Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα πιο τεμπέλικα και τα πιο εργατικά ζώδια

Σε ποιον δεν αρέσει να ξαπλώνει την Κυριακή και να μην κάνει τίποτα; Γι’ αυτό λέγεται η τεμπέλης Κυριακή. Υπάρχει λόγος για αυτό. Ωστόσο, δεν είναι όλοι τεμπέληδες μια Κυριακή που παροτρύνετε να ξαπλώσετε και να παρακολουθήσετε τηλεόραση και να μην σκέφτεστε καν τη δουλειά. Μερικοί άνθρωποι θα εργαστούν ανεξάρτητα από την ημέρα. Αυτό συμβαίνει επειδή ορισμένα άτομα είναι από τη φύση τους σκληρά εργαζόμενοι.Αυτό εξαρτάται από το ζώδιό σας; Στοιχηματίζετε ότι ισχύει. Σύμφωνα με την αστρολογία, ας κατατάξουμε τώρα τα πιο τεμπέλικα ζώδια σε αυτά που είναι πιο εργατικά. Μπορείτε να δείτε πού πέφτετε.
Λέων – Θέλει τα πάντα να πέσουν στην αγκαλιά τους
Ο Λέων λατρεύει να βρίσκεται στο επίκεντρο, κάτι που δεν είναι μυστικό. Όσοι έχουν αυτό το ζώδιο περιμένουν από όλους να τους εξυπηρετήσουν, και ο Λέων περιμένει ότι ο κόσμος θα πέσει στην αγκαλιά τους. Δεν βλέπουν την αξία στη σκληρή δουλειά. Έτσι, αυτό που θα κάνουν είναι να προσπαθήσουν να κερδίσουν χρήματα κερδίζοντας την προσοχή κάνοντας πολλά βίντεο στο YouTube.
Το βλέπουν ως μια τέλεια ευκαιρία γιατί ο κόσμος πέφτει στην αγκαλιά τους χωρίς να χρειάζεται να κάνουν καμία δουλειά. Πρέπει να δείξουν τον εαυτό τους και να πουν μερικά πράγματα για να γίνουν viral.

Υδροχόος – Ευσεβής Σκέψης χωρίς να Βάζετε Δουλειά
Μπορεί να εκπλήσσει το γεγονός ότι ο Υδροχόος πέφτει προς την κορυφή των πιο τεμπέληδων ζωδίων, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Υδροχόος δεν κάνει πολλή δουλειά. Αλλά, ναι, όσοι έχουν το ζώδιο επιθυμούν να κάνουν μια θετική διαφορά στον κόσμο, καθώς έχουν μια ανθρωπιστική πλευρά.
Ωστόσο, δεν θέλουν να κάνουν τη δουλειά για να κάνουν πραγματικά μια τέτοια διαφορά στον κόσμο. Τι κάνει ο Υδροχόος ; Γράψτε μερικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαδώσετε την ευαισθητοποίηση και ότι είναι. Είναι πολύ τεμπέληδες για να κάνουν οτιδήποτε άλλο και κάνουν πολλά ευχολόγια.

Τοξότης – Αντιπαθεί τη δέσμευση
Δεν είναι τόσο πολύ το ότι ο Τοξότης δεν θα είναι ο φιλόδοξος τύπος γιατί αυτοί με το ζώδιο μπορούν να είναι. Ωστόσο, εφόσον οι Τοξότες χρειάζονται ελευθερία και θέλουν να κάνουν αυτό που θέλουν, δεν θα αναλάβουν δεσμεύσεις. Από την άλλη, όταν είσαι σκληρά εργαζόμενος, πρέπει να πετύχεις στόχους και να ολοκληρώσεις πράγματα που απαιτούν δέσμευση για να φτάσεις εκεί.
Ωστόσο, η ιδέα είναι μια στροφή προς τον Τοξότη. Επομένως, όσοι έχουν το ζώδιο μπορεί να είναι απίστευτα φιλόδοξοι, αλλά ταυτόχρονα, δεν θέλουν να δεσμευτούν να κάνουν οτιδήποτε με αυτό. Όπως οι Υδροχόοι, μπορούν να είναι ευσεβείς στοχαστές.

Ιχθύς – Αναβάλλει
Ιχθύς , είναι γνωστό ότι είσαι ονειροπόλος και δεν σου αρέσει να είσαι στην πραγματικότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή η πραγματικότητα μπορεί να είναι δυσάρεστη, και αυτό σημαίνει επίσης ότι πρέπει να βάλετε τη δουλειά και να συνεισφέρετε το μέρος σας σε αυτήν όταν πρόκειται για την πραγματικότητα.
Αυτό σημαίνει ότι όταν σας ανατίθενται εργασίες, είτε είστε στο σχολείο είτε στη δουλειά, και το αφεντικό σας σας αναθέτει κάποιες ευθύνες, δεν θέλετε να έχετε καμία σχέση με αυτό. Τότε καταλαβαίνεις ότι πλησιάζει η προθεσμία και μετά βιάζεσαι να το ολοκληρώσεις, κάτι που πάντα σε κάνει να αγχώνεσαι. Επομένως, αναβάλλεις μέχρι να μην μπορείς πλέον.

Ζυγός – Δουλεύει σκληρά μόνο όταν αισθάνεται ότι του αρέσει
Ο Ζυγός πέφτει στη μέση της κατάταξης των ζωδίων που είναι από τα πιο τεμπέλικα έως τα πιο εργατικά. Αυτό συμβαίνει επειδή οι Ζυγοί συνήθως απολαμβάνουν να ξαπλώνουν και να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα στην τηλεόραση ή να ξαπλώνουν και να ακούνε μουσική.
Οι Ζυγοί συνήθως βάζουν τους συντρόφους τους ή τους συγκάτοικοι να κάνουν τη δουλειά που περιλαμβάνει το καθάρισμα. Ωστόσο, αν οι Ζυγοί έχουν τη διάθεση να κάνουν πολλή δουλειά, θα κάνουν εξαιρετική δουλειά για να το κάνουν. Αφού κάνουν τη δουλειά, ωστόσο, θα αποσυνδέονται για το υπόλοιπο της ημέρας.

Ταύρος – Μπορεί να είναι τεμπέλης ή επίμονος
Ο Ταύρος πέφτει ακριβώς στη μέση των ζωδίων που κατατάσσονται από το πιο τεμπέλικο έως το πιο εργατικό. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεση του Ταύρου. Πρέπει να θυμάστε κάτι. Ο Ταύρος είναι εξαιρετικά πεισματάρης, οπότε θα κάνουν αυτό που θέλουν για να βασιστούν στο πώς νιώθουν. Αν δεν θέλουν να κάνουν καμία δουλειά, δεν θα το κάνουν απολύτως.
Αυτό σημαίνει ότι θα ξαπλώσουν, ανεξάρτητα από το αν πρέπει να πλυθούν τα ρούχα. Από την άλλη πλευρά, αν ο Ταύρος θέλει να πετύχει κάτι, δεν θα επιτρέψει σε κανένα εμπόδιο να μπει εμπόδιο στο να το ακολουθήσει.

Καρκίνος – Δουλεύει σκληρά κάνοντας δουλειές αλλά αυτό είναι
Ο Καρκίνος κατατάσσεται στο κατώτατο σημείο των πιο τεμπέληδων ζωδίων, και αυτό συμβαίνει επειδή όσοι έχουν το ζώδιο είναι επιμελείς στις δουλειές του σπιτιού τους. Ωστόσο, πέρα ​​από αυτό, δεν μπορούν να μπουν στον κόπο να κάνουν κάτι άλλο. Είναι τεμπελιά; Ή μήπως είναι κουρασμένο από τις δουλειές του σπιτιού και τη διαχείριση της οικογένειας;
Σε αυτή την περίπτωση, ο Καρκίνος δεν θα ήταν τεμπέλης, καθώς αυτές είναι δουλειές που καταλαμβάνουν πολλή ενέργεια και χρόνο. Ωστόσο, δεν κατατάσσονται χαμηλότερα επειδή ο Καρκίνος μπορεί να είναι γνωστό ότι είναι αναβλητικός. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην φτάσουν σε αυτόν τον σωρό από μπουγάδα μέχρι να αρχίσει να σχηματίζει ένα βουνό.

Δίδυμοι – Μπορεί να είναι αναβλητικοί αλλά και να εργάζονται σκληρά όταν πρόκειται για έργα.
Ο Δίδυμος είναι ευέλικτος και του αρέσει να μαθαίνει. Ως εκ τούτου, οι Δίδυμοι απολαμβάνουν να εργάζονται σε έργα εργασίας ή σχολείου και θα δουλέψουν ακόμη και όλη τη νύχτα για να το ολοκληρώσουν εάν το θέλουν. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τον καθαρισμό του σπιτιού ή των δωματίων τους, θα το αφήσουν την τελευταία στιγμή.
Ο καθαρισμός των σπιτιών τους δεν αποτελεί προτεραιότητα για αυτούς. Το άλλο πράγμα που τείνει να κάνει ο Δίδυμος είναι να ξεκουράζεται πολύ. Είναι απαραίτητο να κάνετε διαλείμματα, αλλά οι Δίδυμοι τείνουν να κάνουν πολύ μεγάλα διαλείμματα και αγωνίζονται για να θέλουν να κινηθούν ξανά – εκτός κι αν αυτό έχει να κάνει με το να δουλεύουν σε ένα ευχάριστο έργο.

Σκορπιός - Φαίνεται τεμπέλης αλλά είναι σκληρά εργαζόμενος στην πραγματικότητα.
Ο Σκορπιός είναι μυστηριώδης και αυτή είναι η εμφάνιση που θέλουν να έχουν. Τους αρέσει να είναι έτσι. Ως εκ τούτου, ο Σκορπιός φαίνεται να είναι τεμπέλης εξωτερικά επειδή φαίνεται να μην κάνει τίποτα. Ωστόσο, πίσω από κλειστές πόρτες, είναι σκληρά εργαζόμενοι.
Δεν θα είναι αυτοί που θα χρονοτριβούν καθώς μόλις τους ανατεθεί μια δουλειά, θα ξεκινήσουν αμέσως και μπορεί ακόμη και να δουλέψουν όλη τη νύχτα για να την ολοκληρώσουν. Θα ήταν ο τύπος που θα δουλέψει σε ένα έργο και θα τελειώσει τις δουλειές του σπιτιού.

Κριός – Πρέπει να είναι απασχολημένος
Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει ένα σημάδι ότι ο Κριός  θέλει να ολοκληρώσει αμέσως τις δουλειές του και άλλες δουλειές του. Ο Κριός δεν σταματά και έχει πολλή ενέργεια και ενθουσιασμό για να συνεχίσει. Φυσικά, δεν αποτελεί έκπληξη αφού ο φλογερός Άρης κυβερνά το ζώδιο.
Μόλις ο Κριός δει ότι έχει μια δουλειά να κάνει, θέλει να την αντιμετωπίσει αμέσως και δεν θέλει να σταματήσει. Επομένως, ο Κριός θα είναι αυτός που θα ολοκληρώσει ένα έργο εργασίας και στη συνέχεια θα ασχοληθεί αμέσως με τις δουλειές του σπιτιού. Ωστόσο, αν ο Κριός χρειάζεται να ξεκουραστεί, μπορεί να το κάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως το κέρδισαν.

Παρθένος – Θέλει την τελειότητα
Πιθανότατα γνωρίζετε ότι η Παρθένος είναι ένα από τα πιο εργατικά ζώδια και αυτή η κατάταξη δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Τα χαρακτηριστικά του Παρθένου είναι να έχει εξαιρετική εργασιακή ηθική και να χρειάζεται να καθαρίσει και να οργανώσει το σπίτι ή τον χώρο εργασίας του.
Όσον αφορά τον Παρθένο, δεν έχει σημασία πόσο κουρασμένοι είναι από μια κουραστική μέρα εργασίας. Ο Παρθένος επίσης θα οργανώσει και θα καθαρίσει το σπίτι του και θα σταματήσει μέχρι να δει ότι είναι πεντακάθαρο. Μόλις είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έχουν κάνει, θα ξεκουραστούν για το υπόλοιπο της νύχτας.

Αιγόκερως - Το πιο εργατικό ζώδιο
Επίσης, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Αιγόκερως κατατάσσεται στο τελευταίο από τα ζώδια που είναι τα πιο τεμπέληδες. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Αιγόκερως όχι μόνο εργάζεται σκληρά, αλλά είναι πολύ φιλόδοξος και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους του. Στον Αιγόκερω δεν αρέσει να κάνει διαλείμματα και δεν βλέπει την ανάγκη να διασκεδάσει.
Ωστόσο, όσοι έχουν αυτό το ζώδιο χρειάζονται κάποια ισορροπία γιατί, όπως γνωρίζετε, πρέπει να κάνετε διαλείμματα, να πάτε διακοπές και να ξεκουραστείτε, ώστε να είστε στα καλύτερά σας. Επομένως, ο Αιγόκερως είναι τόσο εργατικός που πρέπει να τους υπενθυμίζεται αυτό το γεγονός.
 Τι γίνεται αν είστε Αιγόκερως, αλλά δεν έχετε πολλές φιλοδοξίες και η αγαπημένη σας δραστηριότητα είναι να ξαπλώνετε όλη μέρα παρακολουθώντας τις αγαπημένες σας ταινίες; Αυτό συμβαίνει επειδή το ζώδιο της Σελήνης σας μπορεί να είναι στον Λέοντα ή στον Τοξότη. Ή, μπορεί να είστε ένας Τοξότης που είναι πολύ φιλόδοξος και πρέπει να δουλέψετε πολύ. Το ζώδιο της σελήνης σας μπορεί να είναι στον Αιγόκερω ή στην Παρθένο. Όπως γνωρίζετε, το ζώδιο του Ήλιου σας δείχνει μόνο ένα κλάσμα αυτού που είστε. Το καλύτερο είναι να ισορροπήσεις δουλειά και παιχνίδι γιατί χρειάζεσαι και τα δύο. Θα είστε πιο παραγωγικοί αν επιτρέψετε λίγη διασκέδαση στη ζωή σας.
Miriam Slozberg

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια