Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι μοναδικές μαγικές ικανότητές του ζωδίου σου

Το κάθε ζώδιο έχει τις δικές του μοναδικές “μαγικές ικανότητες”. Οι ικανότητες αυτές δίνονται από τον Ήλιο (που στην Αστρολογία λέγεται Πλανήτης) και ανάλογα με τη στιγμή της γέννησής μας καθορίζει τις πτυχές της προσωπικότητάς μας, τα χαρακτηριστικά μας και τις πηγές της δύναμής μας. Το καθένα από τα 12 ζώδια έχει τη δική του μαγεία. Είναι σαν να ήμασταν όλοι όντα με μυστικές ικανότητες και κρυφές δυνάμεις.
Η στιγμή της γέννησής μας είναι μαγική. Όταν γεννιόμαστε είναι λες και παίρνουμε τις δυνάμεις του ζωδίου στο οποίο ανήκουμε. Διαβάστε παρακάτω τις μαγικές ικανότητες ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκετε και ετοιμαστείτε να μάθετε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας λίγο καλύτερα.

Ο Κριός κυβερνάται από τον θαρραλέο και δυνατό Άρη.
Ο Κριός είναι η πιο παθιασμένη διέξοδος της Άνοιξης και το χρώμα που σχετίζεται με αυτό το ζώδιο είναι το κόκκινο (το κόκκινο της φωτιάς, το κόκκινο των παπαρούνων που πηγάζουν από την νεκρή γη του Χειμώνα.)
Αυτοί που γεννήθηκαν υπό την επήρεια του Κριού έχουν εκ φύσεως την ικανότητα να ενεργοποιούν και να επαναφορτίζουν φυλαχτά κτλ. καθώς «κατέχονται» από την Δύναμη της Άνοιξης. Το κλειδί για να ενεργοποιήσουν την Μαγεία τους είναι ο Ενθουσιασμός.
Έχουν εκ φύσεως θεραπευτικές ικανότητες και την δύναμη να μεταφέρουν ζωτική ενέργεια. Είναι σπουδαίοι στο να εξορίζουν και να εξορκίζουν όταν η αποφασισμένη φύση τους θέλει να αφαιρέσει κάτι ανεπιθύμητο.

Ο Ταύρος κυβερνάται από την γοητευτική και μαγευτική Αφροδίτη.
Ο Ταύρος είναι στην περίοδο του χρόνου όπου η Άνοιξη έχει καθιερώσει την κυριαρχία της στη γη και όλα είναι καινούργια ξανά. Το χρώμα του Ταύρου είναι το Πράσινο (το πράσινο των φύλλων και των φυτών- το ακτινοβόλο Πράσινο της Γης).
Αυτοί που γεννήθηκαν υπό την επήρεια του Ταύρου έχουν το ταλέντο να εκτελούν και να πετυχαίνουν ξόρκια για πλούτο και καλή τύχη (για πολλούς, το Πράσινο είναι το χρώμα της Καλής Τύχης) και για όλες τις γήινες απολαύσεις. Το κλειδί για να ενεργοποιήσουν τις δυνάμεις τους είναι η ικανοποίηση.

Ο Δίδυμος κυβερνάται από τον φωτεινό και συνεχώς κινούμενο Ερμή.
Το χρώμα που σχετίζεται με τον Δίδυμο είναι το κίτρινο των μικρών αγριολούλουδων και του Ήλιου.
Ο Δίδυμος σχετίζεται με το Στοιχείο του Αέρα, το στοιχείο που μας συνδέει όλους. Γι’ αυτό κάνει θαύματα όταν εκτελεί ξόρκια για να επηρεάσει τα πνευματικά θέματα και την επικοινωνία.
Μπορεί εύκολα να επηρεάσει τις κινήσεις και τα ταξίδια. Οι Δίδυμοι κατέχουν σπουδαίες τηλεπαθητικές ικανότητες και είναι πιο ειδήμονες στην Αστρική Προβολή.
Το κλειδί για να ενεργοποιήσουν τις μαγικές τους ικανότητες είναι το ενδιαφέρον. Πρέπει να τους ενδιαφέρει πολύ αυτό που κάνουν καθώς εύκολα τείνουν εύκολα να χάνουν την συγκέντρωση τους.

O Καρκίνος, ο κάβουρας κυβερνάται από την Μεγάλη Κυρά του νυχτερινού ουρανού, τη Σελήνη.
Το χρώμα που σχετίζεται με τον Καρκίνο είναι το ασημένιο, το χρώμα της Σελήνης.
Ο καρκίνος συνδέεται με το νερό. Το Στοιχείο του Νερού κυριαρχεί στα Συναισθήματα και στην Αγάπη και γι’ αυτό τα ξόρκια αγάπης και φιλίας είναι τέλεια όταν γίνονται από Καρκίνους. Είναι επίσης εξαιρετικοί στο να χρησιμοποιούν όλες τις μορφές μαντείας και στο να κάνουν καλούς χρησμούς μόνο αν αφήσουν κάθε αμφιβολία.
Το κλειδί για να ενεργοποιήσουν τις δυνάμεις τους είναι η ασφάλεια. Οι Καρκίνοι χρειάζεται να νιώθουν ασφαλείς για να απελευθερώσουν τις μαγικές τους ικανότητες. Όταν εκτελούν ένα ξόρκι σιγουρευτείτε πως κανείς δεν θα επέμβει.

Ο Λέων κυβερνάται από τον ένδοξο και λαμπερό Ήλιο.
Το χρώμα που σχετίζεται με τον Λέων είναι το Χρυσό- πορτοκαλί, αυτό που ακτινοβολεί ο ήλιος όταν ανατέλλει.
Ο Λέων σχετίζεται με το Στοιχείο της Φωτιάς και τα ξόρκια στα οποία έχουν ταλέντο είναι αυτά για φήμη (φήμη και δημοτικότητα) και όλων των ειδών ευχαρίστησης.
Το κλειδί για να ενεργοποιήσουν τις δυνάμεις τους οι Λέοντες είναι να συνειδητοποιήσουν τη Θεϊκή προέλευση τους. Πρέπει να νιώθουν σαν βασιλιάδες και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό από το να συνειδητοποιήσουν πως έχουν τον Θεϊκό σπόρο μέσα τους.

Ο Παρθένος κυβερνάται από τον σοφό και πρακτικό Ερμή.
Το χρώμα με το οποίο σχετίζεται ο Παρθένος είναι το μπλε και γαλάζιο (το μπλε του ουρανού) καθώς ο Παρθένος αν και είναι ζώδιο της Γης είναι –σχεδόν πάντα- χαμένος στις ευθύνες προσπαθώντας να ανακαλύψει πώς να εξυπηρετήσει και να εκπληρώσει τις περισσότερες ανάγκες των άλλων.
Γι’ αυτό το μπλε του ουρανού τους ανεβάζει και τους βοηθά να θυμηθούν τη Θεϊκή προέλευση τους, την αληθινή Φύση τους, που είναι ελεύθερη από υποχρεώσεις.
Κάνουν θαύματα με ξόρκια θεραπείας και κάθε είδους εξέλιξη (υλικής ή πνευματικής). Λόγω της φυσικής τους ικανότητας να αντιμετωπίζουν πολλά θέματα και προβλήματα ταυτόχρονα, είναι πολύ καλοί στην τηλεπάθεια και στα ξόρκια γαλήνης.

Ο Ζυγός κυβερνάται από την γαλήνια και όμορφη Αφροδίτη.
Ο Ζυγός σχετίζεται με το Στοιχείο του Αέρα και το χρώμα του είναι το βιολετί και το ανοιχτό ροζ!
Οι Ζυγοί έχουν ταλέντο στα ξόρκια ομορφιάς και γοητείας. Είναι πολύ καλοί στο να δημιουργούν ψευδαισθήσεις. Κάνουν επίσης θαύματα με τα ξόρκια γαλήνης και με τα ξόρκια για την επίτευξη της ισορροπίας (είτε είναι σε μια σχέση, στο σώμα μας κτλ)!
Το κλειδί για να ενεργοποιήσουν τις δυνάμεις τους είναι να νιώσουν σαν μάγοι/μάγισσες. Παρόλο που μερικές φορές δεν συμβαίνει αυτό, εκεί πρέπει να εστιάσετε. Ψάξτε αυτό το αίσθημα, ξέρετε πως το έχετε!

Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα και τον Άρη.
Το χρώμα που σχετίζεται με τον Σκορπιό είναι το κόκκινο (του αίματος και των κερασιών).
Ο Σκορπιός σχετίζεται με το Στοιχείο του Νερού. Είναι πολύ καλός στο να χειραγωγεί την ενέργεια και γι αυτό μπορεί να δημιουργήσει ισχυρές μαγικές γητείες και σύμβολα. Έχει δυνατή διαίσθηση και είναι σπουδαίος στο να ανακαλύπτει την αλήθεια.
Το ένστικτο των Σκορπιών είναι σχεδόν πάντα αλάνθαστο και σχετίζεται με την εξαιρετική ικανότητα επιβίωσης τους. Μπορούν να κάνουν ισχυρά ξόρκια για σεξουαλική ευχαρίστηση και είναι καλοί στην αμυντική μαγεία, στο να εξορκίζουν ξόρκια και να απομακρύνουν εμπόδια.
Εξαιτίας της φύσης τους να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε καινούργιο περιβάλλον, είναι επίσης πολύ καλοί σε όλα τα ξόρκια που έχουν σχέση με τις αλλαγές.
Το κλειδί για να ενεργοποιήσουν τις Μαγικές τους ικανότητες είναι να βασιστούν στα ένστικτα τους, όσο πιο πρωτόγονα τόσο καλύτερα θα διασφαλίσουν ότι θα παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

Ο Τοξότης, ο κένταυρος τοξότης κυβερνάται από τον σοφό και ευοίωνο Δία.
Ο Τοξότης κυβερνάται από τον σοφό και ευοίωνο πλανήτη Δία. Το χρώμα που σχετίζεται με τον τοξότη είναι το μωβ (το βασιλικό μωβ, καθώς ο Ζευς- ο Δίας είναι ο βασιλιάς των Θεών).
Ο Τοξότης σχετίζεται με το Στοιχείο της Φωτιάς. Είναι σπουδαίος στο να κάνει ξόρκια που επηρεάζουν τα ταξίδια ή/και τα ταξίδια σε άλλους κόσμους. Ο Δίας τον ευλογεί με την ικανότητα να είναι πηγή ευτυχίας και αισιοδοξίας, οπότε είναι πολύ καλός στο να θεραπεύει την αρνητικότητα. Μπορεί να ενεργοποιήσει την Πνευματική Σοφία- σχεδόν κάθε φορά που θέλει- και έχει πρόσβαση σε πληροφορίες που είναι απαγορευμένες.
Το κλειδί για να ενεργοποιήσει τις ικανότητες του είναι η αισιοδοξία. Χρειάζεται να νιώσει την φλόγα της ευτυχίας να καίει την καρδιά του. Το αίσθημα πως «όλα θα πάνε καλά» είναι το κλειδί για την επιτυχία του.

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον σοφό και δυνατό Κρόνο.
Το χρώμα που σχετίζεται με τον Αιγόκερω είναι το μαύρο (το μαύρο της Νύχτας και της ηγεσίας).
Ο Αιγόκερως μπορεί να κάνει θαύματα σε ξόρκια για πλούτο και για καριέρα. Έχει την φυσική ικανότητα να βρίσκει πάντα τρόπους για να εκπληρώσει τους στόχους και να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του. Είναι επίσης πολύ καλός όταν βασίζεται στη Σοφία των προγόνων του.
Μπορεί να πετύχει τα περισσότερα ξόρκια καθώς το κλειδί για τις μαγικές του ικανότητες είναι η αποφασιστικότητα. Όταν βάλει στο μυαλό του κάτι τείνει να το πετυχαίνει.

Ο Υδροχόος, ο φορέας του νερού κυβερνάται από τον Ουρανό και τον Κρόνο.
Το χρώμα που σχετίζεται με τον Υδροχόο είναι το μπλε-γκρι, αυτό του καπνού! Συνδέεται με το Στοιχείο του Αέρα.
Ο Υδροχόος είναι σπουδαίος όταν κάνει ξόρκια για να απελευθερώσει και να σπάσει οποιονδήποτε δεσμό και σύνδεση. Η δίψα του για ελευθερία θα τον ενδυναμώσει για να σπάσει αρνητικά ξόρκια, κατάρες και εθισμούς. Έχει επίσης εκ φύσεως ικανότητες στην αστρική προβολή και στην προβολή από απόσταση.
Το κλειδί για να ενεργοποιήσει τις μαγικές του ικανότητες είναι να αναπνεύσει τον αέρα Ελευθερίας και μοναδικότητας. Χρειάζεται να προσαρμόσει τα ξόρκια για να νιώσει μοναδικός –πάντα!

Ο Ιχθύς, τα δύο ψάρια, κυβερνάται από τον Ποσειδώνα και τον Δία.
Το χρώμα που σχετίζεται με τον Ιχθύ είναι το αγνό λευκό και το σκούρο Μπλε (αυτό των βαθιών ωκεανών).
Το Στοιχείο που σχετίζεται με τον Ιχθύ είναι το Νερό. Μπορεί να κάνει θαύματα με τα ξόρκια που έχουν σχέση με τον Άλλον Κόσμο. Μπορεί επιτυχώς να ανακατευτεί με τον Κόσμο των Ονείρων και να χειραγωγήσει τα Όνειρα για να προωθήσει τη διαίσθηση ή/και τη μαντεία.
Οι ψευδαισθήσεις είναι η δύναμη του και μπορεί να δημιουργήσει δυνατές παραισθήσεις για θεραπεία και ενδυνάμωση. Είναι επίσης πολύ καλός στο να επικοινωνεί με Πνεύματα και Μαγικές Οντότητες όπως Νεράιδες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια