Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μητέρα γεμίζει το μωρό της τατουάζ

Θα τολμούσες να κάνεις τατουάζ το μηνών μωρό σου; Η απάντηση είναι μάλλον «όχι». Ο καθένας μεγαλώνει τα παιδιά του όπως τους βολεύει, αλλά ορισμένα πράγματα φαίνονται άτυπα και μπορούν να μας συνεπάρουν, όπως η περίπτωση της Shamekia Morris και η ταραχή που προκάλεσε καλύπτοντας το σώμα του μωρού της με τατουάζ.
Είναι αναμφισβήτητο ότι κάθε μητέρα έχει τον δικό της τρόπο να μεγαλώνει το παιδί της και χρησιμοποιεί διαφορετικές μεθόδους για να το κάνει. 
Ωστόσο, υπάρχουν φορές που ορισμένες προσεγγίσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενες, καθώς θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών.
Αυτή είναι η κατάσταση που έχει προκύψει με τη Shameka Morris, μια σχεδιάστρια μόδας με έδρα το West Palm Beach της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Στα κοινωνικά δίκτυα, οι πληροφορίες έχουν γίνει viral για την πρακτική της να  εφαρμόζει τατουάζ στον γιο της, Treylin, από τότε που ήταν μόλις έξι μηνών. Αυτή η διαμάχη έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή και ανησυχία στην κοινή γνώμη.
Τώρα, εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι δεν είναι μόνο ένα ή δύο τατουάζ, αλλά η Shameka Morris έχει κάνει εντελώς τατουάζ στο σώμα του γιου της. Αυτές οι εικόνες έχουν εξαπλωθεί σε όλο το Διαδίκτυο και έχουν προκαλέσει έντονη κριτική προς τη μητέρα. Παρόλα αυτά, δεν κρύβει την αγάπη της για τα τατουάζ και δεν δείχνει τύψεις για τις πράξεις της.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια