Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο ΚΡΟΝΟΣ μπαίνει στον ΙΧΘΥ

Ο ΚΡΟΝΟΣ εισέρχεται ορθόδρομος στον ΙΧΘΥ αύριο 7 Μαρτίου 2023 μία ώρα περίπου μετά την Πανσέληνο της Τρίτης στον άξονα ΠΑΡΘΕΝΟΥ - ΙΧΘΥ στην 16η μοίρα ή οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2:50 το μεσημέρι για την Αθήνα. Θα παραμείνει στον ΙΧΘΥ για 2,5 χρόνια περίπου και κατόπιν τον ΜΑΙΟ του 2025 θα περάσει στον ΚΡΙΟ.
Μέσα στο βασίλειο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ο πλανήτης νοιώθει άβολα και δεν αναμένεται να δείξει τον καλύτερο του εαυτό τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο ΚΡΟΝΟΣ απαιτεί σαφή όρια, δόμηση, υπευθυνότητα, σταθερότητα και γείωση και στον ΙΧΘΥ όλα αυτά αποδομούνται. Αναμένεται λοιπόν μια διεθνή κατάσταση θολή στα κράτη και στις εξουσίες με ασαφή χαρακτηριστικά για το που πάει το πράγμα.
Θα ξεκινήσω από ΕΛΛΆΔΑ γιατί είναι αυτό που μας αφορά πρώτιστα: 
Αν πάμε με το χάρτη του 1830 (3/2/- Αθήνα) ο ΚΡΟΝΟΣ θα δυσκολέψει την Δικαστική εξουσία και την κυβέρνηση, αλλά και την Βουλή και την αντιπολίτευση που έχουν απαξιωθεί πλήρως πλέον από την πλειοψηφία Ελληνικού λαού. Θα λάβουν τα αποτελέσματα των πράξεών τους εδώ και μία τετραετία αλλά και του παρελθόντος. Ο πλανήτης δεν συγχωρεί επαναλαμβανόμενα λάθη και σοβαρές παραλείψεις. Η κυβέρνηση θα αλλάξει μορφή και πολλοί από τους παλιούς γνωστούς βουλευτές θα μείνουν εκτός Βουλής με τιμωρητική ψήφο. 
Ο λαός μας θα στριμωχτεί και άλλο οικονομικά και ψυχολογικά σε σημείο ασφυκτικό και θα έχουμε και επιθέσεις και επιβουλές υπόγειες αλλά και απευθείας από κρυφούς και φανερούς εχθρούς λόγω της θέσης του ΚΡΟΝΟΥ στον ΙΧΘΥ πάνω στην ΣΕΛΗΝΗ, τον ΑΡΗ και την ΑΦΡΟΔΙΤΗ του χάρτη μας. Ο εχθρός δεν είναι μόνο η Τουρκία. Ειναι και η Δύση αλλά και άτομα και αλλοεθνείς ομάδες εντός Ελλάδας. Οι μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς και οι επικοινωνίες μαζί με το εμπόριο θα αντιμετωπίσουν θέματα, δυσκολίες και περιορισμούς αλλά και η πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τα κρατικά ΜΜΕ και οι υπηρέτες τους.

Βάσει της αστρολογικής θεωρίας (από το πως λειτουργεί ο ΚΡΟΝΟΣ και τις ιδιότητες του ζωδίου του ΙΧΘΥ) και της υπάρχουσας παγκόσμιας κατάστασης αναμένουμε διεθνώς: 
- Την διάλυση κάποιων από τα υπάρχοντα κράτη σε μικρότερα μέρη και την αποκαθήλωση αρχηγών κρατών λόγω κακοδιοίκησης, απολυταρχίας και διαφθοράς. Ομως μπορεί από την άλλη να βάλει ο πλανήτης και κάποια ΟΡΙΑ στο διεθνές χάος και θα αναγκάσει πολλά κράτη να οργανωθούν για την επιβίωση.
- Περιορισμό στις παροχές υγείας και περαιτέρω διάλυση των δημόσιων υποδομών κυρίως στην χώρα μας. Από την άλλη οι λαοί θα ζητούν απόδοση Δικαιοσύνης οσον αφορά τον χειρισμό της πανδημίας, την διοίκηση των Νοσοκομείων, μέρους της Ιατρικής κοινότητας καθώς και την πολιτική των εμβολίων.
- Ελλείψεις φαρμάκων αλλά και περιορισμό των εθιστικών ουσιών και της χρήσης αλκοόλ και καπνού. Πιθανή στροφή σε πιο φυσικούς τρόπους ίασης με σωστότερη διατροφή και πιο υγιεινές συνήθειες. 
- Την πιθανή προσπάθεια επιβολής ηλεκτρονικής υγειονομικής ταυτότητας από την Παγκόσμια εξουσία όπου ανάλογα με το υγειονομικό ή εμβολιαστικό προφίλ θα μπορεί κανείς να ταξιδεύει ή να μετακινείται ανάλογα με την βαθμολογία του. Μόνο η μαζική άρνηση των λαών θα τους σταματήσει.
- Θα οργανώσει τον ΧΡΟΝΟ μας και θα ελλατώσει, το χάζεμα, τις άσκοπες ονειροπολήσεις, την παραίτηση και την τεμπελιά.
- Θα μας μάθει να αντιμετωπίζουμε την αβεβαιότητα με κουράγιο και πειθαρχία χωρίς περιττούς και αρρωστημένους συναισθηματισμούς και μελόδραμα. 
- Άποδόμηση της υπάρχουσας ιεραρχίας στην εκκλησία στην Δύση αλλά και στην Ανατολή. Κάποιοι ανώτεροι ιερωμένοι θα χάσουν τις θέσεις τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη (όπου υπάρχει αυτή) και θα απαξιωθούν από τον λαό. 
- Οι κρατούντες θα στραφούν εναντίον της Πίστης και των τόπων λατρείας ιδίως των Ορθόδοξων και το μάθημα των Θρησκευτικών θα τεθεί παντελώς εκτός με νέες νομοθεσίες. 
- Το Χολλυγουντ και η βιομηχανία του Δυτικού θεάματος θα τεθούν υπο αμφισβήτηση και θα χάσουν την αίγλη και την κυριαρχία τους. Οι καλλιτέχνες και οι ηθοποιοί θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες καθόσον η Τέχνη στο σύνολό της θα περάσει οικονομική και υπαρξιακή κρίση. Ο κόσμος θα ζητάει αλήθεια, καθαρότητα και νέα μηνύματα και όσοι δεν ανταποκριθούν στα αιτήματα των καιρών θα εκλείψουν.
- Οι πνευματιστές και οι γκουρού θα αμφισβητηθούν κατα κόρον ειδικά όταν όσα πρεσβεύουν και διαδίδουν φαίνονται ουτοπικά και δεν συμβαδίζουν με τα πραγματικά αιτήματα των καιρών και οι λύσεις που προτείνουν αποδεικνύονται ψεύτικες και αναποτελεσματικές. Οι δήθεν και απατεώνες στον πνευματικό χώρο και στον χώρο των εναλλακτικών θεραπειών θα εκτεθούν και θα αποκαθηλωθούν από τον θρόνο τους. Μέντιουμ και αποκρυφιστές και ενεργειακοί θεραπευτές χωρίς παιδεία ή μόρφωση και χωρίς απτά αποτελέσματα θα κριθούν από το κοινό και θα περάσουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
- Το νερό θα είναι το νέο αγαθό σε έλλειψη και ο στόχος προς εκμετάλλευση από τους κυβερνώντες. Θα υπάρξει ξηρασία μεγάλη σε πολλές περιοχές του πλανήτη και η πιο σημαντική πηγή ζωής θα γίνει το νέο χρηματιστηριακό αγαθό πολύτιμο τόσο όσο οι πηγές ενέργειας και ο χρυσός. Θα τεθούν παγκόσμια περιορισμοί στην χρήση του και θα αυξήσουν τα κράτη αναλογικά το κόστος του ανάλογα με την χρήση.  Ηδη στην Γαλλία ανακοινώθηκαν παρόμοια μέτρα. 
- Μήπως θα μαγειρέψουν επιπλέον και οι κυβερνώντες να μας περιορίσουν και τα θαλάσσια ταξίδια ή την ποντοπόρα ναυτιλία;; Είναι και αυτο πιθανόν με τον ΚΡΟΝΟ στον ΙΧΘΥ. Να υποστεί κάποιο πλήγμα η οικονομία, η ναυτιλία ή η αλιεία στην Ελλάδα ή παγκοσμίως.
- Ελπίζω να μην περιορίσει την ΠΙΣΤΗ στο Θείο, την συμπόνια και την φιλανθρωπία αλλά να την διδάξει και να την επιβάλλει αναγκαστικά όπως μόνο εκείνος ξέρει. Το «σώζων εαυτόν σωθήτω» με την ωφελιμιστική και εγωιστική χροιά δεν θα το συγχωρέσει ο βασιλιάς του ΚΑΡΜΑ στον ΙΧΘΥ. 
- Τέλος κάτι πολύ πιθανόν που ευχόμαστε είναι η παγκόσμια αφύπνιση όπου οι λαοί θα παύουν να καταπίνουν τα ψέματα της εξουσίας και θα φιλτράρουν τα νέα που σερβίρουν τα ΜΜΕ και οι διάφορες πηγές. Η Αλήθεια και όσοι την πρεσβεύουν είθε να γίνει το νέο παγκόσμιο αίτημα και θέλω να ελπίζω από τα φαινόμενα ότι εκεί θα πάει το πράγμα. 

ΟΨΕΙΣ του ΚΡΟΝΟΥ το 2023 - 2024 
Με την είσοδό του στον ΙΧΘΥ θα σχηματίσει άμεσα Τρίγωνο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης που θα διαρκέσει μέχρι και μέσα Μαίου του 2023!! Οι εξουσίας καλούνται να πληρώσουν σε αυτό το διάστημα καρμικές επιταγές για τα λάθη του παρελθόντος,
και όλο τον ΑΠΡΙΛΙΟ του 2023 θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης απαλύνοντας την ενέργεια των εκλείψεων της Ανοιξης 2023. Ανοίγει με αυτήν την όψη ένα νέο παράθυρο ωριμότητας και συνειδητοποίησης για την ανθρωπότητα που πλέον θα απαιτήσει από τους κυβερνώντες μαζικά αλήθεια, ανθρωπιά και δικαιοσύνη.
Θα σχηματίσει ο ΚΡΟΝΟΣ ευνοικό εξάγωνο ευκαιριών με τον ΔΙΑ μέσα ΙΟΥΝΙΟΥ του 2023 για μία εβδομάδα και περίπου που θα φέρει μία παγκόσμια σχετική ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ προσωρινή καλυτέρευση και ευκαιρίες για κάποιους επιχειρηματίες αλλά και μια ελπίδα απόδοσης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και βελτίωσης αποφάσεων σε θέματα ΥΓΕΙΑΣ.
Το Β εξάμηνο του 2023 πραγματοποιεί ΔΥΣΚΟΛΕΣ όψεις με τον ΧΕΙΡΩΝΑ τον 15Αυγουστο και προς τα τέλη Νοέμβρη 23 και δεν μας αρέσει αυτό για έναν ΝΕΟ ΙΟ που πιθανόν ετοιμάζουν, αλλά και την επιδείνωση των δεινών του πολέμου και τα αντιλαικά μέτρα και τις σκληρές νομοθετικές αποφάσεις και πάλι σε θέματα ΥΓΕΙΑΣ.

Το 2024 οι οψεις του ΚΡΟΝΟΥ με τους ΔΕΣΜΟΥΣ της Σελήνης θα είναι δύσκολες, η εξουσία είτε έρχεται αντιμέτωπη με την λαική Δικαιοσύνη είτε θα πιέσει ακόμα περισσότερο τους λαούς με σκληρά νομοθετικά μέτρα. Μη βοηθητική όψη είναι και η 135 μοιρών γωνία που θα κάνει ο πλανήτης με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ και αυτό δείχνει βία, επιβολή δύναμης, καταναγκασμό και σκληρές οικονομικές αποφάσεις μέσα από ίντριγκες και διαπλοκή.
Η πρώτη απαλυντική και πιο βοηθητική όψη του ΚΡΟΝΟΥ στον ΙΧΘΥ σχηματίζεται αρκετά στο μέλλον τέλη ΜΑΡΤΙΟΥ και ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ του 2025 που δείχνει ξαφνικές ρωγμές στην εξουσία και αλλαγές σε κυβερνήσεις παγκόσμια.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια