Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Jerry Springer πέθανε ο παρουσιαστής 1944-2023

13.2.1944-27.4.2023
Ο παρουσιαστής του «Jerry Springer Show» πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του στο Σικάγο. 
Είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από λίγους μήνες αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία αυτή την εβδομάδα.
Πριν γίνει παρουσιαστής, ο Σπρίνγκερ ασχολήθηκε με την πολιτική. Το 1977 είχε εκλεγεί δήμαρχος του Σινσινάτι για μία θητεία
Το «The Jerry Springer Show» ξεκίνησε το 1991 και, το 1998, στο απόγειο της δημοτικότητάς του, ξεπέρασε το «The Oprah Winfrey Show» σε τηλεθέαση, προσελκύοντας 12 εκατομμύρια θεατές.

«Το τσατ σόου του Σπρίνγκερ έγινε σύμβολο της τηλεόρασης χαμηλού επιπέδου με τους καβγάδες, τις βρισιές και τις αποκαλύψεις απιστίας που έκανε στον αέρα» σχολιάζει το BBC. 

Πριν γίνει τηλεοπτικός παρουσιαστής, ο Σπρίνγκερ ασχολήθηκε με την πολιτική. Θήτευσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Σινσινάτι το 1971 και εξελέγη δήμαρχος της πόλης το 1977.

Επίσης είχε διατελέσει σύμβουλος πολιτικής εκστρατείας του Ρόμπερτ Κένεντι, σύμφωνα με ένα προφίλ του Σπρίνγκερ στο Slate του 1998 που έγραψε ο Ντέιβιντ Πλοτζ. Μετά τη δολοφονία του Κένεντι, εντάχθηκε στη δικηγορική εταιρεία Frost & Jacobs (σήμερα Frost Brown Todd), στο Σινσινάτι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια