Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εκλογές 2023: Ποιοι ΔΙΆΣΗΜΟΙ μπαίνουν στη Βουλή

Εκλογές 2023: Ποιοι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και τραγουδιστές μπαίνουν στη Βουλή
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της 25ης Ιουνίου, είναι πολλοί τα γνωστά πρόσωπα που κατάφεραν να μπουν στο κοινοβούλιο.

Στον στίβο των εκλογών δοκιμάστηκαν αρκετοί αθλητές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και τραγουδιστές, οι οποίοι επιλέχτηκαν από τους πολιτικούς αρχηγούς για να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της 25ης Ιουνίου, πολλά πρόσωπα γνωστά από τον χώρο του θεάματος και όχι μόνο έμειναν εκτός βουλής, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που τα κατάφεραν.

Ποιοι κέρδισαν μία θέση στη Βουλή
Τα ονόματα που κέρδισαν μια θέση στα βουλευτικά έδρανα για την επόμενη τετραετία είναι η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά και η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή που ήταν υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών με το ΚΚΕ μπαίνει στη Βουλή. Από την Πλεύση Ελευθερίας θέσεις στη Βουλή λαμβάνουν ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας όπως επίσης και η τραγουδίστρια των «Μπλε» Τζώρτζια Κεφαλά. Από τη ΝΔ, η μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου, εκλέχθηκε με τη Νέα Δημοκρατία στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ποιοι δεν τα κατάφεραν
Πολλά ήταν τα ηχηρά ονόματα που επιστράτευσαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΜέΡα25, Πλεύση Ελευθερίας και ΚΚΕ αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή.
Μερικά από τα ονόματα που δεν θα βρεθούν στα βουλευτικά έδρανα είναι οι: Νόνη Δούνια, Μάριος Αθανασίου, Σταύρος Νικολαΐδης, Κλέων Γρηγοριάδης, Mιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Άννα Χατζησοφιά, Αντώνης Ξυλούρης («Ψαραντώνης»), Βασίλης Τσιάρτας, Διονύσης Τσακνής, DJ Rico, Βαγγέλης Σερίφης, Ελένη Γερασιμίδου, και άλλοι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια