Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια ΙΟΥΝΙΟΣ 2023

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2023 
*3 Ιουνίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα- ευαισθησία, έρωτας, ιδανικά, επιθυμία, έρωτας
*4 Ιουνίου- Πανσέληνος του μελιού στις 13 μοίρες του Τοξότη
*5 Ιουνίου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα ώρα 3:47 μμ. Αντίθεση Αφροδίτης/Πλουτωνα- παράνομοι δεσμοί, ζήλια, υπερβολική ένταση, παρορμήσεις.
9 Ιουνίου- εξάγωνο Ερμή/Πωσειδωνα- φαντασία, διαίσθηση, προαίσθημα, ιδεαλισμός, πνευματικές σχέσεις
11 Ιουνίου- ο Πλούτωνας  επιστρέφει και πάλι στον Αιγόκερω. Τρίγωνο Ερμή/Πλουτωνα- βαθιά σκέψη και ανάλυση, επιτυχία, αναγνώριση. Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους ώρα 12:27 μμ. 
Τετράγωνο Αφροδίτης/Δια- υπερβολές, εντάσεις, λανθασμένη συμπεριφορά, ματαιοδοξία
15 Ιουνίου- τετράγωνο Ερμή/Κρόνου –ρήξη, τσακωμός, διακοπή, χωρισμός, ξεροκεφαλιά
17 Ιουνίου- εξάγωνο Ερμή/Αφροδίτης- ευθυμία, χαρά, ερωτικές σκέψεις, καλλιτεχνική επιτυχία
Ο Κρόνος ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 7 μοίρες των Ιχθύων.
18 Ιουνίου- Νέα Σελήνη στους Διδύμους.
19 Ιουνίου- εξάγωνο Δια/Κρόνου- υπομονή, ευκαιρίες, δικαιοσύνη, ευθύτητα. Τετράγωνο Ηλίου/Πωσειδωνα-απογοήτευση, ασθένεια, αυταπάτες, αρνητικότητα
21 Ιουνίου- ο Ηλιος εισέρχεται στον Καρκίνο- θερινό ηλιοστάσιο. Εξάγωνο Ερμή/Άρη-λογομαχίες, εντάσεις, πρακτικότητα, αποφασιστικότητα
26 Ιουνίου- τετράγωνο Ερμή/Πωσειδωνα- σύγχυση, λάθη, ψέματα, μπέρδεμα, νευρικότητα. Τετράγωνο Άρη/Ουρανού- εντάσεις, ατυχήματα, κίνδυνος, αδιαλλαξία, ισχυρογνωμοσύνη, πίεση, βία
27 Ιουνίου-ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο ώρα 00:24 π.μ. 
29 Ιουνίου- τρίγωνο Ηλίου/Κρόνου- σταθερότητα, αυστηρότητα, άνοδος, βοήθεια
30 Ιουνίου- τρίγωνο Ερμή/Κρόνου-λογική, συγκέντρωση, επιμέλεια, φιλοσοφία, σκέψη, ικανότητα. Ο Πωσειδωνας ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 5:10 μμ. 

ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ…ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΜΗΝΑΣ
Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο Ιουνιος μπαίνει με ρομαντικές διαθέσεις για έρωτα και χαρά με μια υπερβολική πανσέληνο στον Τοξότη η οποία όμως έχει κάποια *hot spots*, αλλά δυσκολεύτε να φέρει στο τραπέζι θέματα που μας απασχολούν σε συζήτηση. Η αλήθεια είναι πολύτιμη γιατί όλοι ισχυρίζονται ότι τη λένε. Η πρόκλησή είναι να διαχωρίσετε τα ψέματα από την πραγματικότητα η’ να αναγνωρίσετε τα όρια σε μια σχέση η’ κατάσταση.
Υπάρχει μια σταγόνα αλήθειας στο καθετί, ωστόσο, και αν μπορείτε να τη βρείτε, αυτή θα είναι η ανταμοιβή σας για το ταξίδι.
Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Φέρνει στην επιφάνεια βαθιά συναισθήματα και σκέψεις, και η απελευθέρωση πίεσης γίνεται με πιο φυσιολογικό τρόπο.
Υπάρχουν ευχάριστες σεξουαλικές εντάσεις. Η εμπιστοσύνη, και η θεραπεία έρχονται και πάλι στο προσκήνιο η’ μπορεί να είναι το επίκεντρο συζήτησης. Αν και οι εντάσεις συνεχίζουν, θα πρέπει να δοθεί περισσότερος χρόνος..
Κάτι πολύ σημαντικό συμβαίνει με τον Δια στις 2 Ιουνίου, να ενώνεται με τον Βόρειο Δεσμό ενώ στις 19 του μήνα θα εξαγωνιζει τον Κρόνο. Θα ευνοήσει τα ζώδια της γης και του νερού από 0-10 μοίρες. Αυτό το διάστημα θα μπορείτε να απολαμβάνετε καλές σχέσεις με άλλους ανθρώπους, καθώς θα είστε κοινωνικοί και ανοιχτοί σε νέες σχέσεις. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να συναντήσετε ένα συγκεκριμένο άτομο, ή μια ομάδα ανθρώπων, που σας βοηθούν να διευρύνετε τους ορίζοντές σας στη ζωή. Είναι επίσης πιθανό να βρείτε έναν συνεργάτη, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό σύντροφο. Ένας αρραβώνας ή ένας γάμος μπορεί να είναι στα χαρτιά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν αισθάνεστε αντικοινωνικοί, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, είναι πιο πιθανό να απολαμβάνετε να κάνετε νέες και θετικές σχέσεις με άλλους.

*Στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα ώρα 3:47 μμ. ένα φλογερό και σταθερό ζώδιο.
Η Αφροδίτη, αναδεικνύει τη φωτεινότερη πλευρά της, πλανήτης της δημιουργικότητας, φέρνει το δημιουργικό ένστικτο στην επιφάνεια. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να αφιερώσετε χρόνο για να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας και τους αγαπημένους σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Η Αφροδίτη είναι αισιόδοξος πλανήτης και η διέλευσή της στον θετικό Λέοντα κάνει τον πλανήτη να ρίξει θετική του ενέργεια και να φέρει περισσότερο ενθουσιασμό και μεγαλύτερες προσδοκίες. Είμαστε υπερήφανοι για αυτούς που αγαπάμε και γενναιόδωροι και με το χρήμα και το υλικό στοιχείο. Αυτή είναι μια ζεστή, εκφραστική, υπερήφανη αλλά και υπερβολική τοποθέτηση για την Αφροδίτη.
Τρεφόμαστε από την προσοχή, την αναγνώριση, την έγκριση και τη λατρεία των άλλων. Λατρεύει να λατρεύεται, και να θαυμάζεται. Η υπερηφάνεια και το πάθος είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Επενδύουμε στην ερωτική μας ζωή. Η αρνητική έκφραση της είναι η υπερεκτίμηση των συναισθημάτων μας, καθώς και οι υπερβολικές  απαιτήσεις που έχουμε από τους άλλους.

*Στις 11 Ιουνίου ο Πλούτωνας επιστρέφει και πάλι στον Αιγόκερω. Για τους επόμενους μήνες, ο Πλούτωνας, ο Άρχοντας του Κάτω Κόσμου, πηγαίνει αργά προς τα πίσω στον Υδροχόο και τον Αιγόκερω. Μια επική τιτανομαχία εξουσιών που θα οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές! Από την 1η Μαΐου έως 11 Οκτωβρίου, θέματα που συνδέονται με τον Πλούτωνα – δύναμη, έλεγχος, εξέλιξη, μετασχηματισμός, θάνατος και αναγέννηση –μεγεθύνονται, αλλά ταυτόχρονα, υπάρχει σιωπή. Η ανάδρομη πορεία πλανητών τονίζουν υπάρχων θέματα, ενώ παράλληλα αντικατοπτρίζουν δυνατότητες αλλά και τα προβλήματα.
Εκείνοι γεννήθηκαν κοντά στο τέλος των παρορμητικών ζωδίων (Αιγόκερως. Καρκίνος, Ζυγός και Κριός) ή στην αρχή των σταθερών (Υδροχόος, Λέων, Ταύρος και Σκορπιός) θα αισθανθούν όλα αυτά πιο έντονα. Ο ανάδρομος Πλούτωνας δίνει την ευκαιρία να διορθώσει τα πράγματα, να αντιμετωπίζει την κρίση καθώς αναδύεται αλλαγμένη, μεταμορφωμένη και αναγεννημένη. Σκοπός η ενδυνάμωση. Δείτε στον χάρτη σας που γίνεστε πιο ισχυροί ή μάθετε να παίρνετε τον έλεγχο. Αποφύγετε τον εκφοβισμό. Καθόλη την διάρκεια, θα προσφέρει μια τελευταία ευκαιρία για εκκαθάριση από τοξικές σχέσεις ή συνήθη πρότυπα.

*Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους ώρα 12:27 μμ. που είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμος, σε εγρήγορση, με περίεργο και ευέλικτο μυαλό. Αναζητάτε τη γνώση. Υπάρχει άφθονη νευρική ενέργεια που αυτό μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει μεγάλο άγχος που πρέπει να απελευθερωθεί καταλλήλως. Η άσκηση είναι ένας καλός τρόπος για να απελευθερωθεί αυτή η ένταση. Ισως να θέλετε να συμμετέχετε σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Είστε γρήγοροι στο να κατανοήσετε νέες έννοιες και εξίσου γρήγορα χάσετε το ενδιαφέρον σας για μια ιδέα ή ένα έργο μόλις ικανοποιηθεί η περιέργειά σας. Δοκιμάζουμε λίγο από όλα – η συγκέντρωση και η πειθαρχεία δεν θα είναι ισχυρά χαρακτηριστικά τού.

*Και ο Κρονος επίσης ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 7 μοίρες των Ιχθύων, οπότε εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να σκεφτείτε τις σχέσεις σας και εξερευνήστε διαφορετικές ιδέες και εναλλακτικές.
Ενθαρρύνει την ειλικρίνεια και την υπομονή, την βαθιά ενδοσκόπηση. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την επίλυση προβλημάτων. Θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε έργα που είναι σημαντικά για εσάς. Αυτό απαιτεί πολλή υπομονή. Έτσι, αργότερα θα είστε σε θέση να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα και να ξεμπλοκάρετε ανεπίλυτα ζητήματα.

*Στις 18 Ιουνίου πραγματοποιείται μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους δείχνοντας σημάδια χάους και σύγχυσης.

*Στις 21 Ιουνίου- ο Ηλιος εισέρχεται στον Καρκίνο – θερινό ηλιοστάσιο ένα αρκετά δυνατό από κάθε άποψη όπου όλα λειτουργούν υπό πίεση και δυσκολία.

*Στις 27 Ιουνίου-ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο ώρα 00:24 π.μ. είναι πιθανό να συζητήσουμε τις προσωπικές μας ανησυχίες με τους άλλους πιο άμεσα. Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τη Σελήνη.
Έτσι, όταν βρίσκεται στον Καρκίνο, είμαστε πρόθυμοι να προσεγγίσουμε και να επικοινωνήσουμε με άλλους πιο συναισθηματικά. Ο Καρκίνος συνδέεται με το σπίτι και την οικογένεια, οπότε μπορεί να υπάρχει ενασχόληση με αυτά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθησία στις επικοινωνίες, για καλό ή κακό. Όπως η Σελήνη που κυβερνά το ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να υπάρχουν διακυμάνσεις στη διάθεση καθημερινά.

*Ο Πωσειδωνας ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 5:10 μμ. στις 30 Ιουνίου. Ο ανάδρομος κύκλος του Ποσειδώνα θα μας δει να επανεξετάζουμε τα όνειρά μας και να αναλύουμε πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στο δικό μας μονοπάτι ζωής. Η περίοδος αυτή μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να κάνουμε τις σωστές επιλογές όσον αφορά τις προσωπικές μας φιλοδοξίες. Θα μας βοηθήσει να βρούμε ένα πιο ρεαλιστικό μονοπάτι και να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος.

ΚΡΙΟΣ
Ορισμένοι Κριοί είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ζητήματα που
συνδέονται με τον νόμο κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Προσοχή στην
οδήγηση. Σύμφωνα με τις διελεύσεις Ιουνίου, είναι ο μήνας που μπορούμε
να πούμε ότι τα ζώδια της φωτιάς αναγεννιούνται από τις στάχτες τους,
γίνονται ισχυρότεροι και πιο φιλόδοξοι από ποτέ.
Απαλλάσσεστε από καρμικά χρέη και γίνεστε ένα πραγματικό παράδειγμα για
τους ανθρώπους γύρω τους. Ο ανάδρομος κύκλος των πλανητών αυτόν τον
μήνα, δεν είναι σε ισχύ ακόμη, και η διέλευση μικρών πλανητών από το
νότιο ημισφαίριο του χάρτη σας, θα βοηθήσει για περισσότερη ευημερία και
χαρά.
Το πέρασμα της Αφροδίτης, από τον 4 και 5 οίκο του ωροσκοπίου σας, το
χρήμα θα συνδεθεί με την οικογένεια και το σπίτι, ενώ από τον 5 οίκο
αργότερα, θα συνεχίζετε να σκορπάτε χρήμα για διασκέδαση, παιδιά,
διακοπές κτλ η’ απλά να απολαύσετε ότι έχετε, αλλά καλό θα ήταν να μην
πάρετε ανυπολόγιστα ρίσκα. Γενικότερα, είναι θετικός μήνας από
οικονομικής άποψης ενώ και ο Δίας, θα βάλει το χέρι του, προσοχή στις
υπερβολές γύρω στις 10-11 Ιουνίου. Ευκαιρίες επίσης για νέες γνωριμίες,
φλερτ και διασκέδαση είναι πιθανά αλλά όχι για γάμο η μια σοβαρή σχέση.
Το άγχος είναι μέσα στα λογικά όρια. Μέχρι της 20/6/ θα ευνοηθούν οι
σπουδαστές, όσοι δίνουν εξετάσεις. Η πανσέληνος στον Τοξότη, στις 4
Ιουνίου, φέρνει οικονομική και επαγγελματική βελτίωση, ενδυνάμωση,
επιτυχία και ακόμη περισσότερο η νέα σελήνη.
Καλά νέα μπορεί να έρθουν από το εξωτερικό ειδικά οικονομικής φύσεως.
Πρέπει να προσέχετε στις προσωπικές σας σχέσεις, ειδικά τις τελευταίες
ημέρες του Ιουνίου. Ένα «κρύο ντουζ» είναι πολύ πιθανό μέχρι να
κατανοήσουν ότι η σχέση τους, είναι αυτό που χρειάζονται, μετα τις 29/6.
Η νέα σελήνη, στις 18, σας αναγκάζει να επιδιορθώσετε καταστάσεις — ο
διαχωρισμός ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους πρέπει να τονιστεί για να
κερδίσετε αναγνώριση. Η πίστωση που αποκτήθηκε και οι πιστωτικές οφειλές
χρειάζονται οριοθέτηση. Αποφύγετε τις κατά μέτωπο συγκρούσεις, μέσα σε
αυτό τον κύκλο.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,11,21,22,26,27*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2,5,6,11,14,15,21,22,23,24*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,5,6,9,18,28*

ΤΑΥΡΟΣ
Ακολουθήστε τις επιθυμίες σας σε προσπάθειες που κάνετε και κοινωνικές
καταστάσεις. Να είστε αυτοί που είστε, οι καλοί τρόποι είναι αυτό που
απαιτείται για καλές σχέσεις. Ποτέ δεν είναι αργά για να είσαι
ευγενικός. Μην αφήνετε τους αρνητικούς ανθρώπους να κυριαρχούν. Να είστε
ενεργοί φίλος. Να είστε υπερήφανοι για αυτό που έχετε πετύχει μέχρι
στιγμής, και να κάνετε ό, τι πρέπει για να τη διατηρήσετε την σωστή
λειτουργία των πράγματων. Να έχετε επίγνωση των ανώτερων δυνάμεων στη
ζωή σας.
Να είστε πιο προσεκτικοί όσο αφορά τα ταξίδια, μετά τα μέσα του μήνα.
Μην το παρακάνετε αυτές τις μέρες. Δοκιμάστε μια αλλαγή. Εάν πρέπει να
γίνετε υπερβολικοί, τότε μοιραστείτε το με αυτούς που αγαπάτε. Ο Ιουνιος
είναι θετικός και ευχάριστος μήνας με τον Δια να ανοίγει τον δρόμο για
την προσωπική σας ευτυχία, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Ότι σας
συμβαίνει, θα σας δίνει χαρά. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον οίκο των
οικονομικών, θα φέρει καλα νέα στον τομέα αυτόν, καθώς, ενισχύει το
εισόδημα, ακόμη περισσότερο. Η πανσέληνος στις 4 Ιουνίου, στον Τοξότη
δείχνει κάποια πίεση στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες, αλλά οι
εξωτερικοί πλανήτες θα συνωμοτήσουν για να σας βοηθήσουν να πετύχετε,
εάν δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Η πίστη των άλλων
συνδυάζει τη δική σας σίγουρη βούληση, σαρώνοντας τα εμπόδια στο
μονοπάτι σας, ακριβώς, επειδή περιμένετε να υποχωρήσουν. Ασκείτε δύναμη
και δράση, χωρίς να χρειάζεται να ασκήσετε βία. Το θέμα, είναι βέβαια
ότι τα οικονομικά θα βελτιωθούν μέχρι τον επόμενο κύκλο της νέας
σελήνης. Αμφιβολίες και ερωτήσεις θα απαντηθούν. Σπουδαστές, όσοι δίνουν
εξετάσεις, όσοι ασχολούνται με το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις θα  ευνοηθούν.
Η υγεία είναι αρκετά καλή αυτόν τον μήνα. Ο ανάδρομος κύκλος του
Πλουτωνα θα μειώσει την ταχύτητα, και τις εξελίξεις, στις προσωπικές σας
υποθέσεις, οπότε, θα έχετε χρόνο να σκεφτείτε και να μην βιαστείτε σε
οποιαδήποτε περίπτωση. Η νέα σελήνη, σας δίνει να κατανοήσετε ότι ο
χορός μεταξύ δυο, είναι σε εξέλιξη. Μην μένετε ακίνητοι, γιατί η κίνησή
σας είναι αυτή που τραβάει την προσοχή. Δεν χρειάζεται να ζορίζετε τον
εαυτό σας — στην πραγματικότητα, η χάρη σας μαγνητίζει τους άλλους.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,4,10,12,19,20,22,26,27,29,31*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3,4,8,11,12,13,14,15,18,19,21,22,30,31*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 4,5,6,11,12,22,31*

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βάλτε τα σχέδιά σας σε κίνηση. Αφήστε τον καθημερινό σας κόσμο να
ηρεμήσει πριν ξοδέψετε πάρα πολλά από τα χρήματά σας, όταν υπάρχει
τρόπος, να το κάνετε πιο φθηνά. Συνεχίστε να μένετε μακριά από προβλήματα.
Σύμφωνα με τις διελεύσεις του Ιουνίου 2023, οι ρομαντικές περιπέτειες
μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα. Το σεξ είναι καυτό και ενδιαφέρον. Να
είστε σοβαροί με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Υπάρχουν λόγοι για
περισσότερη σύνεση και προσοχή. Είστε προετοιμασμένοι για νέες δεσμεύσεις;
Βγείτε έξω με φίλους. Υπάρχουν φορές που οι φίλοι θα μπορούν να
μοιραστούν μαζί σας πολλά, ακόμα κι αν πρέπει να τεντώσετε λίγο το δίχτυ
σας για να βρείτε ανθρώπους που έχουν ίδια γούστα. Θα συνεργαστείτε με
άλλους σε ευχάριστες δραστηριότητες και κοινωνικές υποθέσεις. Αφήστε το
φως σας να λάμψει και να είστε θετικοί.
Μην ξεχάσετε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε στην καθημερινή σας ζωή,
με τον Ήλιο στο ζώδιο σας. Ο μήνας αυτός είναι θετικός και οι ικανότητες
σας θα ενδυναμωθούν καθώς και τα επίπεδα ενέργεια σας. Η πανσέληνος στο
αντίθετο ζώδιο σας, στις 4 του μήνα, σας καλεί να προσγειωθείτε στην
πραγματικότητα και να συντονιστείτε με τον εαυτό σας. Είναι ένα τσίμπημα
ενέργειας και μια τάση για βιαστικές κινήσεις μπορεί να αξιοποιηθούν για
να σας δώσουν μια επιπλέον ώθηση στα σχέδια σας. Μπορεί να είναι μια
ευκαιρία για μια ξαφνική ελαφριά επιτάχυνση. Αυτό είναι καλό όταν
δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε στην αρχή. Αποφύγετε τα ξαφνικά ξεσπάσματα,
αγκαλιάστε το δυνατό πάθος.
Αντίθετα, η νέα σελήνη, στις 18 Ιουνίου, στο ζώδιο σας, φέρνει
οικονομικές ευκαιρίες και απρόσμενα οικονομικά κέρδη. Πολύ σημαντικό ότι
θα αποσαφηνίσει την προσωπική σας εικόνα, δείχνοντας πρόοδο και
βελτίωση, μέχρι την επόμενη νέα σελήνη. Στις 27 και ο Ερμής, μετα το
ζώδιο σας στον Καρκίνο, θα συνεχίζει να σας υποστηρίζει από οικονομικής
άποψης. Με τον Άρη, αποφύγετε όμως τους καυγάδες και μην το παρακάνετε.
Τα φεγγάρια του μήνα είναι θετικά για τα οικονομικά αλλά και για τις
προσωπικές σας σχέσεις.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,4,5,6,11,14,15,21,22,23,24*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 5,6,7,8,14,15,17,18,19,20,23,24,28*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,9,10,19,20,29,30*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναδείξτε τα πολύτιμα υπάρχοντά σας και απολαύστε τον κόσμο σας. Φορέστε
ελαφριά ρούχα ή αθλητική καλοκαιρινή ενδυμασία. Μπορεί να παρασυρθείτε
αν προσπαθήσετε να διασκεδάσετε πάρα πολύ, οπότε προσπαθήστε να μείνετε
στον κόσμο της νηφαλιότητας και της λογικής όταν βγαίνετε έξω.
Οι καλοί τρόποι δεν κοστίζουν τίποτα, αλλά τα απρόσεκτα σχόλια μπορεί να
είναι αρκετά δαπανηρά, οπότε σκεφτείτε πριν μιλήσετε ή χαλιναγωγήστε τη
γλώσσα σας όταν δεν έχετε τίποτα καλό να πείτε. Αποκτήστε τον έλεγχο των
ανεξέλεγκτων συνηθειών και των παμπάλαιων συμπεριφορών που θα έπρεπε να
έχετε ξεπεράσει μέχρι τώρα. Κοιτάξτε το μέλλον προετοιμάζοντάς το τώρα.
Λάβετε μέτρα που θα αυξήσουν τον πλούτο σας ή μπορεί να έχετε την
ευκαιρία να επενδύσετε σε ακίνητα.
Διαπραγματευτείτε αν αυτό χρειάζεται για να κερδίσετε μια επιχειρηματική
συναλλαγή. Οι ερωτικές σχέσεις μπορεί να απαιτούν σοβαρή επένδυση χρόνου
και χρήματος. Προσπαθήστε να δείτε όλα τα θέματα που εμπλέκονται στη ζωή
σας και ενεργοποιήστε τις προθέσεις σας μέσω σοβαρών ενεργειών αντί να
αφήσετε την πραγματικότητα να διαμορφώσει τις επιλογές σας. Ανοίχτε τα
αυτιά σας όταν μαθαίνετε κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας.
Χρησιμοποιήστε τα χρήματα και τους πόρους σας, με σύνεση, αντί να
αφήνετε το χρέος και άχρηστες οικονομικές υποχρεώσεις να περιορίζουν το
στυλ σας.
Η κοινωνική θέση είναι σημαντική, αλλά η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητη
αν θέλετε να διαχειριστείτε τον υλικό σας κόσμο. Αγοράστε εάν πρέπει ή
μπορείτε, αλλά προϋπολογίστε τους πόρους σας και να είστε σαφείς σχετικά
με το τι και αν χρειάζεστε κάτι. Γίνεστε το κέντρο των κοινωνικών
υποθέσεων και αφήστε τις ανησυχίες στην άκρη καθώς μπαίνουμε στο
καλοκαίρι. Ο Ιουνιος, είναι θετικός, με τον ανάδρομο κύκλο των πλανητών
να μην έχουν ακόμη ισχυρή επιρροή. Μόνο κάποια αρνητική όψη του
Πλουτωνα, θα μπορούσε να επηρεάσει αυτούς που γεννηθήκαν από 21-22
Ιουνίου. Οι υπόλοιποι πλανήτες είναι θετικοί.
Στις 21, όμως, ο Ήλιος μετακινείται στο δικό σας ζώδιο, το οποίο φέρνει
οικονομικά απροσδόκητα κέρδη, ευκαιρίες. Ο πλανήτης της καριέρας σας, ο
Άρης, θα είναι στο σπίτι των χρημάτων σας όλο το μήνα. Αυτό υποδηλώνει
ότι τα αφεντικά, οι γονείς, – οι αυθεντίες στη ζωή σας – υποστηρίζουν
τους οικονομικούς σας στόχους. Η καλή επαγγελματική σας φήμη φέρνει νέες
οικονομικές ευκαιρίες. Προσωπικές σχέσεις δείχνουν να είναι σταθερές
ιδιαίτερα μετα τις 21 Ιουνίου, με τον Κρόνο, χωρίς να σας κάνει να
αγχώνεστε η’ να κάνετε βιαστικές κινήσεις.
Αυτός είναι επίσης ένας μήνας για πνευματικές ιδέες και ανακαλύψεις. Ο
12ος οίκος σας είναι πολύ δυνατός επίσης μέχρι τις 21. Η Νέα Σελήνη στις
18/6 φέρνει περισσότερες πνευματικές γνώσεις – αυξάνοντας την ήδη ισχυρή
οικονομική σας διαίσθηση. Τα πνευματικά ζητήματα θα ξεκαθαρίσουν όσο
περνούν οι εβδομάδες. Οι πνευματικές ερωτήσεις (και όλοι τις έχουμε)
απαντώνται με φυσικούς και κανονικούς τρόπους. Οδηγήστε πιο προσεκτικά
γύρω από τις ημέρες πανσελήνου.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,2,5,6,9,11,18,21,22,28*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 5,6,7,8,14,15,17,18,21,22,23,24,28*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 3,4,11,12,21,22*

ΛΕΩΝ
Μπορεί να πάρετε περισσότερα από όσα διαπραγματευτήκατε, αλλά φροντίστε
για περισσότερη αμοιβή, ψυχαγωγία και ευχαρίστηση. Ανεβαίνετε τη σκάλα
της επιτυχίας, αλλά προσέξτε τα ολισθηρά σκαλοπάτια στην κορυφή. Τα
σχέδιά σας μπορεί, επίσης, να υποστούν προσωρινές αποτυχίες, αλλά τα
πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο σύντομα. Θα προχωρήσετε
γρηγορότερα με τη συνεργασία συναδέλφων που μπορούν να σας βοηθήσουν να
πραγματοποιήσετε τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας.
Η προσωπική προετοιμασία και πειθαρχία θα σας καθηλώσουν σε δύσκολους ή
ταραχώδεις καιρούς. Χειριστείτε με σωστό τρόπο τις αποταμιεύσεις σας,
επειδή μπορεί να χρειαστείτε μετρητά και επιπλέον πόρους σύντομα.
Διαχειριστείτε τον κόσμο σας έτσι ώστε να μην χειραγωγείστε από άλλους.
Σύμφωνα με τις μηνιαίες διελεύσεις, οι ρομαντικές σχέσεις μπορεί να
είναι «καυτές» από κάθε άποψη, αλλά να είστε ευγενικοί και ευαίσθητοι
στα βαθιά συναισθήματα του συντρόφου σας. Αν οι σχέσεις βρίσκονται υπό
πίεση τώρα, οπότε γίνεστε πιο δυνατοί μαζί, μοιράζοντας συναισθήματα και
αναζητώντας οικειότητα. Πάρτε συμβουλές από αυτούς να βοηθήσουν να
κάνουν τη ζωή των άλλων ανθρώπων καλύτερη. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας
για ασήμαντα πράγματα.
Καριέρα και επαγγελματικά εξακολουθούν να πάνε καλα αυτόν τον μήνα και
επειδή ο οικονομικός σας πλανήτης βρίσκεται στον οίκο της καριέρας σας
(μέχρι τις 11) μπορεί να υπάρξουν αυξήσεις μισθών, επίσημες ή
ανεπίσημες. Ο οικονομικός πλανήτης σηματοδοτεί ότι η καλή επαγγελματική
φήμη σας φέρνει ευκαιρίες για κέρδη. Υποδηλώνει επίσης την οικονομική
εύνοια αφεντικών, γονέων ή των προσώπων που παίζουν σημαντικό ρόλο. Θα
μπορούσε να υπάρξει οικονομική αναστάτωση – ανάγκη για δραματική αλλαγή
– στις 4 και 5, γύρω από τις ημέρες πανσελήνου στον Τοξότη. Αυτό θα
μπορούσε επίσης να συμβεί, επειδή ξαφνικά σας έρχονται χρήματα με
τρόπους που δεν είχατε προγραμματίσει. Ο Ερμής μετακομίζει στο δικό του
ζώδιο στις 11.
Είναι δυνατός σε αυτή τη θέση και αυτό προμηνύει καλά κέρδη. Ο Ερμής
μέχρι τις 27, ευνοεί επενδύσεις στην τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά μέσα,
και τις συναλλαγές, τις αγορές και τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τις
πωλήσεις και τις δημόσιες σχέσεις. Ο Ήλιος μετακόμισε μέχρι τις 21 αυτού
του μήνα, προμηνύει μια έντονη κοινωνική περίοδο. Δεν έχει να κάνει τόσο
με ρομαντικές σχέσεις, αλλά περισσότερο με φιλίες, και ομαδικές
δραστηριότητες. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για την αγορά οποιουδήποτε
εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας χρειάζεστε. Πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό
με αυτό το είδος διέλευσης.
Ο Ερμής θα είναι «εκτός ορίων» από τις 25 έως τις 6 Ιουλίου. Σε
οικονομικά θέματα και σε φιλίες βγαίνεις έξω από την κανονική σου
τροχιά. Στις 27 ο Ερμής εισέρχεται στον 12ο οίκο σας και η πνευματική
σας ανάπτυξη και αναζήτηση είναι σημαντική, ωστόσο η προσωπική σας
επιτυχία συνεχίζεται. Ο Δίας βρίσκεται πολύ κοντά στον Ουρανό, στον
Ταύρο, και εσείς νιώθετε ήδη τις δονήσεις του, στις προσωπικές σας
σχέσεις. Ο Πλούτωνας, επιστρέφει στον Αιγόκερω, στις 11/6 και τα
ενεργειακά σας αποθέματα. Τα μακρινά ταξίδια σας καλούν ήδη, με τον Άρη
στο ζώδιο σας, αλλά προσοχή στην τάση για ατυχήματα όπως επίσης και τα
νεύρα σας.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,6,7,8,11,15,21,22,24,25*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 5,6,14,15,16,23,24,25,26,27*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,11,14,15,21,22*

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην ξεφύγετε τις δυνατότητες σας όταν οι τελικές ενέργειες μπορούν να
επιτύχουν τους στόχους σας. Οι φιλοδοξίες σας είναι ισχυρές αυτή την
εποχή, αλλά αυτό πρέπει να μετριαστεί από τη συνεχή αξιολόγηση των
σχεδίων σας.
Ο Ιουνιος δείχνει ότι τα οικονομικά είναι ασταθή, οπότε αποθηκεύστε
χρήματα για ένα χρονικό διάστημα σύντομα όταν μπορείτε να θέσετε τα
σχέδιά σας σε κίνηση. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τον εργοδότη σας ή με
εκείνους με τους οποίους συνεργάζεστε. Θα υπάρχουν συνεχείς προκλήσεις
αυτόν τον μήνα, αλλά ελπίζουμε ότι θα είναι διαχειρίσιμες και θα σας
επιτρέψουν να προχωρήσετε.
Τα οικονομικά της οικογένειας θα μπορούσαν να είναι υπό πίεση λόγω μιας
κακής οικονομικής απόφασης που ελήφθη πρόσφατα. Μετά από όλα αυτά, κάντε
αυτό που κάνετε καλύτερα δουλεύοντας σε αρμονία με τους άλλους για να
επιτύχετε τους στόχους της ομάδας σας. Αυτή είναι επίσης μια στιγμή για
να καθαρίσετε το γραφείο σας και να του δώσετε μια νέα εμφάνιση καθώς
αλλάζει ο καιρός. Τα ρομαντικά ιδανικά μπορούν να επιτευχθούν τώρα.
Φευγαλέες αναλαμπές μεγαλύτερων πραγμάτων μπορεί να εμφανιστούν, αλλά
χωρίς χρόνο για πλήρη παρακολούθηση. Είναι καλύτερο να κρατάτε
σημειώσεις για τις περισσότερες σχετικές γενικότητες, δείτε πώς μπορεί
να έχει αλλάξει την ίδια ώρα, τον επόμενο μήνα. Τα μεγάλα πράγματα
χρειάζονται χρόνο.
Η υγεία χρειάζεται προσοχή, αλλά ο μήνας που ακολουθεί είναι επιτυχής.
Πιο σημαντικό από αυτό είναι η είσοδος του Ερμή στο σπίτι της καριέρας
σας στις 11. Αυτό υποδηλώνει προσωπική ανύψωση. Σας τιμούν και σας
εκτιμούν όχι μόνο για τις επαγγελματικές σας δεξιότητες αλλά και για το
ποιοι είστε ως άτομο. Είστε στην κορυφή. Η προσωπική εμφάνιση και η
συνολική συμπεριφορά είναι σημαντικοί παράγοντες αυτό το μήνα. Ο Ερμής
θα βγει «εκτός ορίων» στις 25 και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 6
Ιουλίου. Έτσι, βγαίνετε έξω από την κανονική σας τροχιά. Ίσως οι
επαγγελματικές ευθύνες να το προκαλούν αυτό. Η Νέα Σελήνη στις 18
Ιουνίου, αυξάνει την επιτυχία.
Οι προσωπικές σχέσεις θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Κρόνος και
Ποσειδώνας θα είναι σε αναδρομή πορεία αυτόν τον μήνα, θα χρειαστεί
περισσότερος χρόνος για να κρατήσετε την σχέση σας όμως επίσης για να
γιατρέψετε τα όποια τραύματα. Ο Αρης θα έχει πνευματική επιρροή,
σηματοδοτώντας την επιθυμία να εκφράσετε τα ιδανικά σας σε φυσική δράση.
Μια ανάγκη να καθαρίσουμε το μυαλό και τα συναισθήματα από όλα όσα
εμποδίζουν την πνευματική ενέργεια να εκφραστεί.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,9,10,11,19,20,21,22,29*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2,5,6,11,14,15,21,22,23,24,26,27*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 6,16,17,26,27*

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να αισθανθείτε αλλαγή στον αέρα και τις νέες προκλήσεις που σας
επιφυλάσσει ο Ιούνιος.
Η αγάπη και ο ρομαντισμός τονίζονται, αλλά μην το σκέφτεστε πολύ.
Καλύτερα να ξανασκεφτείτε μερικές από τις παλιές σας συνήθειες και να
υποσχεθείτε ο ένας στον άλλον ότι θα γίνετε καλύτεροι. Παράξενες και
υπέροχες εμπειρίες είναι διαθέσιμες για τους τολμηρούς, αλλά κοιτάξτε
πριν πηδήξετε σε κάτι για το οποίο δεν είστε προετοιμασμένοι. Ίσως,
επίσης, να χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλες προσπάθειες για να
τακτοποιήσετε τα πράγματα.
Αυτές είναι στιγμές βαθιάς συζήτησης με το σύντροφό σας και συνεργάτες.
Πρέπει να κάνετε ακριβής υπολογισμούς για να διαχειριστείτε τις
υποθέσεις σας. Υπάρχουν δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε σχετικά
με δεσμεύσεις και το μέλλον σας, αλλά μην το αποφύγετε. Οι
επαγγελματικές ευθύνες σύντομα θα πάρουν πάρα πολύ χρόνο και οι φίλοι
είναι υπερβολικά απορροφημένοι στα δικά τους έργα. Αφιερώστε χρόνο για
να μυρίσετε τον καθαρό αέρα.
Λιγότερη η’ περισσότερη επιτυχία, δεν έχει σημασία, χαρείτε, εξάλλου η
σκέψη θα τρέχει στις καλοκαιρινές διακοπές. Είναι μια πολύ καλή εποχή
για να γνωρίσετε ανθρώπους από άλλες χώρες. Νομικές υποθέσεις θα
προχωρήσουν με ευνοϊκό τρόπο, όπως επίσης και οι σπουδαστές, και όσοι
δίνουν εξετάσεις θα πάνε πολύ καλα. Η πανσέληνος, στις 4 του μήνα θα
αυξήσει τα ενεργειακά σας αποθέματα, και θα σας επιτρέψει να πάτε πιο
μακριά και να οδηγήσετε τον εαυτό σας, στην κορυφή του κύματος. Τα
πράγματα πάνε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, οπότε δεν χρειάζεται να
ζορίζεστε. Για μερικές μέρες, έχετε επιπλέον χαρτιά, οπότε παίξτε τα.
Αν και ο Ιουνιος μας προτρέπει όλους να κάνουμε παραπάνω προσπάθειες με
σκοπό την ανταμοιβή, σε όλα τα επίπεδα, η νέα σελήνη, φέρνει περισσότερο
ενθουσιασμό στις 18, καθώς ανοίγει ένας πιο ευνοϊκός κύκλος για την
κοινωνική σας ζωή και προσωπικές σχέσεις αλλά και για τα επαγγελματικά.
Προσοχή, λίγο με το άγχος στις 21 του μήνα. Να είστε προσεχτικοί σε
φυσικό επίπεδο γύρω στις 24 και 25 Ιουνίου. Εκμεταλλευτείτε τα
μεγαλύτερα πλεονεκτήματά σας, η νέα σελήνη ευνοεί την δικτύωση, την
διαφήμιση, την επικοινωνία. Επιπλέον, σ αυτά όλα θα βάλει την θετική της
ενεργεια η Αφροδίτη αλλά και ο Αρης.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,4,11,12,21,22*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,2,5,6,7,14,15,23,24,25,28,29*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7,8,17,18,19,20,28*

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βουτάτε στην κυριολεξία στο πάθος και το δυνατό συναίσθημα. Αυτές είναι
στιγμές που μια διόγκωση των σεξουαλικών ρευμάτων μπορεί να προκαλέσει
βαθιές επιθυμίες και πρωτόγονες ορέξεις. Όσο πεινασμένοι κι αν είστε,
μην πάτε πολύ μακριά χωρίς να λάβετε προφυλάξεις για να προστατευτείτε.
Θέματα επαγγελματικά απαιτούν αυστηρό επαγγελματισμό σε όλους τους
τομείς, από την περιποίηση έως την εθιμοτυπία του γραφείου. Αναβάλλετε
τις περιπετειώδεις επιχειρηματικές δραστηριότητες εάν είναι δυνατόν, ή
τουλάχιστον μην λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις χωρίς τις καλύτερες
συμβουλές και συγκατάθεση.
Υπαναχωρήστε εάν είναι απαραίτητο εάν περιπλανηθήκατε ή έχετε καλύτερες
πληροφορίες για να συνεχίσετε τώρα. Τα θέματα εργασίας θα μπορούσαν να
πάνε στραβά αργότερα αυτό το μήνα, οπότε ολοκληρώστε όλη αυτή την
δουλειά και λεπτομέρεια την πρώτη εβδομάδα περίπου του Ιουνίου.
Συνεχίστε σταθερά τις προσπάθειες σας στον επαγγελματικό τομέα, ακόμα
και αν υπάρχουν αποτυχίες ή αλλαγές σχεδίου. Τα οικονομικά της
οικογένειας εξακολουθούν να απαιτούν πειθαρχία και οι δημοσιονομικοί
περιορισμοί μπορεί να προκαλέσουν αναβολή ορισμένων σχεδίων. Χαλαρώστε όμως.
Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε σοβαρές σχέσεις με τον
Δια στο αντίθετο τους ζώδιο, να κάνουν σχέσεις με σοβαρές προοπτικές. Αν
και αυτό δεν ακούγετε καλό με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα μπορούσε να
είναι όμως ένας άνθρωπος που θα σας ενθουσιάσει. Αρκεί να μην είναι μια
παράνομη σχέση, ειδάλλως, όλα θα μπορούσαν να πάνε μια χαρά. Κάποιοι
μπορεί να θέλουν να απολαύσουν τον έρωτα χωρίς δεσμεύσεις.
Αυτό είναι επίσης μια ωραία διέλευση για τα οικονομικά. Συχνά δείχνει
κέρδος από επιχειρηματική συνεργασία και δραστηριότητα. Η κοινωνική σας
χάρη είναι σημαντικός παράγοντας. Οι προσωπικές σχέσεις θα πάνε καλα,
αυτόν τον μήνα, αλλά υπάρχουν κάποιες προκλήσεις στις 4, 5, 10 και 11.
Ο οίκος της αναγέννησής σας έγινε ισχυρός τον περασμένο μήνα και
παραμένει μέχρι τις 21 αυτού του μήνα. Οπότε, ο Ιουνιος, πρέπει να είναι
ευχάριστος. Επικεντρώνεστε στα πράγματα που σας αρέσει περισσότερο να
κάνετε. Σε αυτόν τον οίκο και η Νέα Σελήνη στις 18, φέρνει θετικότερες
εξελίξεις και αποτελέσματα. Η λίμπιντο είναι πιο δυνατή από το
συνηθισμένο. Υπάρχει και επαγγελματική επιτυχία. Ζητήματα που αφορούν το
σεξ, την προσωπική μεταμόρφωση, τις σπουδές σας, τα φορολογικά και τα
θέματα περιουσίας θα ξεκαθαρίσουν καθώς προχωρούν οι εβδομάδες.
Στις 5/6/ η Αφροδίτη, θα αρχίσει να επηρεάζει θετικά τα επαγγελματικά
σας. Οι κοινωνικές σας επαφές τα ενισχύουν όπως και αυτή ενισχύεται με
κοινωνικά μέσα – με τη συμμετοχή ή τη φιλοξενία πάρτι και συγκεντρώσεων
και με τη συνάντηση ακριβώς των κατάλληλων ατόμων που μπορούν να σας
βοηθήσουν. Με την Αφροδίτη, οι ελεύθεροι γοητεύονται από άτομα με δύναμη
και θέση – και υπάρχουν ρομαντικές ευκαιρίες με τέτοιους ανθρώπους. Αν
και ο Πλούτωνας, απομακρύνεται από αρνητικές όψεις, συνεχίστε να δίνετε
προσοχή, προσπαθήστε να χαλαρώνετε. Προσοχή, επίσης, σε φυσικό επίπεδο,
στις 4 και 5 Ιουνίου, στις 24 και 28.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,11,14,15,21,22*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3,4,5,6,14,15,23,24*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7,8,17,18,21,22,28*

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποκτήστε πιο καθαρό μυαλό και μάθετε πώς να διαχειριστείτε καλύτερα τη
ζωή σας. Προϋπολογίστε το χρόνο σας όπως προϋπολογίζετε τα χρήματά σας
και αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε λεπτό και δεκάρα. Το να ζείτε σύμφωνα με
τα υψηλά πρότυπά σας μπορεί να είναι μια αγγαρεία από μόνο του, αλλά το
να μοιράζεστε ένα βιοτικό επίπεδο με κάποιον απαιτεί κάτι περισσότερο
από διαπραγματεύσεις.
Οι στενές σχέσεις είναι συναρπαστικές αυτή την εποχή και αυτό απαιτεί
υγεία και αντοχή. Να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε σχετικά με τις
εναλλαγές της διάθεσης σας και των άλλων. Κάντε ό,τι είναι σωστό όσον
αφορά τις μακροπρόθεσμες επαγγελματικές σχέσεις και ίσως καταλήξετε σε
κάποια νέα συμφωνία. Εάν οι περίεργοι θέλουν να μάθουν γιατί φαίνεται να
ενεργείτε τόσο παρορμητικά, πείτε τους ότι μυρίζετε χρήματα και σας
κάνει να ενεργείτε περίεργα.
Είτε αγοράστε είτε πουλήστε είτε επενδύστε ή εκποιήστε, κάντε ότι
θέλετε, αλλά μην κατηγορήστε τον αστρολογικό καιρό. Μπορεί να έχετε
χρόνο να εξηγήσετε τις ενέργειές σας, οπότε κοιτάξτε στο μακρινό μέλλον
σας και κάντε προοδευτικά βήματα στο παρόν για να φτάσετε εκεί που
θέλετε να είστε. Η εργασία απαιτεί σταθερή προσπάθεια και ακόμη και
παρακολούθηση ημιτελών υποθέσεων.
Μην λέτε ακατάλληλα πράγματα και αποφύγετε τις κακιες γλώσσες και
κουτσομπολιά. Ο σύντροφός σας μπορεί να σας θέλει πιο κοντά αυτό το μήνα
για υποστήριξη. Επικοινωνήστε μαζί του οσο μπορείτε. Προσοχή στην
απροσδόκητη περικοπή πόρων. Προστατέψτε τα υπάρχοντά σας. Δώστε προσοχή
στα παγκόσμια γεγονότα και υπολογίστε τον αντίκτυπό τους στη ζωή σας.
Σύντομα μπορεί να ξεκινήσετε μια σημαντική ανανέωση της καριέρας σας,
οπότε κάντε κάτι με το προσωπικό σας στυλ. Αυτός ο μήνας εξαρτάται από
το να είστε σε αρμονία με το σύντροφό σας και τους επιχειρηματικούς σας
εταίρους.
Ο Δίας στον Ταύρο, θα φέρει νέες ευκαιρίες επαγγελματικές και σε
κάποιους την εργασία που ονειρεύονται. Κάποιοι άλλοι, θα μπορέσουν να
προσλάβουν περισσότερο προσωπικό. Αν υπάρχει πρόβλημα υγείας, θα
ακούσετε καλα νέα. Ο Κρόνος, ίσως δώσει περίστερο άγχος όμως θα μπορείτε
να το διαχειριστείτε και να βρείτε χρόνο για χαλάρωση.
 Η πανσέληνος στο ζώδιο σας, στις 4  από τις αρχές του μήνα
επικεντρώνετε σε θέματα 5 οίκου, η διασκέδαση, ο έρωτας είναι σημαντικά
ενώ και ο Ερμής στον οίκο των προσωπικών σχέσεων, δείχνει ότι το
ενδιαφέρον στρέφεται έντονα προς τα εκεί, προετοιμάζοντας το έδαφος, με
αφθονεί αυτοπεποίθηση αλλά προσοχή, με τα ποδιά στο έδαφος. H νέα σελήνη
στις 18 Ιουνίου, θα αυξήσει την λίμπιντο, την δράση και επαγγελματική
επιτυχία και μια ευκαιρία να ταξιδέψετε. Αυτή, η νέα σελήνη, θα
ξεκαθαρίσει τις προσωπικές σας σχέσεις αν υπάρχει πρόβλημα και υπάρξει
πρόοδος.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,6,11,16,17,21,22,26,27*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,5,6,9,14,15,18,23,24,28*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 6,16,17,23,24,25,26,27*

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
θα επικεντρωθείτε σε οικιακά θέματα, όπως το να κάνετε το σπίτι σας πιο
βιώσιμο. Η άνεση είναι σημαντική, αλλά κάντε χώρο για δημιουργικότητα.
Θα καλύψει το σπίτι σας τις ανάγκες σας για το μέλλον; Πολλές φορές η
διάταξη των επίπλων και άλλων αντικειμένων μπορεί να συμβάλει στην
ευημερία και την ασφάλειά σας.
Η αρχαία τέχνη του Fung Shui μπορεί να είναι χρήσιμη για μερικούς, ενώ
ένας διακοσμητής σπιτιού μπορεί να είναι το εισιτήριο για άλλους, αλλά
κάντε πολλή συζήτηση και σκέψη πριν ξοδέψετε. Και μπορεί να έχετε θέματα
στο μυαλό σας που χρειάζονται έκφραση, αλλά μην αφήνετε τις
απογοητεύσεις σας να ξινίζουν τα λόγια σας. Εκφραστείτε, αλλά μην
εξοργιστείτε πολύ, διαφορετικά αυτά τα λόγια μπορεί να επιστρέψουν για
να σας στοιχειώσουν.
Σκεφτείτε το παρελθόν και τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει καλύτερα και
στη συνέχεια καταλήξτε σε ένα νικηφόρο σχέδιο για το μέλλον σας. Το σεξ
και ο ρομαντισμός τονίζονται αυτό το μήνα, οπότε μοιραστείτε τα πάθη σας
με τον σύντροφο σας και βρείτε τρόπους να συμπληρώσετε ο ένας τον άλλον.
Ισως εγκριθεί ένα δάνειο. Ο συγχρονισμός είναι το παν αυτό το μήνα,
οπότε μην κάνετε πράγματα μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αυτές είναι
στιγμές μέριμνας και προσοχής. Και θυμηθείτε να αφιερώνετε χρόνο σε
διαλογισμό ή προσευχή.
Προσπαθήστε να ευχαριστηθείτε περισσότερο την ζωή σας και να διατηρηθεί
η αρμονία. Μέχρι της 21, φροντίστε την υγεία σας, ενώ ο ενεργός 6 οίκος
σας, μπορεί να φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες, γι αυτούς που ψάχνουν
εργασία, ακόμα και μια δεύτερη ασχολία. Αλλωστε, η νέα σελήνη στις 18
Ιουνίου, επικεντρώνεται πάνω σε επαγγελματικούς στόχους και την ομαδική
δραστηριότητα.
Ο Ερμής θα βγει «εκτός ορίων» στις 25 και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 6
Ιουλίου και αυτός είναι ένας ακόμη θετικός παράγοντας για να πέτυχετε ,
όχι όμως για θέματα υγείας, οπότε προσπαθήστε να μην το παρακάνετε. Αυτό
όμως από την άλλη μπορεί να δώσει και λύσεις.
Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλα, με τον Δια και τον Ουρανό στον
Ταύρο, καθώς ο ένας πλέον ταξιδεύει δίπλα στον άλλον, κλασσικό
παράδειγμα οικονομικής ευημερίας.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,7,8,11,17,18,19,20,21,22,28*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 5,6,7,8,14,15,23,24,25*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,11,21,22,26,27*

ΥΔΡΟΟΧΟΣ
Ακούστε την εσωτερική σας φωνή γιατί βρίσκεστε στην εποχή της
διαίσθησης. Κοιτάξτε τη ζωή σας και δείτε πού οι δυνάμεις του πεπρωμένου
σας πιέζουν και σας τραβούν. Τα οφέλη της συνεργασίας με ένα άλλο άτομο
τονίζονται τώρα λόγω των πιθανών ανταμοιβών.
Σύμφωνα με τις διελεύσεις Ιουνίου, ορισμένες ευκαιρίες είναι πιο
διαθέσιμες τώρα, ή σε ένα άτομο με εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις και
έντονη επιχειρηματική αίσθηση. Έχετε μια σύντομη περίοδο για να
κοιτάξετε μπροστά στους κινδύνους και τις παγίδες που περιμένουν ακόμη
και τους πιο προσεκτικούς και να λάβετε προληπτικά μέτρα που θα
μπορούσαν να σας σώσουν από τα προβλήματα και την θλίψη. Κάντε αυτό που
κάποτε νομίζατε και εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι είναι καλύτερο. Να
είστε προετοιμασμένοι για ταπεινότητα ή να διδαχθείτε ένα μάθημα από
κάποιον που έχει περάσει από το σχολείο της ζωής.
Δώστε προσοχή στον αθλητισμό. Το σπίτι σας μπορεί να υποστεί μια αλλαγή
προς το καλύτερο αν βάλετε μυαλό και χρήματά σας σε αυτό. Αυτό ξεκινά ως
ένας πολύ ρομαντικός μήνας, αλλά οι ερωτικές σχέσεις μπορεί να αλλάξουν
λίγο μετά τις 19. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις θετικές δονήσεις που
υπάρχουν τώρα. Μπορεί να έχετε επισκέψεις από το βαθύ παρελθόν, με
εκρηκτικό τρόπο. Ώρα για διασκέδαση και αναψυχή. Καιρός να εξερευνήσετε
μια διαφορετική πλευρά της ζωής. Τα επίπεδα ενέργειας θα βελτιωθούν με
τον Πλουτωνα να απομακρύνετε από το ζώδιο σας μετα τις 11 του μήνα.
Οι προσωπικές σχέσεις θα πάνε καλά. Ο έρωτας δεν είναι σοβαρός αλλά έχει
να κάνει με τη διασκέδαση – ψυχαγωγία. Οι ελεύθεροι έλκονται από
εκείνους που μπορούν να τους δείξουν ότι περνάνε καλά. Αυτού του είδους
η στάση δεν ευνοεί σοβαρές σχέσεις και είναι πιο πιθανές οι ερωτικές
σχέσεις.
Μετά τις 21, ο πλανήτης της αγάπης μετακομίζει στον 6ο οίκο της υγείας
και της εργασίας σας και γίνετε πιο σοβαροί με τη ζωή γενικότερα.
Υπάρχει περισσότερη κοινωνικοποίηση στο σπίτι και με την οικογένεια.
Υπάρχει ανάγκη για συναισθηματικό δέσιμο με πιθανούς συντρόφους. Γενικά,
υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στην υγεία μετά τις 21 – ειδικά στη
συναισθηματική υγεία.
Η Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου, εμφανίζεται στον 5ο οίκο σας, ανοίγοντας
την αυλαία για περισσότερο ρομαντισμό και διασκέδαση. Θέματα που αφορούν
την προσωπική σας δημιουργικότητα και τα παιδιά, αν υπάρχουν, στη ζωή
σας θα ξεκαθαρίσουν καθώς προχωρούν οι εβδομάδες. Η οικονομική διαίσθηση
χρειάζεται περισσότερη επαλήθευση από τις 17 και μετά, αλλά τα κέρδη θα
πρέπει να βελτιωθούν ιδιαίτερα μετά τις 21 του μήνα. Ο οικονομικός σας
πλανήτης, που είναι ο Ποσειδώνας αρχίζει το ταξίδι του προς τα πίσω στις
30 Ιουνίου και για τους επομένους μήνες, οπότε προσπαθήστε να
οριστικοποιήσετε σημαντικές αγορές η’ επενδύσεις, πριν από αυτό.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,7,8,11,17,18, 21,22,28*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 5,6,9,10,14,15,23,24,25*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,2,6,7,15,25,28,29*

ΙΧΘΕΙΣ
Συνεχίστε να χαμογελάτε και συνεχίστε να απολαμβάνετε τη ζωή.
Μοιραστείτε την αγάπη με τους αγαπημένους σας. Προσπαθήστε να κάνετε
αυτό το μήνα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο. Περάστε λίγο χρόνο με φίλους,
δεχτείτε τυχόν προσκλήσεις σε κοινωνικές συγκεντρώσεις. Εάν το σπίτι σας
χρειάζεται προσοχή, φροντίστε το τώρα. Κάντε επισκευές και ακόμη είναι
πιθανό να κάνετε καλύτερες ρυθμίσεις για το δάνειο σας, εάν ισχύει.
Αυτές είναι επίσης στιγμές επεξεργασίας προβλημάτων που έχετε αποφύγει ή
ανεχτεί για πάρα πολύ καιρό. Εάν ένα πρόβλημα δεν έχει τέλος, τότε
συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό ή τουλάχιστον συζητήστε το με έναν έμπιστο
φίλο. Εάν μπορείτε να ξεφορτωθείτε την ένταση η’ κάποιο πρόβλημα αυτή τη
στιγμή από πάνω σας, θα νιώσετε πιο ελεύθεροι για να μπορέσετε να
επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας.
Επίλυση προβλημάτων από το παρελθόν ενδείκνυται. Ποιος πραγματικά θέλετε
να είστε αυτή τη στιγμή; Τα οικονομικά απαιτούν δαπάνες για τις ανάγκες
επιβίωσης, αλλά όχι πολύ ακόμα. Οι ρομαντικές ανάγκες των άλλων θα
απαιτήσουν να συμπεριφέρεστε καλύτερα σε κοινωνικές καταστάσεις. Οι
προκλήσεις σε μια σχέση μπορεί να περιλαμβάνουν και κάποιους
συμβιβασμούς. Θέματα υγείας θα βελτιωθούν μετα τις 21 του μήνα. Με τον
4ο οίκο σας δυνατό αυτόν τον μήνα, συγκεντρώνεστε σε θέματα σπιτιού, την
οικογένεια και τη συναισθηματική ευεξία. Είναι μια καλή ευκαιρία για την
οικοδόμηση και την ενίσχυση της ψυχολογικής υποδομής πάνω στην οποία
βασίζεται μια επιτυχημένη καριέρα. Έτσι, η ρύθμιση της οικιακής ζωής και
της συναισθηματικής σας αρμονίας θα σας επιτρέψει να είστε πιο
επιτυχημένοι αργότερα μέσα στη χρονιά.
Η Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου, εμφανίζεται ιδιαίτερα θετική για
συναισθηματική θεραπεία και για διασκέδαση γενικότερα. Θέματα που
αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θα ξεκαθαρίσουν καθώς προχωρούν οι
εβδομάδες – μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη. Μετα τις 21, καθώς ο Ήλιος
εισέρχεται στον οίκο της διασκέδασης και της δημιουργικότητάς, όπου ήρθε
η ώρα να εγκαταλείψετε τις ανησυχίες σας και απλώς να απολαύσετε τη ζωή.
Κάντε τα πράγματα που σας φέρνουν χαρά. Θα διαπιστώσετε ότι πολλά
προβλήματα λύνονται μόνο με αυτό. Σταματήστε να εστιάζετε για λίγο στο
πρόβλημα και κάντε κάτι που είναι διασκεδαστικό. Όταν επιστρέψετε για να
αντιμετωπίσετε το λεγόμενο πρόβλημα – οι απαντήσεις είναι εκεί. Θα
διαπιστώσετε επίσης ότι αυτή είναι καλή θεραπεία για την υγεία.
Ο Δίας στον Ταύρο, στον οίκο της επικοινωνίας και των πνευματικών σας
ενδιαφερόντων θα είναι εδώ για τον υπόλοιπο χρόνο. Έτσι, πολλοί από εσάς
θα αποκτήσετε νέα αυτοκίνητα ή εξοπλισμό επικοινωνίας. Οι επικοινωνιακές
σας δεξιότητες ενισχύονται πολύ με αυτή τη διέλευση. Οι καλές δεξιότητες
επικοινωνίας φαίνονται ζωτικής σημασίας για την καριέρα σας και τα
επαγγελματικά. Ο οικονομικός σας πλανήτης, ο Άρης, υποδεικνύει ότι τα
χρήματα κερδίζονται με τον παλιομοδίτικο τρόπο – μέσω της εργασίας και
της παραγωγικής υπηρεσίας. Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να σας κάνει να
πάρετε περισσότερα ρίσκα, οπότε πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί.
Οι προσωπικές σας σχέσεις ελαφρώς γίνονται πιο περίπλοκες. Στην θετική
του πλευρά ο Ερμής κινείται γρήγορα δείχνοντας δυναμισμό και
αυτοπεποίθηση σε κοινωνικό επίπεδο αλλά τα συναισθήματα αλλάζουν γρήγορα
έτσι ώστε δημιουργούνται εντάσεις και προβλήματα. Προσοχή, στο θέμα της
επικοινωνίας, της συναισθηματικής οικειότητας, καθώς οι αλλοι θα έχουν
την ανάγκη να συνδεθούν μαζί σας συναισθηματικά σε βαθύτερο επίπεδο.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,6,11,16,17,21,22,23,24,25,26,27*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 3,4,5,6,11,14,15,21,22,23,24*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 3,4,5,6,14,15,23,24*
https://astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια