Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Ροζ Πανσέληνος στο Ζυγό στις 6 Απριλίου

Eυκαιρία για ίαση και κάθαρση!
Ποιοί επηρεάζονται περισσότερο:
Από την πανσέληνο αυτή επηρεάζονται ιδιαίτερα οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά δευτερευόντως επηρεάζονται και Δίδυμοι, οι Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου. Θεωρείται μια πανσέληνος που φέρνει νέες ευκαιρίες στον κόσμο στο να μπορέσει να ξεπεράσει αρκετά προβλήματα, όπως επίσης και δίνει την ευκαιρία σε αρκετούς να μπορέσουν να επεκταθούν οικονομικά ή να κλείσουν κάποιες σημαντικές συνεργασίες.
Κριός
Το πρώτο δεκαήμερο με αυτή την Πανσέληνο θα πρέπει να περιμένει κάποιες βελτιωτικές καταστασεις επί των οικονομικών θεμάτων, ενώ ταυτόχρονα θα γεμίσετε αυτοπεποίθηση και με δύναμη για να μπορέσετε να αλλάξετε πολλά και δύσκολα κομμάτια μέσα στην καθημερινότητά σας.
Το δεύτερο δεκαήμερο είναι αρκετά τυχερό και καταφέρνει να αλλάξει τη ζωή του με πάρα πολλούς τρόπους. Πιθανόν να κάνετε μια νέα γνωριμία, η οποία θα μπορούσε να σας ενθουσιάσει και να περάσετε πάρα πολύ καλά, ενώ ταυτόχρονα όσοι έχετε σχέση θα μπορούσατε να την ανανεώσετε.
Το τρίτο δεκαήμερο έχει τη δύναμη να μπορέσει τώρα να βάλει τα πράγματα στη ζωή του σε μια σειρά και να μπορέσει να οργανώσει την επαγγελματική του επιτυχία, ενώ ο γενικότερα θα δείτε οτι η τύχη αρχίζει και σας χτυπάει την πόρτα, οπότε και κάνετε κάποιες κινήσεις οι οποίες θα έχουν σημαντική επιτυχία.

Ταύρος
Το πρώτο δεκαήμερο έχει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να μπορέσει να δημιουργήσει μία καινούργια πορεία στη ζωή του, μέσα από σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες. Φαίνεται επίσης ότι κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν στο να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.
Το δεύτερο δεκαήμερο καταφέρνει να αλλάξει τώρα τα δεδομένα στη ζωή του και να μπορέσει να προχωρήσει ύστερα από αρκετό καιρό απραξίας. Μπορεί να φοβάστε, αλλά ξέρετε ότι έχετε τη δύναμη να μπορέσετε να επιτύχετε αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσπαθήσετε.
Το τρίτο δεκαήμερο μπροστά σε μια τρομερά ερωτική διάθεση, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε έναν σύντροφο που θα σας αλλάξει τη ζωή, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται ότι είναι και μια πολύ σημαντική στιγμή για να μπορέσετε να επιτύχετε σκοπούς και στόχους σας.

Δίδυμοι
Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει δυναμικές επαγγελματικές αλλαγές. Φαίνεται ότι έχετε πειστεί αρκετά για να μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας, όμως όλο αυτό είναι θέμα χρόνου και φαίνεται ότι μέσα από τις προσπάθειες σας θα μπορέσετε τελικά να επιτύχετε μακροπρόθεσμους σκοπούς και στόχους.
Το δεύτερο δεκαήμερο έχει επιτέλους τη δυνατότητα να μπορέσει να κοινωνικοποιηθεί έτσι ώστε να μπορέσει να γνωρίσει νέους ανθρώπους και να κάνετε καινούργιους φίλους, ενώ και το έτερον σας ήμισυ είναι πολύ πιθανόν να σας προσφέρει τα συναισθήματά του και να περάσετε πολύ όμορφα μαζί του.
Το τρίτο δεκαήμερο με σημαντικές καινούργιες αποφάσεις. Θα μπορούσατε να περιμένετε μία ξαφνική τύχη, η οποία θα σας χτυπήσει την πόρτα, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι απίθανο να δημιουργηθεί και μια επαγγελματική ευκαιρία, η οποία θα σας διώξει την ανασφάλεια και θα σας δημιουργήσει νέους ορίζοντες.

Καρκίνος
Το πρώτο δεκαήμερο καταφέρνει να διώξει από πάνω του τρομερά προβλήματα από το παρελθόν. Φαίνεται δε ότι έχετε αρκετά νεύρα, καθότι ο Άρης βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο και σας προκαλεί και τους εκνευρισμούς, αλλά μέσα από αυτή την ένταση ξεκαθαρίζεται τελικά τι μπορείτε να κάνετε και να προχωρήσετε στη ζωή σας με λιγότερα προβλήματα.
Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει την επιστέγαση των επαγγελματικών τους σκοπών και στόχων, ενώ μέσα στο σπίτι μπορεί να υπάρξει μια σημαντική ευκαιρία να αλλάξουν κάποια πράγματα και έτσι να νιώσετε πολύ καλύτερα.
Το τρίτο δεκαήμερο επιτέλους έχει μπροστά του μια περίοδο σημαντικής επιτυχίας και αναγνώρισης σε σκοπούς και στόχους, ενώ φαίνεται ότι γενικότερα αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή σας και νιώθετε ότι μπορείτε να φύγετε από καταστάσεις που σας είχαν δηλητηριάσει στο παρελθόν.

Λέων
Το πρώτο δεκαήμερο θα μπορούσε να περιμένει δραματικές αλλαγές επί των διαπροσωπικών τους σχέσεων με ξαφνικούς χωρισμούς, αλλά και ξαφνικές επανασυνδέσεις, ενώ την ίδια στιγμή νέες συνεργασίες με άτομα εξουσίας θα σας βοηθήσουν να βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα.
Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία σημαντική εξέλιξη από ταξίδι στο εξωτερικό ή μια πολύ σημαντική είδηση που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Θα πρέπει να περιμένετε επίσης την επιτυχία σε θέματα σπουδών.
Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί από δω και στο εξής να διώξει από πάνω του πάρα πολλές περίεργες και δύσκολες καταστάσεις, ενώ φαίνεται ότι πραγματοποιείται ένας πολύ σημαντικός σκοπός σας, ο οποίος θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε περαιτέρω επί των οικονομικών σας θεμάτων.

Παρθένος
Το πρώτο δεκαήμερο περιμένει τη σταδιακή αποκλιμάκωση των οικονομικών δυσκολιών του και έρχονται σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσετε να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα. Θα υπάρξουν όμως κρίσεις επί των διαπροσωπικών σας σχέσεων για αυτό θα πρέπει να προσέξετε τι γίνεται με τον σύντροφό σας.
Το δεύτερο δεκαήμερο περνάει μια φάση σημαντικής ανάπτυξης, με ξαφνικές ευκαιρίες να αναδύονται από το πουθενά, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα οικονομικά προβλήματα και να μπορέσετε να προχωρήσετε με τα επενδυτικά σας προγράμματα.
Το τρίτο δεκαήμερο με σημαντικές οικονομικές επιτυχίες και δυνατότητες εξέλιξης. Έρχεται επιτέλους η στιγμή όπου θα μπορέσετε να ξεφύγετε από πάρα πολλά προβλήματα, ενώ την ίδια στιγμή οι οικονομικές σας επιλογές ανθίζουν οδηγώντας σε μια καινούργια πορεία. 

Ζυγός
Μια σημαντική περίοδος αυτή για το 1ο δεκαήμερο, καθότι επιτέλους αναγνωρίζετε τις νέες δυνατότητες που υπάρχουν για να μπορέσετε να δημιουργήσετε, αλλά ταυτόχρονα μπορείτε να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας, γνωρίζοντας επίσης ότι μπορείτε να αναγνωριστείτε για όλα αυτά που έχετε κάνει και να μπορέσετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας σχέδια.
Το δεύτερο δεκαήμερο πρωταγωνιστεί με την πανσέληνο στο δικό σας τομέα, δίνοντάς σας τελικά τη δυνατότητα να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τα συναισθήματά σας. Έχετε ευκαιρίες για καινούργιες σχέσεις, όπως επίσης υπάρχει και δημιουργία νέων συνεργασιών που θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να βρείτε λύσεις επί των επαγγελματικών προβλημάτων σας
Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να περιμένει ξαφνική τύχη επί των διαπροσωπικών του σχέσεων με νέες σχέσεις, αλλά και με μια ανανέωση μιας υπάρχουσας σχέσης, η οποία θα προχωρήσει αρκετά καλά, ενώ βέβαια δεν θα λείψουν και οι σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες.

Σκορπιός
Το πρώτο δεκαήμερο θα μπορούσε να περιμένει επιτέλους μια ώριμη σχέση πού κατασταλαγμένη, η οποία θα προχωρήσει με πάρα πολύ όμορφο τρόπο, ενώ βάζετε τώρα καινούργια σχέδια μπροστά για να προχωρήσετε επαγγελματικά με ιδιαίτερη επιτυχία
Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια σημαντική εργασιακή επιτυχία, ενώ θα πρέπει οπωσδήποτε να κυνηγήσετε μία θέση αν είσθε άνεργοι καθότι για μια δουλειά τώρα ευνοείστε περισσότερο από ποτέ για κάτι τέτοιο. 
Στο τρίτο δεκαήμερο είναι ο πρωταγωνιστής στον έρωτα το επόμενο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να περιμένει μια σημαντική εξέλιξη επί των διαπροσωπικών του, οσοι βεβαίως είσαστε μόνοι σας, θα πρέπει να περιμένετε και την είσοδο ενός πολύ έντονου ρομαντικού έρωτα. Ευνοούνται και οι επανασυνδέσεις και βέβαια αν δώσεις λίγο περισσότερο προσοχή στην υπάρχουσα γνωριμία που έχεις τα πράγματα θα πάνε όπως θα δείς πάρα πολύ καλά.

Τοξότης
Για το πρώτο δεκαήμερο είναι μια υπέροχη περίοδος για να μπορέσετε κυρίως να τακτοποιήσετε πράγματα που έχουν να κάνουν με φίλους και γνωστούς με παρεξηγήσεις που έγιναν στο παρελθόν και σας απομάκρυναν, ενώ ταυτόχρονα στην εργασία σας θα μπορέσει να εξομαλυνθεί το κλίμα και να νιώσετε και εσείς πολύ καλύτερα. Μέσα στο σπίτι υπάρχουν πιέσεις.
Το δεύτερο δεκαήμερο έχει τεράστια τύχη μπροστά του. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να γνωρίσετε έναν σημαντικό έρωτα, ενώ ταυτόχρονα η εκμετάλλευση των ταλέντων σας με σωστό τρόπο θα μπορούσε να οδηγήσει στην επαγγελματική σας ανέλιξη και αναγνώριση.
Το τρίτο Δεκαήμερο έχει μπροστά του φοβερές δυνατότητες να μπορέσει να εξελιχθεί. Ευνοείστε αρκετά για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή, αλλά ταυτόχρονα ευνοήστε για να μπορέσετε επιτέλους να δείξετε στον κόσμο τι αξίζετε και γιατί όχι να επιτύχετε κάτι πολύ σημαντικό επαγγελματικά. Έχετε εύνοια όσοι θέλετε να φέρετε ένα παιδάκι στη ζωή σας.

Αιγόκερως
Το πρώτο δεκαήμερο φαίνεται να φλερτάρει αρκετά και μέσα από αυτό το φλερτ θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια σχέση με ένα ίσως άτομο μικρότερης ηλικίας. Κάποιες συζητήσεις για θέματα δουλειάς θα έχουν καλό αποτέλεσμα και θα μπορέσετε να ξεφύγετε από δυσκολίες.
Το δεύτερο δεκαήμερο καταφέρνει να εξελιχθεί επιτέλους μέσα από επαγγελματική έντονη δραστηριότητα και θα πρέπει να περιμένετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία και θεμελίωση επιτέλους των στόχων σας
Ερωτική αυτή η εβδομάδα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου με ξαφνικές σχέσεις που θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα, ενώ επιτέλους, αν έχετε απομακρυνθεί από κάποιο πρόσωπο που αγαπάτε πολύ, θα μπορούσατε να λύσετε τις παρεξηγήσεις και να μπορέσετε να κατευθυνθείτε σε μια πολύ πιο εποικοδομητική πορεία.

Υδροχόος
Το πρώτο δεκαήμερο, αν και αντιμετωπίζει κάποια οικονομικά προβλήματα, μπορεί να περιμένει επιτέλους ότι θα πάρει μια πολύ σημαντική είδηση για θέματα που αφορούν το σπίτι του, γιατί ίσως μια αγοραπωλησία να σας λύσει τα χέρια επί των οικονομικών σας θεμάτων. 
Το δεύτερο δεκαήμερο έχει μικρά ταξιδάκια, τα οποία θα σας φτιάξουν πάρα πολύ τη διάθεση, ενώ μπαίνετε σε μια φάση συζητήσεων με πολύ σημαντικά πρόσωπα για θέματα δουλειάς και η πορεία δείχνει ότι θα μπορέσουν να εξελιχθούν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο.
Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να κινηθεί έξυπνα το επόμενο διάστημα, καθότι ξαφνικές οικονομικά ευκαιρίες θα έρθουν και θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις επί σοβαρών οικονομικών εμποδίων. Μέσα στο σπίτι επιτέλους, υπάρχει μια σημαντική βελτίωση, ύστερα από καιρό έντονων δυσκολιών.

Ιχθύες
Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει επιτέλους ένα σημαντικό άνοιγμα σε θέματα που αφορούν την εργασία του ενώ ξαφνικές οικονομικές εξελίξεις θα σας λύσουν τα χέρια. Μια σχέση ιδιαίτερα παθιασμένη θα μπορούσε να δημιουργηθεί η οποία όμως θα έχει και τις εντάσεις της.
Το δεύτερο δεκαήμερο νιώθει ότι έχει τώρα τη δύναμη να αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή του. Είναι μια περίοδος σημαντικής οικονομικής ανάπτυξης αλλά και μια στιγμή η οποία θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τα επαγγελματικά σας σχέδια.
Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μια σημαντική αναγνώριση σε πράγματα που εδώ και καιρό περίμενε ενώ ξεκινάει μια φοβερή περίοδος οικονομικής επιτυχίας μέσα από επενδυτικές επιτυχίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στην οικονομική σας ανεξαρτησία.
christosarchos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια