Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Nicki Aycox 1975-2022

Nicki Lynn Aycox 26.5.1975 – 16.11.2022
Πέθανε μόλις στα 47 της η ηθοποιός των «Supernatural» και «Dark Blue»
Οι τηλεθεατές τη γνώρισαν από τους ρόλους της «Meg Masters» στην τηλεοπτική σειρά «Supernatural» και στο «Dark Blue», σαν «Jaimie Allen». Ο λόγος για την ηθοποιό Nicki Aycox, που έφυγε από τη ζωή μόλις σε ηλικία 47 ετών μετά από μακροχρόνιο αγώνα με τη λευχαιμία.
Διαγνώστηκε το 2020 και πέθανε την περασμένη Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε η κουνιάδα της, Susan Raab Ceklosky.
Όλα άρχισαν όταν αρρώστησε βαριά. Στην αρχή νόμισε ότι είχε Covid-19, αλλά διαπιστώθηκε ότι είχε καρκίνο και ξεκίνησε χημειοθεραπείες και μεταμοσχεύσεις βλαστοκυττάρων. Κατέγραψε τη μάχη της μέσα από την ιστοσελίδα της, Cashews and Olives, αφιερωμένη στη vegan διατροφή και την υγιεινή ζωή.
Όλα άρχισαν όταν αρρώστησε βαριά. Στην αρχή νόμισε ότι είχε Covid-19, αλλά διαπιστώθηκε ότι είχε καρκίνο και ξεκίνησε χημειοθεραπείες και μεταμοσχεύσεις βλαστοκυττάρων.
Η τελευταία ανάρτησή της ήταν στις 25 Μαρτίου, όπου τραγούδησε, σε ένα βίντεο, από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου βρισκόταν μετά από μια ακόμα συνεδρία χημειοθεραπείας.
Όπως έγραψε η κουνιάδα της, αδερφή του συζύγου της ηθοποιού, μετά το θάνατό της: «Η όμορφη, έξυπνη, απίστευτα ταλαντούχα και τρυφερή κουνιάδα μου, Nicki Aycox Raab, πέθανε, με τον αδερφό μου, Matt Raab, στο πλευρό της. Η Nicki και ο Matt είχαν μια υπέροχη ζωή μαζί στην Καλιφόρνια. Ήταν, αναμφίβολα, μια αγωνίστρια και όποιος τη γνώριζε την αγαπούσε».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια