Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πήρα δύναμη για να παλέψω τον καρκίνο

Μια συγκινητική ιστορία αγάπης έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όταν ένας 26χρονςο παντρεύτηκε την αγαπημένη του μέσα στο νοσοκομείο για να πάρει δύναμη και να συνεχίσει την μάχη κατά του καρκίνου.
Ο Zach Stroup, 26 ετών, και η Madison Stroup, 24, έμαθαν για τον καρκίνο λίγες μέρες μετά τον αρραβώνα τους. Ο νεαρός άνδρας είχε παλέψει με τον καρκίνο και στο παρελθόν αλλά, παρόλο που τον είχε νικήσει, εκείνος επέστρεψε.
Τον Νοέμβριο του 2020, ο Zach διαγνώστηκε με μη-Hodgkin λέμφωμα (γνωστό και ως λέμφωμα non-Hodgkin ή NHL), το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα για να μην εξαπλωθεί. Μετά από μερικούς γύρους χημειοθεραπειών, ο νεαρός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία είπε το ναι με όλη της την καρδιά!
Το ζευγάρι γνωρίζεται από το γυμνάσιο και έκτοτε είναι «αυτοκόλλητοι». Οι μόνες μέρες που πέρασαν χώρια ήταν όταν ο Zach έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο για να δώσει την μάχη του ενάντια στον καρκίνο. Σύμφωνα με την Madison, μάλιστα, οι δυο τους είναι αδελφές ψυχές που ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά!
Ο γάμος στο νοσοκομείο έγινε τον Απρίλιο, χωρίς καλεσμένους λόγω covid, με τις νοσηλεύτριες και τους γιατρούς να αναλαμβάνουν χρέη… κομμωτών και διοργανωτών γάμων! Η Madison δήλωσε πως ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, ενώ ο γαμπρός είπε πως ο γάμος τους του έδωσε δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του. 
Έκτοτε, ο καρκίνος του Zach βρίσκεται σε ύφεση και ο ίδιος είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Μόλις συνέλθει τελείως, το ζευγάρι σκοπεύει να ανανεώσει τους όρκους του εκτός νοσοκομείου αυτή τη φορά, παρέα με τους συγγενείς και τους φίλους τους. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια