Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θερινό ηλιοστάσιο 2023

Ώρα φροντίδας και καλλιέργειας όλων των πραγμάτων με έντονη ανάγκη για οικογένεια και άνεση. Μπορεί να είστε συναισθηματικοί και φοβισμένοι.
Πώς θα είναι αυτό το καλοκαίρι; η πλησιέστερη όψη είναι ένα κουινκαξ μεταξύ Ηλίου/Πλούτωνα, στα πρώτα 0,11 λ.
Κυβερνά θέματα του 2ου και 4ου οίκου. Οικονομικά και οικογενειακά θέματα επηρεάζονται καθώς πιθανόν να υπάρχει αρκετή πίεση που βγαίνει σταδιακά στην επιφάνεια. Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολύ επικίνδυνο παγκοσμίως, με τον Πλουτωνα ήδη εισέρχεται και πάλι στις 29 μοίρες του Αιγόκερω.
Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας βρίσκονται κοντά στο Vernal Point. 
Ίσως να συνδεθεί με φυσικές καταστροφές που συνδέονται με χημικά, πυρηνικά αλλά και το νερό. Θα μπορούσε να είναι σε είναι ένα τσουναμι, για παράδειγμα.
Eiναι ένα σημείο καμπής, μια κρίση ή απειλή. 
Συσσωρεύεται πίεση που οδηγεί σε νευρωτική, εμμονική ή καταστροφική συμπεριφορά. Οπότε ενεργοποιείται αυτό το οριακό σημείο, στον άξονα 2-8 οίκου. Περισσότερη διαφθορά αποκαλύπτεται, προβλήματα με τα οικονομικά, την ενέργεια κτλ.
Υπάρχει πολύ ισχυρογνωμοσύνη σε όλα τα πράγματα, και Άρης στον Κρόνο/Πλουτώνα θα συνδεθεί με ατυχήματα, την κακομεταχείριση, την βια, χειραγώγηση, την σκληρότητα, τους επόμενους 2μησι καλοκαιρινούς μήνες.
Ο Άρης τετραγωνίζει τον Ουρανό, και αυτό σίγουρα σφραγίζει το γεγονός ότι θα είναι ένα έντονο καλοκαίρι. 
Από την άλλη είναι μια εξελικτική διαδικασία με καρμικά αίτια και επιπτώσεις. Χρειάζεται συμβιβασμός, καθώς δεν υπάρχουν απαντήσεις ναι ή όχι, μόνο γκρίζες ζώνες.
Μια θετική απάντηση θα σημαίνει την εξιδανίκευση του εγώ σας. 
Μια αρνητική απάντηση θα ήταν να παραχωρήσετε τον έλεγχό σας σε πιο σκοτεινές δυνάμεις.
O Ήλιος που βρίσκεται σε μια περιοχή με δύσκολα αστέρια, στην περιοχή της Μικρής Άρκτου, σε αναιρετική μοίρα, που δείχνει αποκρυφιστικά και μυστικιστικά θέματα η’ αυτή η την έντονη χρήση της ενέργειας αυτής, υπάρχει επίσης τάση για ασθένειες, πυρετούς, αλλά έχουν και καταστροφές.
Βιώνουμε το αποκορύφωμα του Ταξιδιού του Τρελού.
Ειναι η απόλυτη πρόκληση να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ των Τεσσάρων Στοιχείων.
Οι Παγκόσμιοι Ηγέτες.
Ανθρωπιστικά ή περιβαλλοντικά ζητήματα θα μας απασχολήσουν έντονα, η ίδια η Γη. Οι κυβερνήσεις, κυρίαρχοι ηγέτες, θα εφαρμόσουν ανελέητα τη δύναμη τους .Μεγάλες καταστροφές προκαλούνται από το μίσος και την επιθυμία για πόλεμο και εκδίκηση και αυτό είναι εξαντλητικό. Οι μάχες στην εξουσία προκαλούν τον φόβο και το ένστικτο επιβίωσης.
Προσπαθούν να αποφύγουν έναν παγκόσμιο πόλεμο, αν και δεν το βλέπω, μέχρι στιγμής δείχνουν, το αντίθετο, επιζητώντας μια σύγκρουση ή προσπαθούν να εντυπωσιάσουν, ειδάλλως ξέρουν ότι ο Πούτιν ότι λέει το πραγματοποιεί. 
Ειναι ένα δράμα που κορυφώνεται. Αν κι αυτό θέλουν πραγματικά, ειδικότερα η δυτική πλευρά της Ευρώπης. 

Τα φεγγάρια Ιουλίου είναι ιδιαίτερα απειλητικά προς τις χώρες της Βαλτικής, των Βαλκανίων,
την Πολωνία (Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία αλλά και Μολδαβία, πρώην Τσεχοσλοβακία), ο χάρτης που είχα δείξει στις αρχές του 2022, είχα αναφέρει τα κράτη τα οποία «φοβούνται ότι θα αποτελέσουν τον επόμενο στόχο των Ρώσων μετά την Ουκρανία.!!! Θα είναι πολύ δύσκολο για την Ευρώπη να μείνει ενωμένη, γιατί απλα οι κακές αποφάσεις φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα. Ο Πλουτωνας πιέζει αφόρητα τον τρόπο διακυβέρνησης της απο δω και στο εξής που θέλει να γίνει ιδιαίτερα απολυταρχική και σκληρή αλλά θα υπάρξουν και τεράστιες απώλειες.
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια