Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

National Pie Day / Ημέρα Πίτας

Η Εθνική Ημέρα Πίτας είναι, όπως θα περίμενε κανείς, μια λαμπρή ευκαιρία για να γιορτάσουμε όλα τα υπέροχα πράγματα για την πίτα. Είτε πρόκειται για γλυκές φρουτόπιτες, για πίτες γεμάτες κρέας με σάλτσα ή για εκείνες τις ανόητες πίτες σαντιγί που ρίχνουν οι άνθρωποι για κωμικό αποτέλεσμα, καμία πίτα δεν μένει έξω κατά τη διάρκεια της ημέρας της πίτας και όλες έχουν την ευκαιρία να λάμψουν!
Οι πίτες υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια και η συνταγή δεν έχει αλλάξει πολύ. Είναι ακόμα μια ζύμη που είναι γεμάτη με κάτι, είτε γλυκό είτε αλμυρό, και σερβίρεται σε πιάτο ή πιάτο που έχει ψηθεί. Είναι απλό, είναι αποτελεσματικό και είναι απίστευτα χορταστικό. Τι ακριβώς κάνει όμως ο κόσμος την Εθνική Ημέρα της Πίτας και τι αφορά;

Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν την Εθνική Ημέρα Πίτας ως μια ευκαιρία να γεμίσουν τον εαυτό τους με όλα τα διαφορετικά είδη πίτας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα εύκολο κατά τη διάρκεια της Εθνικής Ημέρας Πίτας, καθώς πολλά καταστήματα και αρτοποιεία έχουν αρχίσει να το γιορτάζουν, προσφέροντας εκπτώσεις ή ακόμα και δωρεάν πίτες ως μέρος της γιορτής. Ωστόσο, άλλοι προτιμούν να χρησιμοποιούν την Εθνική Ημέρα Πίτας ως δικαιολογία για να ψήσουν κάτι δικό τους, συνήθως με σκοπό να το μοιραστούν με φίλους και μέλη της οικογένειας. Ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα πώς να ψήσετε, αυτή μπορεί να είναι μια τέλεια ευκαιρία να μάθετε!

Ιστορία της Εθνικής Ημέρας Πίτας
Η Εθνική Ημέρα Πίτας ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 1970 από τον Τσάρλι Παπαζιάν. Ο Παπαζιάν εργάστηκε ως πυρηνικός μηχανικός στο Boulder του Κολοράντο αλλά είχε επίσης εμπειρία ως ζυθοποιός και δάσκαλος. Δεν είμαστε σίγουροι γιατί αποφάσισε να το κάνει, αλλά δήλωσε ότι η ημερομηνία γέννησής του θα ήταν επίσης γνωστή ως Εθνική Ημέρα Πίτας. Όλοι έμοιαζαν να συμφωνούν (ποιος δεν θα συμφωνούσε με μια μέρα πίτας;) και από το 1986, έχει γίνει επίσημη γιορτή που μάλιστα χορηγείται από το American Pie Council.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια