηκε άγριο από τον σύζυγό της στη Λάρισα. 
«Η συνάδελφος έφτασε στις πρώτες βοήθειες από σταθμό του ΕΚΑΒ με μεγάλη πίεση, 5. Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να την σώσουν. Δίνει την μάχη της, είναι ένα σακατεμένο κορμί. Δεν είμαι σε θέση να πω αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όταν είσαι από την κορυφή ως τα νύχια κακοποιημένος, αυτό εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους» συγκλονίζει ο συνάδελφος της αστυνομικού.
«Είναι το πιο δυνατό περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει. Ειλικρινά, ούτε σε καβγάδες του δρόμου δεν έχω δει τόσο δυνατό επεισόδιο ξυλοδαρμού. Πουθενά δεν έχω δει τέτοιο περιστατικό ξυλοδαρμού» τονίζει ο κ. Νταβούρας
Ποιος είναι ο «νταής» ταβερνιάρης που παραλίγο να σκότωνε στο ξύλο την αστυνομικό γυναίκα του
Ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην Νεάπολη Λάρισας και φερόμενος ένθερμος νεοδημοκράτης είναι ο «νταής» που ξυλοκόπησε την αστυνομικό γυναίκα του σε βαθμό που κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της.
Πρόκειται για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς η αγριότητα, με την οποία χτύπησε ο δράστης την άτυχη γυναίκα είναι πρωτοφανής, με την 43χρονη αστυνομικό να γλιτώνει από τον θάνατο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ακόμα και οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου Λάρισας δήλωσαν σοκαρισμένοι από την αγριότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από το σύζυγό της η αξιωματικός, ενώ νοσηλεύτρια και φίλη της που υποδέχτηκε την αστυνομικό στο νοσοκομείο δεν την αναγνώρισε.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Χρήστο Κραβαρίτη, «το πρόσωπο έχει δεχθεί μακροσκοπικώς εμφανείς πολλαπλές πλήξεις, είναι πλήρως παραμορφωμένο από τα χτυπήματα».

Ο δράστης, Κ.Μπρέλλας, ο οποίος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, είναι ταβερνιάρης, διατηρώντας ταβέρνα στη Νεάπολη Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γινεί γνωστά, είχε συχνά προστριβές με τη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών τους, και παλαιότερα είχαν χωρίσει ακριβώς για αυτό τον λόγο.

Ωστόσο είχαν αποφασίσει να δώσουν από κοινού μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

Ο εφιάλτης της Στέλλας…
Η αστυνόμος που υπηρετεί σε υπηρεσία της Λάρισας, για χρόνια κρατούσε καλά κρυμμένο τον εφιάλτη που ζούσε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της.
Άγριοι ξυλοδαρμοί, ύβρεις και απειλές από έναν κακοποιητικό σύζυγο.
Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν φορές που η κατάσταση εκτροχιάστηκε και αναγκάστηκε να προσφύγει στις Αρχές, κάνοντας στον σύζυγο της μήνυση με αποτέλεσμα εκείνος να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο Αυτόφωρο.
Μέχρι που το ποτήρι ξεχείλισε.
Η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και δεν έμεναν μαζί για πάνω από ένα μήνα, καθώς η ίδια του είχε ζητήσει διαζύγιο, ενώ, όπως η ίδια αποκάλυψε, ήταν η πρώτη φορά που άσκησε σωματική βία εις βάρος της.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια