Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πύρινη κόλαση στον Ασπρόπυργο

Tρεις διαφορετικές εστίες - Έκλεισε η Αττική Οδός και στα δύο ρεύματα
Σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις πυρκαγιές στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στις περιοχές Λάκα Κάτσαρη, Νέα Ζωή και Αμμουδιές.
Από την πύρινη λαίλαπα έχουν καεί τέσσερα εργοστάσια και πέντε αποθήκες, καθώς οι φλόγες βρίσκονται μέσα στην βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου. 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική πρόκειται για πυρκαγιές που ξέσπασαν κοντά σε επαγγελματικούς χώρους και για την κατάσβεση του επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 27 οχήματα και δύο ελικόπτερα.
Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Tρεις διαφορετικές εστίες - Έκλεισε η Αττική Οδός και στα δύο ρεύματα
Λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στο Ασπρόπυργο η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας στην Αττική Οδό από την περιφερειακή Αιγάλεω έως τα διόδια Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην περιοχή, ενώ ακούγονται εκρήξεις από επιχειρήσεις και αποθήκες που καίγονται.
Προαστιακός: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Κινέτα - Άνω Λιόσια
Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Κινέτα - Άνω Λιόσια, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής, εξαιτίας πυρκαγιάς στην περιοχή του Ασπροπύργου.
Η αμαξοστοιχία 1309 έχει ακινητοποιηθεί στο Σ.Σ Κινέτας.
Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις.
Μήνυμα του 112 στους κατοίκους του Ασπροπύργου: "Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους - Κλείστε πόρτες και παράθυρα"    
Νέο μήνυμα εστάλη στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Ασπροπύργου καλώντας τους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.
Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους. Κλείστε πόρτες και παράθυρα . Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών".

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια