Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έκθεση χειροτεχνιών από ΑμεΑ στο Μετρό Συντάγματος

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ έως τα τέλη του Αυγούστου το κοινό θα μπορεί να παραβρεθεί στην έκθεση χειροτεχνιών από ΑμεΑ στο μετρό του Συντάγματος.

Τα άτομα με αναπηρία φτιάχνουν εκείνη την ώρα στο μετρό του Συντάγματος κουμπαράδες, δεντράκια, προτομές, κεραμικά, χάντρες με βότσαλα και διάφορες άλλες χειροτεχνίες και εκθέτουν τα έργα τους στο κοινό. Με την αγορά των χειροτεχνημάτων βοηθάτε τον αγώνα των ΑμεΑ στον αγώνα τους για ισότιμη ένταξη και επαγγελματική αποκατάσταση. 
«Είναι κάτι πρωτότυπο και πολύ ωραίο» δήλωσε στο News4Health, ο Πρόεδρος του Κέντρου Εργασίας ΑΜΕΑ Άνω Λιοσίων, κ. Γ. Ρεθυμιωτάκης.
Ο κ. Ρεθυμνιωτάκης κάλεσε τον κόσμο να παραβρεθεί στο μετρό του Συντάγματος και έστειλε το δικό του μήνυμα: «Αναπηρία δε σημαίνει ανικανότητα, σημαίνει δύναμη» σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η «δύναμη είναι της ψυχής και όχι κόσμος της μορφής».

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες και έχουν ιδιαιτερότητες κινητικές, οπτικές και άλλες αναπηρίες, οι οποίες δεν τους καθιστούν ανίκανους.

Το Σάββατο το πρωί, μάλιστα, στην έκθεση χειροτεχνιών θα παραβρεθεί και ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια