Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

National Farm Animals Day / Ημέρα Ζώων Φάρμας

National Farm Animals Day / Ημέρα Ζώων Φάρμας
Κάθε χρόνο, στις 10 Απριλίου, η Εθνική Ημέρα Ζώων Φάρμας εστιάζει την προσοχή στην ανθρώπινη φροντίδα των ζώων φάρμας. Η ημέρα στοχεύει επίσης να βρει σπίτια για εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα ζώα φάρμας.
Μια ποικιλία ζώων έχουν εξημερωθεί και εκτραφεί σε φάρμες για τροφή. Παρέχουν αυγά, γάλα, τυρί, κρέας, μαλλί, δέρμα και άλλα προϊόντα. Οι περισσότεροι αγρότες εκτρέφουν τα ζώα τους με υπευθυνότητα. 
Η παροχή ποιοτικού περιβάλλοντος για την ανάπτυξή τους ωφελεί και το ζώο και τον αγρότη. Οι αγρότες επενδύουν στα ζώα τους από τη στιγμή που γεννιούνται, παρέχοντας θρεπτική τροφή και διασφαλίζοντας εύρωστη και υγιή ανάπτυξη. 
Παρέχουν επίσης ιδανικές συνθήκες για τη φυλή τους. Οι αγρότες εκπαιδεύονται συνεχώς για τα ζώα που εκτρέφουν, ώστε να μπορούν να τους παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα. 
Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι κακοποιούν και παραμελούν τα ζώα τους. Όταν ανακαλύπτονται κακές συνθήκες και τα ζώα υποσιτίζονται, είναι απαραίτητο να αναφέρετε την περίπτωση σε κτηνίατρο για επανεξέταση. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια