Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

International ASMR Day / Παγκόσμια Ημέρα ASMR

International ASMR Day
Το ASMR, σύμφωνα με την ιατρική βιομηχανία, είναι μια εμπειρία που γενικά περιγράφεται ως μυρμήγκιασμα, στατική αίσθηση που εκπέμπει μια αίσθηση ευφορίας. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να περιγραφεί ως ένα αντιληπτικό φαινόμενο και πυροδοτείται από την έκθεση σε συγκεκριμένους ήχους και γραφικά.
Το ASMR λέγεται ότι μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους τόσο προσωπικά όσο και κλινικά. Πολλοί δημιουργοί του ASMR δημιουργούν αισθήσεις που παρέχουν μια αίσθηση απόδρασης στα βίντεό τους και όταν χρησιμοποιείται κλινικά, μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία συμπτωμάτων όπως η κατάθλιψη, το άγχος και το PTSD.
International ASMR Day / Παγκόσμια Ημέρα ASMR
Η Διεθνής Ημέρα ASMR ξεκίνησε το 2012 μέσα από μια συζήτηση που ξεκίνησε από τον δημιουργό βίντεο KellyMSAutumnRed, ο οποίος ήθελε να δημιουργήσει μια ημέρα για τον εορτασμό του ASMR. Στη συνέχεια, μαζί με μερικούς άλλους δημιουργούς δημιούργησε τη Διεθνή Ημέρα ASMR για να ενημερώσει και να εξηγήσει στους ανθρώπους πώς το ASMR μπορεί να βοηθήσει άλλους με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
Ωστόσο, το ASMR είναι μια εκπληκτική τάση από το 2007, όταν οι άνθρωποι στο φόρουμ SteadyHealth άρχισαν να συζητούν τι είναι το ASMR και πόσο αρέσει στους ανθρώπους. Ο πρώτος που ακολούθησε αυτή την τάση ήταν ο WhisperingLife, ένας YouTuber που βοήθησε να γίνει δημοφιλές το ASMR. Από εκεί, η ιατρική βιομηχανία άρχισε να δημοσιεύει μελέτες σχετικά με το ASMR και έχει γίνει μια δραστηριότητα που απολαμβάνουν πολλοί άνθρωποι για να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια