Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι αποκαλύπτει το μήκος των μαλλιών σου

Tίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο τελικά, ούτε και το μήκος των μαλλιών σου
Άλλοι επιλέγουν τα αφήσουν τα μαλλιά τους μακριά, άλλοι μέχρι το ύψος των ώμων, άλλοι υιοθετούν ένα κοντό κούρεμα, ενώ άλλοι τα αφήνουν στη τύχη τους και σε όποιο μήκος φτάσουν. Και επειδή τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο, ακόμη και το μήκος που επιλέγεις να αφήσεις στα μαλλιά σου, έχει να σου πει πολλά περισσότερα απ' όσα περίμενες:



Το κοντό κούρεμα 
Άτομα τα οποία κρατούν κοντά τα μαλλιά τους χαρακτηρίζονται από κοινωνικότητα και αυτοπεποίθηση. Είναι καλοί στο να κάνουν νέες γνωριμίες και να δίνουν το δικό τους στίγμα σε ό,τι και αν κάνουν. Είναι επίσης καλοί στο να ολοκληρώνουν γρήγορα τα tasks που σχετίζονται με δημιουργικότητα και ιδέες. Ωστόσο πολλές φορές μπορεί να γίνουν παρορμητικοί και να πληγώσουν τους γύρω τους.
Καρέ κούρεμα 
Άτομα με το συγκεκριμένο μήκος στα μαλλιά τους, χαρακτηρίζονται ως ρεαλιστές. Λένε τα πράγματα έτσι όπως πραγματικά είναι και προσπαθούν να κρατούν τις ισορροπίες στη ζωή τους. Στα άτομα αυτά, τους αρέσει να αποκτούν νέες εμπειρίες, να βλέπουν νέα μέρη και να εξερευνούν. Ακόμη μπορούν να σου προσφέρουν λύσεις σε πρακτικά προβλήματα και να δίνουν καλές συμβουλές. Σιχαίνονται το χάος και τις ανοργάνωτες καταστάσεις, ενώ μπορούν πολύ εύκολα να βαρεθούν.
Μαλλιά στο ύψος των ώμων 
Σου αρέσει να είσαι σε επαφή με την θηλυκή πλευρά σου. Να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις και να διατηρείς έναν sophisticated χαρακτήρα. Σου αρέσει ακόμη να είσαι ευγενική και καλή με τους γύρω σου, ωστόσο είσαι ντροπαλή και δεν κάνεις εύκολα νέες φιλίες. Ακόμη και αν είσαι ομιλητική, είσαι ακόμη καλύτερη στο να ακούς και να μαθαίνεις. Αναζητάς κοντινούς φίλους και την οικογένεια σου συχνά, γιατί έτσι νιώθεις περισσότερη ασφάλεια.
Μακριά μαλλιά 
Είσαι υπομονετική, προσεκτική και μένεις προσηλωμένη στους στόχους σου. Έχεις πολλά όνειρα και δεν φοβάσαι να τα πραγματοποιήσεις. Προτιμάς να κάνεις μακροπρόθεσμες σχέσεις στη ζωή σου και δεν σου αρέσει να βγαίνεις έξω από το comfort zone σου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια