Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια ΜΑΙΟΣ 2023

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΙΟΣ 2023
1 Μαΐου- Πλούτωνας στον Υδροχόο ανάδρομος, ώρα 3:43 μμ.
2 Μαΐου - σύνοδος Ηλίου/Ερμή στην 11^η του Ταύρου – αναζητήστε ή σχεδιάστε το μέλλον
4 Μαΐου- τετράγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα-απογοήτευση, ψευδαισθήσεις.
5 Μαΐου – Σεληνιακή έκλειψη στις 14 μοίρες του Σκορπιού- Πανσέληνος των Λουλουδιών
7 Μαΐου- Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, ώρα 4:25 μμ. 
9 Μαΐου- σύνοδος Ηλίου/Ουρανού- εκκεντρικότητα, αλλαγή, ακόλουθα τον χτύπο της καρδίας
12 Μαΐου- εξάγωνο Ερμή/Κρόνου – λογική, συγκέντρωση, φιλοσοφία, σκέψη, άνοδος, πρόοδος
13 Μαΐου- εξάγωνο Ερμή/Αφροδίτης – ομορφιά, τέχνη, αγάπη, επιτυχία, υποστήριξη
Τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου-πραγματικότητα, σταθερότητα , ασφάλεια
15 Μαΐου – Ερμής σε ευθεία πορεία στην 5^η μοίρα του Ταύρου- ώρα 5:11 π.μ.- Τρίγωνο Άρη/Πωσειδωνα- έμπνευση, πολλά σχέδια, βοήθεια και υποστήριξη
16 Μαΐου – Ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο, ώρα 7:20 μμ. 
18 Μαΐου- τετράγωνο Δια/Πλουτωνα- προβλήματα, σπάταλη, συγκρούσεις, σκάνδαλο, αστάθεια
Εξάγωνο Ηλίου/Πωσειδωνα- εσωτερική καλλιέργεια, διαισθητική κατανόηση, ταξίδι μακρινό
19 Μαΐου- Νέα Σελήνη των Λουλουδιών στις 28 μοίρες του Ταύρου 
20 Μαΐου- ο Αρης στον Λέοντα, ώρα 5:32 μμ. 
21 Μαΐου- αντίθεση Άρη/Πλουτωνα- βία, ένταση ,τραυματισμός, επίθεση, ατυχία, αναποδιά
Ο Ηλιος στους Διδύμους, ώρα 9:09 π.μ. 
Τρίγωνο Ηλίου/Πλουτωνα- δύναμη, εξουσία, ικανότητα, πραγματοποίηση
22 Μαΐου- εξάγωνο Ηλίου/Άρη-επιτυχία, θάρρος, ξεπέρασμα δυσκολίων
23 Μαΐου- τετράγωνο Άρη/Δια- υπερβολή, φασαρίες, υπερβολή, βιασύνη
26 Μαΐου- εξάγωνο Αφροδίτης/Ουρανού- ξαφνικός έρωτας, ρυθμός
28 Μαΐου- τετράγωνο Ηλίου/Κρόνου- καταπίεση, απαισιοδοξία

Έχουμε ήδη γίνει μάρτυρες αυτής της μοίρας, που δημιουργεί εξαιρετικά κρίσιμες καταστάσεις και καταστρέφει. Κρίση, στα ελληνικά, σημαίνει «Σημείο καμπής». Έτσι, η συμβολική αυτή ενέργεια αντιπροσωπεύει και εκδηλώνεται ως 3D γεγονότα στη ζωή μας. Εμείς οι ίδιοι μπορεί να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο σημείο καμπής. Ίσως αυτό εκτυλίσσεται στην καριέρα μας ή στην προσωπική μας ζωή, ανάλογα με το πού διέρχεται ο Πλούτωνας στον δικό μας αστρολογικό χάρτη. Εκείνοι που γεννήθηκαν κοντά στο τέλος των παρορμητικών ζωδίων (Αιγόκερως. Καρκίνος, Ζυγός και Κριός) ή στην αρχή των σταθερών ζωδίων (Υδροχόος, Λέων, Ταύρος και Σκορπιός) θα το αισθανθούν πιο έντονα.
Ωστόσο, αυτή η ενέργεια είναι αντανακλαστική στο Συλλογικό Ασυνείδητο.
Στην παγκόσμια σκηνή, αυτός ο ανάδρομος κύκλος μπορεί να αποκαλύψει τι πρέπει ακόμα να μετατοπιστεί δομικά, να πεθάνει αλλά και να είναι εκκαθαριστεί. Ο ανάδρομος Πλούτωνας, όμως, δίνει την ευκαιρία να διορθώσει τα πράγματα, αντιμετωπίζει την κρίση και αναδύεται μεταμορφωμένη και ξαναγεννημένη.
Τα πράγματα μπορεί να είναι έντονα, αλλά υπάρχει η αίσθηση της ενδυνάμωσης. Πού γίνεστε πιο ισχυροί ή μαθαίνετε να παίρνετε τον έλεγχο; Πού θα μπορούσατε, ταυτόχρονα, να απελευθερώστε τον έλεγχο και να παραδοθείτε περισσότερο; Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, ο Πλούτωνας θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Άρη, στις 20 Μαΐου, 2023.
Αυτό σημαίνει ότι καλούμαστε να ισορροπήσουμε τη θέληση και τη δύναμη.
Αποφύγετε το bullying η’ να επιτρέψετε στον εαυτό σάς κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια, μια σύνδεση με τους Δεσμούς της Σελήνης τον Ιούλιο προσφέρει μια τελευταία ευκαιρία να καθαρίσετε την ζωή σας, από τοξικές σχέσεις ή συνήθειες.
Δεν είναι τόσο απλό, είναι μια διαδικασία με μεγάλη διάρκεια και άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από ασθένειες η’ άλλα πολύπλοκα σύνδρομα, δίνουν την δική τους μάχη να εξαλείψουν πολύπλοκες συμπεριφορές που καταδιώκουν την ζωή τούς. Τέλος, δύο τρίγωνα προς τον Ήλιο και τον Ερμή στην Παρθένο τον Σεπτέμβριο μας επιτρέπουν να είμαστε πιο δυναμικοί, να μεταμορφωθούμε και να μιλήσουμε με βάθος. 
Όταν επιστρέψει σε ορθή πορεία, στις 11 Οκτωβρίου, 2023, θα είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε σε βάθος, τι μας είχε συμβεί, ειδικά, τους τελευταίους μήνες. Τότε, μόνο, Θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε με μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση της δικής μας εξουσίας; Προφανώς.

Στις 5-6 Μαΐου 2023, πραγματοποιείται Σεληνιακή έκλειψη στις 14 μοίρες του Σκορπιού-  Πανσέληνος των Λουλουδιών, ορατή από Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Αφρική, Ειρηνικό, Ατλαντικό, Ινδικός Ωκεανό, Ανταρκτική.
Κυβερνά ο Ήλιος, προβλέπει ξηρασίες, στις ελιές και τα φρούτα, ο αέρας είναι μεταδοτικός με πυρετούς και λοιμούς. Θα είναι ορατή από την χώρα μας. Μυστικά συνεχίζουν να βγαίνουν στο φως, είναι σε πτώση, φέρνει βία, αλλά φοβίες και ανασφάλεια. Περιτριγυρίζεται από δυσοίωνους σταθερούς αστέρες όπως ο Acrux, Alphecca, Zuben Elgenubi. Θα επηρεάσει τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες περίπου από 10 έως 20 μοίρες των Σταθερών ζωδίων. (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) κυρίως.
“Ο παλιός κόσμος καταρρέει και βρίσκεται ήδη σε κατάσταση πλήρους εξαϋλοποίησης. Η ικανότητά μας να ανεχόμαστε τις ανοησίες του παλιού κόσμου εξαφανίζεται γρήγορα. Οι μηχανισμοί είναι πολύ εύθραυστοι, ακόμα.
Αλλά ο Νέος Κόσμος και ο παλιός κόσμος θα αλληλοσυγκαλυπτονται για λίγο.
Αυτό είναι ένα απαραίτητο βήμα, προφανώς. Έρχεται όμως με πληθώρα γεγονότων που θα μας μπερδέψουν. Καθώς, ολα προχωρούν προς την τελική μάχη, ο μεταβλητός σταυρός, δημιουργεί ομίχλη, μπέρδεμα, αποσυντονισμό.
Αυτό δημιουργεί μια  ασυμφωνία πλοηγώντας αυτόν τον κόσμο ανάμεσα σε κόσμους, σε μια χώρα του Πουθενά.
Αλλά έτσι θα γεννηθούν νέα πρότυπα, θα αναγκαστούμε να δούμε τον κόσμο που καταρρέει, ακόμα και ο τελευταίος αδιάφορος που υπάρχει. Θα πρέπει να χορέψουμε μεταξύ παλιού κόσμου και νέου κύκλου ταυτόχρονα για λίγο.
Όσοι διαβάσατε για τον πράσινο κομήτη στην εργασία μού, σύντομα μέσω της ηλιακής έκλειψης, αυτός ενεργοποιείται. Για μας που προσπαθούμε να παρατηρήσουμε τα φαινόμενα, πέρα από την αστρολογία χαμηλής δόνησης, το σύμπαν τους τελευταίους μήνες δημιουργεί απίστευτους συγχρονισμους που συγκλονίζουν. Προσπαθούμε να μεταφέρουμε αυτές τις προκλήσεις με μια διαφορετική ουράνια οπτική γωνία.
Όλα επιταχύνονται! Κανείς δεν θα περίμενε ότι το ηλιακό μέγιστο θα έφτανε μέχρι το τέλος αυτού του έτους! Αυτό το φαινόμενο φαίνεται να επιταχύνεται, το μέγιστο του ηλιακού κύκλου 25, πολύ πιθανό να φτάσει ένα χρόνο νωρίτερα, που αποτελεί ίσως ένα θαύμα – διότι συμφωνεί ακριβώς με τη δεύτερη και τελευταία είσοδο του Πλουτωνα στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου 2024!Είναι αξιοσημείωτο ότι, η γεωκεντρική και ηλιοκεντρική είσοδος του Πλούτωνα θα συμβεί μέσα σε μια μόνο μέρα, καθώς ο Ήλιος θα είναι ευθυγραμμισμένος με τον Πλούτωνα οδηγώντας σε ένα νέο στάδιο της πραγματικότητας – φορτίζοντας αυτή την πολυαναμενόμενη μετατόπιση όλο και πιο δυναμικά! Πιστεύω λοιπόν, ότι παρόλο την απίστευτη προπαγάνδα, που καταρρέει και υποδομείται με ένα τρόπο συγκλονιστικό, τα καλύτερα έρχονται!
Πίσω στον Μάϊο, του 2023, αυτή η σκληρή έκλειψη Σελήνη, σε πτώση, δεν είναι για ευαίσθητους, καθώς θα βγαίνουμε από τον άξονα των συγκεκριμένων εκλείψεων τον Οκτώβριο του 2023. Στον εξελικτικό Σκορπιό, αυτή είναι η συλλογική κοσμική στιγμή για να κάψουμε, να καθαρίσουμε, να καταστρέψουμε και να αφαιρέσουμε οτιδήποτε έχει ξεπεραστεί η’ δεν λειτουργεί, έχει παλιώσει. Κυβερνάται από τον Άρη, που βρίσκεται στον Καρκίνο, ένας λόγος παραπάνω, εγκαταλείπουμε την «παλιά οικογένεια».
Κυβερνάται και από τον Πλουτωνα, που αυτή την στιγμή είναι σε ανάδρομη πορεία, στις 0 μοίρες Υδροχόου. Είναι πολύ σημαντική, θα μας δείξει το μέλλον.

Στις 7 Μαΐου, η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, ώρα 4:25 μμ.
χρειαζόμαστε συναισθηματική ασφάλεια και τους δικούς μας ανθρώπους, αυτούς που εμπιστευόμαστε. Γινόμαστε αρκετά εύθραυστοι, επομένως πληγωνόμαστε εύκολα. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης απαιτεί από τους άλλους να επιδεικνύουν συνεχώς την αγάπη και την αφοσίωση τους. Η κυκλοθυμία, ο συναισθηματισμός και η τάση για μελαγχολία θα μπορούσαν να παρουσιάσουν κάποια προβλήματα.

Στις 15 Μαΐου, ο Ερμής σε ευθεία πορεία στην 5η μοίρα του Ταύρου- ώρα 5:11 π.μ.
Θα είναι εκτός ζώνης σκιάς , στις 31 Μαΐου 2023, ώρα 9:39 μμ.
Μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί η απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Υπάρχει, αλλά για να χτιστεί μια γέφυρα χρειάζεται χρόνος, ενέργεια αλλά και βοήθεια. Μόλις ολοκληρωθεί ο ανάδρομος κύκλος, τότε οι κίνδυνοι αυτοί δεν είναι πλέον ανησυχητικοί. Ξεπερνάμε έναν χωρισμό. Προσπαθούμε να οικοδομήσουμε τη συνέχεια. Να λύσουμε τα προβλήματα.

Στις 16 Μαΐου, 2023, ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο, ώρα 7:20 μμ.
Έχετε αναρωτηθεί τι συμβαίνει όταν ο πλανήτης της επέκτασης συναντά το ζώδιο της σταθερότητας; Πώς θα μοιάζει ο κόσμος καθώς ο Δίας ταξιδεύει στον Ταύρο μεταξύ 16 Μαΐου 2023 και 25 Μαΐου 2024; Αυτή είναι μια εποχή μεγάλης σημασίας καθώς οι ενέργειες του Δία και του Ταύρου ενώνονται για να φέρουν νέες ευκαιρίες, ανάπτυξη και ευημερία, αλλά και το αντίθετο. Ο Ταύρος είναι γνωστός για την αποφασιστικότητα, την αξιοπιστία και την αγάπη του για άνεση. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της αξίας, κυβερνά τον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι όταν ο Δίας ταξιδεύει μέσα από τον Ταύρο, άρα, είναι καιρός να επικεντρωθούμε στη δημιουργία αφθονίας σε όλους τους τομείς της ζωής, ειδικά στις σχέσεις, τα οικονομικά και τα υλικά αποκτήματά μας. Περισσότερα θα πούμε σε ξεχωριστό κείμενο.

Στις 19 Μαΐου-Νέα Σελήνη των Λουλουδιών στις 28 μοίρες του Ταύρου.
Είναι μια απίστευτη Νέα Σελήνη, πραγματικά, ένα παράθυρο για να μεγιστοποιήσετε την προσοχή που δίνεται σε αυτόν τον συγκεκριμένο οίκο του ωροσκοπίου σας – ειδικά από τη στιγμή που ο πλανήτης της τύχης και της γενναιοδωρίας εμφανίζεται εδώ για να εγκαινιάσει την ανάπτυξη και την επέκταση. Για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε, θα χρειαστεί να εργαστείτε, να συνεργαστείτε, με κάποιον ίσης δεξιότητας και παρόμοιου ενδιαφέροντος. Μοιράζοντας την εργασία χωρίς το εγώ ή ανταγωνισμό, το αποτέλεσμα είναι όχι μόνο καλύτερο, αλλά πιο αρμονικό και ικανοποιητικό.
Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι η Αφροδίτη, η Νέα Σελήνη συνδέεται με τον Άρη – και οι δύο στον Καρκίνο προσφέρουν απόλυτη υποστήριξη!

Στις 20 Μαΐου-ο Αρης στον Λέοντα, ώρα 5:32 μμ.
δείχνει ότι θα διεκδικήσετε με τρόπο αρκετά δημιουργικό, ενεργητικό, υπεύθυνο, θετικό, αυτοπεποίθηση, αισιόδοξο, υπάκουο και δραματικό τρόπο – διαθέτοντας ισχυρή δύναμη θέλησης, αξιοπρέπεια και φυσικές ηγετικές ιδιότητες. Το εγώ είναι ισχυρό και μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας θα διοχετευθεί σε προσωπικά έργα που ενισχύουν τις δικές σας απολαύσεις στη ζωή. Μερικές φορές, μπορεί να είστε επαναστάτες, αυταρχικοί και επιεικείς. Ο έρωτας είναι ρομαντικός, αλλά εγωκεντρικός – για πλήρη ικανοποίηση χρειάζεστε την κατάλληλη απάντηση από τον σύντροφό σας.

Τέλος, ο Ηλιος στους Διδύμους, ώρα 9:09 π.μ.
Οι Δίδυμοι προσαρμόζονται εύκολα στην αλλαγή. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι μια δύναμη επειδή είναι ένας μηχανισμός επιβίωσης και μια αδυναμία επειδή τους καθιστά ευάλωτους στις απαιτήσεις και την επιρροή άλλων ανθρώπων.
Δεν έχουν μόνο μια μοναδική ικανότητα να καταλαβαίνουν τι σκέφτονται οι άλλοι, έχουν επίσης μεγάλη εξυπνάδα για μίμηση. Μπορούν επίσης να χάσουν από τα μάτια τους τα ταλέντα και τις ιδέες τους με το να είναι πολύ πρόθυμοι και ικανοί να υιοθετήσουν τα χαρακτηριστικά και να βυθιστούν στις προσωπικές καταστάσεις των άλλων. Οι Δίδυμοι αντιδρούν διανοητικά σε όλα όσα βιώνουν στη ζωή. Ο Ερμής, πλανήτης της διάνοιας (και της επικοινωνίας γενικότερα) κυβερνά το ζώδιο των Διδύμων. Όσοι γεννήθηκαν με τον Ήλιο στους Διδύμους είναι ομιλητικοί, γρήγοροι και έχουν έμφυτη περιέργεια για τα πάντα. Το ζώδιο των Διδύμων πιστεύεται ότι είναι πολύ ευπροσάρμοστο και ευέλικτο, μερικές φορές στο σημείο να «είναι» δύο διαφορετικές προσωπικότητες.

*ΚΡΙΟΣ*
Τον Μάιο, θα ξυπνήσει μέσα σας η επιθυμία να συναντήσετε νέους
ανθρώπους. Ως εκ τούτου, οι επαγγελματικές σας δεσμεύσεις, πολύ πιθανό
να παραμεριστούν για λίγο, για να αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Μπορείτε να
ανυπομονείτε να συναντήσετε ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς που
θα φέρουν πολύ ενθουσιασμό αλλά η έκλειψη σελήνης, ίσως σας κάνει να
υιοθετήσετε μια νέα κοσμοθεωρία στη ζωή σας.
Όπως λένε, τα καλύτερα συμβαίνουν απρογραμμάτιστα και αυτή η περίοδος
ενθαρρύνει τις αυθόρμητες αποφάσεις αλλά και περιπέτειες. Επομένως,
αξιοποιήστε το στο έπακρο και προσπαθήστε να κάνετε ό, τι σας λέει η
διαίσθηση για λίγο. Μπορείτε να ζήσετε κάτι αδιανόητο και ίσως
συγκλονιστικό, ειδικά οι ελεύθεροι. Ο Αρης μέσα στα φυσιολογικά του όρια
και πάλι, στον Καρκίνο, ενώ η Αφροδίτη εκτός ορίων, φέρνει ρομαντικές
ευκαιρίες και βελτίωση σχέσεων, ειδικά ο νέος κύκλος σελήνης στις 19 του
μήνα.
Η ενέργεια σας θα αυξάνεται συνεχώς. Ο Δίας μπαίνει στον Ταύρο, στις 16
Μαΐου, που είναι ο πλανήτης της ευημερίας, και της επέκτασης σε ένα
ζώδιο σταθερό, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δουλέψετε
σκληρότερα. Θα θέλετε να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι και να ικανοποιήσετε
τις ανάγκες σας. Η έκλειψη σελήνης, θα φέρει ευκαιρίες για χρήμα, αλλά
και σημαντικές αλλαγές. Πιθανό, να υπάρξουν όμως προβλήματα με
τεχνολογικό εξοπλισμό, να ανέβουν οι τόνοι στην οικογένεια, άγχος,
σχετικά με χρήματα και ένταση στον επαγγελματικό χώρο. Όμως η νέα
σελήνη, των λουλουδιών, είναι κάτι τελείως διαφορετικό, όπου πρέπει να
σπείρετε, ότι καλύτερο έχει βάλει το μυαλο σας.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,9,10,17,18,19,30,31*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2,3,8,9,10,16,17,18,19,24,25*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 5,9,10,13,22*

*ΤΑΥΡΟΣ*
Ο Μάιος σας ξυπνά μια τεράστια επιθυμία για αγάπη και σωματική επαφή
αλλά έχει και προκλήσεις. Συγχρόνως, αυτό το μήνα, μπορεί να
αντιμετωπίσετε μια υπερβολική ανάγκη να ελέγξετε και να οικειοποιηθείτε
τον σύντροφό σας, κάτι που σίγουρα δεν είναι επιθυμητό και, αντίθετα, θα
μπορούσε να οδηγήσει σε απογοήτευση. Επομένως, απαλλαγείτε από τις
κτητικές σας τάσεις, δώστε χώρο στον σύντροφό σας και απολαύστε τις
στιγμές που περνάτε μαζί. Κατά τη διάρκεια της εκλειπτικής περιόδου, όλα
θα είναι έντονα, αλλά μια νέα ενέργεια ζωής θα ξυπνήσει νέες ευκαιρίες
θα εμφανιστούν για προσωπική ανάπτυξη, οπότε μην αποθαρρύνεστε.
Τον Μάιο, θα ανακτήσετε την εμπιστοσύνη τους σε όλες τις πτυχές της ζωής
χάρη στην επιρροή του Ήλιου. Ως εκ τούτου, είναι μια καλή στιγμή για να
επιστρέψετε σε πράγματα που έχετε αποφύγει να σκεφτείτε, ότι δεν είστε
αρκετά καλοί. Μπορεί να εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα αυτή τη φορά. Η
έκλειψη σαφώς θα δοκιμάσει μια προσωπική σχέση αλλά και τις σχέσεις σας
με την οικογένεια και συγγενείς, ενώ ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, στο
ζώδιο σας, θα υπάρχουν ενοχλήσεις, παρεξηγήσεις και αλλά φαινόμενα, ενώ
θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή, καθώς κυβερνάται από τον Άρη, που
βρίσκεται στον Καρκίνο. Προσοχή στην διατροφή σας.
Με την έκλειψη Σελήνης να πρωταγωνιστεί όπως η είσοδος του Δια στο ζώδιο
σας, δίνει επίσης στους ανθρώπους την τάση να υποτάσσουν και να
εξουσιάζουν τους άλλους. Κάποιες εντάσεις θα υπάρξουν με ανωτέρους στον
χώρο των επαγγελματικών σας. Ταυτόχρονα, προσπαθήστε να διατηρήσετε μια
καλή σχέση μαζί με τα παιδιά σας. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να
βελτιώνονται μετα τις 15 που ο Ερμής, στο ζώδιο σας, σε μπει σε ορθή
πορεία, ενώ και η νέα σελήνη αναμένεται να βελτιώσει επαγγελματικές
σχέσεις, οικονομικά και επαφές περισσότερο. Αν θελήσετε να αυξήσετε την
οικογένεια σας, και όχι μόνο, η νέα σελήνη στο ζώδιο σας, σας δώσει την
ευκαιρία, για πολύ περισσότερα πράγματά από ότι πιστεύατε!
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,2,3,6,9,10,11,17,18,19,29*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,8,9,10,16,17,18,19,20,21,24,25,27,28*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,9,10,11,12,17,18,19,27,28*

*ΔΙΔΥΜΟΙ*
Ο Μάιος θα επικεντρωθεί κυρίως στις σχέσεις, όπου θα βρείτε αρμονία και
τα συναισθήματά θα σταθεροποιηθούν. Σταδιακά, θα ενισχυθεί η ικανότητα
ενσυναίσθησης και προσαρμογής της επικοινωνίας στα συναισθήματα των
άλλων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα είστε σε θέση να φέρετε και
πάλι, στο πλευρό σας εκείνους που έχουν απομακρυνθεί από εσάς για κάποιο
χρονικό διάστημα και θα βρείτε κοινό έδαφος. Κατά τη διάρκεια αυτής της
περιόδου, θα είστε πιο επιρρεπείς σε εθισμούς, οπότε προσέξτε τι κάνετε.
Θα προσπαθήσετε να αντισταθμίσετε το περιβάλλον σας, τις συγκρούσεις που
έχουν προκαλέσει τους προηγούμενους μήνες. Χάρη στην Αφροδίτη, όλα
φαίνεται να πηγαίνουν «μέλι-γάλα» – θα υπάρχει υπομονή, αφοσίωση και
ανιδιοτέλεια. Αλλά μην περιμένετε να διορθώσετε τα πάντα με μερικά
γλυκόλογα. Ορισμένες σχέσεις είναι απλά πολύ ευαίσθητες. Η Αφροδίτη θα
σας καλύψει από οικονομικής άποψης.
Συχνά θα έχετε την τάση να ξοδέψετε χρήματα, σε πράγματα που δεν θα
χρησιμοποιήσετε. Ο Δίας θα μπει στον Ταύρο και θα φέρει πιο σημαντικές
και σταθερές σχέσεις στην ζωή σας ενώ θα βοηθήσει να υλοποιήσετε
κάποιους στόχους. Σε αυτό θα συμβάλλει και η έκλειψη Σελήνης, που θα
αλλάξει πολλά από όσα πιστεύατε μέχρι στιγμής, όχι μόνο για κάποιες
φιλίες, γνωριμίες, για παράδειγμα αλλά μπορεί να δημιουργήσει κάποιο
πρόβλημα, που θα σας βάλει στην διαδικασία να οργανωθείτε καλύτερα για
το μέλλον, ενώ μπορεί να αλλάξετε στόχους, αλλά και τον τρόπο που
εργάζεστε για να τους πετύχετε. Γύρω από τις ημέρες της έκλειψης μην
παίρνετε ρίσκα οικονομικής φύσεως. Προφανώς, δεν πρέπει να στεναχωριέστε
γιατί η σελήνη, θα φέρει νέες προοπτικές γι αυτούς που θέλουν να
δημιουργήσουν κάτι καινούργιο στην ζωή τους, στα επαγγελματικά είτε στην
προσωπική τους ζωή.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,7,8,9,10,16,17,18,19,24,25*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,8,9,10,16,17,18,19,22,23,24,25,30,31*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 6,13,14,23,24*

*ΚΑΡΚΙΝΟΣ*
Τον Μάιο, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σχέσεων που έχουν δημιουργηθεί
εδώ και πολύ καιρό. Οι μικρές υποδείξεις που έχετε παραβλέψει θα έρθουν
στην επιφάνεια και θα μετατραπούν σε πιο σοβαρά προβλήματα και πρέπει να
διευθετηθούν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτά τα
πράγματα θα σας κάνουν να κουραστείτε και θα είστε κάπως απρόθυμοι. Αλλά
δεν είναι απαραίτητο να λύσουμε τα πάντα ταυτόχρονα. Είναι σημαντικό
τουλάχιστον να ξεκινήσετε τις αλλαγές βήμα προς βήμα. Εάν δεν έχετε
σύντροφο, αυτή η περίοδος δεν θα είναι η καλύτερη για τη δημιουργία νέων
σχέσεων. Χρησιμοποιήστε το περισσότερο για να καταλάβετε τα όνειρα,
προαισθήματα και τις ανάγκες σας.
Τον Μάιο, ο Άρης θα επηρεάσει αρνητικά όλους εκείνους που γεννήθηκαν σε
αυτό το ζώδιο. Θα έχετε την τάση να ξεπερνάτε τα προβλήματα αναβάλλοντάς
τα και λύνοντάς τα αργότερα η’ ένα-ένα. Από την άλλη, το προστατευτικό
σας ένστικτο θα είναι ισχυρότερο από το συνηθισμένο, ίσως και αυτό να
μην βοηθάει τόσο πολύ. Εάν κάποιος κοντά σας κινδυνεύει, θα τον
υπερασπιστείτε με κάθε κόστος και δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε
ακόμη και σωματική βία. Ωστόσο, όσοι από εσάς θα προσπαθήσετε να
καταπιέσετε τα συναισθήματά τους θα επιτύχετε μόνο να αποκτήσετε στο
τέλος, έναν αδικαιολόγητο θυμό.
Αυτά όλα μπορεί να τα δημιουργήσει η έκλειψη σελήνης στον Σκορπιό, που
θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου.  Θα υπάρχει, η φαγούρα το να ξεφύγεις
από την κανονική πορεία και να κάνεις κάτι ριζοσπαστικό μπορεί να
αντισταθείς, αλλά δεν πρέπει να αγνοηθεί. Ίσως είναι ακριβώς αυτό που
χρειάζεται, αλλά μόνο αν το κάνετε με αποφασιστικότητα και σαφήνεια,
καθώς πιθανότατα, μετα, δεν θα μπορείτε να το πάρετε πίσω. Μια ματιά στο
ασυνήθιστο μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό όσο και αναζωογονητικό, αν
το σκεφτείτε καλύτερα. Μην αφήνετε την αρνητική σκέψη να σας παρασύρει.
Η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να αφαιρέσει τον άνεμο από τα πανιά σας,
γι’ αυτό πιστέψτε στον εαυτό σας ακόμα κι όταν οι άλλοι δεν το κάνουν.
Ισως , αν υπάρχουν να δημιουργήσουν εντάσεις η’ ανατροπές σχετικά με το
πρόγραμμα των παιδιών σας ακόμα και εσείς θα πρέπει να έχετε ένα πιο
δημιουργικό σχέδιο η’ θα πρέπει να είστε έτοιμοι να έχετε εναλλακτικές
αν τυχόν υπάρξει ανατροπή στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ο Ουρανός, ο
κυβερνήτης του 8ου οίκου της αναγέννησής, παρασύρεται από αυτή την
έκλειψη. Όσο και δύσκολη να είναι η πρώτη περίοδος του μήνα, ο νέος
κύκλος σελήνης, προμηνύει νέες θετικές προοπτικές, και υποστήριξη στην
προσωπική σας ζωή, μαζί με τον Δια στον Ταύρο.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,7,5,9,10,13,17,18,19,22*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,8,9,10,16,17,18,19, 24,25,26,30,31*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 14,15,16,24,25*

*ΛΕΩΝ*
Τον Μάιο, θα σκέφτεστε την οικογένεια. Αυτό θα συνοδεύεται από την
επιθυμία να εμβαθύνετε τη σχέση με τον σύντροφό σας και τα παιδιά σας.
Όλα τα άλλα σε αυτή την περίοδο θα κάνουν στην άκρη και θα
επικεντρωθείτε μόνο στην οικογένειά σας και την ευτυχία τους. Αυτό θα
σας κάνει τον τέλειο σύντροφο και γονέα. Εάν δεν έχετε ακόμα οικογένεια,
αυτός ο μήνας είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε σοβαρές γνωριμίες.
Επομένως, αδράξτε αυτήν την ευκαιρία, κοινωνικοποιηθείτε, και να είστε ο
εαυτός σας. Ευχάριστες στιγμές σας περιμένουν.
Ο Μάιος θα μπορούσε να σας έχει απασχολημένους, ειδικά όταν πρόκειται
για την οικογένεια. Το ωροσκόπιο σας δείχνει ότι κάτι αλλάζει στη ζωή
σας. Θα είναι ένας μήνας αγάπης. Είναι πιθανό ότι θα πάρετε κάποια
μεγάλη είδηση σχετικά με το γάμο ή την εγκυμοσύνη κάποιου. Είτε
εμπλέκεστε εσείς είτε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας, μην φοβάστε να
χαρείτε. Γενικά, αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος ευτυχία και ειρήνη για
εσάς, οπότε θα τείνετε να ξεχάσετε τη δουλειά ή το σχολείο και αντ
‘αυτού, θα απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.
Η σεληνιακή έκλειψη φέρνει αλλαγές πνευματικού τύπου, μια αφύπνιση που
όμως μπορεί να μην αρέσει στους άλλους, σε φίλους η’ γνωστούς, για
παράδειγμα, λόγω των αλλαγών που επιδιώκετε στην ζωή σας η’ λόγω κάποιων
επιλόγων σας και προτεραιοτήτων. Οπότε θα φέρει εντάσεις και διακοπή με
σκοπό να δημιουργηθούν νέες καταστάσεις στον φιλικό σας κύκλο.
Αντίθετα, η νέα σελήνη, με τον Δία στον Ταύρο πλέον, ανοίγει νέες
θετικότερες προοπτικές στα επαγγελματικά σας σχέδια, στις προσωπικές σας
σχέσεις, τα οικονομικά, καθώς θα βελτιώσει και την επικοινωνία με τα
παιδιά, αλλά θα είστε και πιο δημιουργικοί. Γενικότερα, ο νέος κύκλος
σελήνης, φέρνει την πρόοδο και άλματα. Σε αυτό θα βοηθήσει και η
Αφροδίτη ενώ και ο Αρης μπαίνει στο ζώδιο σας από τις 20 Μαΐου. Αλλωστε
η σύνοδος Ηλίου – Ερμή μαζί με τον Ουρανό από τις αρχές του μήνα δείχνει
τον δρόμο για αλλαγές.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,2,3,9,10,11,12,17,18,19,27,28*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,8,9,10,16,17,18,19, 24,25,27,28*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,3,9,10,17,18,19*

*ΠΑΡΘΕΝΟΣ*
Ο Μάιος θα είναι ένας δύσκολος, αν όχι έστω έντονος μήνας. Ειδικά στον
τομέα της καριέρας, υπάρχουν πολλά εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσετε.
Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα το χειριστείτε πιστεύω, σωστά. Με την
υπομονή σας, την οποία σίγουρα δεν θα σας λείψει αυτό το μήνα, μπορείτε
να κάνετε πολλά και, επιπλέον, θα αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία που
μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αργότερα στη δουλειά. Αλλά σε μια σχέση, θα
παλέψετε με τον φόβο της ειλικρίνειας, ο οποίος μπορεί να γυρίσει
μπούμερανγκ εναντίον σας αργότερα. Αν υπάρχει κάτι που δεν σας αρέσει,
πείτε το τώρα και μην περιμένετε τίποτα. Τον Μάιο, σημαντική θα είναι η
επιρροή του Δία. Αυτή η ενεργεια θα είναι υπεύθυνη για την ακόρεστη
πείνα σας για νέες πληροφορίες. Επιπλέον, οι πληροφορίες που αποκτήθηκαν
πρόσφατα μπορούν να σας βοηθήσουν να αποδώσετε καλύτερα από τους
συναδέλφους σας στην εργασία σας.
Όσο για την οικογένεια, θα τείνετε να αντιμετωπίζετε όλους προσεκτικά
και να κάνετε ό, τι μπορείτε για να αποφύγετε οποιαδήποτε διαμάχη. Παρ
‘όλα αυτά, μερικές φορές θα είναι καλύτερο να πείτε τα πράγματα με ευθύ
τρόπο – μπορείτε να επιταχύνετε σημαντικά τη λύση τους. Η έκλειψη
σελήνης στον Σκορπιό, στις 5 Μαΐου, που θα πραγματοποιηθεί, αναδύονται
περισσότερο φοβίες, αμφιβολίες η’ ανασφάλειες, που ίσως δεν έχουν βάση,
σχετικά με τα παιδιά, μια σχέση αν είστε ελεύθεροι, και αυτό πρέπει να
το ελέγξετε, μάλλον καλύτερα να το αποφύγετε, ιδιαίτερα, αν
δημιουργείτε  κάτι συγκεκριμένο, αυτή την περίοδο.
Οι άλλοι θα χρειάζονται τα συναισθήματά σας, τις σκέψεις σας πάνω σε ένα
θέμα, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει. Αρνητικά συναισθήματα, είναι
πιθανό να ξεκινήσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις εάν εσείς αφήσετε τις
ανασφάλειες να πάρουν τον έλεγχο. Μην ακούτε προπαγάνδα, μην ανοίγετε
αλληλογραφία που δεν γνωρίζετε, μην αφήνετε ανασφάλειες άλλων να σας
πάρουν από κάτω, και μάλιστα με Ερμή ανάδρομο. Μετα τις 19  Μαΐου, το
όλο σκηνικό αλλάζει άρδην, η ευεργετική νέα σελήνη, μαζί με τον Δια στον
Ταύρο, φέρνει θετικές εξελίξεις και προοπτικές χωρίς φόβο και πάθος, στα
επαγγελματικά και τα οικονομικά.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,6,9,10,13,14,17,18,19,23,24*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 2,3,8,9,10,16,17,18,19,24,25,30,31*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,9,10,17,18,19,20,21,27,28*

*ΖΥΓΟΣ*
Ο Μάιος θα φέρει την αγάπη και το πάθος στη ζωή σας. Όσοι από εσάς είστε
σε μια σχέση μπορεί να ανυπομονείτε να βρείτε ξανά τη σπίθα. Θα νιώσετε
σαν να είστε πρόσφατα ερωτευμένοι και θα λαχταράτε ξανά ο ένας τον
άλλον. Αφήστε αυτή τη μεγάλη ενέργεια να ρέει και πηγαίνετε με το ρέμα.
Προσπαθήστε να κλείσετε μια διαμονή σε ένα όμορφο θέρετρο, για
παράδειγμα, μόνο για τους δυο σας και μην αφήσετε τίποτα να σας
ενοχλήσει. Εάν είστε μόνοι, έχετε μια περίοδο γεμάτη φλερτ και άγρυπνες
νύχτες μπροστά σας. Η χάρη και η γοητεία σας θα λάμψει από μακριά και θα
μαγέψετε σχεδόν σε όποιον απλά χαμογελάτε.
Θα ευημερήσετε, χάρη στην Αφροδίτη. Αυτοί που βρίσκονται σε μια σχέση θα
απολαύσουν την προσοχή των συντρόφων τους, οι οποίοι θα νιώσουν την
ανάγκη να τους φροντίσουν και να τους κάνουν πάντα ευτυχισμένους. Οι
εργένηδες θα απολαύσουν το αυξημένο ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, το
οποίο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή τους.
Φροντίστε καλά την υγεία σας, με την έκλειψη σελήνης, στον Σκορπιό που
θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου, ειδικά στα τέλη του μήνα. Θα πρέπει να
προσέξετε, μέχρι το τέλος Ιουνίου, διότι μπορεί τα φεγγάρια να
προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Αλλά καλύτερα να αναβάλλετε τα πάρτι
και τους εορτασμούς για αργότερα, ειδικά αν όντως υπάρχει θέμα. Όποιες
αλλαγές χρειαστούν για να βελτιωθείτε σε θέματα θεραπείας και υγείας,
μόνο σε καλό μπορεί να βγει. Κατά τα αλλά η έκλειψη αυτή μπορεί να φέρει
και αλλαγές, όχι μόνο στην καθημερινότητα σας αλλά και αν αλλάξει τους
κανόνες, στον χώρο εργασίας που θα φέρει κάποιες εντάσεις και πιέσεις η’
ακόμα και αναβολές, καθυστερήσεις. Προσοχή, επίσης να υπάρχουν μικρά
ζωάκια στο σπίτι. Θα έχετε όμως υποστήριξη από τον σύντροφο η την
οικογένεια, ανάλογα.
Αυτή η έκλειψη παρασύρει και τον Ουρανό, τον πλανήτη των παιδιών. Εδώ,
λοιπόν, επηρεάζονται. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθούν ένα χαλαρό πρόγραμμα
και να αποφεύγουν το άγχος, ειδικά αν ετοιμάζονται για μια περίοδο
εξετάσεων. Ένας γονέας πρέπει επίσης να κάνει οικονομικές αλλαγές. Η
υγεία θα βελτιωθεί μετά τις 21 Μαΐου. Οι μέθοδοι πνευματικής θεραπείας
είναι πάντα ωφέλιμες και αυτή η τάση συνεχίζεται και τον επόμενο μήνα.
Ωστόσο, η νέα σελήνη  μαζί με τον Δια στον Ταύρο, θα σας ηρεμήσει
ψυχολογικά και θα φέρει πρόοδο, παρα την πίεση και το άγχος, σταδιακά.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,5,6,9,10,14,15,16,17,18,19,24,25*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,2,5,6,8,10,11,16,17,19,20,24,25,29*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,9,10,18,19,22,23,30,31*

*ΣΚΟΡΠΙΟΣ*
Ο Μάιος θα είναι μια εποχή όπου οι ερωτικές σχέσεις είναι αρκετά
έντονες. Ο Σκορπιός μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την υπέροχη περίοδο
για να πάτε με τους αγαπημένους σας σε διακοπές, η’ να κάνετε μικρά
διαλλείματα τα σαββατοκύριακα, επειδή είναι μια μοναδική ευκαιρία να
περάσετε μερικές όμορφες στιγμές μαζί. Όσοι δεν έχουν σύντροφο θα έχουν
μια ευκαιρία να συναντήσουν τον σωστό άνθρωπο αυτό το μήνα. Δεν θα
υπάρξουν προβλήματα για επίλυση προβλημάτων, και θα μπορείτε να
απολαύσετε την παρούσα στιγμή. Εξαιτίας αυτού, θα ακτινοβολείτε πολλή
θετική ενέργεια και οι άνθρωποι γύρω σας θα εκπλαγούν. Θα νιώσετε
υπέροχα στη σχέση σας. Πηγαίνετε μαζί έξω από την πόλη για το
Σαββατοκύριακο ή περιποιηθείτε τον εαυτό σας και περάστε ένα ευχάριστο
και χαλαρό βράδυ και χαλαρώστε. Οι ελεύθεροι θα απολαύστε την ευκαιρία
να βγείτε έξω, και κανείς δεν θα μπορεί να σας απορρίψει, χάρη στην
επιρροή της Αφροδίτης.
Η έκλειψη Σελήνης, στο ζώδιο που πραγματοποιείτε στις 5 Μαΐου, θα σας
κάνει ιδιαίτερα δημοφιλής, σε κοινωνικό επίπεδο, ενώ αυτό θα σας
ωφελήσει και επαγγελματικά. Είναι μια καλή στιγμή για να αυξήσετε τη
δημιουργικότητά σας και να γεννήσετε κάτι νέο και συναρπαστικό. Μπορείτε
να το κάνετε μόνοι σας, αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι θα προχωρήσετε
περισσότερο εάν προσελκύσετε άλλους ανθρώπους στα σχέδιά σας και
χρησιμοποιήσετε την πρόθυμη βοήθειά τους για να προωθήσετε τις προτάσεις
σας.
Θα τα πάτε επίσης πολύ καλά στη δουλειά σας. Οι ιδέες έρχονται, και θα
έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε, και θα είστε επιτυχημένοι. Απλά
προσέξτε να μην είστε πολύ αδίστακτοι και εγωκεντρικοί. Μην αφήσετε μια
αρνητική πινελιά της έκλειψης να αναδυθεί και να σκιάσει το μυαλο σας.
Με τον Δια στον Ταύρο και την νέα σελήνη στις 19 Μαΐου, θα έχετε την
ευκαιρία να εξελιχθείτε και να επεκταθείτε. Πιθανό μια πολύ καλή
επαγγελματική ευκαιρία να έρθει στις 20 και 21. Το πιο σημαντικό είναι
ότι η ερωτική σας κατάσταση – ο γάμος ή η σχέση σας – θα ξεκαθαρίσει, αν
υπάρχει πρόβλημα, καθώς περνούν οι εβδομάδες. Όλες οι αμφιβολίες και οι
ερωτήσεις θα επιλυθούν.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 2,3,9,10,17,18,19*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 7,8,16,17,24,25*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,9,10,18,19,25,26,30,31*

*ΤΟΞΟΤΗΣ*
Ο Μάιος θα είναι ένας μήνας προσωπικής ανάπτυξης. Οι Τοξότες θα οξύνουν
όλες τις αισθήσεις τους που θα τους βοηθήσουν να προσανατολιστούν σε
όλες τις πτυχές της ζωής τους, ειδικά στις σχέσεις τους. Θα είστε
ανοιχτοί σε νέες πληροφορίες και εμπειρίες. Ωστόσο, είναι πιθανό να
φαίνεστε λίγο υπερευαίσθητοι σε ορισμένες περιπτώσεις, γεγονός που θα
μπορούσε να απομακρύνει τον σύντροφό σας. Η καλύτερη επιλογή για εσάς
είναι να αφήσετε τα συναισθήματά σας να ρέουν ελεύθερα και να τα
παρακολουθήσετε προσεκτικά και στη συνέχεια να καταλήξετε σε ένα
συμπέρασμα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή σας. Σε
αυτό το διάστημα, θα ταξινομήσετε τις προτεραιότητες και τους στόχους
σας και θα τους ακολουθήσετε.
Τον Μάιο, υπό την επιρροή του Δία, θα έχετε υπερβολικές προσδοκίες για
τη ζωή. Πιθανότατα θα περιμένετε τη μέγιστη προσοχή και φροντίδα από τον
σύντροφό σας, αλλά μπορεί να απογοητευτείτε. Ο σύντροφός σας σας
εμπιστεύεται και γνωρίζει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί για εσάς,
επειδή μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα μόνοι σας. Αυτός ο μήνας είναι
επίσης η τέλεια στιγμή για να σκεφτείτε τις κακές σας συνήθειες και να
αρχίσετε να τις καταπολεμάτε. Αν και μπορεί να φαίνεται ανέφικτο στην
αρχή, σίγουρα θα κάνει εσάς και τον καλύτερο εαυτό σας να προχωρήσετε.
Η σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου, πιθανό να συνεχίσει την
διαδικασία εσωτερικής αφύπνισης που έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό.
Αυτό μπορεί να σας αποδιοργανώσει σε πνευματικό επίπεδο, ειδικά αν
αφήσετε την αμφιβολία, τον φόβο, πράγμα αφύσικο, και το άγχος να σας
καταβάλλουν. Η έκλειψη αυτή θα σας ευαισθητοποιήσει αρκετά. Θα σας
ξαλαφρώσει όμως και θα σας ηρεμήσει. Ο Ουρανός επηρεάζεται από την
έκλειψη Σελήνης, αλλά όχι με πολύ δυνατό τρόπο. Έτσι, τα αυτοκίνητα και
ο εξοπλισμός επικοινωνίας μπορεί να συμπεριφέρονται ακανόνιστα – ίσως
χρειάζονται επισκευή. Στις 17 ο Δίας στον Ταύρο, θα ευνοήσει θέματα
υγείας και επαγγελματικά καθώς θα παραμείνει εκεί για το υπόλοιπο του
επόμενου έτους. Μαζί με την άκρως ευεργετική νέα σελήνη στις 19 θα έχετε
τη διάθεση να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τη ζωή σας, να απολαύσετε την
προσωπική σας ζωή, και θα έχετε περισσότερη διάθεση για δουλειά. Προσοχή
στην αύξηση βάρους και στην καλοπέραση!
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,2,3,9,17,18,19,20,21,27,28*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 8,9,10,13,16,17,22,24,25*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,9,10,17,18,19,27,28*

*ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ*
Ο Μάιος θα αναδείξει την αυτοεκτίμηση και τις ισχυρές φιλοδοξίες σας. Θα
καταφέρετε να κάνετε ό, τι έχετε θέσει ως στόχο σας και τίποτα δεν θα
σας αποθαρρύνει. Θα απολαύσετε να είστε το κέντρο της προσοχής των
άλλων. Δεν θα σας ενδιαφέρει αν οι άνθρωποι μιλούν για εσάς θετικά ή
όχι. Θα θέλετε απλώς να είστε το θέμα των συνομιλιών τους. Η εγωκεντρική
συμπεριφορά σας θα προκαλέσει διαφωνία με στενούς φίλους και θα το
μετανιώσετε αργότερα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτό το μήνα
είναι να επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Θα είναι επίσης πολύ καλό να
προσθέσετε κάποια άσκηση στο πρόγραμμά σας. Το σώμα σας θα σας
ευγνωμονεί αργότερα.
Τον Μάιο, μπορεί να πετύχετε τους στόχους τους πιο γρήγορα. Παρόλο που
το ημερολογιακό έτος είναι μόλις στο μισό του, θα θέλατε να έχετε ήδη
επιτύχει όλα όσα έχετε θέσει για φέτος λόγω της επιρροής του Άρη. Θα
είστε σκληροί με τον εαυτό σας και τους άλλους, και αν κάποιος σας
αντιμετωπίσει, θα οδηγήσει σε μια δυσάρεστη διαφωνία. Ωστόσο, θα είστε
πεπεισμένοι ότι έχετε δίκιο και δεν θα θέλετε να ακούσετε άλλες απόψεις.
Ένα ακόμη πρόβλημα που μπορεί να φέρει η έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό
είναι η απόσπαση της προσοχής σας από την πρόοδό σας θα είναι η
αφηρημάδα σας. Λόγω της υπερβολικής ενέργειας, δεν θα μπορείτε να
καθίσετε ήρεμα και θα πηγαίνετε από το ένα πράγμα στο άλλο χωρίς να
τελειώσετε κανένα. Πέρα από παρεξηγήσεις με φίλους η’ έλλειψη
συγκέντρωσης η’ κάποιες καθυστερήσεις, η υγεία σας θα είναι αρκετά καλά
σε ενεργειακό επίπεδο. Μπορεί επίσης, να φέρει ένταση σε μια σχέση η’ να
υπάρξει πρόβλημα σε οικονομικό θέμα, προσωρινά, (τίποτα το ανησυχητικό)
αλλά θα μπορέσετε να διαχειριστείτε το πρόβλημα που θα προκύψει.
Η νέα σελήνη, στις 19 του μήνα μαζί με τον Δια στον Ταύρο, εκπληρώνει
επιθυμίες σας και είστε έτοιμοι να λάβετε όλα όταν σας προσφέρονται. Τα
γούστα σας ευνοούνται, επομένως διαδώστε τα και κάντε τον εαυτό σας
διαθέσιμο για όποια προνόμια μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα. Ώρα,
όμως για λίγη διασκέδαση και χαρά.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,2,3,9,10,17,18,19,22,23,30,31*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,8,9,10,11,12,16,17,18,19,24,25,27,28*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 2,3,9,10,17,18,19,30,31*

*ΥΔΡΟΧΟΟΣ*
Ο Μάιος θα προκαλέσει κάποια αντιφατικά συναισθήματα. Θα φτάσετε σε ένα
σταυροδρόμι στην ιδιωτική σας ζωή και δεν θα ξέρετε ποιο δρόμο να
ακολουθήσετε. Η ερωτική σας ζωή θα σας προβληματίσει περισσότερο. Θα
αρχίσετε να αναρωτιέστε αν ο σύντροφός σας είναι ο σωστός και οι
αναμνήσεις της παλιάς σας αγάπης θα αρχίσουν να εμφανίζονται και θα
αρχίσετε να συγκρίνετε τους δύο. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε μια
εσωτερική ισορροπία. Πηγαίνοντας για μια βόλτα στο δάσος, για καθαρό
αέρα και κάποια άσκηση θα σας κάνει καλό. Θα νιώσετε επίσης
επαναφορτισμένοι όταν είστε με άλλους ανθρώπους, οπότε προσκαλέστε έναν
από τους φίλους σας για ένα ποτήρι κρασί και διασκεδάστε μαζί.
Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, όσοι είστε σε σχέση, η έκλειψη σελήνης
στις 5 Μαΐου, μπορεί να δημιουργήσει λίγο χάος, στην προσωπική σας ζωή
γενικότερα. Λατρεύετε τον σύντροφό σας, αλλά ακόμα κι έτσι, συχνά θα
έχετε την τάση να επιστρέφετε στην τελευταία σας σχέση και να σκέφτεστε
τι έχετε κάνει λάθος. Η σχέση με τον/την πρώην σας δεν είναι η καλύτερη
και θα θέλατε να το αλλάξετε αυτό. Όλο αυτό δημιουργεί άγχος και να
επηρεάσει τους υπόλοιπους τομείς στην ζωή σας.
Θα μπείτε σε μια διαδικασία ώστε να αποκτήσετε μια αξιόπιστη αντίληψη
των πραγμάτων. Θα επηρεάσει τη διάθεσή σας, την εργασία και την υγεία
σας. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Επομένως, μη διστάσετε να επενδύσετε
σε λοσιόν σώματος και βιταμίνες. Η Σελήνη είναι ο πλανήτης της υγείας
σας, πράγμα που σημαίνει ότι η υγεία σας είναι πολύ ευαίσθητη στα
σεληνιακά φαινόμενα – όχι μόνο στις εκλείψεις.
Μπορεί να υπάρξει φόβος για την υγεία λόγω έκλειψης, αλλά η υγεία σας
είναι βασικά καλή και είναι πιθανό να μην είναι τίποτα άλλο από ένα
φόβο. Τους επόμενους μήνες θα κάνετε σημαντικές αλλαγές σε θέματα
ευεξίας και εργασίας. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι εντός της
τρέχουσας επιχείρηση σας (σας μετατοπίζουν από τη μια θέση στην άλλη) ή
σε μια νέα. Υπάρχουν αναστάτωση στο χώρο εργασίας. Εάν απασχολείτε
άλλους, μπορεί να υπάρχουν εντάσεις. Ο Ουρανός επηρεάζεται από την
έκλειψη σελήνης και τους επόμενους μήνες γίνονται αλλαγές, όσο αφορά τον
εαυτό σας, την προσωπική σας εικόνα, πολλά επαναπροσδιορίζονται.
Ο Δίας στον Ταύρο, μαζί με την νέα σελήνη στις 19 του μήνα, ξεκινούν
έναν νέο ευνοϊκό κύκλο ευημερίας, εκπλήρωσης στόχων και προσωπικής
ευχαρίστησης. Κάντε ό,τι μπορείτε, αλλά μην πιέζετε πολύ τον εαυτό σας.
Ζητήστε και θα λάβετε. Αφήστε το συναίσθημα να σας καθοδηγήσει, για
λίγο, και θα εκπλαγείτε.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,2,3,9,10,17,18,19,25,26,27,28*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 6,8,9,13,14,16,17,23,24,25*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,2,11,19,20,29*

*ΙΧΘΕΙΣ*
Αυτό το χρονικό διάστημα, θα νιώσετε τόση αγάπη μέσα σας. Είναι επειδή ο
Μάιος θα φέρει πολλή τρυφερότητα και αγάπη, η οποία θα εξαπλωθεί. Αυτός
ο μήνας είναι ιδανικός για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να
ενισχύσετε τις τρέχουσες σχέσεις σας. Χάρη στη φυσική σας γοητεία θα
προσελκύσετε την προσοχή άλλων ανθρώπων που θα αισθάνονται ασφαλείς μαζί
σας. Έχετε επίσης μια εκπληκτική ικανότητα για να δείξετε συμπόνοια,
κατανόηση και φιλανθρωπία, οπότε θα είστε μια υποστήριξη για όλους όσους
θα τη χρειαστούν. Βοηθώντας τους άλλους θα σας ικανοποιήσει, και επίσης
σας βοηθά να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας. Ίσως καταλήξετε σε κάποια
συμπεράσματα σχετικά με τη σχέση σας με τον σύντροφό σας.
Ο Μάιος είναι ένας μήνας αγάπης για πολλούς και σίγουρα δεν θα είναι
διαφορετικός για σας. Φυσικά, θα είστε ευχαριστημένοι, αλλά αν ο
σύντροφός σας σας απογοητεύσει, ο τρόπος που το αντιμετωπίζετε θα
μπορούσε να πει πολλά για τη φύση της σχέσης σας, την οποία μπορεί να
μην έχετε παραδεχτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, είναι
μια εξαιρετική ευκαιρία να σταματήσετε για λίγο και να σκεφτείτε αν
είστε ικανοποιημένοι στη σχέση σας ή όχι. Αυτή η περίοδος θα μπορούσε
επίσης να φέρει τύψεις για το παρελθόν.
Γενικότερα, η έκλειψη της 5^ης Μαΐου έχει μικρή εώς ουδέτερη επιρροή
στην ζωή σας, αν και μπορεί να ενδυναμώσει τα όποια θετικά συναισθήματα
υπάρχουν, αυτό είναι αρκετά θετικό για σας και τους άλλους. Μπορεί να
σας βοηθήσει να προοδεύσετε, ότι και αν κάνετε, αυτή την περίοδο και
τους επόμενους μήνες. Σαν να γίνετε μια μικρή κοσμική επανεκκίνηση στο
μυαλο σας. Φροντίστε, μόνο αν έχετε παιδιά που ετοιμάζονται για
εξετάσεις, να μείνουν μακριά αυτή την περίοδο και να αποφεύγουν
αγχωτικές και επικίνδυνες δραστηριότητες.
Πολλοί ασχολούνται με τις δημιουργικές τέχνες και αυτή η έκλειψη
σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στη δημιουργική τους ζωή – και στον τρόπο
που προσεγγίζουν τη δημιουργικότητά τους. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις
για την υγεία σας. Ο Ουρανός, ο πνευματικός σας πλανήτης, επηρεάζεται
λίγο από αυτή την έκλειψη. Υπάρχουν πνευματικές αλλαγές που συμβαίνουν
ως αποτέλεσμα, αλλά τίποτα πολύ δραματικό. Αυτό το είδος της έκλειψης
συχνά έντονη ονειρική δραστηριότητα. Είναι απλώς ψυχικά συντρίμμια που
ανακατεύονται από την έκλειψη.
Με τον Δια στον Ταύρο και τη νέα σελήνη στις 19 , μην σκάβετε πολύ
βαθιά, κοιτάξετε μπροστά, ολα παίρνουν μια διαφορετική μορφή και
διάσταση, θα ηρεμήσετε και όταν γίνει αυτό , όλα θα πάρουν άλλη τροπή.
*Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,2,3,9,10,17,18,19,27,28,30,31*
*Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 8,14,15,16,17,24,25*
*Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7,8,16,17,24,25*
https://astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια