Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

National Cereal Day / Ημέρα Δημητριακών

National Cereal Day / Ημέρα Δημητριακών  corn flakes
Λένε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, και για τους έρωτες των δημητριακών εκεί έξω, μπορεί να είναι και το πιο νόστιμο! Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές ποικιλίες δημητριακών που είναι διαθέσιμες σήμερα. Αυτό περιλαμβάνει το είδος σοκολάτας, το υγιεινό είδος και το πολύχρωμο είδος επίσης! Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε κάτι που να αρέσει στους γευστικούς σας κάλυκες. Ρίξτε το γάλα από πάνω και είστε έτοιμοι! Μερικοί άνθρωποι θέλουν ακόμη και να τρώνε δημητριακά ξερά από το κουτί… Ο καθένας στο δικό του! Ανεξάρτητα από το τι δημητριακά προτιμάτε, το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα μπολ με δημητριακά την Εθνική Ημέρα Δημητριακών.
Τα δημητριακά μπορούν επίσης να ξυπνήσουν παιδικές αναμνήσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές εταιρείες δημητριακών συνήθιζαν να συμπεριλαμβάνουν μικρά παιχνίδια στα κουτιά τους. Μπορεί να θυμάστε ότι τρώγατε όσο περισσότερα δημητριακά μπορούσατε για να βγείτε έξω και να αγοράσετε ένα νέο κουτί και να πάρετε ένα νέο παιχνίδι! Ή, μπορεί να θυμάστε τον ενθουσιασμό όταν ρίξατε τα δημητριακά και το παιχνίδι προσγειώθηκε στο μπολ σας και όχι ο αδελφός ή οι αδερφές σας.

Ιστορία της Εθνικής Ημέρας Δημητριακών
Τα δημητριακά ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1800 ως μια ανόρεξη και δύσκολα εύπεπτη υγιεινή τροφή. Φτιαγμένο από ψήγματα πίτουρου, πιστεύεται ότι ρυθμίζει τη διατροφή με βαρύ κρέας. Οι περισσότεροι Αμερικανοί εκείνη την εποχή έτρωγαν κυρίως χοιρινό και βοδινό. Η διατροφή της εποχής ήταν πολύ ανθυγιεινή και όσοι ήθελαν να βελτιώσουν την κοινωνία πίστευαν ότι μπορούσαν να κάνουν αλλαγές στη διατροφή που θα έφερναν και πνευματική και κοινωνική αλλαγή.
Ο Δρ Τζέιμς Κάλεμπ εφηύρε τα ψήγματα πίτουρου για να βοηθήσει τους θαμώνες του υγειονομικού του. Το ιατρείο ήταν ένα μέρος όπου οι άνθρωποι πήγαιναν για να αναρρώσουν από ασθένεια ή τραυματισμό ή για να συμμετάσχουν σε θεραπείες αποκατάστασης σπα. Υπήρχε και μια πνευματική πλευρά στο να βρίσκεσαι στο ιατρείο και ο Δρ. Κάλεμπ φιλοξένησε πολλούς εξέχοντες ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας που δημιούργησε τη θρησκεία των Αντβεντιστών της Έβδομης Ημέρας.
Ο Δρ John Kellogg έδειξε ενδιαφέρον για τις υγιεινές τροφές για τους ασθενείς του. Δημιούργησε τη γκρανόλα και με τη βοήθεια των αδερφών του δημιούργησε πολλά άλλα πρωινά χωρίς κρέας. Συνάντησαν μάλιστα τη μέθοδο που άφηνε το σιτάρι να ξεφλουδίζει αντί να είναι ψήγμα και γεννήθηκαν κορν φλέικς!
Μόλις το 1939 τα δημητριακά έπαιρναν τη γλυκύτητα που γνωρίζουμε σήμερα. Η γλυκιά δημιουργία ονομαζόταν Ranger Joe Popped Wheat Honnie και κυκλοφόρησε στο εμπόριο για παιδιά. Θα μπορούσατε να πείτε ότι τα υπόλοιπα είναι ιστορία! Από εκείνη τη στιγμή το δημητριακό έχει χρησιμοποιήσει την τακτική μάρκετινγκ της ελκυστικότητας στα παιδιά μέσω των διαφημίσεων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια